- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Günaydın kızlar bugün doktor kontrolümüz var heyecandan uyuyamadım sanırım:) Bebişimi çok merak ediyorum tepikleri iyice arttı kocaman oldu sanırsam:) İki gündür çok yürüdüm ağrılarım var sanırım fazla hareketten bugün dinlenmeyi planlıyorum bakalım.Kontrolümü 10 :30 da tabi bu teorik olan birde pratği varki bakalım doktorun yanına kaçta giricez.Neyse sağlık haberlerini alalım bebişimizinde gerisi boş.
gözün aydın canımmm bebeğini göreceksin ne güzel.bende her seferinde çok heyecanlanıyorum hep giderken midem bulanıyor bi fena oluyorum.çıkışta hepsi geçiyorrr
güzel haberlerle gelirsin inşallahhh
canım görüşemedik ne zamandır, nasılsın? beril bebek nasıl üzmüyor di mi anneciğini?
ne güzel ismine karar vermişsin, bizimki hala adsız kahraman))
iyiyim canım evet ne zamandır konuşamıyoruzz.çok iyi maşallahhh kıpır kıpır bi kaç gündürr.(amann maşallahhh nazar değdirmeyeyim kedimize).
senin kahramana da isim buluruz canım sen iste seçenekleri sunarızzz. :
canım doktor bahsetmedi adı bile geçmedi ayrıntılının en son 20 haftalıkken gördü iyi bir problem yok dedi 4 hafta sonraya randevu al dedi ama ben işler dolayısıyla bu hafta alabildim bebeğimde 25 haftayı doldurmuş oldu.adam şeker yüklemesinden bile bahsetmedi geçen hafta aile hekimine gitmiştim o yaptı bana şeker yüklemesini bir problem yok ama niye buda yapmasın ay ben çok gerildim cnm ya senide sıkmayayım akşam akşam
benim paşada halaaa tık yokkkçikolata bile yedim akşam akşam miniminnacık bi kayma oldu başkada bişi yokkkk
Kızlar bu arada şu an faceden eski bir arkadaşımla konuşuyorum, kızı 9 ay önce 21 aylıkken vefat etmişti, allak bullak oldum yine ya...
Rabbim hepimize uzun ömürlü sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inş, amin...
Kizlar merhaba,
Su anda 27 haftalik hamileyim. Bu topigi yeni farkettim ve araniza katilmak istedim. Su anda yurt disindayim ama kasim sonu donucem Turkiye' ye. Esim yurt disinda calisiyor, dogumdan 2-3 ay sonra tekrar ben de yurt disinda olucam bebekle beraber insallah. Subat basinda bekleniyor dogum, SImdi den sizler gibi ben de baya bi kiyafet aldim...bu ilk bebegimiz, bir kizimi zolcak insallah:)
Hareketliyiz baya :) gobegimin harekti bazen disardan bile gorulebiliyor. Kasim sonunda Turkiye ye donecegim icin icim buruk esimden ayrilmak cok zor geliyor. Ama Turkiye de kendimi daha guvende hissedicem doktorlar acisindan.
Herkese saglikli gunler dilerim
kızlarrr günaydınnnnn nasılsıınızz ben cok yorgunum akşam arkadaşlarla oturduk tabu oynadık derken zamn geçmişş gece de ayagıma cok kötü kramp girdiii halaa taş gibi magnesiumu içiyorum muzumuda yiyorumm neden halaa oluyor anlamadım
merhaba kızlar.bu topiğe yazmasamda takip ediyorum.bir sorum olacaktı.26+4 hamileyim.karnımda sağ sol bölgelerde gerilmeyle birrlikte hafif ağrılar hissediyorum.bebeğimin hareketleri güzel maşallah.karnıma dokununca sertlik hissediyorum.bu aralarda kasılmalar ve tehlıkelerini okudum korkuyorum acıkcası.bu ayda bu ağrı ve gerilme sizlerde de oluyormu acaba normal mi?bide ayaktayken karnım sert yatınca yumuşak oluyor.hani bunlar bu ayda bebeğin büyümesiyle birlikte normel şeyler mi?bunu öğrenmek istiyorum.ilk gebeliğim olduğu için ne düşüneceğimi bilemedim.muhtemelen aynı haftalarda olan arkadaşlar var.acaba sizler de bunlar oluyormu?
kızlar biz taşınıyoruz bugün ben oğlumla anneme geldik eşim evde adamların başında ayyy ne zor ve stresli işler hem hamile hem çocuklu olarak elim ayağım bağlı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?