2011 Şubat Anneleri

canım bu topikte yazmışlar farklı farklı haftardaektirenler var.sanırım hamileliğin seyrine görede değişiyor olabilir.mesela ben amniyosentez yaptırdım o yüzden bekledik bazı testler ve uygulamalar için

bu arada benim oğlan uyanıyo galiba tepiklemeye başladı
ohh beeee valla deli oldum resmen.yazık kız kıyamam oda yoruldu galiba uyuduu heralde[/QUOTE]

canım bende baktım teşekkür ederim yazdığın için.inşallah bir problem yoktur.ay yerim ben onu ya merak etme annesi benim kızımda arada tekmelemiyor bazen niye tekmelemiyor acaba ters bir hareket mi yaptım birşey mi oldu diye kendi kendimi yiyorum evde bazende oturup ağlıyorum hamilelik beni çok fazla duygusal yaptı zaten duygusaldım ama şimdi tavan yaptı

günaydın anişler nasılsınız hepiniz iyisinizdirrrr umarım bebiklerde iyidir inş

benim oğlanın bu gece maşallahı varrdı sağa döndüm tepikleyip durdu sola döndüm tepikleyip durdu sırt üstü bi rahat duruyordu ondada ben raahat edemiyorum dizlerimi büküyorum az rahat edim diye ama nerde pozisyon değiştirene kadar vurdu durdu sabah 5 de paydos edip uyandımmm başa çıkamadım bugece sıpamla halada öyle maşallahı var 2 günün acısını çıkartıyorrrr

dillerim_lal arkadaşım sana yazdım yukarıdaki msjı senden alıntı yaptım ama linki silmek zorunda kaldım çünkü ben daha yeni olduğum için link veremiyormuşum.

kızlar biz taşınıyoruz bugün ben oğlumla anneme geldik eşim evde adamların başında ayyy ne zor ve stresli işler hem hamile hem çocuklu olarak elim ayağım bağlı zaten

kolay gelsin canım yeni evinizde hayırlı olsun güle güle oturun miniklerin ve eşinle taşınmak zor zaten şimdi sana 2 kat daha zor allah yardım etsin

günaydınn kızlar
14 şubat ne güzel bir doğum tarihii

benim iki gebeliğimdede şeker çıktı.şimdi onunla uğraşıyorum.bugün şekerimi 3 kere aç karnına ve tok karnına ölçücem sabahta kan verdim doktor sonuçlara göre ya insülin iğnesine başlayacak.yada diyet vericek bakalım artık.

teşekkür ederim bencede not almalıyım hepsini kafam öyle karışık ki.ben izmirde özel egepol hastanesine gidiyorum Gökalp Bey doktorum.ama eşimin işi dolayısıyla haftaiçleri ödemişteyiz malesefhafta sonları izmirdeki evimize dönüyoruz bir izmir bir ödemiş derken çok yoruldum artık dayanacak gücüm kalmadı.eşiminde tayini bir türlü merkeze çıkmıyor o yüzden çok stresliyim her gün ağlıyorumneyse cnm senide kendi sorunumla sıkmayayım sende izmirliymişsin sanırım sen hangi doktora gidiyorsun.bu arada izmire döneceğim için internetim bende olmayacak yarın eşim getirecek eğer cevap yazamazsam kusuruma bakma.

kızlar biz taşınıyoruz bugün ben oğlumla anneme geldik eşim evde adamların başında ayyy ne zor ve stresli işler hem hamile hem çocuklu olarak elim ayağım bağlı zaten

canım Allah kolaylık versin ne kadar zor bilirim taşınmayı hele birde bebek olunca.ama olsun bak yeni ev yeni bebek ne güzel

hosgeldiniz kizlar, oyy tasinmak zor allahtan ev büyük ben 3 cocuk olana kadar bu evden cikmam

50 gram şeker yüklemesinde 225 çıktı şekerim.sizinki nasıl

bende 100 grda 210 cikmisti yani yüksek 2 hafta diyet yaptim simdi cok iyi evde kendim ölcüyorum hala tokluk degerimde aclik degerimde normal ama yinede sekere elimi sürmüyorum pek =)

Selam kızlar ben geldim bebişimi gördüm büyümüş 943 gr olmuş ve boyuda 34 cm civarında.Gelişimi gününe uygun çıktı amaaaaa doktordan biraz azar yedim kilom konusunda yine 3 kilo almışım ama napıyım çok yemiyorum normal yiyiyorum yinede geliyo kilolar evde 56 çıkmıştım doktorda 58 neyse bi dahaki kontrol 5 hafta sonra artık o zamana 60 ı geçmiş olurum herhalde...

maşallah bebişine canımm kocaman olmuş minişin benimde görüş günüm pazartesi gerçi salı günü gördüm oğluşumu ama fazlası göz çıkartmaz çok özledim oğlumu :98::98:

merhaba kızlar nasılsınız biraz geçmişi okkudum biraz rahatsız olanlar stresli olanlar varmılş geçicek hepsi inş biraz sabrdelim bende çok gerginim ve dün 2 saat ağlama krizi geçirdim ve ilk defa eşim bana bağirdı o yüzden küs yattık dün sabahta sormurttum çok mutsuzum oğlumda hissetti dün farklı tekmeledi beni gece ağlaya ağlaya uyumuşum çok özür diledi ama bi türlü affedemiyorum (

maşallah manikkcim kocaman olmuş yaaaahh şu kilolar...

masallah canım kuzucuguna kocaman oluyolar artık yaaa
doktor 58 e mı azarladı bende gecen ay bır ayda 4 kılo almısımmmmmmmmm ama doktor hıııc bsey demedı anlamadım valla. o 4 kılodan sonra sımdı ben cok dıkkat edıorum ekmegı kestım sadece bebege yarıycak seylerı yemeye dıkkat edıorum ekmegı de sadece sabah kahvaltılarında bır dılım yıyorum son kontrolumden bu yana 10 gun gectı henuz almadım kılo sukur
aslında kıloyu dert etmemek gerek hele kı bebegın gelısımıde ıyıyse tek derdımız kılo olsun onlar saglıklı olsunda kılonun sıkıntı yaptıgım tek yonu son zamanlarda agırlasırımda hıc bı ısı goremem dıe.

annesı üzme bebısını babaya kızıpta.. gercı dıyene bak benımde farkım yokta neyse eslerın bıraz anlayıslı olması gerek bu zamanlarımızda dımı ama. Bende esım alttan alsa bıle onada kızıorum alttan alıo dıe sınır oluyom valla bu hamılelık butun dengemı alt ust ettı

selam güzel annelerr

bebişllerini görenler gözünüz aydın bizde yarın buluşucaz oğlumla

sağol canım evet bebişimin sağlığı tabiki çok öenmli ama kilolardan korkar oldum sırt ağrılarım başladı şimdiden benim hantallaştığımı hissediyorum kısa zmanda ani kilo alımının sonuçları olabilir o yüzden korkuyorum kemik ağrılarım artar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…