kızlar biz taşınıyoruz bugün ben oğlumla anneme geldik eşim evde adamların başında ayyy ne zor ve stresli işler hem hamile hem çocuklu olarak elim ayağım bağlı zaten
günaydınn kızlar
14 şubat ne güzel bir doğum tarihii
canım sen hepsini not al.ama öyle yapıyorlar ki bazen sanki 10 kere doğum yapmışız nerden bilcez de ne sorcağımızıı sen boşuna mı okudun alla allaahangi doktora gidiyorsun?
korkmaaaa diyorum ama bende senin gibi pinpirikleniyorumm olmayınca sonra debeleniyoo mrk etmee.
:2: Allah sabır versin çok zorr.aminnnnnnnnnnnnnn canım
hoşgeldin canımm.Allah kurtarsın sizi de :)
sen otur gecelerii rahatsız et besteyii o da sana ceza verdi iştee :))) şaka şaka kıss geçmiş olsunn.valla Allaha şükür benim hiç olmuyooo maşallahh diyeyimm
doktoruna sor canımm. ama benimde ara sıra oluyor öyle sanki dirsek mi geçiriyo yumruk mu atıyo ne.
kızlar biz taşınıyoruz bugün ben oğlumla anneme geldik eşim evde adamların başında ayyy ne zor ve stresli işler hem hamile hem çocuklu olarak elim ayağım bağlı zaten
50 gram şeker yüklemesinde 225 çıktı şekerim.sizinki nasıl
hosgeldiniz kizlar, oyy tasinmak zor allahtan ev büyük ben 3 cocuk olana kadar bu evden cikmam
bende 100 grda 210 cikmisti yani yüksek 2 hafta diyet yaptim simdi cok iyi evde kendim ölcüyorum hala tokluk degerimde aclik degerimde normal ama yinede sekere elimi sürmüyorum pek =)[/QU
doktorum gebelik şekerinin en fazla stresten kaynaklandığını söyledi.benim tatlıyla aram yok zaten.buna rağmen şeker çıktı.ağzım hep kuruyor.
hosgeldiniz kizlar, oyy tasinmak zor allahtan ev büyük ben 3 cocuk olana kadar bu evden cikmam
bende 100 grda 210 cikmisti yani yüksek 2 hafta diyet yaptim simdi cok iyi evde kendim ölcüyorum hala tokluk degerimde aclik degerimde normal ama yinede sekere elimi sürmüyorum pek =)[/QU
doktorum gebelik şekerinin en fazla stresten kaynaklandığını söyledi.benim tatlıyla aram yok zaten.buna rağmen şeker çıktı.ağzım hep kuruyor.
benimkide o gün stresten cikti bence zaten korka korka gittim esimede bi gün önceden sunu son kez yiyorum bunu son kez yiyorum dedim, kendim ettim yani
Günaydın tatlı anneler cici bebişler
hepinize sağlıklı güzel birgün diliyorum bebişlerinizle
hg günaydin cnm bizde sana ayni seyleri diliyoruuuz
Selam kızlar ben geldim bebişimi gördüm büyümüş 943 gr olmuş ve boyuda 34 cm civarında.Gelişimi gününe uygun çıktı amaaaaa doktordan biraz azar yedim kilom konusunda yine 3 kilo almışım ama napıyım çok yemiyorum normal yiyiyorum yinede geliyo kilolar evde 56 çıkmıştım doktorda 58neyse bi dahaki kontrol 5 hafta sonra artık o zamana 60 ı geçmiş olurum herhalde...
maşallah bebişine canımm kocaman olmuş minişin benimde görüş günüm pazartesi gerçi salı günü gördüm oğluşumu ama fazlası göz çıkartmaz çok özledim oğlumu :98::98:
Selam kızlar ben geldim bebişimi gördüm büyümüş 943 gr olmuş ve boyuda 34 cm civarında.Gelişimi gününe uygun çıktı amaaaaa doktordan biraz azar yedim kilom konusunda yine 3 kilo almışım ama napıyım çok yemiyorum normal yiyiyorum yinede geliyo kilolar evde 56 çıkmıştım doktorda 58neyse bi dahaki kontrol 5 hafta sonra artık o zamana 60 ı geçmiş olurum herhalde...
merhaba kızlar nasılsınız biraz geçmişi okkudum biraz rahatsız olanlar stresli olanlar varmılş geçicek hepsi inş biraz sabrdelim bende çok gerginim ve dün 2 saat ağlama krizi geçirdim ve ilk defa eşim bana bağirdı o yüzden küs yattık dün sabahta sormurttum çok mutsuzum oğlumda hissetti dün farklı tekmeledi beni gece ağlaya ağlaya uyumuşum çok özür diledi ama bi türlü affedemiyorum(
masallah canım kuzucuguna kocaman oluyolar artık yaaa
doktor 58 e mı azarladı bende gecen ay bır ayda 4 kılo almısımmmmmmmmm ama doktor hıııc bsey demedı anlamadım valla. o 4 kılodan sonra sımdı ben cok dıkkat edıorum ekmegı kestım sadece bebege yarıycak seylerı yemeye dıkkat edıorum ekmegı de sadece sabah kahvaltılarında bır dılım yıyorum son kontrolumden bu yana 10 gun gectı henuz almadım kılo sukur
aslında kıloyu dert etmemek gerek hele kı bebegın gelısımıde ıyıyse tek derdımız kılo olsun onlar saglıklı olsunda kılonun sıkıntı yaptıgım tek yonu son zamanlarda agırlasırımda hıc bı ısı goremem dıe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?