2011 Şubat Anneleri

merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri
ben bugun hiç uyanmak istemedim bi mutsuz uyandım sebebinide bilmiyorumm inşallah geçer gün içinde bebeklerini görenler ve görmeye gitcekler gözünüzz aydınn bizde haftaya gitcez inşallah özledim bebegimii iyi haberlerini almak icin sabırsızlanıorumm :))

evet canım üzmemem lazım bebeğimi bugün okulumda yok çok yormadan kendimmi iş yapayım bari kafa dağıtırım böylelikle hadi görüşürüz kendiize iyi bakın

slm kızlar ben uyanıp geçmişi okuyana kadar yine öğlen oldu :))

slm kızlar ben uyanıp geçmişi okuyana kadar yine öğlen oldu :))

tünaydın o zaman canım :)
valla ben gecmıse yetısemıorum aksamdan aksama gırebılıorum normalde o halde yetısemıodum 2 gun grmedım 40 sayfa olmus bazen atlaya atlaya okuyorum:)

evet bende okuyana kdr öğlen oldu,
bebeklerini görenlerin gözü aydın,darısı bekleyenlerin başına bizimde 1 haftamız kaldı
kızlar bişey sorucam ben daha ayrıntılı ultrason yaptırmadım,şimdi bu ayrıntılı ultrason renkli ultrasonmu yoksa renkli dopplermi,yada ikisi aynı şeymi herkes bişey söylemiş ama ne nedir ben hala bilmiyorum:18:

ayrıntılı ultrason bebeğin bütün organlarının var olup olmadığına normal olup olmadığına bakılan ultrason renkli ultrasonla alakası yok yani canım.renkli doplerle de sadece kalbe giden damarlardaki kan akışına bakıyolar diye biliyorum ben

selam kızlar bir sürü alıntı yapmıştım ama gitti yaa....okuldan 11 de geldim.öğretmenlik güzel,sabahçı olmak daha da güzel.
dün 182 çıkan şekerden sonra 100lük yüklemem pazartesi yapılacak bakalım artık

manik bebişin kocaman olmuş..çok sevindim benim diyet topiğim umarım sana fikir olur.
çağlayan nerelerdesin?
gözde nasılsın canım bugün.mavi merhaba ruh halimiz değişiyor tabi
neslimmmmm nasılsın canım
mimix senin de mi şekerin yüksekti ne oldu sonra
gülşah bugün nasılsın canım

Melocum burdayım canım anca geldim yaa iş güç işte dünkü stresler hale devam ediyor sen nasılsın

Melocum burdayım canım anca geldim yaa iş güç işte dünkü stresler hale devam ediyor sen nasılsın

iyiyim canım dün şekerim yüksek çıktı pazartesi 100lük yapılcak bakalım,oysaki zaten 10 gündür diyetteydim.babam da şeker hastası sanrıım genetik
halledebildin mi işlerini

iyiyim canım dün şekerim yüksek çıktı pazartesi 100lük yapılcak bakalım,oysaki zaten 10 gündür diyetteydim.babam da şeker hastası sanrıım genetik
halledebildin mi işlerini

Olabilir canım,inş. 100'lük düşük çıkar pazartesi günü.
Ben nerde halledicem işlerimi müdüreme veriyoruz raporları olup olmadığına dair cevap vermiyor bugün üstüne tekrardan başka bir rapor istedi gene gönderdim işte sabahtan beri onu yapmaya çalışıyorum ama hatun saolsun zahmet edip cevap vermiyor sorularımızın hiç birine cevap.İki gündür böyle stres topu gibiyim.Azıcık şimdi sizinle stres atmaya geldim :))

manikkk canim masallah bebisin kocaman olmusss 1kg olmasina az kalmis :)

tunaydin kizlar

arkadaslar bısey sorcam bu seker yukelemesı bır kac defa mı yapılıo?
kımı 50 lık kımı 100 luk yaptırms benım 22 kasımda yapılcam 150 lık demıslerdı :S

kımı 50 lık kımı 100 luk yaptırms benım 22 kasımda yapılcam 150 lık demıslerdı :S

Benim dr.yazmıştı canım 50'lık olacak diye,önce küçükle başlayıp yüksek çıkarsa 100'lük yaptırılıyor diye biliyorum .

Bana önce 50lik yapıldı,140 olması gerekirken 182 çıktı.o yüzden sanırım daha belirleyici olan 100lük yapılcak şimdi.yani uygulanan genelde bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…