evet canım üzmemem lazım bebeğimi bugün okulumda yok çok yormadan kendimmi iş yapayım bari kafa dağıtırım böylelikle hadi görüşürüz kendiize iyi bakınmasallah canım kuzucuguna kocaman oluyolar artık yaaa
doktor 58 e mı azarladı bende gecen ay bır ayda 4 kılo almısımmmmmmmmm ama doktor hıııc bsey demedı anlamadım valla. o 4 kılodan sonra sımdı ben cok dıkkat edıorum ekmegı kestım sadece bebege yarıycak seylerı yemeye dıkkat edıorum ekmegı de sadece sabah kahvaltılarında bır dılım yıyorum son kontrolumden bu yana 10 gun gectı henuz almadım kılo sukur
aslında kıloyu dert etmemek gerek hele kı bebegın gelısımıde ıyıyse tek derdımız kılo olsun onlar saglıklı olsunda kılonun sıkıntı yaptıgım tek yonu son zamanlarda agırlasırımda hıc bı ısı goremem dıe.
annesı üzme bebısını babaya kızıpta.. gercı dıyene bak benımde farkım yokta neyse eslerın bıraz anlayıslı olması gerek bu zamanlarımızda dımı ama. Bende esım alttan alsa bıle onada kızıorum alttan alıo dıe sınır oluyom valla bu hamılelık butun dengemı alt ust ettı
slm kızlar ben uyanıp geçmişi okuyana kadar yine öğlen oldu :))
evet bende okuyana kdr öğlen oldu,
bebeklerini görenlerin gözü aydın,darısı bekleyenlerin başına bizimde 1 haftamız kaldı
kızlar bişey sorucam ben daha ayrıntılı ultrason yaptırmadım,şimdi bu ayrıntılı ultrason renkli ultrasonmu yoksa renkli dopplermi,yada ikisi aynı şeymi herkes bişey söylemiş ama ne nedir ben hala bilmiyorum:18:
yani hepsi birbirinden bağımsız şeylermi?
selam kızlar bir sürü alıntı yapmıştım ama gitti yaa....okuldan 11 de geldim.öğretmenlik güzel,sabahçı olmak daha da güzel.
dün 182 çıkan şekerden sonra 100lük yüklemem pazartesi yapılacak bakalım artık
manik bebişin kocaman olmuş..çok sevindim benim diyet topiğim umarım sana fikir olur.
çağlayan nerelerdesin?
gözde nasılsın canım bugün.mavi merhaba ruh halimiz değişiyor tabi
neslimmmmm nasılsın canım
mimix senin de mi şekerin yüksekti ne oldu sonra
gülşah bugün nasılsın canım
Melocum burdayım canım anca geldim yaa iş güç işte dünkü stresler hale devam ediyor sen nasılsın
iyiyim canım dün şekerim yüksek çıktı pazartesi 100lük yapılcak bakalım,oysaki zaten 10 gündür diyetteydim.babam da şeker hastası sanrıım genetik
halledebildin mi işlerini
arkadaslar bısey sorcam bu seker yukelemesı bır kac defa mı yapılıo?
kımı 50 lık kımı 100 luk yaptırms benım 22 kasımda yapılcam 150 lık demıslerdı :S
manikkk canim masallah bebisin kocaman olmusss 1kg olmasina az kalmis :)
tunaydin kizlar
arkadaslar bısey sorcam bu seker yukelemesı bır kac defa mı yapılıo?
kımı 50 lık kımı 100 luk yaptırms benım 22 kasımda yapılcam 150 lık demıslerdı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?