2011 Şubat Anneleri

iyiyim canım çok sağol geçmişi okumaya çalışıyordum işler yoğun ay başlarında böyle oluyoruz çok fazla yazamıyorum sen nasılsın şekerin yüksek çıkmış ama inş.100 lükte bişe çıkmaz benim doktor kontrolüm ayın 11 inde ve ben 28 ide bitirmiş olucam şeker yüklemesii için geç gibi geliyor ama doktorum o zaman çağırdı ben anlamadım bişe zaten uyuz oluyorum ona bi geç kalmışız desinde göstericem ona gününü :))) çok agresif gördüm bu arada kendimi

kızlar geldim nihayet

Hoşgeldin kızçe

Bu hafta hepimizde biraz gerginlik ve agresiflik var sanırım :))

Selam sürmeli nasılsın canım yazel bebek nasıl

Slm cnm iyiyim Yazelimde iyi yeni kahvalti yaptim hop hop hopluyo icimde Sen nasilsin kizin nasil

kızlar geldim nihayet

Hosgeldin cnm
sürmeli nasılsın kızçen nasıl bu arada yazelin yatağını çok beğendim bende öyle çok büyük olmayan bişe arıyorumm

hoşgeldin esracımmm

Slm canim iyiyim kizimda iyi teyzesi
Begendinmi gercekten ben aslinda cekmeceli falan istiyordum bulamayinca bunda karar kildim. dun kizima sepet aldim onuda bir guzel susledim besikler konusuna eklemistim gordun mu

kızlar dün geldiler versiyon güncellemeye geri zekalı kız napmışsa terminaller ana pc yi görmedi deli oldum neyse allahtan patronlarına ulaştım da yaptı sorunu

kızlar hepinize merhabalar bi pc başına oturamıyorum bütün muhabbetleri kaçırıyom midem çok fena yanıyor iki gündür aynı sıkıntıyı yaşayan varmı bi sorayım dedim ne iyi gelir acaba??

İyiyiz canım bizde sevil'im iki gündür maşallah pek kıpır kıpır içimde hiç durmadı

kızlar hepinize merhabalar bi pc başına oturamıyorum bütün muhabbetleri kaçırıyom midem çok fena yanıyor iki gündür aynı sıkıntıyı yaşayan varmı bi sorayım dedim ne iyi gelir acaba??

Selam canım rennıe iç mide yanması için hamilelikte rahatlıkla kullanabilirsin demişti dr.bana

kızlarrr buralardaydım ama arkadaşım aradı tam 1 saat konuşmuşuzz

canım benim oda bebek istiyor...çalışmalardalar epey bir konuşmuşuz.Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahh

İyiyiz canım bizde sevil'im iki gündür maşallah pek kıpır kıpır içimde hiç durmadı

aman aman kıpırdansın elleme benim kide 1 gün hiç hareket etmedi deli olduk babasıyla neyseki gece uyandıda başladı hareketlere şimdide iyimaşallahhh dinlenip dinlenip hareketleniyo

Selam canım rennıe iç mide yanması için hamilelikte rahatlıkla kullanabilirsin demişti dr.bana

saol çağlayan bi doktorumu arayım ona sormadan içmeyim doğal yollardan geçircek bişey yokmu acaba???

aman aman kıpırdansın elleme benim kide 1 gün hiç hareket etmedi deli olduk babasıyla neyseki gece uyandıda başladı hareketlere şimdide iyimaşallahhh dinlenip dinlenip hareketleniyo

Evet canım o hareketsizlik hali dahada kötü zaten aman hiç durmasın o hareket etmediği zaman bende kendi kendimi yiyorum çünkü

saol çağlayan bi doktorumu arayım ona sormadan içmeyim doğal yollardan geçircek bişey yokmu acaba???

Doğal yolla ne geçirir bilmiyorum canım ama tabiki dr.arayıp sor bende onunla gidip konuştuktan sonra içmiştim zaten

iyiyiz cnm nasıl olalım yemeğimizi yedik şimdi doyurduk karnımızı

mrb kızlar nasılsınız ben ha işte şu 30 haftayı bi doldursaydım biraz daha rahatlayaktım ama yarın dr kont var şeker yüklemem yapılacak işallah kötü bişey çıkmaz birde şu progestan ilacını kullanıyormsunz benim dr hamileliğimin başından beri daha önce 2 düşük yaptığım için günde 3 kere kullan diyor ben son 2 aydır günde 2 kullanıyorum bebek asprinide kullanıyorum sizde kullanıyomusunuz yada kaçıncı aya kadar kulandınız

canım soguk sut ıc bana o bıraz ıı gelıo bende cok cekıorum bu yanmayı bırak yanmayı sankı artık acıo gıbı bıle oluo agzımdan ates cıkcak gıbı.

Bana önce 50lik yapıldı,140 olması gerekirken 182 çıktı.o yüzden sanırım daha belirleyici olan 100lük yapılcak şimdi.yani uygulanan genelde bu

benımkı de o zaman kokten cozum 150 lık yapıo en yuksek doz mu acaba 150 neyse basımıza gelınce gorcez artık.. Senın dıyet ne alemde bende bı ayda 4 kılodan sonra dıkkat etmeye basladım henuz 10 gun oldu daha almadım kılo ınsallah bole gıder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…