- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
selam kızlar bir sürü alıntı yapmıştım ama gitti yaa....okuldan 11 de geldim.öğretmenlik güzel,sabahçı olmak daha da güzel.
dün 182 çıkan şekerden sonra 100lük yüklemem pazartesi yapılacak bakalım artık
manik bebişin kocaman olmuş..çok sevindim benim diyet topiğim umarım sana fikir olur.
çağlayan nerelerdesin?
gözde nasılsın canım bugün.mavi merhaba ruh halimiz değişiyor tabi
neslimmmmm nasılsın canım
mimix senin de mi şekerin yüksekti ne oldu sonra
gülşah bugün nasılsın canım
manikkk canim masallah bebisin kocaman olmusss 1kg olmasina az kalmis :)
tunaydin kizlar
kızlar geldim nihayet
kızlar geldim nihayet
iyiyim canım çok sağol geçmişi okumaya çalışıyordum işler yoğun ay başlarında böyle oluyoruz çok fazla yazamıyorum sen nasılsın şekerin yüksek çıkmış ama inş.100 lükte bişe çıkmaz benim doktor kontrolüm ayın 11 inde ve ben 28 ide bitirmiş olucam şeker yüklemesii için geç gibi geliyor ama doktorum o zaman çağırdı ben anlamadım bişe zaten uyuz oluyorum ona bi geç kalmışız desinde göstericem ona gününü :))) çok agresif gördüm bu arada kendimi
Selam sürmeli nasılsın canım yazel bebek nasıl
kızlar geldim nihayet
sürmeli nasılsın kızçen nasıl bu arada yazelin yatağını çok beğendim bende öyle çok büyük olmayan bişe arıyorumm
hoşgeldin esracımmm
Slm cnm iyiyim Yazelimde iyi yeni kahvalti yaptim hop hop hopluyo icimdeSen nasilsin kizin nasil
Hosgeldin cnm
Slm canim iyiyim kizimda iyi teyzesi
Begendinmi gercekten ben aslinda cekmeceli falan istiyordum bulamayinca bunda karar kildim. dun kizima sepet aldim onuda bir guzel susledim besikler konusuna eklemistim gordun mu
kızlar hepinize merhabalar bi pc başına oturamıyorum bütün muhabbetleri kaçırıyommidem çok fena yanıyor iki gündür aynı sıkıntıyı yaşayan varmı bi sorayım dedim ne iyi gelir acaba??
İyiyiz canım bizde sevil'im iki gündür maşallah pek kıpır kıpır içimde hiç durmadı
İyiyiz canım bizde sevil'im iki gündür maşallah pek kıpır kıpır içimde hiç durmadı
Selam canım rennıe iç mide yanması için hamilelikte rahatlıkla kullanabilirsin demişti dr.bana
aman aman kıpırdansın elleme benim kide 1 gün hiç hareket etmedi deli olduk babasıyla neyseki gece uyandıda başladı hareketlere şimdide iyimaşallahhh dinlenip dinlenip hareketleniyo
saol çağlayan bi doktorumu arayım ona sormadan içmeyim doğal yollardan geçircek bişey yokmu acaba???
selam kızlar bir sürü alıntı yapmıştım ama gitti yaa....okuldan 11 de geldim.öğretmenlik güzel,sabahçı olmak daha da güzel.
dün 182 çıkan şekerden sonra 100lük yüklemem pazartesi yapılacak bakalım artık
manik bebişin kocaman olmuş..çok sevindim benim diyet topiğim umarım sana fikir olur.
çağlayan nerelerdesin?
gözde nasılsın canım bugün.mavi merhaba ruh halimiz değişiyor tabi
neslimmmmm nasılsın canım
mimix senin de mi şekerin yüksekti ne oldu sonra
gülşah bugün nasılsın canım
Benim dr.yazmıştı canım 50'lık olacak diye,önce küçükle başlayıp yüksek çıkarsa 100'lük yaptırılıyor diye biliyorum .
Allah Allah benım kı nıe ole bırden 150 ıle basadı kı.. cevapladıgın ıcın saol canım
kızlar hepinize merhabalar bi pc başına oturamıyorum bütün muhabbetleri kaçırıyommidem çok fena yanıyor iki gündür aynı sıkıntıyı yaşayan varmı bi sorayım dedim ne iyi gelir acaba??
Bana önce 50lik yapıldı,140 olması gerekirken 182 çıktı.o yüzden sanırım daha belirleyici olan 100lük yapılcak şimdi.yani uygulanan genelde bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?