mrb kızlar nasılsınız ben ha işte şu 30 haftayı bi doldursaydım biraz daha rahatlayaktım ama yarın dr kont var şeker yüklemem yapılacak işallah kötü bişey çıkmaz birde şu progestan ilacını kullanıyormsunz benim dr hamileliğimin başından beri daha önce 2 düşük yaptığım için günde 3 kere kullan diyor ben son 2 aydır günde 2 kullanıyorum bebek asprinide kullanıyorum sizde kullanıyomusunuz yada kaçıncı aya kadar kulandınız
Bir sorsana canım dr.gittiğinde testi yaptırmadan önce neden 150'lik istemiştiniz siz benden diye aklında soru işareti kalacağına içinde rahatlamış olur sorunca
birde kartın üzerine ne yazmayı düşünüyosunuz ben yine kk da arştırırken bir kaç cümle hoşuma gitti
küçük kart üzerine yazılırmı ki
bir dilet tuttum ve sen gerçek oldun
buna bayıldım bende böyle yazmak ve adını ve doğum tarihini yazmak istiyorum sizce nasıl
birde kartın üzerine ne yazmayı düşünüyosunuz ben yine kk da arştırırken bir kaç cümle hoşuma gitti
buna bayıldım bende böyle yazmak ve adını ve doğum tarihini yazmak istiyorum sizce nasıl
bencede harıka.. ne yapmayı dusunuosun buzdolabı susu v.s de oluomus heralde. En kalıcı olan olmalı bende dusunuorumda du bakalım
bende baktım şimdi internetten hepsinin amacı farklıymış,saol bilgilendirdiğin için
selam kızlar bir sürü alıntı yapmıştım ama gitti yaa....okuldan 11 de geldim.öğretmenlik güzel,sabahçı olmak daha da güzel.
dün 182 çıkan şekerden sonra 100lük yüklemem pazartesi yapılacak bakalım artık
manik bebişin kocaman olmuş..çok sevindim benim diyet topiğim umarım sana fikir olur.
çağlayan nerelerdesin?
gözde nasılsın canım bugün.mavi merhaba ruh halimiz değişiyor tabi
neslimmmmm nasılsın canım
mimix senin de mi şekerin yüksekti ne oldu sonra
gülşah bugün nasılsın canım
kızlar hepinize merhabalar bi pc başına oturamıyorum bütün muhabbetleri kaçırıyommidem çok fena yanıyor iki gündür aynı sıkıntıyı yaşayan varmı bi sorayım dedim ne iyi gelir acaba??
kızlarrr buralardaydım ama arkadaşım aradı tam 1 saat konuşmuşuzz
canım benim oda bebek istiyor...çalışmalardalar epey bir konuşmuşuz.Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahh
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin cnm hayırlısı olsun
Merhaba cnm
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun. Kızınıda sağlıkla vaktinde kucağına almayı Allah nasip etsin.
Kızlar nerdesiniz
ben burdayım cnmmm
manik bebişin kocaman olmuş..çok sevindim benim diyet topiğim umarım sana fikir olur.
sağolun kızlar 1 kg ye yaklaşması benimde çok hoşuma gitti:) kilosu arttıkça yaşama sansıda artıyormulş gibi geliyor bana nedense Allahım sağlıkla alaalım bebişleri kucağımıza :97:manikkk canim masallah bebisin kocaman olmusss 1kg olmasina az kalmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?