2011 Şubat Anneleri

canım ben de ıgnesını kullanıorum 7. haftamdan berı 32. haftama kadar vurulcakmısım baslarda haftada bırdı sımdı 10 gunde bır vuruluorum

kızlar bebek şekeri yapmaya başlayanalar varmı içinizde değişik fikirleri olanlar varmı değişik modeller yada benimde kayınvalidem yapacak ama değişik birşeyleristiyorum belkide hazır alırım nazar boncuğundan anahtarlık dağıtacak olan bir arkadaş vardı koymuştu anahtarlık fotolarını bu topiktemi görmüştüm ki acaba oda güzel bir fikirdi

birde kartın üzerine ne yazmayı düşünüyosunuz ben yine kk da arştırırken bir kaç cümle hoşuma gitti
küçük kart üzerine yazılırmı ki
bir dilet tuttum ve sen gerçek oldun
buna bayıldım bende böyle yazmak ve adını ve doğum tarihini yazmak istiyorum sizce nasıl

çok güzel bencee olur

:88: çok güzel olur

bencede harıka.. ne yapmayı dusunuosun buzdolabı susu v.s de oluomus heralde. En kalıcı olan olmalı bende dusunuorumda du bakalım

ben geldim kızlar gerçi hep açıktı pc ama bi gittim evi sildim çamaşır topladım geldim.bide ben yokken yazılanları okudum tabi.bu arada hediye bölümüne dillerim_lal teyzoşumuzun aldıklarını ekleyebildim sonunda hazır fotoğraf makinasını elime almışken bide göbecik fotosu çektim şimdi onuda koyuyorum D

bende baktım şimdi internetten hepsinin amacı farklıymış,saol bilgilendirdiğin için

rica ederim canım

iyiyim melocum benimde şeker sınırda çıktı 146 3 hafta sonraya randevum vardı o zaman 100 mglık yapackmış drum ööle dedi aradım da.

kızlar hepinize merhabalar bi pc başına oturamıyorum bütün muhabbetleri kaçırıyom midem çok fena yanıyor iki gündür aynı sıkıntıyı yaşayan varmı bi sorayım dedim ne iyi gelir acaba??

ayy o mide yanması benide mahvediyo dün druma sööledim yanmaya başlayınca öksürük de tutuyomu dedi evet dedim reflü dedi gaviscon şurup yazdı yemekten sonra içtimde dün gece daha rahattım

kızlarrr buralardaydım ama arkadaşım aradı tam 1 saat konuşmuşuzz

canım benim oda bebek istiyor...çalışmalardalar epey bir konuşmuşuz.Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahh

ayy çok zor isteyipde olmaması biz 7 ay sonra ulaştık miniğimize daha nice senelerdir bekleynler allah isteyen herkese nasip eder inş

Kizlar merhaba, herkese iyi gunler,

Ben cok gec kalkiyorum yaa 1 den once zor, neden boyle bilmiiyorum ama cok uykum oluyo yataktan kalkmak zor valla :)

Dunden beri yazilanlari okuyorum. Ne guzel boyle herkesi gormek paylasmak.

Herkese kolay gelsin.

Kzılar merhaba ciciler bölümüne kızımın cicilerini ekledim yalnız resimleri çekerken bişey farkettim çok övdükleri için dr. browns un biberonlarından aldım bi tanede ama ambalajında made in china yazıyor üstelik hiçbiyerinde bpa free ibaresine rastlamadım sinirim bozuldu buların hepsimi böyle yoksa korsanlarımı çıkmış.Diğerini avent aldım keşke bunuda avent alsaydım

manik bebişin kocaman olmuş..çok sevindim benim diyet topiğim umarım sana fikir olur.

manikkk canim masallah bebisin kocaman olmusss 1kg olmasina az kalmis :)
sağolun kızlar 1 kg ye yaklaşması benimde çok hoşuma gitti:) kilosu arttıkça yaşama sansıda artıyormulş gibi geliyor bana nedense Allahım sağlıkla alaalım bebişleri kucağımıza :97:

gerçekten çok güzel bir düşünce canım

Kizlar merhaba,

Yeni katildim bende araniza, bende burdayim :)

Kizlar neler yemeye dikkat ediyorsunuz?ben sanki cok iyi beslenemiyormusum gibi geliyor
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…