nasılsınız kızlar bu son 3 ay halimiz harap galiba bi isteksizlik hiç bişey yapmak gelmiyor ya içimden gecede uyuyamıyorum artık bugün 5den beri uyanığımm bişey yiyemiyorum yediğimi çıkartıcak gibi oluyorum midem bulanmıyor ama bebek baskı yapıyor sanki su bile içsem mahvoluyorumm allah yardımcımız olsun
Sabahları bende senin gibi oluyorum midem çok bulanıyor hiç birşey yiyesim gelmiyor hele bu hafta nasıl ayakta duruyorum bilmiyorum bir kerede kendimi iyi hissediyorum dediğimi hatırlamıyorum bu hafta çok çabuk yoruluyorum artık işteki streste çabası tabiii
kızlar hepinize merhabalar bi pc başına oturamıyorum bütün muhabbetleri kaçırıyommidem çok fena yanıyor iki gündür aynı sıkıntıyı yaşayan varmı bi sorayım dedim ne iyi gelir acaba??
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...in-verdigi-hamilelik-diyeti.html#post16054217
karamel ben diyete devam ediyorum canım,topiğim burası 3 kilo verdim şimdi ama sorun yok
Kizlar merhaba,
Yeni katildim bende araniza, bende burdayim :)
Kizlar neler yemeye dikkat ediyorsunuz?ben sanki cok iyi beslenemiyormusum gibi geliyor
...
iş stresi çekilir gibi değl ben tedaviye başlarken bırakmıştım ki benim işim çocuklarla olduğu halde şuan kaldıramazdım herhaldeki yetişkinlerle uğraşmak ayrı bi dert bu gece sabaha kadar uyutmadı sıpam ya nereye döndüysem oraya tekme atıyordu ddiğer tarafa dönene kadarda kesmiyordu dönünce tekrar başlıyordu şimdide çok uykum var ama uzanınca yine başlıyor tepiklemeye
slm kızlar aranızda tetenoz aşısı olan varmı hamilelikte yapılması gerekiyomuş doğrumudur
Benim kızımda nasıl rahat ederse öyle istiyor ona göre şekil değiştiriyorum,sırt üstünü pek istemiyor,soluda istemiyor sağıda istemiyor hangisinde daha az tepik yersem orda yatıyorum bende :90:
Çoğumuz aşıyı olduk 2 kere olman gerekiyor ayrı ayrı dönemlere
aynen canım bizde öyleyiz tek rahat ettiği pozisyon sırt üstü uzanıp ayaklarımıda uzatmam ama öylede ben uyuyamıyorum ayağı hafif bükünce yiyorum tepiği :82:
canım ben sabahları koca bı bardak sut cevız ve fındıkla gune baslıorum 1 saat sonra felan bır haslanmıs yumurta, peynır, domates yemeye dıkkat edıorum ayda 4 kılo aldgım ıcın ekmegı kestım sabahları bır dılım tam bugday ekmegı yıyorum haftada en az bır kez balık yıyorum somon ve alabalık dırek bebeye yarıyomus bılgınıze.. ıspanak bulgur pılavı yıne haftada bı tuketıorum meyve mı ıhmal etmıorum onceden hayatta aklıma gelmesdı.. hayatımda bu zamana kadar ılk defa saglıklı beslendıgım donem olsa gerekoyle ıste sımdılık aklıma gelenler bunlar umarım yardımcı olabılmısımdır
Sırtüstü yatıncada oyun oynuyoruz biliyormusun içimde dalgalanma yapıyor soldan sağa sağdan sola hooppp sonra bir tepik
slm kızlar aranızda tetenoz aşısı olan varmı hamilelikte yapılması gerekiyomuş doğrumudur
melocum sen dah önce çok mu yiiyodun kaç kilo almıştın da 3 kilo verdin kızz .benim genel olarak senin yazdıkların gibiydi beslenmem hamilelikten öncede ondanmı bilmem toplamda 4,300 gr almışım başından beri ama bu ay 1,800 grını aldım inş bundan sonra da artmazda şööle 10 kiloyla bitirebilirim
bu bebeklerin hepsi bi alem valla daha doğmadan parmakların da oynatıyorlar doğunca neyaparlar allah bilir amudamı kalkarız başka bişeymi yaparız muamma:86:
Susturmak için onları maymunluk yapıcaz kesinde daha başka neler yaptırırlar bilemiyorum,gerçi ben onu tembihliyorum benim akıllı kızım uslu kızım diye seviyorum ama :))
aynı şeyi bende söylüyorum babasıda söylüyor ama sanki siz durun ben neler yapıcam der gibi dakikasında tepikleri sıralıyor valla ben kendimi öyle uslu bi çocuğa alıştırmıyorum doktorlare bile söylüyr hazırlıklı olun düz duvara tırmanacak diye bende kendimi avutuyorum uslu oğlum diye ama yemiyor benimkii:98:
Bak ben öyle konuşunca kızım sesini pek çıkartmıyor teyzesi demekki uslu bir kız olacak benimki :))
Eğer yaramaz bir çocuk olursa zaten annem kesinlikle başa çıkamaz heralde ilk 4 ay ben bakıcam ama işe başlayınca annem çekicek bütün zorluğu onun için şimdiden alıştırıyorum kızımı inş.duyuyordur beni yada duyuyorda işene gelmediği için tepkide vermiyor olabilir
her ikiside olabilir ama umarım seniduyordurrrda ondan tepkiş vermiyordur:98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?