- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
evet canım ben çok seviyorum yemek yapmayı da yemeyi de ...melocum sen dah önce çok mu yiiyodun kaç kilo almıştın da 3 kilo verdin kızz .benim genel olarak senin yazdıkların gibiydi beslenmem hamilelikten öncede ondanmı bilmem toplamda 4,300 gr almışım başından beri ama bu ay 1,800 grını aldım inş bundan sonra da artmazda şööle 10 kiloyla bitirebilirim
sana topiğimin linkini göstermiştim karamel baktın mıhemen hemen herkes oldu canım bende gercı ılk asımı daha ptesı oldum ıkıncıde aralık 1 de 5 doz olmam gerekıomus..
yaaaaaa ben sımdıden 9 kılo aldıımmmmmmm:2:
Beni duyduğu kesinde işine geldiği gibi hareket ediyor,sen bekle tepikle diye tepiklemez sen gidersin tepik atar benim kızım çok oyuncu olacak çok
bızım velette gecen ay aynı pozısyondaydı popo ustu oturuyor demıstı doktoru ctesıyı ıple cekıyorum resmen cok ozledım oglumu
Kızlar gözünüz aydın olsun ikinizde maşallah minişleriniz kocaman olmuş.
teşekkür ederiz teyzoşlarııı
ama ben hala haftasına göre biraz geri olma muahbbetine takılmış durumdayım ama aynı haftalarda başka arkadaşlarda hemen hemen aynı kilolarda onlar geri falan dememiş heralde drları ayy bilemedim ben yyaaa
bu arada kızlar doğum fiyatını sordum bende normal doğum 300 tl sezeryan 400tl imiş gecelik yatak parası 125 tl refakatcı 40 tl bebeği odana alırsan 75 tl yani eğer 1 gece kalıyosan sezeryanda 640 tlye o iş tamam
kızlar o zaman burda fiyat çok iyi sezeryan 250 tl herşey içinde yatak vs dahil özel odalı tabi normal doğum 100 tl ama yatırmıolar şükür halimee
yaaaa oğlumda bugün hiç hareket yok.sabah çok hareketliydi yemekten sonra bir durdu hala sessizzzz
kızlarr bende cok alıyorum yaaa bi boğazıma dur diyemyorum 59,5 kilo olmuuşumm
kızlar bugün şeker yüklemesi yaptık bişey yok dedi.sevindim ama
ne yazıkki bebeğim 2 hafta ileride gidiyormuş iri bebek olabilir dedi çok korktum.3,5kğ filan bende 68 kğ la hamile kalmıştım.78 kğ oldum çok kg aldım ondan mı ki.artık yemiyeceğim çok üzüldüm.
ay sagonla sarmısagı hıc duymamıstım ıyı oldu soyledıgın canım sagolhareketi az olan arkadaşa sarımsaklı bol olacak mantı ye.göreceksin sabaha kadar hareketlenir.çünkü sarımsakda çok hareketli oluyor.kuru soganda etkilli çikolata
Kızlar bu arada şu an faceden eski bir arkadaşımla konuşuyorum, kızı 9 ay önce 21 aylıkken vefat etmişti, allak bullak oldum yine ya...
Rabbim hepimize uzun ömürlü sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inş, amin...
sana topiğimin linkini göstermiştim karamel baktın mı
Anne karnında bebek diyalogları :
1 -Ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari.
2. - Star wars anduroyidi miyiz ? insan mıyız ? belli değil arkadaş, aylardır iki büklüm bekliyoruz ulan...
3.( İkizler konuşmaktadır.)
- Allah kurtarsın kardeş..
- Eyvallah.
4. - Sevgili günlük..ne suç işlediğimi bilmiyorum ama beni 9 aydır bu kapalı kutuda tutuyorlar ! Vücuduma bağlı olan şu ipi söküp kurutuyorum kaç gündür sopa niyetine, aha şuraya yazıyorum 9 bilemedin 10 gün sonra ön bölgeyi sopayla delip çıkacam.
5.( İkizler halen konuşmaktadır.)
- Ehhihi bu çok eğlenceliymiş,Chateau Brillant nasıl ?
- Abi benim canım acayip şekilde Mango turşusu çekti, nerden söylüyoruz ?
- Merak etme aşerdirtiriz gelir şimdi...
- Supersin baba yaaaa
6.- Polat, bunaldım oğlum ben burda!
- Osman şişirdin kafamı günlerdir. Batsın bu dünya, bitsin bu rüya yani..
7.- Bu dünyaya çocuk olarak gelmek istemiyorum Pelin,
- Eşşek herif.Ne olarak gelecen..30 yaşında mı çıkcan ordan.
8. - Ulan 5 aydır tekmeliom!!! Dur ben bunu bi de ısırayım.
9. -Yaauw anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zaten kaydırak gibi kayıyorum, bir türlü uyutmadın beni, hah tamam şimdi oldu kıpırdama artık, hmmmmm şimdi oldu parmak emerek uyumak güzelmiş, insan bir müzik çalar, ninni söyler öyle uyutur yaaaa.
10.- Kesin artık baba klasik müzik dinletmeyi, ettiniz keyfimin içine, uyutmuyorsunuz bir türlü, entellektüeliz diye bağıracaksanız benden uzakta yapın.
11.-Yaauw amma da sulu bir ortam bu yaau, bebek miyiz? balık mıyız anlamadım gitti?Kaynakwh webhatti.com:
12.-Ne garip bir yer ya, her şeyin sesi elektrik süpürgesi gibi geliyor, bir de elektrik süpürgesi ne acaba?
13. Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? he, sorarım size? ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı ? erkek mi ?
14.-Tekmeden başka lüksümüz yok anasını satayım. Şimdi de bir röveşataaa!
15.- Şu göbeğimdeki ipi bir koparsam bir saniye durmam lan burada. Anladık ekmek elden su gölden falan ama insan sıkılıyo canım.
16.( İkizler hala konuşuyor )
-Olum geğirmesene ulen..
-Yaa valla midesi guruldadı, annemin..
17.( Zıt ikizler )
- Çıkarın beni buradan. Kırlarda koşmak, sevgilimle coşmak istiyorum..
- Yürümene bir sene var daha, ne koşması? ne sevgilisi?
- Yapma yaa.. daha çıkmadan depresyona giricem be kardeşim.
18.
- Bak hareket yapma kordonunu ısırırım
- Sen duurr daha, sen duurr, dışarda görüşcez seninle...
19.
- Önce ben çıkıcam
- Hayır ben
- Sen çıkamazsın
- Nedenmiş
- Ehe, kordonu bacağına düğüm attım çünkü...
20.
- Üff çekil kenara ruhum daraldı
- Ya yer ikimizede yeter
- Banane git kendine kıvrılacak başka bi yer bulKaynakwh webhatti.com:
- Ya bu kadınlar hepiniz aynısınız ya
- Kadın mı, o nedemek
- ne bileyim Allah söyletti işte
- Hadi çok konuşmada defol...
Kizlar merhaba,
Su anda 27 haftalik hamileyim. Bu topigi yeni farkettim ve araniza katilmak istedim. Su anda yurt disindayim ama kasim sonu donucem Turkiye' ye. Esim yurt disinda calisiyor, dogumdan 2-3 ay sonra tekrar ben de yurt disinda olucam bebekle beraber insallah. Subat basinda bekleniyor dogum, SImdi den sizler gibi ben de baya bi kiyafet aldim...bu ilk bebegimiz, bir kizimi zolcak insallah:)
Hareketliyiz baya :) gobegimin harekti bazen disardan bile gorulebiliyor. Kasim sonunda Turkiye ye donecegim icin icim buruk esimden ayrilmak cok zor geliyor. Ama Turkiye de kendimi daha guvende hissedicem doktorlar acisindan.
Herkese saglikli gunler dilerim
Selam kızlar ben geldim bebişimi gördüm büyümüş 943 gr olmuş ve boyuda 34 cm civarında.Gelişimi gününe uygun çıktı amaaaaa doktordan biraz azar yedim kilom konusunda yine 3 kilo almışım ama napıyım çok yemiyorum normal yiyiyorum yinede geliyo kilolar evde 56 çıkmıştım doktorda 58neyse bi dahaki kontrol 5 hafta sonra artık o zamana 60 ı geçmiş olurum herhalde...
mrb kızlar nasılsınız ben ha işte şu 30 haftayı bi doldursaydım biraz daha rahatlayaktım ama yarın dr kont var şeker yüklemem yapılacak işallah kötü bişey çıkmaz birde şu progestan ilacını kullanıyormsunz benim dr hamileliğimin başından beri daha önce 2 düşük yaptığım için günde 3 kere kullan diyor ben son 2 aydır günde 2 kullanıyorum bebek asprinide kullanıyorum sizde kullanıyomusunuz yada kaçıncı aya kadar kulandınız
ben giresiye kadar kimsecikler kalmamışş.
tombiii canım gittin mi bu hafta kursa?
bizim geçen hafta dr. un biri yoktu, onun doğumla ilgili sunumu bu hafta oldu.
beni gene bir korku aldı( gerildim iyice.
neyse artık son iki hafta bebeklerle ilgili, korkulacak birşey yok)
ben giresiye kadar kimsecikler kalmamışş.
ben geldim burdayım nasılsın
nerdesin kim var gitti geldi derken havaya bissürü cümle kurmuşuz
kızlarrrr nasılsınız diyim barii
benim oğluşum kıpır kıpır cumartesi görüşümüz valla özledim ne kadar büyüdü merak ediyorum ayrıntılı ultrasonumuz var ne yapacaklar hiç bir fikrim yokkk
canım ayrıntılı ikili test gibi yani normal ultrasona göre uzun sürüyor, tadını çıkar doya doya seyret delikanlıyı.
bütün organlarını incelemişti dr. benimkinde.
kocaman olmuştur şimdi seninki, güzel haberleri yazarsın artık bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?