2011 Şubat Anneleri

evet canım ben çok seviyorum yemek yapmayı da yemeyi de ...
hemen hemen herkes oldu canım bende gercı ılk asımı daha ptesı oldum ıkıncıde aralık 1 de 5 doz olmam gerekıomus..

yaaaaaa ben sımdıden 9 kılo aldıımmmmmmm:2:
sana topiğimin linkini göstermiştim karamel baktın mı

ay kızlar maşşallah ne kadar çok yazmıssınız geçmişi okumaktan yoruldum ben okudukca yenı sayfa eklenıyo bende bıraktım daha sonra devam ederım artık:))) nasılsınız bakalım...

bızım velette gecen ay aynı pozısyondaydı popo ustu oturuyor demıstı doktoru ctesıyı ıple cekıyorum resmen cok ozledım oglumu

canım ınsallah döner bizim ufaklıklar ama daha erken dıyo bakalım.c.tesi güzel haberlelre gelırsınınsallah....bakalım dönmüş olucakmı sabırsızlıkla beklıyo olucak canım haberlerını..

Kızlar gözünüz aydın olsun ikinizde maşallah minişleriniz kocaman olmuş.

ay canım sagol.onlar kocaman oldukca bızımde kılolar alıp basını gıdıyo:)) bole gıderse varıl gıbı olucam:))) ama ona deger canım oglum saglıklı olsunda varsın ben varile döneyim:)))

canım benım sanırım senınle aynı hafta ıcındeyız ve senın bebısle benım bebıs arasında ole cok buyuk fark yok hatta beım gebelıgım senden ılerde oldugu halde senın kılon bana gore daha ıyı ama benım dr hıc ole bısey demedı.bence adet tarıhınle ultrason tarıhın tam tutmuyodur ..oda buyutup kafaya takılcak bısey deıl ..sen rahat ol ıyıdır o metrak etme canım...

benım gıttıgım hastanede de dogumlar 680 lıramıs normalde sezeryanda aynı epıdural yapılsada 680 lıramıs dr da cok ıyı sanırım bende gıttıgım yerde yapıcam dogumu...ılk defa gıttım bu hafta memnun kaldım ama esım hala arayısta napsak dıye dusunuyoruz buyuk ıhtımalle orası olucak bakalım nasıp

kızlar o zaman burda fiyat çok iyi sezeryan 250 tl herşey içinde yatak vs dahil özel odalı tabi normal doğum 100 tl ama yatırmıolar şükür halimee

ay canım orda dogumlar ne kadar ucuzmus ...

yaaaa oğlumda bugün hiç hareket yok.sabah çok hareketliydi yemekten sonra bir durdu hala sessizzzz

canım çikolata yesene çok ıyı gelıyo hemen baslıyolar harekete ufaklıklar:)))

kızlarr bende cok alıyorum yaaa bi boğazıma dur diyemyorum 59,5 kilo olmuuşumm

ay canım ben 68 oldum sen yıne cok ıyımısın ne guzell...

canım benım ılerde olması bır sorun yaratırmı bılmımıyorum ama bence cok kılo almıs sayılmazsın yemene dıkkat et yıne de sen bosver kılo almak sorun deıl bebgının saglıgı onemlı olan...

hareketi az olan arkadaşa sarımsaklı bol olacak mantı ye.göreceksin sabaha kadar hareketlenir.çünkü sarımsakda çok hareketli oluyor.kuru soganda etkilli çikolata
ay sagonla sarmısagı hıc duymamıstım ıyı oldu soyledıgın canım sagol

canım ya bende cok etkılenıyorum oyle seylerden ve sureklı erkemn dogurmaktan korkuyorum.allah sabır versın canım arkadasına..

kızlaarrr ben geldimmm

şu vakumlu poşetleri icad edenlerden Allah razı olsun

annecimle bazanın altındaki yorganları falan vakumlu poşetlere koyduk yarı yarıya yer açıldı.küçük odadaki dolaptaki şeyleride kaldırdım.oğluşumun cicilerine yer açtık.iyi oldu yorulduk ama deydi

sizler nasılsınız bakalım okuyamadım geçmişi ben okuyana kadar gidersiniz diye

selam kızlar, nasılsınız?

çoook güzelmiş, 19 numara favorim))

aramıza hoş geldin, sağlıklı hamilelikler dilerim

maşallah canım, büyütmüşsün kızını. doktorun tartısı yanlıştır, takılma sen ona)
şaka bir yana ben evde kendi tartıma göre hesap yapıyorum,
dr.unki hep farklı çıkıyor zaten.

ben düşük riski için ilk 3 ay kullandım, daha sonra bıraktım. ama düşük geçmişi olanlarda sona kadar kullanan var biliyorum.

tombiii canım gittin mi bu hafta kursa?
bizim geçen hafta dr. un biri yoktu, onun doğumla ilgili sunumu bu hafta oldu.
beni gene bir korku aldı( gerildim iyice.
neyse artık son iki hafta bebeklerle ilgili, korkulacak birşey yok )

daha önceki yazılarda yazılıdır ama hepsini okuyamadığım için bir sorum olacak
bu kursa nerede gidiyorsunuz acaba?

nerdesin kim var gitti geldi derken havaya bissürü cümle kurmuşuz

kızlarrrr nasılsınız diyim barii

benim oğluşum kıpır kıpır cumartesi görüşümüz valla özledim ne kadar büyüdü merak ediyorum ayrıntılı ultrasonumuz var ne yapacaklar hiç bir fikrim yokkk

canım ayrıntılı ikili test gibi yani normal ultrasona göre uzun sürüyor, tadını çıkar doya doya seyret delikanlıyı.
bütün organlarını incelemişti dr. benimkinde.
kocaman olmuştur şimdi seninki, güzel haberleri yazarsın artık bize

ya ben ultrasondan hiç bişi anlamıyorum.bakıyorum bakıyorum bişiye benzetemiyorum bi türlü.doktor şu şurası diyo ben saf saf bakıyorum valla ben hiç bişiye benzetemedim diyorum nasıl benzetemedin bak şurası şurası diyo

bi ellerini anlayabiliyorum

neyse daha uzun olacak yaa iyice incelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…