- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
nasılsınız kızlar bu son 3 ay halimiz harap galiba bi isteksizlik hiç bişey yapmak gelmiyor ya içimden gecede uyuyamıyorum artık bugün 5den beri uyanığımm bişey yiyemiyorum yediğimi çıkartıcak gibi oluyorum midem bulanmıyor ama bebek baskı yapıyor sanki su bile içsem mahvoluyorumm allah yardımcımız olsun
Kzılar merhaba ciciler bölümüne kızımın cicilerini ekledim yalnız resimleri çekerken bişey farkettim çok övdükleri için dr. browns un biberonlarından aldım bi tanede ama ambalajında made in china yazıyor üstelik hiçbiyerinde bpa free ibaresine rastlamadım sinirim bozuldu buların hepsimi böyle yoksa korsanlarımı çıkmış.Diğerini avent aldım keşke bunuda avent alsaydım
kızlar bebek şekeri yapmaya başlayanalar varmı içinizde değişik fikirleri olanlar varmı değişik modeller yada benimde kayınvalidem yapacak ama değişik birşeyleristiyorum belkide hazır alırım nazar boncuğundan anahtarlık dağıtacak olan bir arkadaş vardı koymuştu anahtarlık fotolarını bu topiktemi görmüştüm ki acaba oda güzel bir fikirdi
kızlar hepinize merhabalar bi pc başına oturamıyorum bütün muhabbetleri kaçırıyommidem çok fena yanıyor iki gündür aynı sıkıntıyı yaşayan varmı bi sorayım dedim ne iyi gelir acaba??
Selam kızlar ben geldim bebişimi gördüm büyümüş 943 gr olmuş ve boyuda 34 cm civarında.Gelişimi gününe uygun çıktı amaaaaa doktordan biraz azar yedim kilom konusunda yine 3 kilo almışım ama napıyım çok yemiyorum normal yiyiyorum yinede geliyo kilolar evde 56 çıkmıştım doktorda 58neyse bi dahaki kontrol 5 hafta sonra artık o zamana 60 ı geçmiş olurum herhalde...
merhaba kızlar nasılsınız biraz geçmişi okkudum biraz rahatsız olanlar stresli olanlar varmılş geçicek hepsi inş biraz sabrdelim bende çok gerginim ve dün 2 saat ağlama krizi geçirdim ve ilk defa eşim bana bağirdı o yüzden küs yattık dün sabahta sormurttum çok mutsuzum oğlumda hissetti dün farklı tekmeledi beni gece ağlaya ağlaya uyumuşum çok özür diledi ama bi türlü affedemiyorum(
kızlar biz taşınıyoruz bugün ben oğlumla anneme geldik eşim evde adamların başında ayyy ne zor ve stresli işler hem hamile hem çocuklu olarak elim ayağım bağlı zaten
kızlar merhaba bende ikinci kızıma hamileyim.14 şubat doğum diyor doktor bakalım artık.
Kızlar merhaba :))
Artık yavaştan ağırlaşmaya da başladık dimi ama?
Bu arada biz mobilyamızı aldık geçen haftasonu. Kayınpederimle çıkmıştık hepsini alsık, Aralıkta gelicek kısmetse. Bizde o arada odamızı hazırlayacağız :))
Ufak ufak heyecan artıyor doğrusu. Oğlumda iyi çok şükür, hep olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bunun hamilelikte de çok önemli olduğunu düşünüyorum. Annenin moralinin iyi olması yavruyu da direk etkiliyor bana göre.
slm kızlar aranızda tetenoz aşısı olan varmı hamilelikte yapılması gerekiyomuş doğrumudur
Merhaba kızlar... geçmişi okumaktan size yazamıyorum:)
Bebişleriniz dahil hepiniz iyisinizdir inş. Bende bugün gördüm kızımı büyümüş ama elleriyle yüzünü kapamış göstermedi dr. biraz daha bekledi ve açtı çok tatlıydı maşallah. 870 gr. 34 cm olmuş haftasına göre güzel dedi dr. çok şükür. İnsan ayrılmak istemiyor ordan. Allah kucağımıza alıp doya doya koklamamızı nasip etsin inş.
Selam arkadaşlar aranıza yeni geldimm Allah izin verirse bende şubat annesi olucammm ...
şimdi okudum ben de...ama herkesin farklı yaa...ben de normal istiyorum ama bebek için sağlıklı olan ne olacaksa o olsun.korkmuyorum ama:94:hamılelerden soru ve sorunlar bolumunde bı konu acılmıs yenı dogumumu yaptım normal dogumla ılgılı merak ettıklerınız dıe.. arkadas anlatırken susluo pusluo normalı ıı olarak gosterıo ama baya da zor olmus ıkınmaları felan bahsedıoo Allahıım kendımı o halde dusunemıorum bıleee..:18: Sen ne dusunuosun dogum hakkında melocum
kızlar bir çizelge var exel de hazırlanmış.kendi satınızı girdiğinizde hafta hafta bilgilerinizi veriyor.kilo felan hangi haftanın ne zaman biteceği ama burdan gönderemedim.isterseniz gebelik çizelgesi exel diye aratıp indirebilirsiniz.
şimdi okudum ben de...ama herkesin farklı yaa...ben de normal istiyorum ama bebek için sağlıklı olan ne olacaksa o olsun.korkmuyorum ama:94:
aslında bende korkmuodum bıraz ıcımde sezaryan olabılırın rahatlıgı vardı myomdan dolayı.. Ama ya olmazsalar yada onunda zor olabılcegı ıhtımalı ve gıt gıde zamanın yaklasması sanırım bıraz yusuf yusuf etkısı yarattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?