2011 Şubat Anneleri

kızlar geçmişi okudumda doğum fiatlarında 600 700 bahsediliyo ben medipolle gidiyorum koşuyolundaki normal dogum 1150 tl sezeryan 1750 demişlerdi 2 hafta önce istanbuldakı arkadaşlar siz hangi hastanelere gidiyosunuz öğrene bilirmiyim acaba

Cnm bendede bulantı var... off dahada artacak bu son ayda biliyorum maalesef...[/B
Cnm kağanda browns almıştım, ama plastiği fln kaliteli diye biliyorum
Bende yapıcam cnm bi gün gidip malz bakıcam tekirdağdan
kızlar hepinize merhabalar bi pc başına oturamıyorum bütün muhabbetleri kaçırıyom midem çok fena yanıyor iki gündür aynı sıkıntıyı yaşayan varmı bi sorayım dedim ne iyi gelir acaba??

Cnm gaviscon advance kullanıyorum ben
maş kuzuya :))
Cnm üzülme, inş. kısa zamanda düzelir aranız, eşinede ne desem bilemedim senmisin hamile o mu belli değil
kızlar biz taşınıyoruz bugün ben oğlumla anneme geldik eşim evde adamların başında ayyy ne zor ve stresli işler hem hamile hem çocuklu olarak elim ayağım bağlı zaten

Hayırlısı olsun cnm kolay gelsin yorma kendini[

kızlar merhaba bende ikinci kızıma hamileyim.14 şubat doğum diyor doktor bakalım artık.

Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş. cnm
Güle güle kullansın kuzucuk, cnm stresten bebeğe bişi olsaydı benim ilk hamileliğimde kesin bişi olurdu bak emin ol, acayip stresli geçti erken doğum tehlikemden dolayı, ve son zamanlarıda kesin şimdi doğurucam dediğim zamanda oldu,tabi yinede sinirlenmemek lazım, kafaya takmamak lazım yapılabilirse tabi en doğrusu o, ama kolay kolay bişi olmuyo, ama oğlum çok akıllı uyumlu bir bebek mesela, üstelik hareketleri konuşması fln yaşıtlarından önde, bi etki etmiyo yani

Son düzenleme:
Kızlar iyi akşamlar, bi selam verip kaçıcam, ancak geçmişe bakabildim şimdi yemek yiyeceğiz, öpüldünüz

slm kızlar aranızda tetenoz aşısı olan varmı hamilelikte yapılması gerekiyomuş doğrumudur

canım ben 2 doz vuruldum 1.dozu 18 haftayı doldurmuştuk o zaman 2.dozuda 23.haftayı doldurduğumuzda vurulduk ikisinin arası en az 4 hafta olmalıymış

kimse yok sanırım kızlar nerdesiniz?ben çıkıyorum neyse kendinize ve bebişlerinize iyi bakın ben yarın göreceğim kızımı çok mutluyum çok özledim kuzumuu

Merhaba kızlar... geçmişi okumaktan size yazamıyorum:)
Bebişleriniz dahil hepiniz iyisinizdir inş. Bende bugün gördüm kızımı büyümüş ama elleriyle yüzünü kapamış göstermedi dr. biraz daha bekledi ve açtı çok tatlıydı maşallah. 870 gr. 34 cm olmuş haftasına göre güzel dedi dr. çok şükür. İnsan ayrılmak istemiyor ordan. Allah kucağımıza alıp doya doya koklamamızı nasip etsin inş.

masallah kuzucuguna canım kocman olmus oda Rabbım hepımıze saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah..

Bu arada az once bı dogum hıkayesı okudum Allahım nası bıseydır bu yaaaa Allah hepımızı bı avazda kurtarsın.. Dogum seklıyle ılgılı dusuncelerınız varmı nasıl dusunuyosunuz?

hamılelerden soru ve sorunlar bolumunde bı konu acılmıs yenı dogumumu yaptım normal dogumla ılgılı merak ettıklerınız dıe.. arkadas anlatırken susluo pusluo normalı ıı olarak gosterıo ama baya da zor olmus ıkınmaları felan bahsedıoo Allahıım kendımı o halde dusunemıorum bıleee..:18: Sen ne dusunuosun dogum hakkında melocum

kızlar bir çizelge var exel de hazırlanmış.kendi satınızı girdiğinizde hafta hafta bilgilerinizi veriyor.kilo felan hangi haftanın ne zaman biteceği ama burdan gönderemedim.isterseniz gebelik çizelgesi exel diye aratıp indirebilirsiniz.

Selam arkadaşlar aranıza yeni geldimm Allah izin verirse bende şubat annesi olucammm ...

hosgeldın canım.. kac haftalıksın.. Rabbım saglıcakla kuzunu kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.. Sen de mı ogretmensın.. Masallah topıgımızın annelerının cogu ogretmen yaw..
Planlı bısey mı bu yanı tatıle felan mı gelıo :)

şimdi okudum ben de...ama herkesin farklı yaa...ben de normal istiyorum ama bebek için sağlıklı olan ne olacaksa o olsun.korkmuyorum ama:94:

ben gırdm ama hep kk da gebelık cızelgelerı cıkıo.. Senın dedıgın bu hafta hafta gebelık takıbı var bı ondan mı bakıosun yoksa canım.. Link neden koyamıyosun kı

QUOTE=karamel06;16066564]ben gırdm ama hep kk da gebelık cızelgelerı cıkıo.. Senın dedıgın bu hafta hafta gebelık takıbı var bı ondan mı bakıosun yoksa canım.. Link neden koyamıyosun kı[/QUOTE]

evet ben de bulamadım

şimdi okudum ben de...ama herkesin farklı yaa...ben de normal istiyorum ama bebek için sağlıklı olan ne olacaksa o olsun.korkmuyorum ama:94:

aslında bende korkmuodum bıraz ıcımde sezaryan olabılırın rahatlıgı vardı myomdan dolayı.. Ama ya olmazsalar yada onunda zor olabılcegı ıhtımalı ve gıt gıde zamanın yaklasması sanırım bıraz yusuf yusuf etkısı yarattı

mrb canım geçen hafta komşumun görümcesi doğum yaptı miyomu v ardı herkes ayrı bişey söyleyip korkuttular onun miyomu büyümüştü birde oda en son devlet hastanesine gitti 4cm açıklık varmış suni sancı vermişler 2 saatte doğurmuş normal yoola karnına çökmemişler kendi ıkına ıkına doğurmuş bi oğlu oldu işallah bizde kolay bir doğum yaparız ama ne olursa olsun bebğimizi kucağımıza alınca bütün korkular acılar geçecek ya bu herşeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…