2011 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız. Biz iyiyiz.

Dün tetanoz aşısının 2. dozunu oldum. bu defa çok fazla agrı yapmadı. Ama hemşireye söyledim. Geçen defa çok agrıdı dedim, o da daha nazik vurdu. Demek ki yanılmamışım. Agrı vuruş şeklinden kaynaklanıyor.

Bu arada iyice agırlaştım ve 12. kilomu aldım. Şu an 58 kiloyum ve kendimi çok şiş hissediyorum.

Ya birde sanki yine kasık fıtıgı olacak gibiyim

Oglumda da bu aylarda bacagımdaki kılcal damardan kasıga dogru başlamıştı, şimdi yine yavaştan başladı

Ya birde sanki yine kasık fıtıgı olacak gibiyim

Oglumda da bu aylarda bacagımdaki kılcal damardan kasıga dogru başlamıştı, şimdi yine yavaştan başladı

canım seninde sat ın 28 nisan dimi.doğum için 2 şubat diyolar ama geçen seneki 28 nisan olanlara baktınmı ocakta doğmuş nerdeyse hepsi.sen ne düşünüyosun.

kızlar bişey sorucam acil cvp verin lütfen yarın şeker yüklemem var saat 11.30 da randevum o zamana kadar açmı durmam gerek kahvaltı yapsam erken olmaz mı ölürüm yoksa açlıktan

Evet canım 28 Nisan.

Benim sezeryan olacagı için zaten 24-25 Ocak gibi dogum yapmış olurum :)

yaaaaaaaaaaa.ama canım dikkat et normal sancında gelebilir 24 25 ocak gibi.gecen senekilerden nerdeyse hepsı normal yapanlarda ocakta doğurmuş.hadı bakalım hayırlısı.bebişlerimizi sağlıklı alalım da kucağımıza.ama bu gidişle ocak olursa çalışırken doğururuz:)

kızlar bişey sorucam acil cvp verin lütfen yarın şeker yüklemem var saat 11.30 da randevum o zamana kadar açmı durmam gerek kahvaltı yapsam erken olmaz mı ölürüm yoksa açlıktan

Canım aç gitmen gerekiyor.

Doktorum bana 2 hafta öncesinden söylemişti ve sabah 9.00'da ilk randevuyu alın demişti. Öyle de yapmıştık.

Canım benim sancı da başlasa sezeryan olacak :) Ay inşallah başlamaz. Oglumda yaşamadım çünkü. İnşallah bunda da yaşamam. :)

size iyi uykular kızlar ben çıkıyorum muck muck

İyi uykular canım.

selam kızlar ben geldimm

akşam yemekten sonra göğüs kafesimin altından yandan belime doğru bir sancı girdi anlatamam önce batma oldu sonra resmen yandı kıvrana kıvrana bir oldum.neyseki yarım saat içerisinde geçti.çok korktum ama ne karnımda nede kasıklarımda bişi vardı

sanırım sabahtan beri biraz fazlamı eğilip kalktım yada sırtımdan rüzgar neyimmi aldım anlamadım çok feciydi

yaaaa myom normal dogum yapmaya engel deıl o zaman.. bende cok korkuyorum yaaa Rabım ınsallah hepımıze sorunsuz kolay bı dogum nasıp eder de burda guzel guzel anlatırız.

canımcım 58 kılo mu yaa ben o kıloyla hamıle kaldım nerdeyse bende sımdıye kadar 9 kılo aldım

Evet canım 28 Nisan.

Benim sezeryan olacagı için zaten 24-25 Ocak gibi dogum yapmış olurum :)

ılk dogumun sezaryanmıydı ondan mı sezaryan olcaksın canım.. Nasıldı pekı spınal mı genel mı memnun kaldınmı?

canım neden o kadar gec saate randevu aldın kı bana dr um gece 12 den sonra bısey yeme dedı sabah da 8:30 - 11 arası gel yaptır demıstı benım daha 18 gunum var bakalım

gecmıs olsn canım dıkkat et fazla yorma kendını. oglusunu rahatsız etmıssındır onun tepkısıdır :)

Canım artık bu aydan sonra gögüs kafesine baskı yapmaya başlıyor. bu nedenle daha az ama sık yemek gerekiyor.

ılk dogumun sezaryanmıydı ondan mı sezaryan olcaksın canım.. Nasıldı pekı spınal mı genel mı memnun kaldınmı?

Evet ilki sezeryan. Genel aneztezi ile olmuştu. Çünkü aynı anda hem sezeryan, hem de kasık fıtığı ameliyatı oldum

çokda yemedim ama yinede yemişimdir epey ekmeği yemeyeyim diyorum ama onuda yemeden külliyen doyduğumu anlamıyorum yaaa

aman o sancı anında bile oğlum kıpır kıpırdı kıyamammm.neyseki geçtiii

çokda yemedim ama yinede yemişimdir epey ekmeği yemeyeyim diyorum ama onuda yemeden külliyen doyduğumu anlamıyorum yaaa

aman o sancı anında bile oğlum kıpır kıpırdı kıyamammm.neyseki geçtiii

Ah o ekmek :)

Normalde ekmek yemem, ama hamileyken acayip ekmek yiyorum. Kiloyu da hep o yapıyor :)

Evet ilki sezeryan. Genel aneztezi ile olmuştu. Çünkü aynı anda hem sezeryan, hem de kasık fıtığı ameliyatı oldum

anladım gecmıs olsun canım.. kasık fıtıgıda nası oluyo cahıllıgımı mazur gor hamılelıkte mı oldu?

Ah o ekmek :)

Normalde ekmek yemem, ama hamileyken acayip ekmek yiyorum. Kiloyu da hep o yapıyor :)

güya dün sadece sabah kahvaltısında ekmek yiyeceğim diye karar almıştım

ama çoktaaann unutmuşummm öğlen yemekten kalkınca farkettim ne kadar ekmek yediğimi hele o yemeğin suyunu tabaktan ekmekle sıyırması varya hiç olmadığı kadar cazip geliyorrr

anladım gecmıs olsun canım.. kasık fıtıgıda nası oluyo cahıllıgımı mazur gor hamılelıkte mı oldu?

Evet hamilelikte oldu. 6 aya kadar sürekli sag kasıgımda sancı vardı. 6. ayı doldurdugum zaman bir sabah elime kocaman bir yumru geldi. Meger kasık fıtıgıymış. Çok zayıf oldugum ve birden aşırı kilo aldıgım için vücut kaldıramamış ondan olmuş. Binde bir hamilede görülen bir olaymış. O da geldi beni buldu

Ve sanırım şimdiki gidişat da aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…