Ya birde sanki yine kasık fıtıgı olacak gibiyim
Oglumda da bu aylarda bacagımdaki kılcal damardan kasıga dogru başlamıştı, şimdi yine yavaştan başladı
canım seninde sat ın 28 nisan dimi.doğum için 2 şubat diyolar ama geçen seneki 28 nisan olanlara baktınmı ocakta doğmuş nerdeyse hepsi.sen ne düşünüyosun.
Evet canım 28 Nisan.
Benim sezeryan olacagı için zaten 24-25 Ocak gibi dogum yapmış olurum :)
kızlar bişey sorucam acil cvp verin lütfen yarın şeker yüklemem var saat 11.30 da randevum o zamana kadar açmı durmam gerek kahvaltı yapsam erken olmaz mı ölürüm yoksa açlıktan
yaaaaaaaaaaa.ama canım dikkat et normal sancında gelebilir 24 25 ocak gibi.gecen senekilerden nerdeyse hepsı normal yapanlarda ocakta doğurmuş.hadı bakalım hayırlısı.bebişlerimizi sağlıklı alalım da kucağımıza.ama bu gidişle ocak olursa çalışırken doğururuz:)
size iyi uykular kızlar ben çıkıyorum muck muck
mrb canım geçen hafta komşumun görümcesi doğum yaptı miyomu v ardı herkes ayrı bişey söyleyip korkuttular onun miyomu büyümüştü birde oda en son devlet hastanesine gitti 4cm açıklık varmış suni sancı vermişler 2 saatte doğurmuş normal yoola karnına çökmemişler kendi ıkına ıkına doğurmuş bi oğlu oldu işallah bizde kolay bir doğum yaparız ama ne olursa olsun bebğimizi kucağımıza alınca bütün korkular acılar geçecek ya bu herşeye değer
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız. Biz iyiyiz.
Dün tetanoz aşısının 2. dozunu oldum. bu defa çok fazla agrı yapmadı. Ama hemşireye söyledim. Geçen defa çok agrıdı dedim, o da daha nazik vurdu. Demek ki yanılmamışım. Agrı vuruş şeklinden kaynaklanıyor.
Bu arada iyice agırlaştım ve 12. kilomu aldım. Şu an 58 kiloyum ve kendimi çok şiş hissediyorum.
Evet canım 28 Nisan.
Benim sezeryan olacagı için zaten 24-25 Ocak gibi dogum yapmış olurum :)
kızlar bişey sorucam acil cvp verin lütfen yarın şeker yüklemem var saat 11.30 da randevum o zamana kadar açmı durmam gerek kahvaltı yapsam erken olmaz mı ölürüm yoksa açlıktan
selam kızlar ben geldimm
akşam yemekten sonra göğüs kafesimin altından yandan belime doğru bir sancı girdi anlatamam önce batma oldu sonra resmen yandı kıvrana kıvrana bir oldum.neyseki yarım saat içerisinde geçti.çok korktum ama ne karnımda nede kasıklarımda bişi vardı
sanırım sabahtan beri biraz fazlamı eğilip kalktım yada sırtımdan rüzgar neyimmi aldım anlamadım çok feciydi
selam kızlar ben geldimm
akşam yemekten sonra göğüs kafesimin altından yandan belime doğru bir sancı girdi anlatamam önce batma oldu sonra resmen yandı kıvrana kıvrana bir oldum.neyseki yarım saat içerisinde geçti.çok korktum ama ne karnımda nede kasıklarımda bişi vardı
sanırım sabahtan beri biraz fazlamı eğilip kalktım yada sırtımdan rüzgar neyimmi aldım anlamadım çok feciydi
ılk dogumun sezaryanmıydı ondan mı sezaryan olcaksın canım.. Nasıldı pekı spınal mı genel mı memnun kaldınmı?
çokda yemedim ama yinede yemişimdir epey ekmeği yemeyeyim diyorum ama onuda yemeden külliyen doyduğumu anlamıyorum yaaa
aman o sancı anında bile oğlum kıpır kıpırdı kıyamammm.neyseki geçtiii
Evet ilki sezeryan. Genel aneztezi ile olmuştu. Çünkü aynı anda hem sezeryan, hem de kasık fıtığı ameliyatı oldum
Ah o ekmek :)
Normalde ekmek yemem, ama hamileyken acayip ekmek yiyorum. Kiloyu da hep o yapıyor :)
anladım gecmıs olsun canım.. kasık fıtıgıda nası oluyo cahıllıgımı mazur gor hamılelıkte mı oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?