2011 Şubat Anneleri

Evet :)

Ben hiç kısmıyorum ya. Yiyorum valla :)

ii geceler kızlarrr ohoo maşlah epey kalabalık burası bikaç gündür yazamadım bende arada bakıp çıktım hemen geçmişi çok okuyamadım herkes iidir inşş kızlar yaa ne güzel haftalar ilerliyoo sağlıkla bi şubatada varsak inşlalah kucaklarımıza alsak şu minik yaramazları hayırlısylaa

amaann al bendende okadar

hoşgeldin canımmm aminn aminn inşallahhh şubata kazasız belasız sağlıkla erişiriz inşallah

amaann al bendende okadar

hoşgeldin canımmm aminn aminn inşallahhh şubata kazasız belasız sağlıkla erişiriz inşallah

hoşbulduk cnm inş yaa
buarada bende 53 kilo oldum şoklardayım 7 kilo aldım şaka maka aman maşallah diyim ben buzaman kadar 50lileri görememiştim oğluşum saolsunn ama tuhaf geliyo yaa sanırım zayıf başlayanlar daha çabuk kilo alıyoo evridiki sen ben hızlı gidiyoruz aslında normalde de ayda 2 kilo diyo doktorlar artık ama iiz yaa

sanada garip geliyo demek.benim hep cılız halime alışanların pek bi hoşuna gidiyor ama şu halim.ben bırak 50 yi 46yı görmedim hiç hayatımda.doktor 20 kiloya kadar alabilirsin dedi ya birazda onun rahatlığı var bende doğumdan sonrada 3-5 kalabilir valla bence bir sakıncası yok

sorma cnm benm etrafımdakilerde pek bi emmnun durumdan :)
ergenlikte bile en fazla 47 olmuştum işte düşün artık evlendiğimde 43ümm ayyyyyyyyyyy
çok şükür yaa ben de aslında çok memnunum ve doğumdan sonrda kalmasını isterim aslında birazz tabii:)ayy sağlıkla gelsin onlarda hiç öenmli değil napalım alırsak çok veririzde inşş onarın peşinden koştumkatan

kızlarr kimsecikler yok beni uyku tutmadı bugece nolcak bu halimiz bilmiyorum

Cnm gözün aydın, maş
Hayırdır inş cnm ya niye oldu ki acaba
Geçmiş olsun cnm, inş geçen bişeydir ya, dr ne diyor bu duruma

İyi geceler hatunlar gece kuşunuz geldi heh he
Keyfim yerinde kızlar, eşimin gözündeki olay vücuttaki yaygın bir enfeksiyondan kaynaklanmıyormuş, gözü kendisi yapmış bunu , Allaha şükür korktuğumuz tablo ile karşılaşmadık....

Ama ben tahmin ediyorum sebebini az çok , zaten ben buraya gelmeden önce eşim baya kötüydü moralman, yanımıza gelmek istiyor fakat işi nedeni ile yanımızda kalamıyordu, e ben zaten hamileyim birde küçük çocukla kaç saatlik mesafedeyim ağrılarım var falan bide halimi görüyordu yani kağan ayağımda sallanmadan uyumaz vs.. çok üzüldü bunlara, elindende bişi gelmiyordu, ben tekirdağa gelmeden önce kırmızı lekeler çıkmıştı vücudunda sıkıntıdan, bende çok üzüldüm tabi , neyseki annemler yine ne zaman sıkıntıya düşsek yaptıkları gibi yardımcı oldular Allah razı olsun da adamın psikolojisi düzeldi biraz...

Neyse Allah beterinden esirgesin, 3 ay kullanması için bir damla vermiş dr sonucunda gözdeki problemli durumun verdiği cevap neticesinde tedavisini yönlendirecekmiş, dr bu işin uzmanı türkiyedeki en ünlü üveyit dr u imiş, cerrahpaşada haftanın bir iki günü muayeneye katılıyormuş , ama verdiği ilaç katarakta neden olabilirmiş, onunda çözümü var şükür Allah çözümsüz dert vermesin

Yarın cuma var, eğer kağanı o saatte uyutabilirsek babama bırakıp bende katılıcam, banada değişiklik oluyor , muhabbetine doyamadığım insanı gülmekten kırıp geçiren 2 hatun var katılanlar arasında :)) ne zaman güldürmeye başlasalar doğurcam sanıyorum resmen göbeğim oynuyo güp güp

iyi geceler annecikler ve onlarin minicik bebecikleri..
bu saatte uykusu tutmayan ve muhtmelen sabaha dogru anca uyuyabilecek bi ben varım sanırım..
napalim internette dolaşıyoruz bizde oğlusumla.. yaklaşık bütün gebelik sitelerini dolaşıp satır satır okuyup bitirdikten sonra buraya sardım yine.. öyle okuyorum sizi bebeciklerinizi heyecanlarınızı.. sonra baktım bitcek gibi deil.. dedim bende yaziyim bir iki satir.. suanda hic birinizi tanimasamda ayni heyecani paylasacak olmak-ayni zamana bir an önce kavusmayi beklemek-ayni dertleri yasamak-ayni korkulari ayri ayri yasayabilmek insana yalniz olmadığını hissettiriyor.. ve nedense mutlu ediyor.. insallah hepiniz bebeciklerinize saglikli bir sekilde ne erken ne gec tam vaktinde kavusursunuz.. bu subata kadar sürecek yolculugumuzun en hızlı bir sekilde gecmesi dilegiyle...

Hoşgeldin cnm :)) gece nöbetini ben devralıyorum bu aralar , hayırlısı ile gelsin bebişler inş...

Hoşgeldin cnm :)) gece nöbetini ben devralıyorum bu aralar , hayırlısı ile gelsin bebişler inş...

Hosbulduk:)) yalniz olmadıgıma sevindim.. ben arada ugrayip ugrayip cikiyorum öyle.. özellikle uykusuz gecelerde.. gece kusu oldum bu aralar.. sabahta bi okadar zor kalkması.. okulda da uyukluyorum bütün gün.. sen napiyosun burcucum ev hanımımısın?

Cnm benimde gündüzlerim çok dolu geçiyor genelde pek uzun fırsatım olmuyor geçmişi okuyup cevap yazmak için, malum bir tane 18 aylık afacanım daha var, çalışmıyorum cnm öncesinde portföy yönetmen yardımcısıydım ayrıldım çünkü bankacılık benim açımdan bir bayan için çocukla ve aile ile bir arada olması zor bir kurum, anne dediğin saat5 dedinmi evde olup ailesine yemek hazırlamalı :))
Sen okul demişsin öğretmenmisin

Son düzenleme:
Masallah Allah bagislasin ilk afacaninida.. yokk ben biraz kücük bir anne adayiyim:) ögrenciyim daha 20 yasindaym.. benimkisi erken bir evlilik bi okadarda erken bir bebek oldu.. süprizimiz oldu bizim... ama cok sükür idare etmeye calisiyoruz hepsini birden.. en güzelini yapmissin en önce iyi bir anne olmak sonra kariyer.. bende bitiriyim okulu bende iyi bir anne olmak kısmına atlayacagim bi müddet ins:)

Cnm evet düşününce gerçekten erken bir evlilik ve bebek olmuş ama olsun güzel olmuş :) Okulla zor olmuyormu bebiş, kaçıncı sınıftasın?

Cnm evet düşününce gerçekten erken bir evlilik ve bebek olmuş ama olsun güzel olmuş :) Okulla zor olmuyormu bebiş, kaçıncı sınıftasın?

2deyim var daha.. zor olmasindan cok sevmek önemli bence.. ben bölümümü seviyorum.. gelecegin psikologu olmak insanlara yardim edebilmel.. hem iyi bir es, iyi bir anne olmayi basarabilmek ve bunu egitimini almak.. bunların düsüncesi bile mutlu ediyor insani.. tabi zorluguna zor.. ölüyorum bütün gün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…