güya dün sadece sabah kahvaltısında ekmek yiyeceğim diye karar almıştım
ama çoktaaann unutmuşummm öğlen yemekten kalkınca farkettim ne kadar ekmek yediğimi hele o yemeğin suyunu tabaktan ekmekle sıyırması varya hiç olmadığı kadar cazip geliyorrr
Evet :)
Ben hiç kısmıyorum ya. Yiyorum valla :)
ii geceler kızlarrr ohoo maşlah epey kalabalık burası bikaç gündür yazamadım bende arada bakıp çıktım hemen geçmişi çok okuyamadım herkes iidir inşş kızlar yaa ne güzel haftalar ilerliyoo sağlıkla bi şubatada varsak inşlalah kucaklarımıza alsak şu minik yaramazları hayırlısylaa
amaann al bendende okadar
hoşgeldin canımmm aminn aminn inşallahhh şubata kazasız belasız sağlıkla erişiriz inşallah
Nurberra hoşgeldin canım.
Ben çıkıyorum arkadaşlar. İyi geceler herkese...
Evet :)
Ben hiç kısmıyorum ya. Yiyorum valla :)
hoşbulduk cnm inş yaa
buarada bende 53 kilo oldum şoklardayım 7 kilo aldım şaka maka aman maşallah diyimben buzaman kadar 50lileri görememiştim oğluşum saolsunn ama tuhaf geliyo yaa sanırım zayıf başlayanlar daha çabuk kilo alıyoo evridiki sen ben hızlı gidiyoruz aslında normalde de ayda 2 kilo diyo doktorlar artık ama iiz yaa
sanada garip geliyo demek.benim hep cılız halime alışanların pek bi hoşuna gidiyor ama şu halim.ben bırak 50 yi 46yı görmedim hiç hayatımda.doktor 20 kiloya kadar alabilirsin dedi ya birazda onun rahatlığı var bendedoğumdan sonrada 3-5 kalabilir valla bence bir sakıncası yok
ben gırdm ama hep kk da gebelık cızelgelerı cıkıo.. Senın dedıgın bu hafta hafta gebelık takıbı var bı ondan mı bakıosun yoksa canım.. Link neden koyamıyosun kı
Merhaba kızlar... geçmişi okumaktan size yazamıyorum:)
Bebişleriniz dahil hepiniz iyisinizdir inş. Bende bugün gördüm kızımı büyümüş ama elleriyle yüzünü kapamış göstermedi dr. biraz daha bekledi ve açtı çok tatlıydı maşallah. 870 gr. 34 cm olmuş haftasına göre güzel dedi dr. çok şükür. İnsan ayrılmak istemiyor ordan. Allah kucağımıza alıp doya doya koklamamızı nasip etsin inş.
selam kızlar ben geldimm
akşam yemekten sonra göğüs kafesimin altından yandan belime doğru bir sancı girdi anlatamam önce batma oldu sonra resmen yandı kıvrana kıvrana bir oldum.neyseki yarım saat içerisinde geçti.çok korktum ama ne karnımda nede kasıklarımda bişi vardı
sanırım sabahtan beri biraz fazlamı eğilip kalktım yada sırtımdan rüzgar neyimmi aldım anlamadım çok feciydi
Evet hamilelikte oldu. 6 aya kadar sürekli sag kasıgımda sancı vardı. 6. ayı doldurdugum zaman bir sabah elime kocaman bir yumru geldi. Meger kasık fıtıgıymış. Çok zayıf oldugum ve birden aşırı kilo aldıgım için vücut kaldıramamış ondan olmuş. Binde bir hamilede görülen bir olaymış. O da geldi beni buldu
Ve sanırım şimdiki gidişat da aynı
iyi geceler annecikler ve onlarin minicik bebecikleri..
bu saatte uykusu tutmayan ve muhtmelen sabaha dogru anca uyuyabilecek bi ben varım sanırım..
napalim internette dolaşıyoruz bizde oğlusumla.. yaklaşık bütün gebelik sitelerini dolaşıp satır satır okuyup bitirdikten sonra buraya sardım yine.. öyle okuyorum sizi bebeciklerinizi heyecanlarınızı.. sonra baktım bitcek gibi deil.. dedim bende yaziyim bir iki satir.. suanda hic birinizi tanimasamda ayni heyecani paylasacak olmak-ayni zamana bir an önce kavusmayi beklemek-ayni dertleri yasamak-ayni korkulari ayri ayri yasayabilmek insana yalniz olmadığını hissettiriyor.. ve nedense mutlu ediyor.. insallah hepiniz bebeciklerinize saglikli bir sekilde ne erken ne gec tam vaktinde kavusursunuz.. bu subata kadar sürecek yolculugumuzun en hızlı bir sekilde gecmesi dilegiyle...
Hoşgeldin cnm :)) gece nöbetini ben devralıyorum bu aralar , hayırlısı ile gelsin bebişler inş...
Hosbulduk:)) yalniz olmadıgıma sevindim.. ben arada ugrayip ugrayip cikiyorum öyle.. özellikle uykusuz gecelerde.. gece kusu oldum bu aralar.. sabahta bi okadar zor kalkması.. okulda da uyukluyorum bütün gün.. sen napiyosun burcucum ev hanımımısın?
Masallah Allah bagislasin ilk afacaninida.. yokk ben biraz kücük bir anne adayiyim:) ögrenciyim daha 20 yasindaym.. benimkisi erken bir evlilik bi okadarda erken bir bebek oldu.. süprizimiz oldu bizim... ama cok sükür idare etmeye calisiyoruz hepsini birden.. en güzelini yapmissin en önce iyi bir anne olmak sonra kariyer.. bende bitiriyim okulu bende iyi bir anne olmak kısmına atlayacagim bi müddet ins:)
Cnm evet düşününce gerçekten erken bir evlilik ve bebek olmuş ama olsun güzel olmuş :) Okulla zor olmuyormu bebiş, kaçıncı sınıftasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?