2011 Şubat Anneleri

Evet bencede doğru söylüyorsun, sevdiğin şeyi yaparsan hiç yorulmuş sayılmazsın, ben iibf mezunuyum ama başta istememiştim , istediğim bölümede puanım tuttuğu halde yüzdelik dilim tutmadığı için girememiştim Türkiyedeki eğitim sisteminin sıkıntıları işte her sene farklı bişi çıkarıyolar okuyanların başına, ama her işte bir hayır vardır derlerya yinede çalıştım bitirdim okulumu, mezun oldum, şimdiki hedefim çocukları az daha büyütüp memur olmak bakalm inş işlerim rast giderde olurum

Son düzenleme:
Cnm ben çıkıyorum malum oğlan uyanırsa gece mesaisi yapıcam uyutana kadar, iyigeceler

İnşallah... bir insanin gercekten isteyipte yapamayacagi sey yoktur zaten.. Ah şu şubatta bir gelsede bebislerimize kavussak.. hersey kader.. ben ilk olarak subatta hamile kaldim.. süpriz bir bicimde.. esimle baya bi kendimize gelemedik. nasil yapacagiz cok erken fln. 10 haftalikken kalbi durdu.. kontrole gitmistik bebegimin öldügünü ögrendim. dünyam basima yikildi.. Allah kimseye yasatmasin tarifi yok o duygunun.. kürtaj oldum esimle karar aldik 4 yil kadar düsünmicektik.. aradan 15 gün gecmeden dikkat ettigim halde hamile kalmısım.. doktor 6 ay kadar yasak koymustu.. doktora gittik rahim toplanmadan bebegi tasimasi zor ama hayirlisi dedi. psikolojikmen bir daha cöktüm.. bebek öldü ölcek diye bekledik hep. ama rabbim koruyo korudu onu inadina tutundu bebisim.. kanamalarim oldu hastanelerde sabahladim.. bugunlere geldik.. o yüzden subati nasil bekliyorum bilemessin.. aralik annesi olacakken subat annesi olcem ins. yani aslinda 8 aydir hamileyim:))

günaydın kızlar bana bugün noldu bilmiyorum gece nerdeyse kapanışı ben yaptım şimdide açılışı ben yapıyorum.nerelerdeymiş bakalım güzel şubat anneleri

Günaydın güzel anneler

Gözdeatı günaydın canım ,hayırdır kapanışlar açılışlar sende uyutmuyormu ufaklık artık seni :))

Günaydın güzel anneler

Gözdeatı günaydın canım ,hayırdır kapanışlar açılışlar sende uyutmuyormu ufaklık artık seni :))

ööle oldu valla çağlayancım geceleri uyuyamaz olduk sabah iyiydi 1 aydır falan şimdi sabahları da erkenden kalkar olduk.napcam ben şimdi akşama kadar bilmem valla.
çalışmamaktan da sıkıldım kızım bi gelsede oyalansam artık :))

Sabahları erkenden kalkmakta çok kötü oluyor ama ya ben diyorum ki bir pazarım var 11'e kadar uyuycam sabah gene 7:30da ayaktayım hiç birşey farketmiyor,ama bak uyandığın zaman gece süt yada muz yiyip yeniden uyumayı deneyebilirsin bende bu formül çok işe yarıyor :))

günaydın kızlarrr...geçmiş epey birikmişş bakiim neler olmuşş gece buralardaa

Günaydın canım,gündüz vardiyası artık az çalışıyor gece vardiyası daha aktif bu haftalarda :))

günaydın kızlar dolabımız ve beşiğimiz geldi daha yerleştirmedim ama çok cicişler yaaa.diyorum mnişim şimdi buradamı yatacak diye durup durup bakıyorum yer onu annesi:87::82:

gece yatıncada acaip bi mide yanması başlıyo artık iyiden iyiye ağırlaşmaya başlıyo sanırım bu hamilelik durumu.benim kız şubata kalmıycak sanırım da sezeryan olunca 15-20 gün erken bitcek yani

günaydın kızlar dolabımız ve beşiğimiz geldi daha yerleştirmedim ama çok cicişler yaaa.diyorum mnişim şimdi buradamı yatacak diye durup durup bakıyorum yer onu annesi:87::82:

ayy hayırlı olsun canım güle güle kullansın tepinsin büyüsün miniğin üstünde:)
biz daha bakamadık bile çarşamba günü kayınvalidemler gelcekler erzincandan o zaman gidip bakcaz inş o zaman baksak da ancak aralığın ortsaında gelir bizimki sanırım

hatunları gece uyutmuyoo bebişler heraldeee...bende başucuma süt koyuyorum kalkınca hemen lıkır lıkır mideyeee sonra bi de sol tarafıma yatıyorum içim rahat oluyoooo

ayy şimdi uykum geldi valla sabahın 6 sından beri ayaktayım gidip biraz uzanayım bari
ben yine gelerim şekerler öpüldünüz

Gözünaydın canım güzel günlerde yatsın yiğit bebek beşiğinde dolabındada hep güzel güzel cicileri olsun inş :))
Resimlerini bekleriz artık

gece yatıncada acaip bi mide yanması başlıyo artık iyiden iyiye ağırlaşmaya başlıyo sanırım bu hamilelik durumu.benim kız şubata kalmıycak sanırım da sezeryan olunca 15-20 gün erken bitcek yani

Mide yanması için yapıcak tek şey şurup içip yatmak sanırım çok şükür yanmam daha yok ama mide bulantılarım oluyor

ayy şimdi uykum geldi valla sabahın 6 sından beri ayaktayım gidip biraz uzanayım bari
ben yine gelerim şekerler öpüldünüz

İyi uykular canım

Günaydın kızlar,huzurlu birgün dilerim.

Moonson bebişin sağlıcakla büyüsün,güle güle kullansın inşallah yatağını.

güle gülee yatsın beşiğindee
güle güle dağıtsın dolabınıı inş
keşke bende erken getirtseydim yaaa

moonsun güle güle kullansin bebisin odasini
veee günaydin arkadaslar, sadece ben uykusuzluk cekmiyomusum, saat basi kalkip bi saga bi sola dönüyorum belim bacagim cok agriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…