2deyim var daha.. zor olmasindan cok sevmek önemli bence.. ben bölümümü seviyorum.. gelecegin psikologu olmak insanlara yardim edebilmel.. hem iyi bir es, iyi bir anne olmayi basarabilmek ve bunu egitimini almak.. bunların düsüncesi bile mutlu ediyor insani.. tabi zorluguna zor.. ölüyorum bütün gün...
Evet bencede doğru söylüyorsun, sevdiğin şeyi yaparsan hiç yorulmuş sayılmazsın, ben iktisat mezunuyum ama başta bu bölümü istememiştim , istediğim bölümede puanım tuttuğu halde yüzdelik dilim tutmadığı için girememiştim Türkiyedeki eğitim sisteminin sıkıntıları işte her sene farklı bişi çıkarıyolar okuyanların başına, ama her işte bir hayır vardır derlerya yinede çalıştım bitirdim okulumu, mezun oldum, şimdiki hedefim çocukları az daha büyütüp memur olmak bakalm inş işlerim rast giderde olurum
Cnm ben çıkıyorum malum oğlan uyanırsa gece mesaisi yapıcam uyutana kadar, iyigeceler
Günaydın güzel anneler
Gözdeatı günaydın canım ,hayırdır kapanışlar açılışlar sende uyutmuyormu ufaklık artık seni :))
ööle oldu valla çağlayancım geceleri uyuyamaz olduk sabah iyiydi 1 aydır falan şimdi sabahları da erkenden kalkar olduk.napcam ben şimdi akşama kadar bilmem valla.
çalışmamaktan da sıkıldım kızım bi gelsede oyalansam artık :))
günaydın kızlarrr...geçmiş epey birikmişş bakiim neler olmuşş gece buralardaa
Sabahları erkenden kalkmakta çok kötü oluyor ama ya ben diyorum ki bir pazarım var 11'e kadar uyuycam sabah gene 7:30da ayaktayım hiç birşey farketmiyor,ama bak uyandığın zaman gece süt yada muz yiyip yeniden uyumayı deneyebilirsin bende bu formül çok işe yarıyor :))
Günaydın canım,gündüz vardiyası artık az çalışıyor gece vardiyası daha aktif bu haftalarda :))
günaydın kızlar dolabımız ve beşiğimiz geldi daha yerleştirmedim ama çok cicişler yaaa.diyorum mnişim şimdi buradamı yatacak diye durup durup bakıyorum yer onu annesi:87::82:
günaydın kızlar dolabımız ve beşiğimiz geldi daha yerleştirmedim ama çok cicişler yaaa.diyorum mnişim şimdi buradamı yatacak diye durup durup bakıyorum yer onu annesi:87::82:
gece yatıncada acaip bi mide yanması başlıyo artık iyiden iyiye ağırlaşmaya başlıyo sanırım bu hamilelik durumu.benim kız şubata kalmıycak sanırım da sezeryan olunca 15-20 gün erken bitcek yani
ayy şimdi uykum geldi valla sabahın 6 sından beri ayaktayım gidip biraz uzanayım bari
ben yine gelerim şekerler öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?