2011 Şubat Anneleri

Herkese günaydın. Nasılsınız kk nın güzel annişleri.Çarşamba günü şeker yüklemem vardı ve detaylı ultrasona tekrar bakıldı. Çok şükür herşey normal.Oğluşum 868 gr.olmuş.boyuda yaklaşık 33 cm. olmuş. Gelişim iyi dedi doktor. Kan değerlerim iyi çıktığı için sadece elevit kullanıyorum. Başka hiç bir ilaca gerek yok dedi. Şimdilik bu kadar. Geçmiş epey birikmiş okumam gereken çok sayfa var.

hepinize teşekkür ederim kızlar

günaydın kızlarrrr
bu sabah soluma yatıyorum yaa sol bacağımm uyuşmuşş feci bir ağrı var.ben rüyamda o ağrıyı hissediyorum topallıyorum noldu buna diye ağrı kesici alıyorumm :)))))))) sonra gözümü bi açtım cidden ağrıyo mecbur sağ yaptım accık :)))))))))

naz0635 biz gülşahla beraber yarın kemeraltına gidebiliriz.şekerlere bakmak için sende gelirmisinn.ona göre kesin olduğunda haberleşelim.cmt sabahtan gideriz.3 te doktor randavum var 2 de evde olmalıyım.

günaydın güzel annişler şeker bebişler,herkes iyiydir umarım,benim belim ağrıyo aertık ama onuda yok sayıyorum

güle güle kullansın yiğit oğlan ve annesi,hayırlı olsun

günaydın kızlar dolabımız ve beşiğimiz geldi daha yerleştirmedim ama çok cicişler yaaa.diyorum mnişim şimdi buradamı yatacak diye durup durup bakıyorum yer onu annesi:87::82:

Kızlar kipa'da Dalin'in ıslak mendilleri 3x64'lü paketleri 7.90tl'ye inmiş.
Bu akşam gidip bakıcam ben bizim özdilekte 9.90 ama kipa indirim yapmış

ayyy bu arada kızım içimde taklalar atıyor

caglayan senin kız maşallah bayağı hareketli benim oğlum birkaçgündür çok hareketli değil insan özlüyor hareketlerini valla benimki uykuda sanırım

Evet canım bu aralar aşka geldi galiba dün akşamda coştu göbeğimi görmen lazım sürekli bir dalga halinde ordan oraya ordan oraya sonra pat bir tekme,babasıyla dün akşam çok eğlendik.
Şimdide burdaki arkadaşıma oyunlar yapıyorlar,sürekli bir takla halindeyiz göbişim sürekli hareket halinde.

Muhtemelen yiğit'te uyuyordur canım.Bazen derin uykuya dalarmış ya bebekler.

Son düzenleme:
günaydın günaydınn güzel annelerr nasılsınız iyisinizdir inş. bizde iyiyiz çok şükürrrr kızım hiç durmuyo kıpır kıpır uyutmuyo beni valla yiycem onun ayaklarının ben

herşeyin yollunda olduguna çok sevindim canım benim kanım biraz düşmüş 10,9 du doktor demir ilacı verdi(

ayy canım çok isterdimm yaaaaa....( biz de eşimle bebişimize mobilya bakmaya çıkcaz, yoksa kesin gelirdim.. tüh şimdi üzüldümm..(85:
aartık ben de sizden fikir alırım napimmm

günaydın günaydınn güzel annelerr nasılsınız iyisinizdir inş. bizde iyiyiz çok şükürrrr kızım hiç durmuyo kıpır kıpır uyutmuyo beni valla yiycem onun ayaklarının ben

Günaydın canım benimde içimde seninkine benzer ufak bir yaramaz var hiç durmuyor kıpır kıpır bu hafta :))

Selam canım

canım benimde kalbimde öyle bir acı oluyorki sanırım yemek yedikten sonra mide iyice şişiyor ve kalbe baskı yapıyor yürümezsem rahat edemiyorum acayip bir agrı bu ya ama dayan canım geçecek bu günler hayırlısıyla

Kızlar selam. Bende çok rahat olmayan bir uyku ardından yorucu bir gün oluyor ama herşeye değer. Benimde dün ayaklarım iyice şişmişti işten eve gittiğimde. Bugün varis çorabım var onu giydim ben geçen sene bir damar problemi yaşamıştım da. Çok şükür bol su coraspin ver hareketle önlem almaya çalışıyorum.
Bu arada artık yürüyüşümün değiştiğini hissetmeye başladım sizlerde de böyle birşey varmı?
Sanki yaylana yaylana yürüyorum gibi :)) Aman olsun o kadar değil mi ama?
Benimde tek dileğim vakit hemen geçsin oğluşumu sağlıklı sıhhatle kucağıma alayım... Hepimiz için tek duam.
Benim oğlanad derin uykuda herhalde 2 gündür çok fazla kıpraşma durumu yok arada sadece o da pozisyon değiştiriyo herhalde :)) Allah'ım ne komik dimi ama?
Bu arada sizler bebişle konuşurken nasıl bir ses tonu ile konuşuyorsunuz? Ben bi yüksek ses deniyoruma rdından alçak ses ama hangisi daha iyi bilemiyorum ???

bizim kızlar biraz zilli olucak galiba hiç durmuyorlar hele babasının sesini duyunca başlıyo tekmelemeyeee

Selam canım bende senin gibiyim yürürken bir yavaşlama bir yaylanma var :))
Konuşurkende ben kızçemle normal konuştuğum ses tonuyla konuşuyorum çünkü o beni normal konuşurken duyup anlıyo ama bazen cevap vermek işine gelmiyor annesinin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…