http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...in-verdigi-hamilelik-diyeti.html#post16054217
ben bu paylaşımı çok sevdim linkini bizim listeye alalım caglayan olmazmı bulması kolay olsun
selam kızlar ben geldimm
akşam yemekten sonra göğüs kafesimin altından yandan belime doğru bir sancı girdi anlatamam önce batma oldu sonra resmen yandı kıvrana kıvrana bir oldum.neyseki yarım saat içerisinde geçti.çok korktum ama ne karnımda nede kasıklarımda bişi vardı
sanırım sabahtan beri biraz fazlamı eğilip kalktım yada sırtımdan rüzgar neyimmi aldım anlamadım çok feciydi
canım benimde sol gögsümün altında batma şeklinde oluyor genelde yatınca bayağı bir batma şeklinde beni rahatsız ediyor gün ortasında ayaktaykende oluyor nedenini anlayamıyorum bebek oraya kadar baskı yapmazki
organlar sıkışıyormuşya herhalde ondan diyorum bende
günaydın kızlar dolabımız ve beşiğimiz geldi daha yerleştirmedim ama çok cicişler yaaa.diyorum mnişim şimdi buradamı yatacak diye durup durup bakıyorum yer onu annesi:87::82:
selam millet nasılsınız bakalıım
herkese günaydın. Nasılsınız kk nın güzel annişleri.çarşamba günü şeker yüklemem vardı ve detaylı ultrasona tekrar bakıldı. çok şükür herşey normal.oğluşum 868 gr.olmuş.boyuda yaklaşık 33 cm. Olmuş. Gelişim iyi dedi doktor. Kan değerlerim iyi çıktığı için sadece elevit kullanıyorum. Başka hiç bir ilaca gerek yok dedi. şimdilik bu kadar. Geçmiş epey birikmiş okumam gereken çok sayfa var.
günaydın kızlarrrr
bu sabah soluma yatıyorum yaa sol bacağımm uyuşmuşş feci bir ağrı var.ben rüyamda o ağrıyı hissediyorum topallıyorum noldu buna diye ağrı kesici alıyorumm :)))))))) sonra gözümü bi açtım cidden ağrıyo mecbur sağ yaptım accık :)))))))))
naz0635 biz gülşahla beraber yarın kemeraltına gidebiliriz.şekerlere bakmak için sende gelirmisinn.ona göre kesin olduğunda haberleşelim.cmt sabahtan gideriz.3 te doktor randavum var 2 de evde olmalıyım.
günaydın günaydınn güzel annelerr nasılsınız iyisinizdir inş. bizde iyiyiz çok şükürrrr kızım hiç durmuyo kıpır kıpır uyutmuyo beni valla yiycem onun ayaklarının ben
Selam Kızlarr
selam kızlar ben geldimm
akşam yemekten sonra göğüs kafesimin altından yandan belime doğru bir sancı girdi anlatamam önce batma oldu sonra resmen yandı kıvrana kıvrana bir oldum.neyseki yarım saat içerisinde geçti.çok korktum ama ne karnımda nede kasıklarımda bişi vardı
sanırım sabahtan beri biraz fazlamı eğilip kalktım yada sırtımdan rüzgar neyimmi aldım anlamadım çok feciydi
Kızlar selam. Bende çok rahat olmayan bir uyku ardından yorucu bir gün oluyor ama herşeye değer. Benimde dün ayaklarım iyice şişmişti işten eve gittiğimde. Bugün varis çorabım var onu giydim ben geçen sene bir damar problemi yaşamıştım da. Çok şükür bol su coraspin ver hareketle önlem almaya çalışıyorum.
Bu arada artık yürüyüşümün değiştiğini hissetmeye başladım sizlerde de böyle birşey varmı?
Sanki yaylana yaylana yürüyorum gibi :)) Aman olsun o kadar değil mi ama?
Benimde tek dileğim vakit hemen geçsin oğluşumu sağlıklı sıhhatle kucağıma alayım... Hepimiz için tek duam.
Benim oğlanad derin uykuda herhalde 2 gündür çok fazla kıpraşma durumu yok arada sadece o da pozisyon değiştiriyo herhalde :)) Allah'ım ne komik dimi ama?
Bu arada sizler bebişle konuşurken nasıl bir ses tonu ile konuşuyorsunuz? Ben bi yüksek ses deniyoruma rdından alçak ses ama hangisi daha iyi bilemiyorum ???
bizim kızlar biraz zilli olucak galiba hiç durmuyorlar hele babasının sesini duyunca başlıyo tekmelemeyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?