2011 Şubat Anneleri

gözün aydın canım...maşallah paşaya...insan doyamıyor bakmaya demi....cd yada fotoğraf falan verdiler mi...valla biz pazartesiden beri eşimle habire kızımızın fotoğrafına bakıyoruzz yanımızda gezdiriyoruz...rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin canım inş..

fotoğraflar verdiler ama minik yaaa zaten normal ultrasondu renkli 3 boyutlu diildi

bi tek kalbini ve göbek kordonundaki kan akışını görmemiz için orayı renkli yaptılar oda kırmızı maviydi

canım gözün aydın oğlunu görmüşsün nasıl mutlu oluyor değil mi insan doktorunda çok güzel açıklamalar yapmış çok şanslısın:)

canım gözün aydın oğlunu görmüşsün nasıl mutlu oluyor değil mi insan doktorunda çok güzel açıklamalar yapmış çok şanslısın:)

evet yine giderken mide bulantıları içinde gittim.gerçi annem yanımda olduğundan daha sakindim.bişi yapmadı ama varlığı yetti galiba

doktorla konuştukltan sonra bi hafifledikki.birbirimizle ellerini gördünmü ayağını gördünmü kulağı minicikti falan diye konuşurken bulduk

şimdiden özledim valla

gözün aydın canım kocaman olmuş oğlun

dillerim-lal
canım bebeğine maşallah diyorum..seninde gözün aydın ..:)))
nasılsınız güzel anneler...
ben çok yorgunum..ancak oturabildim..kızımın bütün kıyafetlerini elimde yıkadım..astım..ne zormuş çamaşır olayı..neyseki bitti..yarında ütüleyip kaldırırım artık..:))))
siz neler yapıyorsunuz..dün dr a gittik kanım çoook düşmüş..kan şurubu verdi..calsiyum ve magnezyum da verdi..calsiyumu su yerine meyve suyu ile içen var mı..tadı garip oluyor suyla içince..
öpüyorum hepinizi..

gözünaydın arkadaşımm ayy iyiymiş senin doktorun ne güzel herşeyi anlatmışşş yaa maşallahh bebişe uslu uslu durmuş kiloda almış kocman olmuş

teyzeleri oğlum parmak kaldırıyo size bişi söylicek galiba

ne güzel bi poz buu yaa

maşallah bebeğine canım kocaman olmuş :)

çok teşekkür ederim canım

sağolasın elde yıkamak zor olmadımı.tabi çokkirli değil iki çitilesek yeterde eğilmek kalkmak falan yinede yorar.

ben makinedeki elde yıkama programına atmayı düşünüyorum ama

maşallahhhhhhhh gözünaydın cnm oğlunu görmüşsün kocaman olmuş. Benim de 2 haftam kaldı görüş gününe ama geçmek bilmio :)

sağol canım.bende birdaha 2 hafta sonra gidicem şeker yüklemesi için.şimdiden sabırsızlık başladı nasıl bişiyse bu

gözünaydın arkadaşımm ayy iyiymiş senin doktorun ne güzel herşeyi anlatmışşş yaa maşallahh bebişe uslu uslu durmuş kiloda almış kocman olmuş

ne güzel bi poz buu yaa

evet hakkaten güzel güzel yavaş yavaş anlata anlata gösterdi bize

maşşallah oğluşuna dillerim_lal,ne güzel iyi hbrlerini aldık,bende perş. gidecem inş. çabucak geçer kalan günler
temizliğimi bitirdim,ama bende bittim,yoruluyorum artıkın ya,oğluşumun maşşallahı var kıpırdanıyo yorulmadı sanırsam

nihalcim teşekkür ederim

az kalmış az sabret seninde güzel haberlerini bekliyoruz

arrtık hemencecik yoruluyoruz yapacak birşey yok yormayacağız kendimizi

annesi onlar çok rahatlar hiç yorulurlarmı sen hareket ettikçe o su balesi yapıyoo hoşuna bile gidiyodur

yerim ben o minik parmakları....seninn oğlun zaten çok edepli olcak herhalde canım müsade almadan konuşmucak herhalde
maşallah canım ya sen baya erkencisinn kıyafetleri bile yıkamışsın...bizim odamız henüz yok onun gelmesini bekliyoruzz....
seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım...maşallah temizliğide bitirmişsin ben sadece oturma odasını birazda mutfağı halletimm:2:yarınn babamızın yardımlarını alıcaz artıkk
kızlar siz doktora hafta kaç kere gidiyorsunuz
canım ben ayda bir gidiyorumm...

maşallah oğluşuna canımm ya kocaman olmuşşş herşeyin iyi gimesinede çok evindim bende pazartesi gidiyorum çok özledim oğluşumu minik erkeğimi saolsun oda sürekli hareket halinde şimdi kocaman olmuştur inş

ben çok kötü grip oldum vücut direncimde çok düşüktür yandım ben doktoruma da ulaşamıyorum (((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…