2011 Şubat Anneleri

deterjanı omo baby,yumuşatıcıda dalin

herkese slm....

bende dalin düşünüyorum, artık yıkamak lazım ufak ufakk...

dilerim lal oğluşunun parmağını ısırabilirmiyim,çoooook güzel maşşallahhh...

bu arada kızlar benim kanamam bayadır yok yinede istirahatteyim,rabbim birdaha yaşatmadan bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Ceren imde çok hareketli maşallah bugün...hastane çıkışını aldı eşim ve kayoınvalidem ben gidemedim ama çook güzel beğenmişler,kızımın eksiği kalmadı sayılır...odasını da almak istiyorum ama gözüm korktu birazdaha beklicem...

bayram temizliklerine başlamışsınız,kayınvalidemde başladı sağolsun,perdeleri yıkıyor bugün,Allah razı olsun...

herşeyi anlattım valla sizler nasılsınız geçmişi çok okuyamıyorum yattığım için...

lal gözün aydın canımmm..oğluş kocaman olmuş.

neslim 1 demlik ıhlamura 1 kabuk zencefil ya da 1 çay kaşığı toz zencefil at varsa ayva yaprağı da koy çok iyi geldi bana
ama zencefili çok koyma sakın

kızlar nasılsıızzz ben geldim bugün işe gittikk yarım gün çalıştımm çıkıştada çarşıya gittim hem kndime bişiler baktımhemde minik kızıma gecelikte baktım dilerim lal aldıgı pijama takımının aynısını burdada buldum 65 tl dedi nakit fiyatı uygun geldi bana çok dolaşmışımm şimdiuzanıyorumm başım çok arıyorr....

herkes şikayetçi bugün bende giysilerden.eskiden de sevmezdim dolap düzeltmeyi şimdi bir de içine sığamadım bir sürüsüyle boğuşuyorum.yoruldum ve sinirlendim........(((

kızalr bebeğin eşyaları için hangi detarjan kullanacaksınız
canım ben dalinin sıvı deterjanını almayı düşünüyorum geçende markette baktım fiyatıda 15 tl idi....
ben çok kötü grip oldum vücut direncimde çok düşüktür yandım ben doktoruma da ulaşamıyorum (((((((((
geçmiş olsun canımm bol vitamin almaya çalışş inş kolay atlatırsın....

oh maşallah çok güzel oluyor minişlere alışveriş yapmakk ama bünyeler çokkk çabuk yoruluyor....

huuu huuuu kimse yok muuuuuuu ii aksamlar minik kuzular ve güzel annişlerrr :)

herkes şikayetçi bugün bende giysilerden.eskiden de sevmezdim dolap düzeltmeyi şimdi bir de içine sığamadım bir sürüsüyle boğuşuyorum.yoruldum ve sinirlendim........(((
bende tam tersi gardrop düzeltmeyi çok severim hatta düzeltirken köşe bucağa kaçmışları bulur giyer çıkarırırım o yüzden bayağı vaktimi alır ama düzelttikten sonra şöyle karşısına geçip bakmak çok hoşuma gidiyor kızımın mobilyaları gelsin hemen onunkinide düzenlemeye başlıycam:) çok heyecanlıyım

maşallah canım sanada kızınada nazar değmesin ne güzel yardım edenin var benimde eşim çok yardımcı sağolsun bugün kızımın odasının parkelerini sildirdik elimi bilşeye sürmedim herşeyi eşim halletti sağolsun sırada duvarlar var duvar kağıdımı yoksa boyamı bi türlü karar veremedim.Kılar bilen varsa söylesin duvar kağıdında birleşim yerleri çok belli oluyor mu? Birde simli boyalar varmış duyunca çok heyecanlandım ama birisi 1 yıl sonra dökülmeye başlıyorlar her yer sim oluyor dedi.Doğrumudur evinde kullanan varmı?
kızlar siz doktora hafta kaç kere gidiyorsunuz

bende ayda bir gidiyorum canım hatta 5 haftada bir desek daha doğru olur...

teyzeleri oğlum parmak kaldırıyo size bişi söylicek galiba

canım maşallah oğluşuna kocaman olmuş yerim ben onun parmağını

canım ben hep meyvesuyuyla içiyorum zaten

huuu huuuu kimse yok muuuuuuu ii aksamlar minik kuzular ve güzel annişlerrr :)

iyi akşamlar canım bende yeni geldim

kalsıyum mu demır hapı mı meyva suyuyla ıcılıo nuryasemın.. ben demır hapının portakalla ıcılmesının ıı olcagını duymustum gercı ben ıcmıorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…