eçmi olsn güzelim.az zencefil bol ıhlamur limon :)))ben çok kötü grip oldum vücut direncimde çok düşüktür yandım ben doktoruma da ulaşamıyorum(((((((((
eçmi olsn güzelim.az zencefil bol ıhlamur limon :)))
deterjanı omo baby,yumuşatıcıda dalin
ben çok kötü grip oldum vücut direncimde çok düşüktür yandım ben doktoruma da ulaşamıyorum(((((((((
canım ben dalinin sıvı deterjanını almayı düşünüyorum geçende markette baktım fiyatıda 15 tl idi....kızalr bebeğin eşyaları için hangi detarjan kullanacaksınız
geçmiş olsun canımm bol vitamin almaya çalışş inş kolay atlatırsın....ben çok kötü grip oldum vücut direncimde çok düşüktür yandım ben doktoruma da ulaşamıyorum(((((((((
kızlar nasılsıızzz ben geldim bugün işe gittikk yarım gün çalıştımm çıkıştada çarşıya gittim hem kndime bişiler baktımhemde minik kızıma gecelikte baktım dilerim lal aldıgı pijama takımının aynısını burdada buldum 65 tl dedi nakit fiyatı uygun geldi bana çok dolaşmışımm şimdiuzanıyorumm başım çok arıyorr....
bende tam tersi gardrop düzeltmeyi çok severim hatta düzeltirken köşe bucağa kaçmışları bulur giyer çıkarırırım o yüzden bayağı vaktimi alır ama düzelttikten sonra şöyle karşısına geçip bakmak çok hoşuma gidiyor kızımın mobilyaları gelsin hemen onunkinide düzenlemeye başlıycam:) çok heyecanlıyımherkes şikayetçi bugün bende giysilerden.eskiden de sevmezdim dolap düzeltmeyi şimdi bir de içine sığamadım bir sürüsüyle boğuşuyorum.yoruldum ve sinirlendim........(((
herkese slm....
bende dalin düşünüyorum, artık yıkamak lazım ufak ufakk...
dilerim lal oğluşunun parmağını ısırabilirmiyim,çoooook güzel maşşallahhh...
bu arada kızlar benim kanamam bayadır yok yinede istirahatteyim,rabbim birdaha yaşatmadan bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Ceren imde çok hareketli maşallah bugün...hastane çıkışını aldı eşim ve kayoınvalidem ben gidemedim ama çook güzel beğenmişler,kızımın eksiği kalmadı sayılır...odasını da almak istiyorum ama gözüm korktu birazdaha beklicem...
bayram temizliklerine başlamışsınız,kayınvalidemde başladı sağolsun,perdeleri yıkıyor bugün,Allah razı olsun...
herşeyi anlattım valla sizler nasılsınız geçmişi çok okuyamıyorum yattığım için...
kızlar siz doktora hafta kaç kere gidiyorsunuz
huuu huuuu kimse yok muuuuuuu ii aksamlar minik kuzular ve güzel annişlerrr :)
dillerim-lal
canım bebeğine maşallah diyorum..seninde gözün aydın ..:)))
nasılsınız güzel anneler...
ben çok yorgunum..ancak oturabildim..kızımın bütün kıyafetlerini elimde yıkadım..astım..ne zormuş çamaşır olayı..neyseki bitti..yarında ütüleyip kaldırırım artık..:))))
siz neler yapıyorsunuz..dün dr a gittik kanım çoook düşmüş..kan şurubu verdi..calsiyum ve magnezyum da verdi..calsiyumu su yerine meyve suyu ile içen var mı..tadı garip oluyor suyla içince..
öpüyorum hepinizi..
huuu huuuu kimse yok muuuuuuu ii aksamlar minik kuzular ve güzel annişlerrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?