2011 Şubat Anneleri

mrb kızlar kimsecikler kalmamış karamel06 nasılsın canım bi biz varız akşam akşma heralde :)

iim ben canım bakınıyorum öle dogum hıkayelerı onlar bunlar :) sen nasılsın?

iim ben canım bakınıyorum öle dogum hıkayelerı onlar bunlar :) sen nasılsın?

bende aynı işte 2010 şubat annelerinin bebişlerinin fotoğraflarına bakıyodum 30 ocakta falan gelmeye başlamış minişler heycanlandım biranda :))
sezeryan olacağı için bizimde 38-39.haftada alırlar herlade 20 ocaktan sonra gelebilir minik kızım ayyy az kaldı :))

neden sezaryan pekı kesın mı?

ben normal doğum istiyorum ama eğer zorunlu sezeryan olacak olursa 7 şubat olsun istiyorum .eşimin doğum günü ayrıca bizim ilk tanıştığımız gün ,bir de kzımın doğum gnü olursa 3 kat özel olacak

7 subatta kac haftalık oluyosun o zaman 38. haftadan sonra alıolarmıs heralde sezaryana..
Bende eger sezaryan olursa 14 şubat istiyorum o zaman 37+6 oluyorum aslında guzel olurda hayırlısı olsn.

selam kızlar ben geldi,mmm

ayyy oğluşumun fotoğrafına bakıp duruyorum bir dahaki kontrolu sabırsızlıkla bekliyorum ozaman dahada büyür.doğsunlarda ısırırık parmaklarını

şuan misafirimiz var :)) saat 6da yemeğe misafir geleceğini öğrendim daha doğrusu eşim çağırayımmı dedi öyle masum sölediki hayır diyemedim 1 kişi gelecek sanıyodum 4 kişi artı 2 çocuk geldi

ama bana hiç bişi yaptırmadılar sağolsunlar herkese böyle misafir gelsin valla.gelirken alışveriş yapmışlar sonra eşim pişirdi masayı kurdu el birliğiyle yaptık yedik arkadaşta bulaşıkları halletti bende yardım ettim

onlar şimdi okey oynuyolar bende koltukta uzanıyorum

neden sezaryan pekı kesın mı?

benim plesanta aşşağıda canım rahim ağzını tam olarak kapatıyor yani bebişin gelişinin önünde duruyo 26. haftaya kadar çıkmış olması lazımdı ama bi ihtimal doğuma kadar çıkarsa normalde olabilr ama dr çıkmaz büyük ihtimalle bundan sonra dedi.ondan sezeryan.

ayy çok hoş bizim tanışmamız 13 kasım sakın o zaman gelmeye kalmasın bizimki.çok erkkeen.inş gönlüne göre olur canım

oohh ne güzel

ooohh ne guzel misafirmiş onlar oleee :))
oglusunda masallah kocaman olmus canım yaaa hele o pozu cok fotojenık olcek anlasılan :)) bende kızımı cok özledııım daha cok var kontrolumuze bayramdan sonra.. neyse bayram telasesıyle cabuk gecer ınsallah

dogru senın o sıkıntın vardı dımı hayırlısı olsun tatlım tek minişler ii olsunda dogum sıkıntısız kolay gerceklessınde hangısı olursa olsun hakkımızda hayırlı olan olsun ınsallah.

şeker yüklemesine gidilince de ultrasonda bakılıyoömu ben 27 sinde şeker için gidicem acaba ozamanda görürmüyümkiii

ben normal doğum diye konuşuyorum doktorla hep ama daha bakmadı hani olurda sezeryan derse hiç hesaplamadım ama ayın 3ünü isterim rahmetli babamın doğum tarihiii.Allah ailemizden bir erkek aldı bir erkek veriyor aynı tarihte olması da ayrı anlamlı olur

canım benım seker yuklemem 22 kasımda ptesı yapılcak 24 kasımada da hem sonuc hem kontrolum olcak yanı benım aynı zamanda rutın kontrolumunda gunu ama herkes gırdımı bılmem.

ayy canım ne güzel.benim ananem vefat etti aralık ayında annem gibi severdim onun adını koyucaz hatta ilk isim olara onunda 5 şubattı doğumgünü.aynı gün umayla yani.bizde bir canfize gitti ikincisi geliyor diyoruz hep.allah bebişlerimize uzun ömürler versin.ama diyorum ya benim kız beklemez sanırım okadar ocağın ortasından sonra bekliyoruz biz.zaten annemde yılbaşında gelcek nolur nolmaz diye

canım benım seker yuklemem 22 kasımda ptesı yapılcak 24 kasımada da hem sonuc hem kontrolum olcak yanı benım aynı zamanda rutın kontrolumunda gunu ama herkes gırdımı bılmem.

valla bizim doktor her randevuda bakıyo mutlaka görürsünüz kızlar hele sedacım senin 3 hafta olmuş oluyo kesin görürsün.benimde normalde 24 kasım saat 10da randevum vardı.ama doktorum erkenden gel dedi 100 lük yapıcak ya tekrardan önce yükelemem yapılacak vakti gelince muayene edecekmiş.zaten 24 kasımdan sonrada 2 haftada bire inebilir randevular.30 haftalık olmuş olcam ben

kızlar yarın pazar kahvaltısına eşime şöle güzel bı kahvaltı hazırlamak istiorumm netten bakıorum ama cazip bişi bulamadım denenmiş güzel degısık tarifleriniz varmı?

valla gözdecim Allah biliyo ya hep içimden babamın doğum gününde olsun diye geçiyoo.hayırlısı

inşallahhh bakarız ultrasonda gerçi bakmazsa ben bu sefer yüzsüzlük edip bakalım dicem orda olacam sonuçta nolcak iki dakka baksa

kızlar yarın pazar kahvaltısına eşime şöle güzel bı kahvaltı hazırlamak istiorumm netten bakıorum ama cazip bişi bulamadım denenmiş güzel degısık tarifleriniz varmı?

ben kahvaltıya misafiri çok severim çokda çağırırım.geneldede kahvaltılık dışında börek yaparım en kolayı paçanga fırında yaparım yani çok çok değişik bişi gelmiyo aklıma yeşil içi kırmızı biberli zeytinden salata yapmıştım birkeresinde maydonoz ve ceviz eklemiştim.patates topları yapmıştım
patatesi haşlayıp eziyosun top top yapıp işte kırmızı biber maydonoz susam yada ona benzer şeylere bulayıp renkli toplar elde ediyosun

normalde ne zaman gözüküyo canım senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…