iim ben canım bakınıyorum öle dogum hıkayelerı onlar bunlar :) sen nasılsın?
bende aynı işte 2010 şubat annelerinin bebişlerinin fotoğraflarına bakıyodum 30 ocakta falan gelmeye başlamış minişler heycanlandım biranda :))
sezeryan olacağı için bizimde 38-39.haftada alırlar herlade 20 ocaktan sonra gelebilir minik kızım ayyy az kaldı :))
ben normal doğum istiyorum ama eğer zorunlu sezeryan olacak olursa 7 şubat olsun istiyorum .eşimin doğum günü ayrıca bizim ilk tanıştığımız gün ,bir de kzımın doğum gnü olursa 3 kat özel olacak
neden sezaryan pekı kesın mı?
ben normal doğum istiyorum ama eğer zorunlu sezeryan olacak olursa 7 şubat olsun istiyorum .eşimin doğum günü ayrıca bizim ilk tanıştığımız gün ,bir de kzımın doğum gnü olursa 3 kat özel olacak
selam kızlar ben geldi,mmm
ayyy oğluşumun fotoğrafına bakıp duruyorum bir dahaki kontrolu sabırsızlıkla bekliyorum ozaman dahada büyür.doğsunlarda ısırırık parmaklarını
şuan misafirimiz var :)) saat 6da yemeğe misafir geleceğini öğrendim daha doğrusu eşim çağırayımmı dedi öyle masum sölediki hayır diyemedim 1 kişi gelecek sanıyodum 4 kişi artı 2 çocuk geldi
ama bana hiç bişi yaptırmadılar sağolsunlar herkese böyle misafir gelsin valla.gelirken alışveriş yapmışlar sonra eşim pişirdi masayı kurdu el birliğiyle yaptık yedik arkadaşta bulaşıkları halletti bende yardım ettim
onlar şimdi okey oynuyolar bende koltukta uzanıyorum
selam kızlar ben geldi,mmm
ayyy oğluşumun fotoğrafına bakıp duruyorum bir dahaki kontrolu sabırsızlıkla bekliyorum ozaman dahada büyür.doğsunlarda ısırırık parmaklarını
şuan misafirimiz var :)) saat 6da yemeğe misafir geleceğini öğrendim daha doğrusu eşim çağırayımmı dedi öyle masum sölediki hayır diyemedim 1 kişi gelecek sanıyodum 4 kişi artı 2 çocuk geldi
ama bana hiç bişi yaptırmadılar sağolsunlar herkese böyle misafir gelsin valla.gelirken alışveriş yapmışlar sonra eşim pişirdi masayı kurdu el birliğiyle yaptık yedik arkadaşta bulaşıkları halletti bende yardım ettim
onlar şimdi okey oynuyolar bende koltukta uzanıyorum
benim plesanta aşşağıda canım rahim ağzını tam olarak kapatıyor yani bebişin gelişinin önünde duruyo 26. haftaya kadar çıkmış olması lazımdı ama bi ihtimal doğuma kadar çıkarsa normalde olabilr ama dr çıkmaz büyük ihtimalle bundan sonra dedi.ondan sezeryan.
kalsıyum mu demır hapı mı meyva suyuyla ıcılıo nuryasemın.. ben demır hapının portakalla ıcılmesının ıı olcagını duymustum gercı ben ıcmıorumda
şeker yüklemesine gidilince de ultrasonda bakılıyoömu ben 27 sinde şeker için gidicem acaba ozamanda görürmüyümkiii
ben normal doğum diye konuşuyorum doktorla hep ama daha bakmadıhani olurda sezeryan derse hiç hesaplamadım ama ayın 3ünü isterim rahmetli babamın doğum tarihiii.Allah ailemizden bir erkek aldı bir erkek veriyor aynı tarihte olması da ayrı anlamlı olur
şeker yüklemesine gidilince de ultrasonda bakılıyoömu ben 27 sinde şeker için gidicem acaba ozamanda görürmüyümkiii
ben normal doğum diye konuşuyorum doktorla hep ama daha bakmadıhani olurda sezeryan derse hiç hesaplamadım ama ayın 3ünü isterim rahmetli babamın doğum tarihiii.Allah ailemizden bir erkek aldı bir erkek veriyor aynı tarihte olması da ayrı anlamlı olur
canım benım seker yuklemem 22 kasımda ptesı yapılcak 24 kasımada da hem sonuc hem kontrolum olcak yanı benım aynı zamanda rutın kontrolumunda gunu ama herkes gırdımı bılmem.
kızlar yarın pazar kahvaltısına eşime şöle güzel bı kahvaltı hazırlamak istiorumm netten bakıorum ama cazip bişi bulamadım denenmiş güzel degısık tarifleriniz varmı?
valla gözdecim Allah biliyo ya hep içimden babamın doğum gününde olsun diye geçiyoo.hayırlısı
inşallahhh bakarız ultrasonda gerçi bakmazsa ben bu sefer yüzsüzlük edip bakalım dicemorda olacam sonuçta nolcak iki dakka baksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?