2011 Şubat Anneleri

mrb canım banada doktorum eşi aşagıda dedi yani bu sezeryan mı gerketiriyor acaba zaten erkende olabilir dedi moralim bozuldu 32 . haftaya kadar beklesin dedi allahım işallah zamanında gelir çok endişeliyim sadece arda bir toplanıyo kuzum sancı olsa bi agrı olur demi aman doktora gittim kafam iyice karıştı geri geldim

pacangayı pastırmalımı yapıosun pekı sabaha agır olmasmı borek tarzı bende sevıorum kahvaltıda ama malum kılo acısından hamur ısınden uzak kalmaya calısıorum ekmekten bıle.. ama patates topları sıcak geldı kocam sever cunku patates puresı ezmesı salatası gıbı seyler

canım bunların çeşidi var aslında plesanta previa diye bakarsan nette baya açıklamışlar.eğer tam olarak rahim ağzını kapamışsa kesin sezeryan.ama yarım kapamış olabiliyo ya da kısmi kapıyo o zaman yukarı çıkma ihtimali daha yüksek ve hatta bööle durumlarda çıkmasa bile normal doğum yapılabiliyormuş.bunun teşihisi için mutlaka vajinal ultrasonla bakılıyo yani bana doktorum ööle dedi ve hep muayenelerin sonunda vajinal ultrasonla baktı.

kızlar yarın pazar kahvaltısına eşime şöle güzel bı kahvaltı hazırlamak istiorumm netten bakıorum ama cazip bişi bulamadım denenmiş güzel degısık tarifleriniz varmı?

bende tuzotlu patates yaparım çoğu zaman hem misafirlerim ve eşim bayılır hem pratik hemde hafif oluyo.yumurta salatasını da çok severim bizzat kendim :))

yaa kızlar ben bu ara tereyağına takmış durumdayım.benim minnak kızım bu haftadan itibaren yağ biriktirmeye başlıyomuş ya ondan mı acaba.normalde bi çok yemeğimi sıfır yağla yapan ben tereyağı yemeye başladım ööle abartılacak biçimde diil ama garip geliyo ekmeğe yağ sürüp yemek çocukken bile yapmazdım :))

bende tuzotlu patates yaparım çoğu zaman hem misafirlerim ve eşim bayılır hem pratik hemde hafif oluyo.yumurta salatasını da çok severim bizzat kendim :))

nası oluyo tuzotlu patates.. patates deyınce aklıma geldı bı kez yapmıstım patates canakları dıe netten bulmustum cok guzel olmustu onu yapayım dıorum patatesı haslayıp ezıp havuc maydonuz tuz karabıber pulbıber limon sıvı yag hepsını karıstırıp top top yuvarlayıp ortasına cukur yapıp mayonez ve sarımsaklı yogurt karısımından kouyosun guzel oluyo tavsıye ederım

yag mııı bende hayatta cocuklugumda bıle ekmegıme surup yememısımdır yanı basıma gelse bende ınanamazdım heralde :) aman dıkkat asırıya kacma canım.

pastırmayla yapıyorum evet ama fırında olduğu için pek kokmadı yani

tuzotlu patatsi bende merak ettim bak

patatesleri yemek yapıcak gibi doğruyosun çok az zeytin yağı.1 çay bardağı kadar da su bide bu tuzotlar varya marketlerde satılan çeşnilileri falanda var.yeşil paketliden alıyorum ben.işte istediğin kadarda ondan atıp kısık ateşte pişiriyosun zaten suyu çekince pişmiş oluyo suyunu tamamen çektir ama ööle daha güzel oluyo. bu kadar.

ayy aşırıya kaçmıyorum ama sabah kahvaltıda 2 çay kaşığı falan yemişimdir sanırım aammann bırakmalıyım bu işi hemen.bide güzel bi tereyağı bulmuştuk bizim oralrdan trakyanın meşhurdur bilirsiniz ondan galiba memlket özlemi :))

Son düzenleme:
çok kilo almadım diye sevinirken bu ay abartcam sanırım bu işi aman hemen kesiyorum

kızım uyandı kızlar kocaman tepikler atıyo
selam sööle teyzoşlara ve arkadaşlarıma annneeee diyoo

benımkıde sımdı kıpır kıpır senın kızın selamı alıo heralde gozdecım :) benım kızın gece mesaısı cok valla masallah

selam kızlar, kimseler kalmamış bu saatte. çok gezip yoruldunuz galiba bugun)
biz de öğlen doğuma hazırlık kursuna gittik eşimle, sonra da bir alış veriş merkezine girip öbüründen çıktık 3-4 yer dolaştık park yatak baktık oğlumuza. sonunda karar verdik, bayramdan sonra alıcaz.

dillerim lal gözün aydın, güzel geçmiş detaylı.
neslicim sana da çok geçmiş olsun.

iyi geceler kızlar, tatlı rüyalar

dillerim lal masallah bebisine canim yesinler parmaginiii :))
neslim gecmis olsun tatlim

oooo daha kimsecikler uyanmamışşşş herkes mışıl mışıl uykuda heralde :)
biz kızımla uyandık.. bütün güzel teyzeciklerimize ve kzucumun minik arkadaşlarına günaydın diyoruzzzzzzz..
Hayırlı güzel ve bol tepikli günlerrr

günaydinnn sabah 7de kalktik biz uykumuz tutmuyo =) kahvaltimi ettim ortaligi biraz toparladim cok yoruldum =))) babamiz kalkar birazdan biz kacalim iyi dinlenmelerr

günaydınn kızlar,
dün oğlumla randevumuz vardı.
Öyle tatlıydı ki.
babası dünden beri oğlumuzun taklidini yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…