bende aynı işte 2010 şubat annelerinin bebişlerinin fotoğraflarına bakıyodum 30 ocakta falan gelmeye başlamış minişler heycanlandım biranda :))
sezeryan olacağı için bizimde 38-39.haftada alırlar herlade 20 ocaktan sonra gelebilir minik kızım ayyy az kaldı :))
normalde ne zaman gözüküyo canım senin
ben kahvaltıya misafiri çok severim çokda çağırırım.geneldede kahvaltılık dışında börek yaparım en kolayı paçanga fırında yaparım yani çok çok değişik bişi gelmiyo aklıma yeşil içi kırmızı biberli zeytinden salata yapmıştım birkeresinde maydonoz ve ceviz eklemiştim.patates topları yapmıştım
patatesi haşlayıp eziyosun top top yapıp işte kırmızı biber maydonoz susam yada ona benzer şeylere bulayıp renkli toplar elde ediyosun
mrb canım banada doktorum eşi aşagıda dedi yani bu sezeryan mı gerketiriyor acaba zaten erkende olabilir dedi moralim bozuldu 32 . haftaya kadar beklesin dedi allahım işallah zamanında gelir çok endişeliyim sadece arda bir toplanıyo kuzum sancı olsa bi agrı olur demi aman doktora gittim kafam iyice karıştı geri geldim
kızlar yarın pazar kahvaltısına eşime şöle güzel bı kahvaltı hazırlamak istiorumm netten bakıorum ama cazip bişi bulamadım denenmiş güzel degısık tarifleriniz varmı?
bende tuzotlu patates yaparım çoğu zaman hem misafirlerim ve eşim bayılır hem pratik hemde hafif oluyo.yumurta salatasını da çok severim bizzat kendim :))
yaa kızlar ben bu ara tereyağına takmış durumdayım.benim minnak kızım bu haftadan itibaren yağ biriktirmeye başlıyomuş ya ondan mı acaba.normalde bi çok yemeğimi sıfır yağla yapan ben tereyağı yemeye başladım ööle abartılacak biçimde diil ama garip geliyo ekmeğe yağ sürüp yemek çocukken bile yapmazdım :))
nası oluyo tuzotlu patates.. patates deyınce aklıma geldı bı kez yapmıstım patates canakları dıe netten bulmustum cok guzel olmustu onu yapayım dıorum patatesı haslayıp ezıp havuc maydonuz tuz karabıber pulbıber limon sıvı yag hepsını karıstırıp top top yuvarlayıp ortasına cukur yapıp mayonez ve sarımsaklı yogurt karısımından kouyosun guzel oluyo tavsıye ederım
yag mııı bende hayatta cocuklugumda bıle ekmegıme surup yememısımdır yanı basıma gelse bende ınanamazdım heralde :) aman dıkkat asırıya kacma canım.
bizde öpüyoruz kızını canımmmm bu satte kalkılırmı gelincede öyle yapmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?