günaydınn kızlar,
dün oğlumla randevumuz vardı.
Öyle tatlıydı ki.
babası dünden beri oğlumuzun taklidini yapıyor
günaydın güzel anneler nasılsınız bugün.pazar günün durgunluğu var yine topiğimizde.
bizide bugün babamız kaldırdı kahvaltıyı hazırlamış bi keyif kahvaltısı yaptık beraber dağınıklık topladık sonra geldik nasılsınız bakalım bugün.
selam canımm
ve merhaba arkadaşlar
evet bir pazar rehaveti var burdada.bizde sabah kalktık babamız bize kahvaltı hazırladı kahvaltımızı yaptık şimdi tembellik yapıoduk babamız uyuyakaldı beni uyku tutmadı
birazdan uyanınca bir ortalığı süpürür bende toz alırım sonra dışarı çıkarız heralde
günaydın güzel anneler nasılsınız bugün.pazar günün durgunluğu var yine topiğimizde.
bizide bugün babamız kaldırdı kahvaltıyı hazırlamış bi keyif kahvaltısı yaptık beraber dağınıklık topladık sonra geldik nasılsınız bakalım bugün.
ne guzell gormussun oglusunu nasıl buyumus mu kılosu nasıldı canım.
boyu 33 cm di
kilosu ise 850 gr
kilosu biraz az gibi geldi ama doktor tezesi normal dedi
benim ince temizliğimide annemle eşim yaptı zaten.şimdide süpüreyimde çok kirlenmesin sonra temi,zlemesi zor oluyo diyo
yaaaa kendi temizleyince böyle kıymetli oluyo işte
Günaydınnnn afiyetler olsun sanada bebişinedeee :)) Bende sabah kalktım evde tamirat var her yer altüst durumda tekrar nasıl eski haline gelicek bilmiyorum bende bişi yapamıyorum çok halsizimm resmen evden kaçtımm bu hafta bi geçseeee çabucakkk....Kabuslardayım resmen
maşallah oğluna
ya benim doktorum biraz pimpirikli sanırım 26+4günlüktü gittiğimizde 860 gr dı kızım ve bi kaç gün geri dedi.bööle sööleyip daha çok tedirgin ediyo beni daha fazla yemem içinmi mi yapıyo aacaba anlamadım valla.hoş bana ne yiyip içtiğimi hiç sormuyo da.hem ben de bu ay 1.8 kg almışım ama anlamdım valla
sağol canım benim,
bana gününe göre iyi dedi internetten baktım 26 haftalıkken 550-1330 gram arası normalmiş.
bide zaten cok yemenin bi faydası olsaydı oğlumun 1500 kilo fln olması gerekirdi
ben bu ay coook yemişim
cook kilo almısım doktorum hem seker,hem kilo için diyetisyene yönlendirdi beni
gözdecim polis geldimii
ya benimde moralim bozuldu şimdi
inşallah bişi yapmaz kadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?