Kızlar hiç keyfim yok,siz nasılsınız,
anladım canım.bende ankaradayım.nerdeyse cok hastaneye gıttım ama ben pinpirikli bi tipim.begenmedıgım bıse mutlaka cıktı.
canım sen yınede telefon et sor doktora.belkı doktorun haftanı on an unuttuysa.hanı baska hastayla felan karıstırmasın.30. hafta sorun olmaz ama yınede ıcın rahat etsın.bende cok pinpirikli biriyim cunku.
valla burcu polisten sonra ses seda kesildi ya adamı alıp götürdüler yada barıştılar anlmadım.
şeker de sınırda demişti dr zaten 146 çıkmıştı ama biraz daha dikkat etsem iyi olur.o ara annem beni bebek 1 hafta geride olduğunu duyunca pekmeze boğmuştu bide nutella istiyodu canım belki ondan da olabilir.annemde gitti şimdi( zaten çok tatlıylada aram yoktu bakalım nasıl çıkcak şimdi
Kızla bu arada 10 kasım bizim nikah günümüz, 10.11.2006dan bu yana 4 sene geçmiş... ne çabuk...[/B
sen hangi hastaneye gidiyorsun canım?anladım canım.bende ankaradayım.nerdeyse cok hastaneye gıttım ama ben pinpirikli bi tipim.begenmedıgım bıse mutlaka cıktı.
mrb burcu inş bi sıkıntı yoktur...gerçi bende yaşıyorum zaman zaman sebepsiz sıkıntılar...inş en kısa zamanda geçer....Kızlar hiç keyfim yok,siz nasılsınız,
inş iyi gelir sonucun canım....valla burcu polisten sonra ses seda kesildi ya adamı alıp götürdüler yada barıştılar anlmadım.
şeker de sınırda demişti dr zaten 146 çıkmıştı ama biraz daha dikkat etsem iyi olur.o ara annem beni bebek 1 hafta geride olduğunu duyunca pekmeze boğmuştu bide nutella istiyodu canım belki ondan da olabilir.annemde gitti şimdi( zaten çok tatlıylada aram yoktu bakalım nasıl çıkcak şimdi
Kızla bu arada 10 kasım bizim nikah günümüz, 10.11.2006dan bu yana 4 sene geçmiş... ne çabuk...[/B
Cnm dışarıdan kötü bir görüntü evet ama belkide zor durumdadır kadıncağız baksana bide oğlu varmış kesin onun için sabrediyordur, bide ekonomik özgürlüğü yoksa baba evinede dönemiyorsa... ondan içim burkuldu yani, barışmaktan başka çözüm bulamamıştır muhtemelen, türkiyedeki bir kısım kadının kötü yazgısı bu maaleef...
Şeker belkide dediğin gibi bir dönem için yüksek seyrediyor olabilir, dönemsel ise muhtemelen ikinciye kadar geçecektir cnm
Bebeğin ölçümlerde geriy"miş" gibi çıkması canını sıkmasın muhtemelen geç döllenmedir, hem zayıf olsa bile doğunca şapır şupur emerek alır annesi kilolarını üzülme sen, hem bebeğim geri falanda deme cnm milimlik oynamalar bunlar belki ultrasonu 2milim geriye çekseydi 1 hafta önde diyebilirdi
ben lokman hekime gitmiştim ankaraya geldiğim ilk sene adet düzensizliği için ama doktordannn hiççç memnun kalmadım sonra bir daha adımımı atmadım...
özel keçiören hastanesine gittim kimyasal gebelik yaşamıştım nisanda orası çok kalabalık oluyordu çok bekliyorduk ama doktorumm çok iyidi...sonra doktorumuz akropole geçti bende doktorumdan çok memnun kaldığım için onun arkasından akropole geçtim çok şükür şimdilk hiç bi sıkıntı yaşamadık...inşş hep böyle devam eder...
hayırdır canım hasta faln diilsin inş.bende sıkılıyorum bol bol.herşeyden.tv sıkıyo nette yapcak bişi bulamıyorum.geçen hafta deli gibi kitap okuyodum bu hafta oda sıkıyo depresyonamı gircem ne
maşşallah canım allah daha nice nice senelere beraber geçirmeniz dileğiyle.
bizimde 13,11,2002 ilk çıkmaya başladığımız tarih. ama düğün 22,06,2008
sen hangi hastaneye gidiyorsun canım?
mrb burcu inş bi sıkıntı yoktur...gerçi bende yaşıyorum zaman zaman sebepsiz sıkıntılar...inş en kısa zamanda geçer....
inş iyi gelir sonucun canım....
maşallahh daha nice güzel seneler yaşarsınız inş minişlerin ve eşinle...gerçekten çok çabuk geçiyor zaman bizde 2008de evlendikk daha dün gibi geliyor ama 2 sene olduu
maşşallah canım allah daha nice nice senelere beraber geçirmeniz dileğiyle.
bizimde 13,11,2002 ilk çıkmaya başladığımız tarih. ama düğün 22,06,2008
Cnm sizinde baya olmuş maş., ben lise 2ye giderken çıkmaya başladık eşimle, çocuk sayılırdım... eski günlerrrrr...
canım bende önce gazi üniver.ı gıttım.ordakıi profların özeli var ya.sonra sincandaki kadın doğum has.gıttım cok kalabalık.vazgectım.gazıdeki baska dr a gıttım.ınatla gazı ıstedım ama dr lar içime sinmedi.bende senın gıbı dr seceyım dedım.arzu hanımı onerdıler.oda sıncan lokman hekım d e ona gıdıyorum.ama gıttıgım proflardan ıyı sımdılı bakacaz:)
senın memnun olmadıgın sıncan lokman hekım mı etlık mı,hangısı.sıncansa hangı dr canım.
burcuu facedeki yoruma burdan devam ediyim dedim :)
benim gözler kahve ama eşimin tarafında bir tane koyu renk gözlü olmazmı ya yeşil ya mavi hatta kayınvalidem yeşil kayın pederim mavi bütün çocukların ikisinin tam ortası yeşile daha yakın ama.
bizde de babaanne amca bi kaç kuzen yeşil.anne taraından dedem yeşil.güya biz trakyalıyız ama doğudan olan kocamın gözler renkli :))
bööle olunca daha çok merak konusu oluyo.bugün eşime diyorum seninde gözler kahve olsaydı bak hiç düşünmiycektik diye.oda bana dedi seninki yeşil olsaymış o zaman :)) o doğru
Cnm sizinde baya olmuş maş., ben lise 2ye giderken çıkmaya başladık eşimle, çocuk sayılırdım... eski günlerrrrr...
hey gidi günler hheeyy
ben etlik lokman hekime gitmiştim canım....benm burda çok çevrem yok ama fatih ünv.de aylin hanımdan,çağ hastanesinde sevgi hanımdan,birde lokman hekimde elif hanımdan çok memnun kaldılar arkadaşlarım...benim doktorumda akropolde nurten hanımmm....
maşallah kızlar ya biz eşimle 5 nisanda taşındık 11ağustosta evlendikk
maşallah kızlar ya biz eşimle 5 nisanda taşındık 11ağustosta evlendikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?