2011 Şubat Anneleri

Kızla bu arada 10 kasım bizim nikah günümüz, 10.11.2006dan bu yana 4 sene geçmiş... ne çabuk...[/B

Kızlar hiç keyfim yok,siz nasılsınız,

hayırdır canım hasta faln diilsin inş.bende sıkılıyorum bol bol.herşeyden.tv sıkıyo nette yapcak bişi bulamıyorum.geçen hafta deli gibi kitap okuyodum bu hafta oda sıkıyo depresyonamı gircem ne

anladım canım.bende ankaradayım.nerdeyse cok hastaneye gıttım ama ben pinpirikli bi tipim.begenmedıgım bıse mutlaka cıktı.

ben lokman hekime gitmiştim ankaraya geldiğim ilk sene adet düzensizliği için ama doktordannn hiççç memnun kalmadım sonra bir daha adımımı atmadım...
özel keçiören hastanesine gittim kimyasal gebelik yaşamıştım nisanda orası çok kalabalık oluyordu çok bekliyorduk ama doktorumm çok iyidi...sonra doktorumuz akropole geçti bende doktorumdan çok memnun kaldığım için onun arkasından akropole geçtim çok şükür şimdilk hiç bi sıkıntı yaşamadık...inşş hep böyle devam eder...

canım sen yınede telefon et sor doktora.belkı doktorun haftanı on an unuttuysa.hanı baska hastayla felan karıstırmasın.30. hafta sorun olmaz ama yınede ıcın rahat etsın.bende cok pinpirikli biriyim cunku.

en iyisi yarın bi arıyım ben drumu hem kan ilacım da çok az kaldı perşembe falan olmazsa gidip hem kan ilacımı yazdırıyım hemde yüklememi yaptırıyım.

Cnm dışarıdan kötü bir görüntü evet ama belkide zor durumdadır kadıncağız baksana bide oğlu varmış kesin onun için sabrediyordur, bide ekonomik özgürlüğü yoksa baba evinede dönemiyorsa... ondan içim burkuldu yani, barışmaktan başka çözüm bulamamıştır muhtemelen, türkiyedeki bir kısım kadının kötü yazgısı bu maaleef...
Şeker belkide dediğin gibi bir dönem için yüksek seyrediyor olabilir, dönemsel ise muhtemelen ikinciye kadar geçecektir cnm
Bebeğin ölçümlerde geriy"miş" gibi çıkması canını sıkmasın muhtemelen geç döllenmedir, hem zayıf olsa bile doğunca şapır şupur emerek alır annesi kilolarını üzülme sen, hem bebeğim geri falanda deme cnm milimlik oynamalar bunlar belki ultrasonu 2milim geriye çekseydi 1 hafta önde diyebilirdi

Kızla bu arada 10 kasım bizim nikah günümüz, 10.11.2006dan bu yana 4 sene geçmiş... ne çabuk...[/B

maşşallah canım allah daha nice nice senelere beraber geçirmeniz dileğiyle.
bizimde 13,11,2002 ilk çıkmaya başladığımız tarih. ama düğün 22,06,2008

anladım canım.bende ankaradayım.nerdeyse cok hastaneye gıttım ama ben pinpirikli bi tipim.begenmedıgım bıse mutlaka cıktı.
sen hangi hastaneye gidiyorsun canım?
Kızlar hiç keyfim yok,siz nasılsınız,
mrb burcu inş bi sıkıntı yoktur...gerçi bende yaşıyorum zaman zaman sebepsiz sıkıntılar...inş en kısa zamanda geçer....
inş iyi gelir sonucun canım....

maşallahh daha nice güzel seneler yaşarsınız inş minişlerin ve eşinle...gerçekten çok çabuk geçiyor zaman bizde 2008de evlendikk daha dün gibi geliyor ama 2 sene olduu

aslında bizim doktor biraz evhamlı heralde.burdan başka arkadaşların bebişlerine bakıyorum 10-15 gr fark var bazılarınınkiyle 10-15 gr fazlası olduğu bile var.ama anlamadım.
zaten normal şartlarda benim sat 26 nisan ama ben pkolu olduğum için ilaç+yumurta takibiyle hamile kaldım.anlıycağın ne zaman hamile kaldığımı kesin olarak biliyorum.
hatta doktrda randevum vardı o gün dr mutlaka bu gece olmalı falan diyodu benim eşim de ilaç mümessili gittiğim doktora da çalışıyo kendisi doktorlar bi yatak oadama karışmamışlardı o da oldu diyodu kocacım :)bide ööle saat falan olunca gün aşırı yapın falan benim adam iyice strese girmişti ben o gece zor ikna etmiştim söölemesi ayıp
ama iyikide etmişmimki 7 ayın beklemesi geldi çok şükür :))

masallah masallah Rabbım yavrularınızla beraber daha nıce uzun omurler versın sıze ınsallah darısı basımıza.. bızde ekımde bır seneyı gerıde bıraktık bende anlamadım nasıl gectı omur bole damla damla gecıp gıdıo ıste.

Bu arada gebelık zehırlenmesı ıle verdıgın blgı ıcın tesekkur ederım canım yanlıs bılıodum demek kı ay Allah korusun Rabbım hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah kuzuları

canım bende önce gazi üniver.ı gıttım.ordakıi profların özeli var ya.sonra sincandaki kadın doğum has.gıttım cok kalabalık.vazgectım.gazıdeki baska dr a gıttım.ınatla gazı ıstedım ama dr lar içime sinmedi.bende senın gıbı dr seceyım dedım.arzu hanımı onerdıler.oda sıncan lokman hekım d e ona gıdıyorum.ama gıttıgım proflardan ıyı sımdılı bakacaz:)
senın memnun olmadıgın sıncan lokman hekım mı etlık mı,hangısı.sıncansa hangı dr canım.

Kızlar çok sağolun, bizim nikahımız biraz erken oldu lojman alabilmek için, düğünse 2007 tem. da oldu,
İçim sıkılıyor kızlar, depresyonlu bi hatun oldum sanırım, beni tek mutlu eden şey kağan,
Tüm gün gezdik neredeyse ama hala içim sıkılıyor, mutlu olamıyorum, eşim bir süredir bunalımda ve bana biraz fazlaca yansımaya başladı bu durum,
Artık hiç bişeyden zevk alamaz oldum desem yeri, inş geçici bir durumdur

hayırdır canım hasta faln diilsin inş.bende sıkılıyorum bol bol.herşeyden.tv sıkıyo nette yapcak bişi bulamıyorum.geçen hafta deli gibi kitap okuyodum bu hafta oda sıkıyo depresyonamı gircem ne

Cnm sizinde baya olmuş maş., ben lise 2ye giderken çıkmaya başladık eşimle, çocuk sayılırdım... eski günlerrrrr...

burcuu facedeki yoruma burdan devam ediyim dedim :)
benim gözler kahve ama eşimin tarafında bir tane koyu renk gözlü olmazmı ya yeşil ya mavi hatta kayınvalidem yeşil kayın pederim mavi bütün çocukların ikisinin tam ortası yeşile daha yakın ama.
bizde de babaanne amca bi kaç kuzen yeşil.anne taraından dedem yeşil.güya biz trakyalıyız ama doğudan olan kocamın gözler renkli :))
bööle olunca daha çok merak konusu oluyo.bugün eşime diyorum seninde gözler kahve olsaydı bak hiç düşünmiycektik diye.oda bana dedi seninki yeşil olsaymış o zaman :)) o doğru

ben etlik lokman hekime gitmiştim canım....benm burda çok çevrem yok ama fatih ünv.de aylin hanımdan,çağ hastanesinde sevgi hanımdan,birde lokman hekimde elif hanımdan çok memnun kaldılar arkadaşlarım...benim doktorumda akropolde nurten hanımmm....

Cnm yüksek ihtimal renkli olur gibi geliyor, ikinizin karışımı mesela,çakır olabilir, babamın kahve ama atalardan çok koyu kahveler siyahlar varmış, annemin yeşil, ama nerdeyse tüm sülale açık renkgözlü, öyle baskın genlermiş ki ilk ela benim :)
Eşimin mavi, benim ela, kağanın 8. aya kadar masmaviydi, 8den sonra yeşile döndü, sonra içinde kahve halkalar çıktı be benim gibi elaya yaklaştı, ama benimki ile kıyaslarsan eladan çok yeşile dönük bir ela,hareside var benden eşimde hare yok,
Yani genelde anne ile babanın karışımı oluyo cnm

hepımız için hayırlısı olsun canım.sonuçta sadece hastae,sadece dr bıle yetmez.asıstanlar,hemşireler hatta bızım durumumuz bıle etkılı dogum gunu.bakalım napacaz.cok saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…