2011 Şubat Anneleri

canım gazıde hangı dr a gıttın de memnun kalmadın ben su anda gazıde ozele bır profa gıdıorum ve cok da memnunum.

Kızlar ben kendi kendime yapıyorum he, facede kürtaj videosu yayınlamışlar onu izledim, içim Allak bullak oldu yine... İyiki bebeğim benimle, bu vicdan azabını taşıyamazdım..
Rabbim herkese hayırlı, uzun ömürlü, sağlıklı evlat versin inş...

canım gazıde hangı dr a gıttın de memnun kalmadın ben su anda gazıde ozele bır profa gıdıorum ve cok da memnunum.

canım aynı dr bıle olsa sen rahatsan sorun değil.bılırsın ınsanın kendını rahat hissetmesi önemli.ben aydan hanıma gıttım.hatta ılk gıttıgımde benı tanıyomus gıbı yaptı.duymustum daha once sıcak kanlı oldugunu ama.yınede benı tanımadan tanırmıs gıbı yapması hosuma gıtmedı.sonra ben ılk defa geldım deyınce oylemı dedı kaldı.buda bende olumsuz düşünceler olusturdu.sen hangısıne gıdıyosun

Bulantı varmı kızlar, bende çok ya şu an bile tutuyorum... içim karışıyo

bu aralar merak konum bu valla doğunca ilk gözlerine bakcam galiba :)evde oturmaktan neyle uğraşacağımı şaşırdım :))

maşallah kızlar ya biz eşimle 5 nisanda taşındık 11ağustosta evlendikk

sizde maşşalh canım bu ne hız

Kız hiç farketmemişim :)) nasıl görmek istediysem öyle okudum sanırım :))

bende bende sizi okuyunca neyi farketmediler yahu bunlar bile dedim :)))

burcuu valla sende depresyona girmek için çaba harcıyosun sanki yapma arkadaşım bööle şeyler

laf aramızda ben türkçe öğretmeniyimm evde otura otura iyice dibe vurdum sanırım

nolcak biz evde oturan öğretmenlerin hali

Bulantı varmı kızlar, bende çok ya şu an bile tutuyorum... içim karışıyo

bende yok canım başından beri de hiç olmadı
ama acaip bi mide yanması peşinede öksürük tutuyo sanki kolanın asidi boğazıma kaçıyomuş gibi oluyo.

selam kızlar ben geldimm

dışarı çıkmıştık eşimle biraz parkta yürüdük çocuk parkında güneşe karşı oturduk çocukları seyrettik sonra arkadaşlarla alışveriş merkezine gittik çocuğuna bayramlık alacaktık ama deli gibi kalabalıktı nasıl kaçacağımızı şaşırdık.sonra onlara gittik yemek yedik sağolsunlar balık yaptılar bana.epey oturduk sohbet ettik falan iyi oldu eve geldik şimdide

deminden beri isim arıyoruz kafayı yicezz.arda diyodum içime sinmedi şimdi batuhan ı beğendik gibi

ayy ne zormuş yaaaa

Cnm doğunca göz rengi belli olmuyor, kağanın yeni doğmuş fotosunu ekliyim bak hiç alakası yok şimdiyle

hoşgeldin canım.valla bugün herkesler gezmelerdeydi.bi biz evde pinekledik eşimle galiba bol bol film izledik.
benim oğlum olsaydı ya rüzgar ya da çınar koymayı düşünüyoduk.fikir olur belki canım

Cnm doğunca göz rengi belli olmuyor, kağanın yeni doğmuş fotosunu ekliyim bak hiç alakası yok şimdiyle

ayy doğru süt rengimi ne diyolar dimi emen bebeklerin değişebiliyomuş.
koy koy bakalım kağan paşanın fotolarına

bende Aydan hanıma gıdıorum.. Ama benım ıcın hayatımda onemlı bı yerı var en azından sımdılık.. Cunku hamılelıkten once bende myom oldugu tesbıt edılmıstı sıncan lokman hastanesınde hemen amelıyat dedıler yok cocuk tutunamaz duserde felanda amelıyatta rsıklı olabılır kanamalı olur rahım alınmaya kadar gıder felan dunya basıma yıkılmıstı ne ıcın gıttım neler duydum neyse arastırmalar sonucu aydan hanımı buldum ona gttım kesınlıkle once gebe kalmalısın dedı amelıyat kacıs ve rısklerı var dedı uzun uzun anlattı bende sukur kı 2 ay ıcınde hamıle kaldım hamıle kalırsan hemen gel demıstı tam ogrendıgım zamanda hoca yurt dısındaydı o ara yıne ozel baska arkadasımın gıttıgı bı dr a gıttım oda aynı bu myomla senın kım hamıle kalmana ızın verdı once yakalasaydım senı amelıyat etmeden hamıle kalmana ızın vermesdım felan fılan duserde gelısmesde yıne dunya basıma yıkıldı neyse kı hoca fazla gecıkmedı hemen ona gıttım benı yıne sakınlestırdı olcakları olmucaları cok guzel bı sekılde ızah ettı en azından benı rahatlatıo bılmıorum ıyı kı ona rastlamısım dıorum resmen hayatımda donum noktasıydı o onunla sımdıye kadar bugune kadar geldık ınsallah geldıgımız gıbı sonuna kadar sorunsuz gıderızde yavruma kavusurum.

rüzgarı eşimin kuzeni 1 ay önce doğum yaptı o oğluna koydu
çınarda güzel aslında

çok ilginç bir hikayen olmuş gerçekten.bencede bu doktora rastladığın için şanslısın.sen bebeğini istiyosun bebeğinde seni istiyor sağlıkla dünyaya gelecek inşallah.ozaman kucağunda bebeğinle o doktorlara gider bi el öptürürsün

şimdide ela gibi durmuyor baya baya yeşil sanki allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…