2011 Şubat Anneleri

boncuk gbi gözleri resmen yaaaa

şimdide başka güzel her hali başka güzel bu bebeninn beee

Bu da 8. aydan sonra cnm, burda yeşile dönüyor, son halide facedeki albumde var, çok değişiyo yani gözler

Uploaded with ImageShack.us

canım zaten dediğim gibi bende arkadaslardan duydum ısmını ıyı dıye.sıcakkanlı oldugunu felan da duydum.o yuzden gıttım.kadının doktorluğu ıyıdır bu kadar duyduguma gore.ama bılırsın ılk ızlenım.ve dırek moral sıfırdı bende.eşim cok sasırdı benı tanımış gıbı yapmasına.ne gerek var ki boyle yapmasına.hatta onu cok oven arkadas yenı onun hastasıydı.onun ısmını soyledım,o kadar hasta ıcınde tanımaması doğal.ama onuda hatırlıyomus gıbı yaptı.oysa hatırlamadıgı her halıyle bellıydı.eşim ve ben bırbırımıze bakakaldık.eşim ne var yanı hatırlayamadım dese nolcak.ne gerek var dıye düşündük.sonrada eşimde bende ısınamadık.ama gercekten cooook sıcak kanlı.zaten canım dedim ye bırak doktoru önemlı olan senın kendını rahat hissetmen.ben rahat hissedemedım.dr ıyı olup sen huzursuzsan da anlamı olmuyo....dedım ya hayırlısı canım insalah bebişlerimizi alırız sağlıkla inşalah kucagımıza

Bulantı varmı kızlar, bende çok ya şu an bile tutuyorum... içim karışıyo
benimde başlarda oldu şimdi çok şükür rahatım....allah kolaylık versin....
valla gözdecimm ya iki senedir evde oturuyorum nereye kadar böyle gidicek bilmiyorum...şimdi minişş geliyor herhalde bundan sonra eşimmm hiçç sıcak bakmaz çalışma olayına hayırlısı artık
hoşgeldin canım...senin adına sevindim güzel bir gün geçirmişsin...evet isim olayı çok zor ya bakalım minişler gelene kadarr ne isimler gelcek geçcek aklımızdan:87:
Burda 1 haftalık falandı

oy maşallahh melekk bu bebekler yaa

Çok sağolun kızlar öpüyoruz sizi :))
maşallah
allah nazardan esirgesin canım uzun uzun ömürler versin kardeşiyle sizle inş.faceden şimdiki fotolarınada baktım çok yakıklı valla

şimdide ela gibi durmuyor baya baya yeşil sanki allah bağışlasın

oyy burcuuu senin bu oğluşunun gözlerinede hastayım maşallahh süphanallahhhh...

ayy burda açık mavi resmen nasıl değişiyo bööle yaa çok garip

boncuk gbi gözleri resmen yaaaa

şimdide başka güzel her hali başka güzel bu bebeninn beee

Bu da 8. aydan sonra cnm, burda yeşile dönüyor, son halide facedeki albumde var, çok değişiyo yani gözler

evet gerçekten baya değişmiş.ama paşa oğlun her haliyle çok yakışıklı.benim kızımda güzel olur haaa:)) bi düşünün isterseniz :))
ayy bööle kız annesi de hiç görmedim naz maz yok bizde

ınsallah canım ınsallah tek kucagıma saglıcakla alıyımda kuzumu baska sey ıstemıorum

burcucum masallah ne guzel gozler onlar ole nazar boncugu gıbı nazarlardan uzak ınsallahhh
bızde de hıc renklı goz yok yaw ne esımın ne benım aılede kagana bakayımda benzer belkım :)

Sağolasın cnm

dogru soluyosun once senın rahat olman gerek yanında.. Ama bıde soyle dusun o kadar para verıosun ozel yanı musterı memnunuyetı acısında da olabılır tavrı ki tanımaması gercekten de cok dogal cok kalabalık randevu saatımden en az ıkı saat sonra gırebılıorum tek sıkıntımız bu.. Ama olsun muayene sonrası bebegımle ılgılı guzel haberler alıp huzurlu cıkcaksam sabaha kadarda beklerım dıorum..

Sen sımdı nereye gıdıosun kacırdım heralde yazdıysanda.

bende yok canım başından beri de hiç olmadı
ama acaip bi mide yanması peşinede öksürük tutuyo sanki kolanın asidi boğazıma kaçıyomuş gibi oluyo.

Cnm gaviskon geçiriyor onu, kana karışmadığı için bebeğe zararı yok atılıyor vücuttan sindirimle
Cm güzel bir gün olmuş, ben levent beğendim bakalm olcakmı, öncesindede çağatay beğenmiştim...
kız ilahi

Cnm sağolasın, bak cnm bak tabi :))

evet doktor da yazı aldık ama henüz tam kesilmiş diil az önce içtim eskisi kadar rahatsız edici diil ama hala var

gözlere bak yaaaaaaa süper maşallah oğluma

nurcum aynen oturduğum yerden biişiler yesemmiki diye düşünüyorum ama bugün hakikaten çok yedimm

bencede bi süt içip güpp yatmak lazım :))

slm kızlar bayadır giremiyorum bazı sebeplerden dolayı nasılsınız bakalım?ben kızıma isim buldum nasıl sizce BEYZANUR.ayrıca bide battaniye ördüm süper oldu remini çekip burda paylaşmak istiyorum ama nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…