- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
bende Aydan hanıma gıdıorum.. Ama benım ıcın hayatımda onemlı bı yerı var en azından sımdılık.. Cunku hamılelıkten once bende myom oldugu tesbıt edılmıstı sıncan lokman hastanesınde hemen amelıyat dedıler yok cocuk tutunamaz duserde felanda amelıyatta rsıklı olabılır kanamalı olur rahım alınmaya kadar gıder felan dunya basıma yıkılmıstı ne ıcın gıttım neler duydum neyse arastırmalar sonucu aydan hanımı buldum ona gttım kesınlıkle once gebe kalmalısın dedı amelıyat kacıs ve rısklerı var dedı uzun uzun anlattı bende sukur kı 2 ay ıcınde hamıle kaldım hamıle kalırsan hemen gel demıstı tam ogrendıgım zamanda hoca yurt dısındaydı o ara yıne ozel baska arkadasımın gıttıgı bı dr a gıttım oda aynı bu myomla senın kım hamıle kalmana ızın verdı once yakalasaydım senı amelıyat etmeden hamıle kalmana ızın vermesdım felan fılan duserde gelısmesde yıne dunya basıma yıkıldı neyse kı hoca fazla gecıkmedı hemen ona gıttım benı yıne sakınlestırdı olcakları olmucaları cok guzel bı sekılde ızah ettı en azından benı rahatlatıo bılmıorum ıyı kı ona rastlamısım dıorum resmen hayatımda donum noktasıydı o onunla sımdıye kadar bugune kadar geldık ınsallah geldıgımız gıbı sonuna kadar sorunsuz gıderızde yavruma kavusurum.
benimde başlarda oldu şimdi çok şükür rahatım....allah kolaylık versin....Bulantı varmı kızlar, bende çok ya şu an bile tutuyorum... içim karışıyo
valla gözdecimm ya iki senedir evde oturuyorum nereye kadar böyle gidicek bilmiyorum...şimdi minişş geliyor herhalde bundan sonra eşimmm hiçç sıcak bakmaz çalışma olayına hayırlısı artıkbu aralar merak konum bu valla doğunca ilk gözlerine bakcam galiba :)evde oturmaktan neyle uğraşacağımı şaşırdım :))
sizde maşşalh canım bu ne hız
bende bende sizi okuyunca neyi farketmediler yahu bunlar bile dedim :)))
burcuu valla sende depresyona girmek için çaba harcıyosun sanki yapma arkadaşım bööle şeyler
nolcak biz evde oturan öğretmenlerin hali
hoşgeldin canım...senin adına sevindim güzel bir gün geçirmişsin...evet isim olayı çok zor ya bakalım minişler gelene kadarr ne isimler gelcek geçcek aklımızdan:87:selam kızlar ben geldimm
dışarı çıkmıştık eşimle biraz parkta yürüdük çocuk parkında güneşe karşı oturduk çocukları seyrettik sonra arkadaşlarla alışveriş merkezine gittik çocuğuna bayramlık alacaktık ama deli gibi kalabalıktı nasıl kaçacağımızı şaşırdık.sonra onlara gittik yemek yedik sağolsunlar balık yaptılar bana.epey oturduk sohbet ettik falan iyi oldu eve geldik şimdide
deminden beri isim arıyoruz kafayı yicezz.arda diyodum içime sinmedi şimdi batuhan ı beğendik gibi
ayy ne zormuş yaaaa
maşallah
allah nazardan esirgesin canım uzun uzun ömürler versin kardeşiyle sizle inş.faceden şimdiki fotolarınada baktım çok yakıklı valla
şimdide ela gibi durmuyor baya baya yeşil sanki allah bağışlasın
oyy burcuuu senin bu oğluşunun gözlerinede hastayım maşallahh süphanallahhhh...
ayy burda açık mavi resmen nasıl değişiyo bööle yaa çok garip
boncuk gbi gözleri resmen yaaaa
şimdide başka güzel her hali başka güzel bu bebeninn beee
Bu da 8. aydan sonra cnm, burda yeşile dönüyor, son halide facedeki albumde var, çok değişiyo yani gözler
Uploaded with ImageShack.us
çok ilginç bir hikayen olmuş gerçekten.bencede bu doktora rastladığın için şanslısın.sen bebeğini istiyosun bebeğinde seni istiyor sağlıkla dünyaya gelecek inşallah.ozaman kucağunda bebeğinle o doktorlara gider bi el öptürürsün
benimde başlarda oldu şimdi çok şükür rahatım....allah kolaylık versin....
valla gözdecimm ya iki senedir evde oturuyorum nereye kadar böyle gidicek bilmiyorum...şimdi minişş geliyor herhalde bundan sonra eşimmm hiçç sıcak bakmaz çalışma olayına hayırlısı artık
hoşgeldin canım...senin adına sevindim güzel bir gün geçirmişsin...evet isim olayı çok zor ya bakalım minişler gelene kadarr ne isimler gelcek geçcek aklımızdan:87:
oy maşallahh melekk bu bebekler yaa
evet gerçekten baya değişmiş.ama paşa oğlun her haliyle çok yakışıklı.benim kızımda güzel olur haaa:)) bi düşünün isterseniz :))
ayy bööle kız annesi de hiç görmedim naz maz yok bizde
canım zaten dediğim gibi bende arkadaslardan duydum ısmını ıyı dıye.sıcakkanlı oldugunu felan da duydum.o yuzden gıttım.kadının doktorluğu ıyıdır bu kadar duyduguma gore.ama bılırsın ılk ızlenım.ve dırek moral sıfırdı bende.eşim cok sasırdı benı tanımış gıbı yapmasına.ne gerek var ki boyle yapmasına.hatta onu cok oven arkadas yenı onun hastasıydı.onun ısmını soyledım,o kadar hasta ıcınde tanımaması doğal.ama onuda hatırlıyomus gıbı yaptı.oysa hatırlamadıgı her halıyle bellıydı.eşim ve ben bırbırımıze bakakaldık.eşim ne var yanı hatırlayamadım dese nolcak.ne gerek var dıye düşündük.sonrada eşimde bende ısınamadık.ama gercekten cooook sıcak kanlı.zaten canım dedim ye bırak doktoru önemlı olan senın kendını rahat hissetmen.ben rahat hissedemedım.dr ıyı olup sen huzursuzsan da anlamı olmuyo....dedım ya hayırlısı canım insalah bebişlerimizi alırız sağlıkla inşalah kucagımıza
Bu da 8. aydan sonra cnm, burda yeşile dönüyor, son halide facedeki albumde var, çok değişiyo yani
insanın baktıkça bakası gelıyo yaaaaaaa,gercekten süper.maşallah dıyelım de hepımız nazar değmesın kuzuma
bende yok canım başından beri de hiç olmadı
ama acaip bi mide yanması peşinede öksürük tutuyo sanki kolanın asidi boğazıma kaçıyomuş gibi oluyo.
selam kızlar ben geldimm
dışarı çıkmıştık eşimle biraz parkta yürüdük çocuk parkında güneşe karşı oturduk çocukları seyrettik sonra arkadaşlarla alışveriş merkezine gittik çocuğuna bayramlık alacaktık ama deli gibi kalabalıktı nasıl kaçacağımızı şaşırdık.sonra onlara gittik yemek yedik sağolsunlar balık yaptılar bana.epey oturduk sohbet ettik falan iyi oldu eve geldik şimdide
deminden beri isim arıyoruz kafayı yicezz.arda diyodum içime sinmedi şimdi batuhan ı beğendik gibi
ayy ne zormuş yaaaa
evet gerçekten baya değişmiş.ama paşa oğlun her haliyle çok yakışıklı.benim kızımda güzel olur haaa:)) bi düşünün isterseniz :))
ayy bööle kız annesi de hiç görmedim naz maz yok bizde
ınsallah canım ınsallah tek kucagıma saglıcakla alıyımda kuzumu baska sey ıstemıorum
burcucum masallah ne guzel gozler onlar ole nazar boncugu gıbı nazarlardan uzak ınsallahhh
bızde de hıc renklı goz yok yaw ne esımın ne benım aılede kagana bakayımda benzer belkım :)
kızlarrr biz çok acıktıkkkkkkkkkkkkkkkkendimi tutuyorum yememek içinn...
Cnm gaviskon geçiriyor onu, kana karışmadığı için bebeğe zararı yok atılıyor vücuttan sindirimle
Cm güzel bir gün olmuş, ben levent beğendim bakalm olcakmı, öncesindede çağatay beğenmiştim...
kız ilahi
Cnm sağolasın, bak cnm bak tabi :))
gözlere bak yaaaaaaa süper maşallah oğluma
Bu da 8. aydan sonra cnm, burda yeşile dönüyor, son halide facedeki albumde var, çok değişiyo yani
insanın baktıkça bakası gelıyo yaaaaaaa,gercekten süper.maşallah dıyelım de hepımız nazar değmesın kuzuma
:)) tşekkürler cnm
Ahh ben kaç gecedir gece 1 buçuk 2 de yiyiyorum ya şaka gibikızlarrr biz çok acıktıkkkkkkkkkkkkkkkkendimi tutuyorum yememek içinn...
kızlar ben çıkıyorum gidiyim yatıyım bari öptüm hepinzi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?