dogru soluyosun once senın rahat olman gerek yanında.. Ama bıde soyle dusun o kadar para verıosun ozel yanı musterı memnunuyetı acısında da olabılır tavrı ki tanımaması gercekten de cok dogal cok kalabalık randevu saatımden en az ıkı saat sonra gırebılıorum tek sıkıntımız bu.. Ama olsun muayene sonrası bebegımle ılgılı guzel haberler alıp huzurlu cıkcaksam sabaha kadarda beklerım dıorum..
Sen sımdı nereye gıdıosun kacırdım heralde yazdıysanda.
nurcum aynen oturduğum yerden biişiler yesemmiki diye düşünüyorum ama bugün hakikaten çok yedimm
bencede bi süt içip güpp yatmak lazım :))
slm kızlar bayadır giremiyorum bazı sebeplerden dolayı nasılsınız bakalım?ben kızıma isim buldum nasıl sizce BEYZANUR.ayrıca bide battaniye ördüm süper oldu remini çekip burda paylaşmak istiyorum ama nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz?
merhaba arkadaşlar hepiniz şubat annelerimisiniz benimde nasipse şubat benide aranıza alırmısınız
ay canım ben süt içemiyorumm hiçç ve eşim yok bu gecee bakalımm bizim nöbet kaça kadar sürcek....hemen uyuyamıyorum ya
merhaba arkadaşlar hepiniz şubat annelerimisiniz benimde nasipse şubat benide aranıza alırmısınız
bencede cok doğal tanımaması.ama hatırlayamadım dıcek sandık ama neyse bosver canım. arkadaslar bana hep dr onerıyolar hastane değilde.şimdi de lokman hekım deki arzu hanıma gıdıyorum.o kadar para vermememe ragmen memnunum yanı daha rahatım.
bu hastaneylede senın hıkayen kotuymuş ama:) sansa bak.kişiden kişiye değişiyo işte canım.yaaaaa alalımda bebişlerimizi sağlıkla başka bişe istemem.zaten cok heyecanlanıyorum kucagımda düşününce
yeni gelen arkadaişlar hoşgeldiniz
ebrar isim gayet güzell kız isimleri hep güzell
offf poofff bak yine sinir oldum bi isme karar veremedik yauuuu
ya bu arada tartıldım ben bugün 54 olmuşum şu durum itibari ile 9 kilo almışım ben bu son 3ayı 20*25 kiloyla götürürüm bu gidişle heralde
kızlar iyi geceler biz oğluma bi isim bulduk sonunda EGEMEN nası sizce yorum alabilirmiyimmm
arzu hanımı bende duymustum zaten lokman hemımde bı kac tane bayan dr var ısmını duyduklarımdan bırı de arzu hanımdı ya ona gıdıcektım yada pakıze eylem dıe bı hatun var ona o an o musaıttı heralde ona gırmıstım oda bende hayal kırıklıgı oldu sans ıste. Benım karsı komsum var oda lokman hekıme gıdıo sımdı sanırım dr u arzu hanımdı oda memnun herseyın hayırlısı hakkımızda hayılısı olsun ınsallah.
hosgeldın canım ne guzel bı ogretmen annemız daha topıgımız hep ogretmen masallahhh bakarsınız bırgun benım kızımla kesısır bırınızın yolu :)
Rabbım senıde saglıcakla kolay bı dogumla kuzuna kavustursun ınsallah.
Bu arada ben kacar kızlar kocıskoma bı gomlek utuleyeyım bu saate kadar tembellık yaptım sonrada yatarım hepınızı opuyorum ıı gecelerrrrrrrr:79:
hoşgeldin canım...merhaba arkadaşlar hepiniz şubat annelerimisiniz benimde nasipse şubat benide aranıza alırmısınız
Hoşgeldin cnm
Cnm eşin ne iş yapıyo
hoşgeldin canım...
elektrk haberleşme mühendisi nöbetli çalışıyorlar
hoşgeldin canım
teşekkür ederim
kızlar facedeki grubumuza nasıl ulaşıyoruz.ben bulmadım bir türlü?
kızlar bende kaçtım uyuyayım kaykkıldım zaten koltukta hazır uykum gelmişkene kaçırmayayım.
yarın görüşürüz herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?