2011 Şubat Anneleri

Benimkide nöbet tutuyorda ondan sordum cnm, subay benimkide, evde tek olmak kötü bir durum hiç sevmemmmmmmmm, malesef bol bol tek kalıyorum

gerçekten çok zor oluyor canım ben 2 senedir alışamadımm çok korkak biriyimdir....evliliğimizin ilk zamanları çok zor geçti eşim yokken ağlama krizlerine giriyordumm eşimde çok üzülüyordu bi de burda kimsemiz yokk ağlaya ağlaya sabahı zor getiriyordum hala daha tv eşliğinde uyuyorumm o da geç vakitte....

teşekkürler canım cevabın için.ben de 12 lere 1 lere kadar yalnız oturum ama en azından yalnız uyumuyorum.bundan bil şikayetçiyim.sizin işiniz daha zor .gerçi ben hergn böyleyim siz en azından nöbet günlerinde ((

Cnm kıyamam yaa, ben üniversite yıllarımda ev tutmuştum aslında ordan alışkınım gece tek kalmaya, sonrada evlenince eşimin nöbetleri falan oldu derken kanıksadım aslında...
Kapımı kitler, ayetelkürsi okur yatarım, şimdi annemdeyim ama normalde kendi evimede yakın kimse yok senin gibi...
insanın içini bir tedirginlik alıyor gerçekten, ama düşünürsem daha tedirgin oluyorum, düşünmezsem uyuyup sabah kalkıyorum

inanmıyorum ya mesaj sayısının 100 olması gerekiomuş az kalmış nese olsunda öle yollayım bari süslü tüylü kokoş bişidi

ben ünversitedede arkadaşımla kalmıştım.... ümidim o ki kızım elince daha rahat olurum bana arkadaş olur inş onunla oyalanırken geceninn nasıl geçtiğini anlamam sabahta babamız gelir böylece zorlanmam diye düşünüyorumm inş öyle olur

Cnm bende ilk sene tek kaldım, sonra arkadaş aldım yanıma, evt bebişler arkdaş gibi ama yinede tam olmuyor işte... ev sessiz oluyo

Kızlar uykum geldi ben çıkıyorum, hadi iyi geceler size, bol bebişli rüyalar :))

günaydın kızlarrrrr bugün oğluşla randevum var erkenden kalktım yine heyecan yaptım dün babamızla eminönünü talan ettik yine cicişler aldık sepetimizi kapı süsümüzü ve şans eseri hazır yapılmış 100 tane bebek şekerimizi aldık şanslı oğluma yelek aldık 3 tane chicco bakım seti aldık kendime pijama aldım eve gelince şekerlerimizin ve sepetimizin resmini koyucam bakalım beğenecekmisiniz bize dua edin oğluşumu görücemmm

ya bennn bu kağana bayılıyorum çok yakışıklıııı kızım olsaydı kapılarda yatardık heralde olmadı kaçırırdık

maşallah burcu ya çok yakışıklı oğlun var allah uzun ömür versin nazar boncuğuna gerek yok gözler nazar boncuğu zaten oooy oooy yerim ben onu

canım gözün aydın bende yarın göreceğim nasipse o kadar özlüyorum ki artıkfarklı duygulara büründüm o olmadan önce ne yapıyormuşum hiç anlamadım cidden sanki hep içimdeydi ve hep vardı

günaydın kızlar günaydın demeden direk giriş yaptım
bugün başım ağrıyor ve keyfim çok yok aslında sürekli bir duygu yoğunluğum var bakalım günü nasıl kapatacağım hadi hayırlısı

Günaydın güzel anneler
işe gitmeden sizlere merhaba demek istedim
İnşallah bu hafta hepimiz için bol tepikli,mutlu ve huzurlu bir hafta olur
iyi günlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…