2011 Şubat Anneleri

Günaydin arkadaslar, moralim bozuldu bugün almancasi ph degeri (türkcesi ne olaki) iste o degeri ben evde eczaneden aldigim eldivenle ölcüyorum haftada iki kez bu sabah 5.3 cikti deger en fazla 4.4 cikmasi gerekiyodu doktorum acilsinda ariycam enfeksyon mu oldum baska bisey mi offf =(

günaydın kızlarr herkes iyiidir umarım bütün bebişlerede selamm iyi haftalar inşakllah bu hafta çabuk geçerde tatil çabuk gelirr

günaydın kızlarr herkes iyiidir umarım bütün bebişlerede selamm iyi haftalar inşakllah bu hafta çabuk geçerde tatil çabuk gelirr

günaydın canım iyiyz bizz sen nasılsınn evt tatil hemen gelsin ctsi günü doktor kontrolüm varr 9 gün tatil bizi bekliyor ama evdede ufak bi değişiklik yapıcazz bn karışmıcam kardeşim gelir büyük ihtimalle evde hiç iş yapmadım aklıma geldikçe sinir oluyorum sadece

Günaydın kızlar nasılsınız çok yorucu bir hafta sonunun ardından bir an önce bende tatil gelmesini istiyorum

iyiyim saol cnaım sen nasılsınn bebiş ne yapıyo benim oğlum sabah uyanayım diye baya bi sert tekmeler attı bana kalkınca sustu çalar saatim benimm :)))

bende temizlik felan yapmadım valla hafta sonu ohh yattım bi güzelll

Günaydın kızlarr

günaydınnnn :)

Günaydın kızlar nasılsınız çok yorucu bir hafta sonunun ardından bir an önce bende tatil gelmesini istiyorum

çağlayan günaydıınn neler yaptın gezmeci neler aldınn nerelere gittinn

cumartesi pazar gezmedik gitmedik yer bırakmadım canım her yeri fet ettim.Sevil Hüma'nın bütün alışverişi bitti çok şükür birtek kendim kaldım :))
Pazar günüde annemlerle ev bakmaya gittik ama o evlerde çok feciydi ya adam 3 yıl oturulmamış daire için bizden 60bin tl istiyor ki evde en az 25bin tl masraf var emlakçı demesin mi bu şekilde oturulur iyi o zaman bende siz oturun dedim mutlak dolapları bile rutubetten kabarmış abla yok bunlarda birşey diyor iyice sinir oldum malı satmak için neler yapıyorlar.
Yani kısaca ev işi hüsrana gitti ama kızçeme herşeyi aldım rahatladım bu akşam birşey olmazsa hepsini çekip yarın yükliycem siteye

Bu arada senin oğluşda benimki gibi çalar saat olarak iş yapıyor demek ki benim kızımda 06:50de başlıyor anne kal diye :))

2 gezmede bitirdin alışverişi çağlayan süpersin bizde her ay bişey alıyoruz ocakta biter sanırım alışveriş. bende dün unıbaby nin yenidoğan pamuklu ıslak mendilinden aldım 3 lü bide niveanın atta çantasını aldım insan bebğine bişeyler alınca çok mutlu oluyo yaa ama eşim pek mutlu olamıyo parayı veren o oldugu için

valla büyünce bu bebişler artık başlımıza dikilirler annee kaaalkk diyee

kızlar bende hafta soonu alışverişteydimm kendime bişiler baktım ama bulamadım sinir oldumm yaa arada tekrar bakıcam bebeğimizin beşli anakucağı setini ve pusetini aldık beşiğide geldi yerleştirdik cok güzel oldu dün beşiği aldığımız yere gittim yeni model bir cibindirik gelmiş taktım onaa kesin alıcamm bugün kız arıcak beni değişiklik için inşallah değiştirirler yaa birde hafta sonu pijamamııda beğendim onuda haftaya annemle almaya gidicem alışveriş gibisi yokk :))

bizde parça parça alıyoruz.valla çağlayan bitiriverdi iki solukta

birde her geçen gün birilerinden bişşiler geliyor o yüzdende biraz ağırdan alıyorum

geçen kuzenim küvet getirdi.ben filesini alıcam birtek bayramda anneme gidiyorum ablamların aldığı cicileride getirecem ondan sonra eksikleri yavaş yavaş alıcam.ablam elbise askılarına kadar almış çok merak ediyorum neler var

günaydın canım...görüş günü bugün demek güzel haberlerle dönersin inş....
geçmiş olsun canım inş kısa zamanda geçer başağrısı çok kötü yapıyor insanı....
Günaydın güzel anneler
işe gitmeden sizlere merhaba demek istedim
İnşallah bu hafta hepimiz için bol tepikli,mutlu ve huzurlu bir hafta olur
iyi günlerrr

günaydın fatmacım...umarımm güzell bi hafta olur herkes için tatile az kaldı ya sanırım çabuk geçer....sanada iyi çalışmalar..
günaydın elif teyzeee
kızlarr günaydınnn nasılsınızz
uykusuz bi gecenin ardından iyi olmaya çalışıyoruz canım...sen nasılsın?
günaydın anneler
sana ve bebişinede günaydınnn....
Günaydın kızlarr
günyadınn.......
günaydın canım....yorulmuşsunn ama kızına bisssürü ciciler almışsınn...onlara bak dur yorgunluğun geçer canım...inş bu hafta sonu güzelcee dinlenirsiniz ana kız
günaydın güzel anneleerrr

bizde yeni kalktık.kahvaltı hazırlığı içerisindeyizz

kolay gelsin canım bizimde babamız nöbetten geldi biraz kestiriyo sonra yapıcaz bizde kahvaltıyı malumm geceden beri açız biz kızımlaa sağlam bi kahvaltı lazım bize yarın yola çıkıcazz valiz hazırlıcamm bütün günn:87:

hoşgeldin nur.sen bir iki atıştırsaydın yazık kıızını bekletme babanızlada sağlamcana yersiniz

ben bi kahvaltımı edimmm gelicem hadi öptüümm

Alışveriş bitince içim rahat etti canım,merak etme benim eşimde hiç hoşlanmıyor cumartesi günü ona süpriz yapıcam işte evde aldıklarımın hepsini yaydım koltuğa gördü aaa çok güzelmiş aşkım bunlar ne kadar güzel şeyler almışsın ama biraz fazla değilmi ne kadar tuttu dedi nasıl sinir oldum anlatamam ya dedim çocuk kıyafetsiz mi kalsın yok aşkım şaka yaptım diyor sonrada içleri gidiyor o minicik parçalara dünya kadar para yatırmaları.

unıbaby'ın ıslaklarından geçen hafta bende aldım şimdi 2-3 tane daha alıp stoklıycam onları ilk ay için birde dalin' aldım onlarda indirimdeydi.
Nivea'nın atta çantası nasıl güzel ve kullanışlımı onlara bakma şansım hiç olmadı benim.
Birde indirim kuponlarını deniycektin sen denedin mi.Sen aldıysan gidip bende alıyım :))

Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullansın kızın inş.Kendime kıyafet bende bulamıyorum açıkçası çok fazla seçenek bulamıyorum buralarda.
Bundan sonraki alışverişlerim hep kendim için olacak zaten kızçeyi tamamladık :))

Günaydın canım bitirdim canım rahatladım valla :))
Yoksa aklımda soru işaretleri ne almam lazım ne kadar almam lazım kurtuldum çok şükür :))
Darısı artık sizin başınıza

Günaydın canım.Evet onlara bakmak bile bütün yorgunluğumu alıyor hiç kaldırıpta dolaba yerleştirmek istemiyorum açıkçası :))
Yazık değilmi kızçene bu saat'e kadar aç bırakmışsın canım bir kaç birşey atıştırda babasıyla gene edersiniz kahvaltı

günaydın tüm güzel annelere.....

Günaydın canım :))

bikaç lokma aldık teyzeleri....bizde yarın manisaya gidiyoruz içimde alışveriş canavarını annemin yanında serbest bırakcam...:76:ya emziklerinizi nasıl aldınız damaklı mı damaksız mı?birde ben bi tane büyük hastane çıkışı aldım 2 takımda zıbın takımı aldım bir takımda manik in aldığı 5li zıbın takımlarından alıcam onlar çok hoşuma gitti az mı bikaç takım daha alayım mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…