günaydın kızlarr herkes iyiidir umarım bütün bebişlerede selamm iyi haftalar inşakllah bu hafta çabuk geçerde tatil çabuk gelirr
günaydın canım iyiyz bizz sen nasılsınn evt tatil hemen gelsin ctsi günü doktor kontrolüm varr 9 gün tatil bizi bekliyor ama evdede ufak bi değişiklik yapıcazz bn karışmıcam kardeşim gelir büyük ihtimalle evde hiç iş yapmadım aklıma geldikçe sinir oluyorum sadece
Günaydın kızlarr
Günaydın kızlar nasılsınız çok yorucu bir hafta sonunun ardından bir an önce bende tatil gelmesini istiyorum
iyiyim saol cnaım sen nasılsınn bebiş ne yapıyo benim oğlum sabah uyanayım diye baya bi sert tekmeler attı bana kalkınca sustu çalar saatim benimm :)))
bende temizlik felan yapmadım valla hafta sonu ohh yattım bi güzelll
günaydınnnn :)
çağlayan günaydıınn neler yaptın gezmeci neler aldınn nerelere gittinn
Günaydın kızlar nasılsınız çok yorucu bir hafta sonunun ardından bir an önce bende tatil gelmesini istiyorum
günaydın güzel anneleerrr
bizde yeni kalktık.kahvaltı hazırlığı içerisindeyizz
cumartesi pazar gezmedik gitmedik yer bırakmadım canım her yeri fet ettim.Sevil Hüma'nın bütün alışverişi bitti çok şükür birtek kendim kaldım :))
Pazar günüde annemlerle ev bakmaya gittik ama o evlerde çok feciydi ya adam 3 yıl oturulmamış daire için bizden 60bin tl istiyor ki evde en az 25bin tl masraf var emlakçı demesin mi bu şekilde oturulur iyi o zaman bende siz oturun dedim mutlak dolapları bile rutubetten kabarmış abla yok bunlarda birşey diyor iyice sinir oldum malı satmak için neler yapıyorlar.
Yani kısaca ev işi hüsrana gitti ama kızçeme herşeyi aldım rahatladım bu akşam birşey olmazsa hepsini çekip yarın yükliycem siteye
Bu arada senin oğluşda benimki gibi çalar saat olarak iş yapıyor demek ki benim kızımda 06:50de başlıyor anne kal diye :))
2 gezmede bitirdin alışverişi çağlayan süpersin bizde her ay bişey alıyoruz ocakta biter sanırım alışveriş. bende dün unıbaby nin yenidoğan pamuklu ıslak mendilinden aldım 3 lü bide niveanın atta çantasını aldım insan bebğine bişeyler alınca çok mutlu oluyo yaa ama eşim pek mutlu olamıyo parayı veren o oldugu için
valla büyünce bu bebişler artık başlımıza dikilirler annee kaaalkk diyee
günaydın canım...görüş günü bugün demek güzel haberlerle dönersin inş....günaydın kızlarrrrr bugün oğluşla randevum var erkenden kalktım yine heyecan yaptım dün babamızla eminönünü talan ettik yine cicişler aldık sepetimizi kapı süsümüzü ve şans eseri hazır yapılmış 100 tane bebek şekerimizi aldık şanslı oğluma yelek aldık 3 tane chicco bakım seti aldık kendime pijama aldım eve gelince şekerlerimizin ve sepetimizin resmini koyucam bakalım beğenecekmisiniz bize dua edin oğluşumu görücemmm
geçmiş olsun canım inş kısa zamanda geçer başağrısı çok kötü yapıyor insanı....günaydın kızlar günaydın demeden direk giriş yaptım
bugün başım ağrıyor ve keyfim çok yok aslında sürekli bir duygu yoğunluğum var bakalım günü nasıl kapatacağım hadi hayırlısı
günaydın fatmacım...umarımm güzell bi hafta olur herkes için tatile az kaldı ya sanırım çabuk geçer....sanada iyi çalışmalar..Günaydın güzel anneler
işe gitmeden sizlere merhaba demek istedim
İnşallah bu hafta hepimiz için bol tepikli,mutlu ve huzurlu bir hafta olur
iyi günlerrr
günaydın elif teyzeeegünaydın kızlarr herkes iyiidir umarım bütün bebişlerede selamm iyi haftalar inşakllah bu hafta çabuk geçerde tatil çabuk gelirr
uykusuz bi gecenin ardından iyi olmaya çalışıyoruz canım...sen nasılsın?kızlarr günaydınnn nasılsınızz
sana ve bebişinede günaydınnn....günaydın anneler
günyadınn.......Günaydın kızlarr
günaydın canım....yorulmuşsunn ama kızına bisssürü ciciler almışsınn...onlara bak dur yorgunluğun geçer canım...inş bu hafta sonu güzelcee dinlenirsiniz ana kızGünaydın kızlar nasılsınız çok yorucu bir hafta sonunun ardından bir an önce bende tatil gelmesini istiyorum
günaydın güzel anneleerrr
bizde yeni kalktık.kahvaltı hazırlığı içerisindeyizz
2 gezmede bitirdin alışverişi çağlayan süpersin bizde her ay bişey alıyoruz ocakta biter sanırım alışveriş. bende dün unıbaby nin yenidoğan pamuklu ıslak mendilinden aldım 3 lü bide niveanın atta çantasını aldım insan bebğine bişeyler alınca çok mutlu oluyo yaa ama eşim pek mutlu olamıyo parayı veren o oldugu için
valla büyünce bu bebişler artık başlımıza dikilirler annee kaaalkk diyee
kızlar bende hafta soonu alışverişteydimm kendime bişiler baktım ama bulamadım sinir oldumm yaa arada tekrar bakıcam bebeğimizin beşli anakucağı setini ve pusetini aldık beşiğide geldi yerleştirdik cok güzel oldu dün beşiği aldığımız yere gittim yeni model bir cibindirik gelmiş taktım onaa kesin alıcamm bugün kız arıcak beni değişiklik için inşallah değiştirirler yaa birde hafta sonu pijamamııda beğendim onuda haftaya annemle almaya gidicem alışveriş gibisi yokk :))
bizde parça parça alıyoruz.valla çağlayan bitiriverdi iki solukta
birde her geçen gün birilerinden bişşiler geliyor o yüzdende biraz ağırdan alıyorum
geçen kuzenim küvet getirdi.ben filesini alıcam birtek bayramda anneme gidiyorum ablamların aldığı cicileride getirecem ondan sonra eksikleri yavaş yavaş alıcam.ablam elbise askılarına kadar almış çok merak ediyorum neler var
günaydın canım...görüş günü bugün demek güzel haberlerle dönersin inş....
geçmiş olsun canım inş kısa zamanda geçer başağrısı çok kötü yapıyor insanı....
günaydın fatmacım...umarımm güzell bi hafta olur herkes için tatile az kaldı ya sanırım çabuk geçer....sanada iyi çalışmalar..
günaydın elif teyzeee
uykusuz bi gecenin ardından iyi olmaya çalışıyoruz canım...sen nasılsın?
sana ve bebişinede günaydınnn....
günyadınn.......
günaydın canım....yorulmuşsunn ama kızına bisssürü ciciler almışsınn...onlara bak dur yorgunluğun geçer canım...inş bu hafta sonu güzelcee dinlenirsiniz ana kız
kolay gelsin canım bizimde babamız nöbetten geldi biraz kestiriyo sonra yapıcaz bizde kahvaltıyı malumm geceden beri açız biz kızımlaa sağlam bi kahvaltı lazım bizeyarın yola çıkıcazz valiz hazırlıcamm bütün günn:87:
günaydın tüm güzel annelere.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?