- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
bikaç lokma aldık teyzeleri....bizde yarın manisaya gidiyoruz içimde alışveriş canavarını annemin yanında serbest bırakcam...:76:ya emziklerinizi nasıl aldınız damaklı mı damaksız mı?birde ben bi tane büyük hastane çıkışı aldım 2 takımda zıbın takımı aldım bir takımda manik in aldığı 5li zıbın takımlarından alıcam onlar çok hoşuma gitti az mı bikaç takım daha alayım mı bilemedim
bikaç lokma aldık teyzeleri....bizde yarın manisaya gidiyoruz içimde alışveriş canavarını annemin yanında serbest bırakcam...:76:ya emziklerinizi nasıl aldınız damaklı mı damaksız mı?birde ben bi tane büyük hastane çıkışı aldım 2 takımda zıbın takımı aldım bir takımda manik in aldığı 5li zıbın takımlarından alıcam onlar çok hoşuma gitti az mı bikaç takım daha alayım mı bilemedim
pöfff kızlar hiç bişi yapasım yok
gerçi yapacak bişide yok.mutfak biraz toplanacak oda aldığımı koydum tezgaha o yüzden ööleeee tembel tembel yatasım var
selam kızlar sabah 6 30 da ilk kanı verdim işim bitti eve geldim kahvaltı ettik eşimle...sonuçlarım da 12 de çıkacak yüksek çıkacağını sanıyorum ama hayırlısı bakalım ,geçmişe bakıp geliyorum
çağlayancım gözünaydın bitirmişin alışverişi ne güzel neler aldın söylede eksik varsa bizde alalım canım
ohh müsaitkenn bol nol yap tembellik minişler gelince yapamıcaz zaten....batuhan isminde tanıdığım yok canım ama alperenler hem çok zeki hem çok harketli oluyorlar...ama ikiside çok güzel...erkek ismi olarak derda ismi hoşuma gidiyor benim belki fikir olur sana....pöfff kızlar hiç bişi yapasım yok
gerçi yapacak bişide yok.mutfak biraz toplanacak oda aldığımı koydum tezgaha o yüzden ööleeee tembel tembel yatasım var
birde isim kısmına yazdım ama burdanda soriimm
Alperen mi Batuhan mı güzel sizce
isim konusunda hala karar veremiyoruz kafamız çok karışıkkk
evet tulumları var iki takımda pijama takımı var şimdilik ama az gelioo sık sık yıkayamazsam diye düşünüyorumm...aslında yeter .
tulumuda vardır pijamasıda vardır onun şimdi alt üst takımı yeter gibi.ama işte dayanamıyoruzkiii hep gözümüze az geliyoo
geçmiş olsun canımm inşş yüksek çıkmaz...selam kızlar sabah 6 30 da ilk kanı verdim işim bitti eve geldim kahvaltı ettik eşimle...sonuçlarım da 12 de çıkacak yüksek çıkacağını sanıyorum ama hayırlısı bakalım ,geçmişe bakıp geliyorum
İnsan kendini nedense hep annesinin yanında kaybediyor :))
Emzik ve biberon almadım canım daha aklımda netleştirmedim açıkçası şu anda araştırma yapıyorum aklıma yatanı alıcam inş.Bence hastane çıkışı almışsın 2 takımda zıbın almışsın başka takımlarda alırsın muhtemelen 2'li giydirmek için pijama falan çok alıpta elinde kalmasın canım
ben bir hastane çıkışı,bir tanede beşli takım aldım ,diğerleride zaten bady ikitakımlar tulumlar falan alıpta elimde kalsın istemiyorum açıkçası
ayyy benim yerimede tembellik yappppp lütfen bende çok yorgunum ve canım birşey yapmak istemiyor :44:
Sedacım ben batuhandan yana kullanıyorum tercihimi daha cazip ve sıcak geldi nedense bana :))
Günaydın canım çok erken saatte vermişsin kanı ben o saatte uyuyordum daha :))
İnş.sonuçların güzel çıkarda tekrarlamak zorunda kalmazsın
Saol canım listeler kısmında listemi yayınlamıştım canım orda yazdıklarımından biberon,emzik,ve kirli torbası hariç herşeyimi aldım :)) Yarında resimlerini yayınlıycam inş.bakalım beğenecekmisiniz kızımın cicilerini
Tek eksikler benimkiler kaldı canım onlarıda artık yavaş yavaş önümüzdeki ay bitiriyim diyorum
günaydın güzel anneler güzel bir hafta olur inş hepimiz için bide çabuk geçer inş.hoş benim çarşambadan sonra yoğunluk başlıyo malum kayınvalidemler.
sedacım alperen benim kaynımın adı o yüzden ben batujanı seçerdim :))
melocum ohh ne güzel halletmişsin işini içini ferah tut iyi çıkar inş sonuçların.
çağlayancım seninde cicişlerin hayırlı olsun güle güle kullansın kızçen.ben henüz kendim hiç bişi almadım kızıma ananemiz bitirdi sayılır.istanbula dönünce de bi sürü şey almış.aralıkta kardeşim gelcek o gelirken getircek.bakalım ne var ne yok ona göre devamını alırım artık ama pek de bişi kaldığını sanmıyorum.
biberon falan yada şampuan falan ööle de hiç bişi almadım sadece seda teyzemizin gönderdiği biberonumuz var.çok yakın arkadaşım eczacı ecza deposundan alırız berbaer demişti artık bayramdan sonra bi onları alırım ordan .
haa tabi bide bakalım kayınvalidemler bişi getirceklermi ilk torunları için sanmam ama yinede merak içindeyim doğrusu
kızlar anakucağınızı aldınız mı?aldıysanız kaça aldınız? ben dün bi yerde kanz ın yan ürünü olan jenny diye bi markanınkine baktım 65 tl idi bana uygun geldi....bi fikri olan var mı bu konuda
evet canım bu ikinci yükleme 100 lükdü uzun sürüyor ya kahvaltı saati çok geçmeden bitsin istedim öyle de oldu 10 da kızım babası ve ben yaptık kahvaltımızıGünaydın canım çok erken saatte vermişsin kanı ben o saatte uyuyordum daha :))
İnş.sonuçların güzel çıkarda tekrarlamak zorunda kalmazsın
inşallah gözdecim ben yüksek çıkacağına inanıyorum,babam şeker hastası ya..bu arada gözün aydın hadi kavuşuyorsun kaynanacığınagünaydın güzel anneler güzel bir hafta olur inş hepimiz için bide çabuk geçer inş.hoş benim çarşambadan sonra yoğunluk başlıyo malum kayınvalidemler.
melocum ohh ne güzel halletmişsin işini içini ferah tut iyi çıkar inş sonuçların.
çağlayancım seninde cicişlerin hayırlı olsun güle güle kullansın kızçen.ben henüz kendim hiç bişi almadım kızıma ananemiz bitirdi sayılır.istanbula dönünce de bi sürü şey almış.aralıkta kardeşim gelcek o gelirken getircek.bakalım ne var ne yok ona göre devamını alırım artık ama pek de bişi kaldığını sanmıyorum.
biberon falan yada şampuan falan ööle de hiç bişi almadım sadece seda teyzemizin gönderdiği biberonumuz var.çok yakın arkadaşım eczacı ecza deposundan alırız berbaer demişti artık bayramdan sonra bi onları alırım ordan .
haa tabi bide bakalım kayınvalidemler bişi getirceklermi ilk torunları için sanmam ama yinede merak içindeyim doğrusu
günaydın güzel anneler güzel bir hafta olur inş hepimiz için bide çabuk geçer inş.hoş benim çarşambadan sonra yoğunluk başlıyo malum kayınvalidemler.
günaydın canım çok sevgili kayınvalidenle buluşmana 2 gün kaldı hııı çok özlemişe benziyosun gözdecimşafak 2
hoşgeldin gözdecimm
valla şu iisim işine fena takığım minik paşam isimsiz kalacak bu gidişle..aaaa yoksa ben paşamı koysam adını
kayınvalidenden bişi gelecekmi bende merak ettim .ama bence mutlaka gelir.erken diye bişiler yapmamışlardır.benim annem bile daha erken diye yapmamıştı yeni yeni
benim kayınvalidemde gizli gizli yapıyo hiç söylemiyoo.gittiğimde görüyorum habire bişiler oyalıyo bi gidiyorum battaniye kenarı yapıyo bi gidiyorum mendil kenarı bi gidiyorum sarı tülbentin kenarına iğne oyası yapıyoo pek sevmez benim kayınvalidem şunu aldım bunu yaptım demeyi sonradan pat diye çıkarır ortaya
ya bu arada şöle bi baktımda ordan burdan şurdan derken bizim 10dan fazla battaniyemiz oldu galibaçocuğa artık kıyafet niyetine sarıcam bu gidişle battaniyeleri
evet canım bu ikinci yükleme 100 lükdü uzun sürüyor ya kahvaltı saati çok geçmeden bitsin istedim öyle de oldu 10 da kızım babası ve ben yaptık kahvaltımızı
sen de güle güle kullan almışın herşeyi.yatak falan da aldın mı?
inşallah gözdecim ben yüksek çıkacağına inanıyorum,babam şeker hastası ya..bu arada gözün aydın hadi kavuşuyorsun kaynanacığına..valla iş miş yapma onlar sana baksın değilsen de hastayım de.alışmasınlar şekerim
ya ben bu anakucağıyla puseti karıştırıyorum biri çanta gibi düz olan biride araba koltuğu gibi olan dı dimi ama hangisi hangisiydi yaaa:44:[/QUOTEcnm puset araba koltugu gibi anakucağı çantası 5 li takım olan
valla kaynana bu sağı solu belli olmaz ben mersinden alışveriş yapcam dedim bana doğsun sonra alırsın merak etme çıplak kalmaz dedi yanii benden bişi bekleme dio
kızlar anakucağınızı aldınız mı?aldıysanız kaça aldınız? ben dün bi yerde kanz ın yan ürünü olan jenny diye bi markanınkine baktım 65 tl idi bana uygun geldi....bi fikri olan var mı bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?