2011 Şubat Anneleri

valla benimde aklımdan geçmiyor diil bide bizim kız aceleci davranıyo.ondan herşey hazır olsun diyorum ama daha bi beşiğimiz bilenem yok. :2:

182 çıkmıştı gözde ama zaten ben o dönem hamurişi şeker hiç yemiyordum diyetteydim

Ben de pijama arıyorum. Sezeryan olacağım için pijama zor olur diyolar ama hamile pijamalarının beli sıkmayacak şekilde tasarlanmış rahat. Gecelik sevmiyorum ama 1 tane alıcam sanırım.

valla benimde aklımdan geçmiyor diil bide bizim kız aceleci davranıyo.ondan herşey hazır olsun diyorum ama daha bi beşiğimiz bilenem yok. :2:

bizimde yok işin kötüsü bakmadık biile daha.

ankamallda mothercare var diye hatırlıyorum sanki oraya gidesim var hem gitmişken migrostan da nivea babynin indirim kuponlarınıda kullanırım diyorum ama babamız hep bi şekilde erteliyor.hesap kitapmı yapıo nedir

neymiş arabaya kışlık lastik almış onu ödesinmiş.bende banane banamı aldın arabana aldım dedim.cevap hemen hazır kendimemi aldım kışın ben doğuruyom dersin kim götürcek seni araba götürcek kötü lastiklemi götüreyim dedi tabii cevap vermedimmm

canım ben çantamı aldım içine aldığım 2 tane pijamyıda koydumbence erken değil herşeye hazırlıklı olmak lazım

ahh evet alışveriş ve gezmek gibisi yok ya

ohh ne güzel bende beşik felan alacaktım ama annemlere kıyamadım kurban masrafı
felan aralıkta alırız dedim artık bekkliyorum aralık ayını

günaydın elif teyzeee

günaydıınn nur teyze ve bebişiii

ben bi kahvaltımı edimmm gelicem hadi öptüümm

afiyet olsunnn

valla bizde aynıyız caglayan.
aşkım bak ne güzel dimi diyorum yorum yapmadan önce fiyatını söylüyoo yaa artık alıştım bende gülüyoruz beraber halimizee

niveanın atta çantası güzel begendim ben 33 tl ye aldık. idirim kuponlarını almayı unutmusum evden çıkarken o yüzden bakamadım migrosa zaten migros çok pahalı bi yer indirim kuponuyla yine aynı fiyata gelirdi kesin

günaydın melocumm inşallah güzel sonuçlar alırsın

selam gözdecim yorma kendini bu hafta çok bebişe iyi bak

sedaaa bende batuhan ı seçtim bence batu olsun batuhan koysanda çoğu kişi ona batu diyecek nasıl olsa
:81:

ay vallahi canım hazır cevapmış eşin benim eşimde öyle der

kızlar ben gidip azcık uzanayım.sırtım ağrıdı burda.
bide kkdan plesanta previa diye baktım da baya ciddi bişeymiş yaa benim kanamlarım olmayınca 1 aydır ben ciddiye almadım pek sanırım kokrktum valla.kızımda aşağı aşğı vurup duruyo .ben yine uğrarım öptm sizi

günaydın kızlar...bende dr dan geldim kızım 1 kilo olmuşherşeyi normalmişş ama idrarda enfeksiyon çıktıı 2 tane ilaç verdii biri zinnat diğeride monurol diee...ya erken doğuma falan neden oluyomuşş inş tez zamanda geçer

günaydın elifcim nasılsın
sen yaptın mı şeker yüklemeni

iyiym saol arkadaşım sende bebişle iyisindir inşallah ya sorma ben cuma günü sabahtan kanımı verdim kayınvalidemle gitmiştim hastaneye sonra işe döndüm o alıverecekti sonuclarımı kendisi saolsun pikniğe gitmiş bugün alacak inşallah sonuclarımı bugünde pazara felan giderse artık bilemicem ne olacak

kızlar ben kaçıyorum arkadaşlarlarla buluşacağım heralde ben bu gidişle sokakta doğuracağım 3 4 gündür dışarlardayım
hepinizi öpüyorum kendinize ii davranın

İnşallah temiz çıkar cnm. Benim açlık kan şekerim sınırda çıkmıştı sadece

Selammm bende bebetto da aldım fikir olur belki sana. Çarşambada bebek odasını almaya gidicez çok heyecanlıyım. Gerçi evin tamirat işleri bir hafta daha sürer ama olsun ....

Arkadaşlar Merhaba... Okumazsam olmaz ama anca okuyabildim. Haftasonu da giremedğim için ancak P.tesi günleri mümkün olabiliyor. Benim de şeker yüklemem Cuma sabahı bakalım nasıl geçicek. Benim kilom olduğundan biraz endişeliyim açıkcası. Ama hiç belli olmuyor da diyorlar bakalım bakalım. Oğlum 1 Kasım'da 700 gr.dı acaba hafta hafta artık kilosu farediyor değil mi? Çünkü benden 2 hafta önde giden arkadaşlarınkini okuyorum mesela 1 kilo civarı hep benim minnoşta umarım2 haftada aynı kilolarda olur. Yarabbim sağlıklı olsunlarda.

kizlaarr slm ne cabuk geldin demeyin cok guzel bisi buldum esime sirketin verdigi bi cep bilgisayari vardi rapor yazmalari icin hani su bazi restoranlarda siparis aldiklari aletler varya ondan bi deniyim dedim aaa bi de ne goriyim baglandi oleeeyyyy artik cars gununden itibaren yatak odamda yata yata girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…