caglayan oooh ne güzel bitirmişin kızlar yavaş yavaş alışverişler bitti.
eee artık hastane çantalarını hazırlamaya başlarız bence bir topik açalım herkes ne koyduğunu yazsın hastane çantalarına ben daha başlamadım ama başlayayım hazır dursun diyorum sizce erkenmi hazırlamaya başlamak
çok meraklılar maşallah
182 çıkmıştı gözde ama zaten ben o dönem hamurişi şeker hiç yemiyordum diyetteydimayyyy sormayın kızlar burnumda tütüyo
sedacım benim kaynanam gösterişe pek meraklı almış olsa söölerdi.bizimkiler benim sevineceğim hiç bişeyi yapmadıkları için almamışlardır.düğünde bile hiç bişi almadılar ki durumları oldukları halde.ona rağmen şööle düğün yaptık şööle ev döşedik diye gösteriş yaptılar.
melocum benim de annem şeker hastası senin ilk değerin kaçtı canım benim 146 çıkmıştı 24 kasımda tekrarlancak benimki
kızlar bende hafta soonu alışverişteydimm kendime bişiler baktım ama bulamadım sinir oldumm yaa arada tekrar bakıcam bebeğimizin beşli anakucağı setini ve pusetini aldık beşiğide geldi yerleştirdik cok güzel oldu dün beşiği aldığımız yere gittim yeni model bir cibindirik gelmiş taktım onaa kesin alıcamm bugün kız arıcak beni değişiklik için inşallah değiştirirler yaa birde hafta sonu pijamamııda beğendim onuda haftaya annemle almaya gidicem alışveriş gibisi yokk :))
valla benimde aklımdan geçmiyor diil bide bizim kız aceleci davranıyo.ondan herşey hazır olsun diyorum ama daha bi beşiğimiz bilenem yok. :2:
caglayan oooh ne güzel bitirmişin kızlar yavaş yavaş alışverişler bitti.
eee artık hastane çantalarını hazırlamaya başlarız bence bir topik açalım herkes ne koyduğunu yazsın hastane çantalarına ben daha başlamadım ama başlayayım hazır dursun diyorum sizce erkenmi hazırlamaya başlamak
kızlar bende hafta soonu alışverişteydimm kendime bişiler baktım ama bulamadım sinir oldumm yaa arada tekrar bakıcam bebeğimizin beşli anakucağı setini ve pusetini aldık beşiğide geldi yerleştirdik cok güzel oldu dün beşiği aldığımız yere gittim yeni model bir cibindirik gelmiş taktım onaa kesin alıcamm bugün kız arıcak beni değişiklik için inşallah değiştirirler yaa birde hafta sonu pijamamııda beğendim onuda haftaya annemle almaya gidicem alışveriş gibisi yokk :))
bizde parça parça alıyoruz.valla çağlayan bitiriverdi iki solukta
birde her geçen gün birilerinden bişşiler geliyor o yüzdende biraz ağırdan alıyorum
geçen kuzenim küvet getirdi.ben filesini alıcam birtek bayramda anneme gidiyorum ablamların aldığı cicileride getirecem ondan sonra eksikleri yavaş yavaş alıcam.ablam elbise askılarına kadar almış çok merak ediyorum neler var
günaydın elif teyzeee
ben bi kahvaltımı edimmm gelicem hadi öptüümm
Alışveriş bitince içim rahat etti canım,merak etme benim eşimde hiç hoşlanmıyor cumartesi günü ona süpriz yapıcam işte evde aldıklarımın hepsini yaydım koltuğa gördü aaa çok güzelmiş aşkım bunlar ne kadar güzel şeyler almışsın ama biraz fazla değilmi ne kadar tuttu dedi nasıl sinir oldum anlatamam ya dedim çocuk kıyafetsiz mi kalsın yok aşkım şaka yaptım diyor sonrada içleri gidiyor o minicik parçalara dünya kadar para yatırmaları.
unıbaby'ın ıslaklarından geçen hafta bende aldım şimdi 2-3 tane daha alıp stoklıycam onları ilk ay için birde dalin' aldım onlarda indirimdeydi.
Nivea'nın atta çantası nasıl güzel ve kullanışlımı onlara bakma şansım hiç olmadı benim.
Birde indirim kuponlarını deniycektin sen denedin mi.Sen aldıysan gidip bende alıyım :))
selam kızlar sabah 6 30 da ilk kanı verdim işim bitti eve geldim kahvaltı ettik eşimle...sonuçlarım da 12 de çıkacak yüksek çıkacağını sanıyorum ama hayırlısı bakalım ,geçmişe bakıp geliyorum
günaydın güzel anneler güzel bir hafta olur inş hepimiz için bide çabuk geçer inş.hoş benim çarşambadan sonra yoğunluk başlıyo malum kayınvalidemler.
sedacım alperen benim kaynımın adı o yüzden ben batujanı seçerdim :))
melocum ohh ne güzel halletmişsin işini içini ferah tut iyi çıkar inş sonuçların.
çağlayancım seninde cicişlerin hayırlı olsun güle güle kullansın kızçen.ben henüz kendim hiç bişi almadım kızıma ananemiz bitirdi sayılır.istanbula dönünce de bi sürü şey almış.aralıkta kardeşim gelcek o gelirken getircek.bakalım ne var ne yok ona göre devamını alırım artık ama pek de bişi kaldığını sanmıyorum.
biberon falan yada şampuan falan ööle de hiç bişi almadım sadece seda teyzemizin gönderdiği biberonumuz var.çok yakın arkadaşım eczacı ecza deposundan alırız berbaer demişti artık bayramdan sonra bi onları alırım ordan .
haa tabi bide bakalım kayınvalidemler bişi getirceklermi ilk torunları için sanmam ama yinede merak içindeyim doğrusu
bizimde yok işin kötüsü bakmadık biile daha.
ankamallda mothercare var diye hatırlıyorum sanki oraya gidesim var hem gitmişken migrostan da nivea babynin indirim kuponlarınıda kullanırım diyorum ama babamız hep bi şekilde erteliyor.hesap kitapmı yapıo nedir
neymiş arabaya kışlık lastik almış onu ödesinmiş.bende banane banamı aldın arabana aldım dedim.cevap hemen hazır kendimemi aldım kışın ben doğuruyom dersin kim götürcek seni araba götürcek kötü lastiklemi götüreyim deditabii cevap vermedimmm
günaydın elifcim nasılsın
sen yaptın mı şeker yüklemeni
iyiym saol arkadaşım sende bebişle iyisindir inşallah ya sorma ben cuma günü sabahtan kanımı verdim kayınvalidemle gitmiştim hastaneye sonra işe döndüm o alıverecekti sonuclarımı kendisi saolsun pikniğe gitmiş bugün alacak inşallah sonuclarımı bugünde pazara felan giderse artık bilemicem ne olacak
kızlar anakucağınızı aldınız mı?aldıysanız kaça aldınız? ben dün bi yerde kanz ın yan ürünü olan jenny diye bi markanınkine baktım 65 tl idi bana uygun geldi....bi fikri olan var mı bu konuda
günaydın elifcim nasılsın
sen yaptın mı şeker yüklemeni
İnşallah temiz çıkar cnm. Benim açlık kan şekerim sınırda çıkmıştı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?