2011 Şubat Anneleri

selam kızlaar biraz uzandım geldimm

kayınvalidemi aradım akşam size gelicez dedim yemeğe çağırdı menüde balık varmış gerçi dünde balık yedim haftada 3 e falan çıktı valla...neyse yarasında paşama...inşallah doğduktan sonrada severde yediiririm onada

yemek derdi yok yani bugün bitek 2 tane pantolon var ütülenecek bol bol yatıcam yani bugün

cutie cim çok fazla kafanı yorma şekerle ilgili biliyorsun şekeri tetikleyen en önemli unsurlardan biride psikolji stress..iyi çıkacaktır içini ferah tut

red cake sonuçlarının temiz olmasına sevindim gözün aydın darısı başımıza

gülşahcımmm bebikin acıkıyor demekkii bekleme sende mamasını ver kuzunun

hafize hayırlı olsun aldıkların

aaaayyy kizlaaarrr kaynanamlar yarin gece 1 de burdalarmis inanmiyorum yaa insan hic aramazmi ben burda neyim ya arayip bisey istiyomusun diye sormuyolar hadi onu gectim insan gelecegi zamani hbr verir ayy cildirma gunleri bassliiyoo

Kızlar tünaydın

Cnm iyi düşün iyi olsun, Allahın izni ile sağlıkla kucakla bebişini inş. tehlike var diye en kötü senaryo olcak diye bişi yok ki, ay bu arada benimkide dün gece hep aşağıya vurdu, baya güçlü vuruyor dönmedi heralde ayakları ile vuruyo güçlü güçlü diye düşünüyorum
maş. kuzuya, sanada geçmiş olsun cnm, bende yarın sabah gidicem sonunda :)) kaç haftadır erteliyorum bu şeker olayını, hem şeker hem kan hem idrar tahlili yapılacak hayırlısı inş
Cnm güle güle kullan aldıklarını
Ben de pijama arıyorum. Sezeryan olacağım için pijama zor olur diyolar ama hamile pijamalarının beli sıkmayacak şekilde tasarlanmış rahat. Gecelik sevmiyorum ama 1 tane alıcam sanırım.

Cnm giyiliyor ya, bende giyilmz diye düşünyodum, ilk bi kaç gün gecelik giyiliyor fakat sonra pijama en rahatı

Cnm bebişler erkeklerin karnında olmadığı için bu konuda biraz rahat davranıyorlar, kağanın dolabıda 6. aydan beri söylememe rağmen eşim sayesinde doğumdan 1-2 hafta önce yapılıp gelmişti, bide bak doğuma kadar hazır olcak emiştim sana demişti onu hatırladım şimdi,
Sen çalışıyorsun cnm, git kendi kazandığın paranla al, sonrada güzelmi diye göster, niye herşeyi alayımmı diye soruyosun boşveeeer
canım ben çantamı aldım içine aldığım 2 tane pijamyıda koydumbence erken değil herşeye hazırlıklı olmak lazım

Aman Allah korusun cnm ya daha vakit var
Cnm sın sonucunu bekliyorum öğrenince bizede yaz
Cnm minnet etme boşver yapmaması yapmasından daha iyi, bizim evimizede onun tarafının hiç katkısı olmadı babamlar yardımcı oldu tek, bide benim cep telefonuma senin evine fln karışmadık daha ne istiyosun diye mesaj gönderdiler utanmadan, ne ayıp ya, biz kaç sene borç ödedik mıçımızı yeni doğrulttuk, madem durumun yok bari laf söylemeyi kendinde hak görme komik oluyo ama dimi
Neyse bide o borçlu halimizle ilk kurban bayramında babasının parası denkleşmiyomuş diye babasının kurbanınada para kattık biliyomusun gitmek için bilet parasını zor doğrultmuşken, bide buna rağmen eşimin ukala kardeşi sizin düğün paranızın bi kısmını ben ödedim bilmemne diye zırvaladı o gün, ben mi istedim sizin tarafınızda düğün yapmayı sanki, onlara düğün yapın bile demedik, bizim burda zaten bir düğün olacaktı yani babamlar burda düğün yaptı zaten, ama ayranı yok içmeye tahterevanla gider ..... hesabı eşimşn aileside ikinci düğünümüzü yapıp bide üstüne laf söylediler, komikler yani çok küçülüyorlarda farkında değiller
Boşver almasın, onun alacağı bi kaç parça şeyle ihya olmayacaksın sonuçta

Cnm inş gönlüne göre bulursun bende alışverişe çıkıcam bir ara inş
ikiside güzel cnm[
Cnm üle güle kullanın aldıklarınızı
Cnm öyle bi testmi var, varsa adı ne bende almak istiyorum, vajinal enfeksiyon için bu test dimi , inş sonucun temiz çıkar cnm
ya bennn bu kağana bayılıyorum çok yakışıklıııı kızım olsaydı kapılarda yatardık heralde olmadı kaçırırdık

Cnm sağolasın , öpüyorum
Cnm güle güle kullanın aldıklarınızı
Cnm dikkat ettim benim senle duygusal durumlar hep paralel gidiyor, bende öyleyim cnm, evde duramıcam bugün de hazırlanıp çıkmam lazım iyi değilim

Biz geldik teyzeleri yemeğimizide yedik üstüne birde ağırlık bastırdı uyudum uyuyacağım pozisyonundayım.

Gerçi müdürem saolsun sinir etti benim benim girdiğim alışfaturalarını yanımdaki arkadaşa söylüyorr bu fatura girilmemiş diye sanki kırk yıldır çalışsan oymuş gibi yaaa sabır çekiyorum vallahi billahi burda yaaaa

çağlayancım sıkma sen o tatlı canını boşverr sizin aranızı kızıştrmaya çalışıordur rekabet amaçlıı boşverrr...

çağlayancım sıkma sen o tatlı canını boşverr sizin aranızı kızıştrmaya çalışıordur rekabet amaçlıı boşverrr...

Yok canım ya bu kadarda olmaz aynı odadayız aramızda bir cam var sadece kızı çağırıp yanına söylüyor kızda gelip bana diyor bu girilmemiş ne yapıcaz diye bende oturduğum yerden oraya bağırdım bunun sebebi bu şekilde diye sabahtan beri çatlıycak yer arıyor hepimize bende bugün ona karşı zor tutuyorum kendimi bende gidip ona patlıycam birazdan az kaldı

Çok sakinim canım hemde çok sinirden gülüyorum kendi kendime yok böyle bir saçmalık gerçekten yok yani.
Son iyi zamanlarımızı yaşıyoruz galiba birlikte

işiniş yapınca iyi oluyo ama dimi varya bu patronların hepsi aynı hamile kaldık diye onlara ihanet etmişiz gibi düşünüyolar birden düşman oluyolar sinir oluyorum bende bu yüzden büyük bi firma bulup orada çalışmak istiyorum beraber çalışınca olmuyo malesef sen yine de takma kafana takarsan daha çok sevinir boşverr

Aynen canım ihanet gibi gözüküyor çocuğumu sıkıntı ve dert gibi gören bir kadındanda başka bir şekilde davranılması beklenilemezdi zaten.
Şu anda zaten ona kalsa benim doğurmuş olmam gerekiyor çok iyi biliyor ya kendisi kasım ayında doğumu var diyordu şimdi gitmedimde işten çalışıyorum ya burdayım daha çok sinir oluyor.Ama bugün sabahtan beri benle ne alakalı varsa ona söylüyor yazık kızda cevap veremiyor gelip bana soruyor bende bağırıyorum odadan odaya ama suratıma bile bakmıyor zahmet edip hanımefendi.

çağlayancım senin müdür coşmuş yineee

gelme bu oyunlara sen sakin ol....genelde işyerlerinde olan şeyler bunlar.bak oğlumda tepikleriyle saana ve kzıına selam söylüyor

kızlar ya benim bebişim yine kafasını kaburgamın altına yerleştirdi ya canım çok yanıoo

ya kızlar can sıkıntısında ölcem şimdi neden geçmek bilmiyo zaman

Vakit Hiç geçmiyo sanki doğmayacak gibi ilk günden beri aynı korku hiç b işey alamıyorum
bebğime sevemiyorum stresten surekli yiyorum çok kilo aldım

çağlayancım senin müdür coşmuş yineee

gelme bu oyunlara sen sakin ol....genelde işyerlerinde olan şeyler bunlar.bak oğlumda tepikleriyle saana ve kzıına selam söylüyor

Evet canım hemde ne coştu
Ben onun o tepiklerini yerim yerim benim kızımda arkadaşına tepik yolluyor canım gene aşka geldi bak erkek arkadaşlarını görünce heyecanlandı :))

kızlar ya benim bebişim yine kafasını kaburgamın altına yerleştirdi ya canım çok yanıoo

aayy ayy benim kızımda kucakta oturuyor gene

benim kızımın bi tek pozisyonu normal sanırım artık baş aşağı dönmüştü son gittiğimizde gerçi o kadar hareketli ki blki çıkmıştır tekrar.gerçi ben kafasını hissediyorum artık hala aşşağıda ama soldan sağa geçmiş durumda

ya kızlar can sıkıntısında ölcem şimdi neden geçmek bilmiyo zaman

sıkılmayın kızlarrrr napsakki can sıkıntısına

Vakit Hiç geçmiyo sanki doğmayacak gibi ilk günden beri aynı korku hiç b işey alamıyorum

ben bebeğimi sevemiyorum cümlesini tam anlayamadım.stresten ilgilenemiyorum anlamındamı söyledinn canım

o korku her annede oluyor elde değil her dönem farklı birşeyden korkuyoruz..içini ferah tutmaya çalış Allah a emanet meleklerimiz güzel düşün hep

hayırdır canım sen niye bu kadar stres yaptın sorunlumu geçiyo hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…