- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
kızlar ben gidip azcık uzanayım.sırtım ağrıdı burda.
bide kkdan plesanta previa diye baktım da baya ciddi bişeymiş yaa benim kanamlarım olmayınca 1 aydır ben ciddiye almadım pek sanırım kokrktum valla.kızımda aşağı aşğı vurup duruyo .ben yine uğrarım öptm sizi
günaydın kızlar...bende dr dan geldim kızım 1 kilo olmuşherşeyi normalmişş ama idrarda enfeksiyon çıktıı 2 tane ilaç verdii biri zinnat diğeride monurol diee...ya erken doğuma falan neden oluyomuşş inş tez zamanda geçer
Herkese günaydın. Nasılsınız arkadaşlar. Haftasonuhiç bakaamdım siteye ve anca okudum geçmişi Haftasonumuz bana kıyafet bakmakla geçti ve maalesef gecelik dışında hiç bişey alamdım. Artık öğlen araları bakıcam işten fırsat bulursam tabi.
Canım biz geçen hafta aldık anakucağını ulustaki özelcan bebeden baby2 go markası. Diğer topiğe eklemiştim. İnternetten baktım normal fiyatı 150-170 diyo biz 70 e aldık. ben tavsiye ederim. Birçok markaya baktım bu içime sindi.Kumaşı daha kaliteli ve kalındı. Baby2 go 8312 diye arattır bi incele bakalım. Ben kırmızı gri olanı aldım. Annemlerde stork garden park yatak almışlar onunda resmini ekledim.
Ben de pijama arıyorum. Sezeryan olacağım için pijama zor olur diyolar ama hamile pijamalarının beli sıkmayacak şekilde tasarlanmış rahat. Gecelik sevmiyorum ama 1 tane alıcam sanırım.
bizimde yok işin kötüsü bakmadık biile daha.
ankamallda mothercare var diye hatırlıyorum sanki oraya gidesim var hem gitmişken migrostan da nivea babynin indirim kuponlarınıda kullanırım diyorum ama babamız hep bi şekilde erteliyor.hesap kitapmı yapıo nedir
neymiş arabaya kışlık lastik almış onu ödesinmiş.bende banane banamı aldın arabana aldım dedim.cevap hemen hazır kendimemi aldım kışın ben doğuruyom dersin kim götürcek seni araba götürcek kötü lastiklemi götüreyim deditabii cevap vermedimmm
canım ben çantamı aldım içine aldığım 2 tane pijamyıda koydumbence erken değil herşeye hazırlıklı olmak lazım
evet canım bu ikinci yükleme 100 lükdü uzun sürüyor ya kahvaltı saati çok geçmeden bitsin istedim öyle de oldu 10 da kızım babası ve ben yaptık kahvaltımızı
sen de güle güle kullan almışın herşeyi.yatak falan da aldın mı?
inşallah gözdecim ben yüksek çıkacağına inanıyorum,babam şeker hastası ya..bu arada gözün aydın hadi kavuşuyorsun kaynanacığına..valla iş miş yapma onlar sana baksın değilsen de hastayım de.alışmasınlar şekerim
ayyyy sormayın kızlar burnumda tütüyo
sedacım benim kaynanam gösterişe pek meraklı almış olsa söölerdi.bizimkiler benim sevineceğim hiç bişeyi yapmadıkları için almamışlardır.düğünde bile hiç bişi almadılar ki durumları oldukları halde.ona rağmen şööle düğün yaptık şööle ev döşedik diye gösteriş yaptılar.
melocum benim de annem şeker hastası senin ilk değerin kaçtı canım benim 146 çıkmıştı 24 kasımda tekrarlancak benimki
bikaç lokma aldık teyzeleri....bizde yarın manisaya gidiyoruz içimde alışveriş canavarını annemin yanında serbest bırakcam...:76:ya emziklerinizi nasıl aldınız damaklı mı damaksız mı?birde ben bi tane büyük hastane çıkışı aldım 2 takımda zıbın takımı aldım bir takımda manik in aldığı 5li zıbın takımlarından alıcam onlar çok hoşuma gitti az mı bikaç takım daha alayım mı bilemedim
pöfff kızlar hiç bişi yapasım yok
gerçi yapacak bişide yok.mutfak biraz toplanacak oda aldığımı koydum tezgaha o yüzden ööleeee tembel tembel yatasım var
birde isim kısmına yazdım ama burdanda soriimm
Alperen mi Batuhan mı güzel sizce
isim konusunda hala karar veremiyoruz kafamız çok karışıkkk
kızlar bende hafta soonu alışverişteydimm kendime bişiler baktım ama bulamadım sinir oldumm yaa arada tekrar bakıcam bebeğimizin beşli anakucağı setini ve pusetini aldık beşiğide geldi yerleştirdik cok güzel oldu dün beşiği aldığımız yere gittim yeni model bir cibindirik gelmiş taktım onaa kesin alıcamm bugün kız arıcak beni değişiklik için inşallah değiştirirler yaa birde hafta sonu pijamamııda beğendim onuda haftaya annemle almaya gidicem alışveriş gibisi yokk :))
Günaydin arkadaslar, moralim bozuldu bugün almancasi ph degeri (türkcesi ne olaki) iste o degeri ben evde eczaneden aldigim eldivenle ölcüyorum haftada iki kez bu sabah 5.3 cikti deger en fazla 4.4 cikmasi gerekiyodu doktorum acilsinda ariycam enfeksyon mu oldum baska bisey mi offf =(
ya bennn bu kağana bayılıyorum çok yakışıklııııkızım olsaydı kapılarda yatardık heralde olmadı kaçırırdık
günaydın kızlarrrrr bugün oğluşla randevum var erkenden kalktım yine heyecan yaptım dün babamızla eminönünü talan ettik yine cicişler aldık sepetimizi kapı süsümüzü ve şans eseri hazır yapılmış 100 tane bebek şekerimizi aldık şanslı oğluma yelek aldık 3 tane chicco bakım seti aldık kendime pijama aldım eve gelince şekerlerimizin ve sepetimizin resmini koyucam bakalım beğenecekmisiniz bize dua edin oğluşumu görücemmm
günaydın kızlar günaydın demeden direk giriş yaptım
bugün başım ağrıyor ve keyfim çok yok aslında sürekli bir duygu yoğunluğum var bakalım günü nasıl kapatacağım hadi hayırlısı
biz geldik teyzeleri yemeğimizide yedik üstüne birde ağırlık bastırdı uyudum uyuyacağım pozisyonundayım.
Gerçi müdürem saolsun sinir etti benim benim girdiğim alışfaturalarını yanımdaki arkadaşa söylüyorr bu fatura girilmemiş diye sanki kırk yıldır çalışsan oymuş gibi yaaa sabır çekiyorum vallahi billahi burda yaaaa
çağlayancım sıkma sen o tatlı canını boşverr sizin aranızı kızıştrmaya çalışıordur rekabet amaçlıı boşverrr...
AMAN sakin ol çiçekcim
Çok sakinim canım hemde çok sinirden gülüyorum kendi kendime yok böyle bir saçmalık gerçekten yok yani.
Son iyi zamanlarımızı yaşıyoruz galiba birlikte
işiniş yapınca iyi oluyo ama dimi varya bu patronların hepsi aynı hamile kaldık diye onlara ihanet etmişiz gibi düşünüyolar birden düşman oluyolar sinir oluyorum bende bu yüzden büyük bi firma bulup orada çalışmak istiyorum beraber çalışınca olmuyo malesef sen yine de takma kafana takarsan daha çok sevinir boşverr
kızlar ya benim bebişim yine kafasını kaburgamın altına yerleştirdi ya canım çok yanıoo
çağlayancım senin müdür coşmuş yineee
gelme bu oyunlara sen sakin ol....genelde işyerlerinde olan şeyler bunlar.bak oğlumda tepikleriyle saana ve kzıına selam söylüyor
kızlar ya benim bebişim yine kafasını kaburgamın altına yerleştirdi ya canım çok yanıoo
ya kızlar can sıkıntısında ölcem şimdi neden geçmek bilmiyo zaman
Vakit Hiç geçmiyo sanki doğmayacak gibi ilk günden beri aynı korku hiç b işey alamıyorum
bebğime sevemiyorum stresten surekli yiyorum çok kilo aldım
Vakit Hiç geçmiyo sanki doğmayacak gibi ilk günden beri aynı korku hiç b işey alamıyorum
bebğime sevemiyorum stresten surekli yiyorum çok kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?