2011 Şubat Anneleri

benim oğlumda dik duruyor yani biraz yana yatık durumda ama dik.kafası sol göğüs kafesimin altında ayaklarıda aşağıda poposuda karnımda bir geriliyor bazen hissediyorum kaskatı oluyor karnım böyle sağ tarafımda bir çıkıntı oluyor minnacıkkk

çok şirinler yaaaa

Bende akşam olsun evime gitmek istiyorum bugün güne zaten yorucu başlamıştım şimdi de moralim bozuldu bir an önce buralardan kaçmak istiyorum.

Bende akşam olsun evime gitmek istiyorum bugün güne zaten yorucu başlamıştım şimdi de moralim bozuldu bir an önce buralardan kaçmak istiyorum.

ayy canım sıkma canını nedir seninde şu müdürden çektiğin.boşver kızını düşün rahtlarsın.kaçıncı haftanda ayrılcan izine o günlerin haylini kur :)

demin süpürgemidir nedir bir firmadan aradılar eşimin dayısında tanıtım yapmışlar ordan referans almışlar akşama toplantı yapmak istiyorlarmış eve gelecekler yani.hiçte sevmem öyle şeyleri işte yokum mokum falan diye savsakladım ama biliyorum yarın yine arayacaklar.

Vakit Hiç geçmiyo sanki doğmayacak gibi ilk günden beri aynı korku hiç b işey alamıyorum
bebğime sevemiyorum stresten surekli yiyorum çok kilo aldım

At içinden o korkuyuuu içini feraah tutmaya çalış boşver herşeyi doğumdan sonra verirsin kilolarını kafana takma bebişini düşünnnnn

ayy canım sıkma canını nedir seninde şu müdürden çektiğin.boşver kızını düşün rahtlarsın.kaçıncı haftanda ayrılcan izine o günlerin haylini kur :)

Son haftaya kadar çalışma niyetim var canım onuda sırf sevil'le doğduktan sonra daha fazla zaman geçirmek istediğim için istiyorum yoksa 32 haftada izne ayrılabiliyorum normalde
Ama o şimdi ben böyle keyifliyim neşeliyim ya onun morali bozuk olunca illa bizede çatıyor işte

Bir ara bana ihlas dadanmıştı eşimin arkadaşı vermiş hergün arıyorlardı gelicez diye bende eşimin halasının telefonunu verip atlatmıştım ama yazık bu seferde kadına sarmışlardı ne olur gelelim diye :))

sakın gelme sen onların oyununa hemen bırakıp gitmeni istiyo ondan yapıyodur boşver sabret arkadaşımm

anamm numaranı bulmuşalrsa kaçışın yok canımm

kızlar selam
benım oglum gıbı top gıbı duran varmı bası gobek delıgımde kıvrılmıs yatıyor seker yuklememızde ıyı cıktı hamdolsun ama bebıs bıraz kucumenmıs 580gr

kızlar selam
benım oglum gıbı top gıbı duran varmı bası gobek delıgımde kıvrılmıs yatıyor seker yuklememızde ıyı cıktı hamdolsun ama bebıs bıraz kucumenmıs 580gr

kaç haftalık canım senin bebiş

24+3 aslında sata gore ama ultrasona gore 23+2 gıbı cıkıyor sanırım bebegımı besleyemıyorum

oyy kıyamammm beslersinn öyle demeee...

bir hafta yoğun bir bakım yaparsın bebişin yakalar haftasını.hurma ye ceviz ye balık yee bebeğine yarayacak şeyler yee oda vitaminini alsın

ama sağlıklıysa bu haftalardan sonra kilosunu yakalar bence..önemli olan sağlığı.

24+3 aslında sata gore ama ultrasona gore 23+2 gıbı cıkıyor sanırım bebegımı besleyemıyorum

ööle düşünme canım belki geç döllenmedir.daha öncelerde satla uyumlumuydu.4 hafta önce benimde 1 hafta geride çıkmıştı ama geçen hafta gittik yakalamış kızım arkadaşlarını içini ferah tut abur cubur hamur işinden ziyade onda yarıycak şeyler ye bak nasıl yakalıyo

saolun kızlar bızımkı hp gerıdeydı ılk bastan berı maalesef
zaten ılk baslarda rısklı bır hamılelık gecırmsıtım oyzuden bu konuyu onemsemıyordum sonradan farkı kapar nasılsa dıye ama bu hafta oldu hala kucuk sanırım bıraz kucuk dogucak ıns saglıgında bır problem olmazda..

en baştan beri küçük gidiyosa geç döllenmedir canım o sen kafanı yorma bu hesaplamlar hep 28 günde bir adet olanlar için yapılıyo ama malesef artık hepimizde bi sorun var yediklerimizdenmidir içtiklerimizdenmidir ne.

Merhaba kızlar,

Şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar a birşey sormak istiyorum aç karnına mı gitmem gerekiyor acaba ?

slm kızlar

Ankaralı annelere duyuruuu bebek bakım seti almadıysanız ve antarese yakınsanız orda rossman die bir market var orda niveanın atta bakım çantası seti 37,90 tl en ucuz burda ben çok bakmıştım fiyatları biliorum hemen aldım.:) ayrıca kentpardada varmış ve diğer illerdede var sanırım bu market

Merhaba kızlar,

Şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar a birşey sormak istiyorum aç karnına mı gitmem gerekiyor acaba ?

aç gidiyosun canım mutlaka önce açlık bakıyolar sonra yükleme yapıp tokluk bakıyolar.onun iiçin erken bi saatte al randevuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…