- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
benim kızımın bi tek pozisyonu normal sanırım artık baş aşağı dönmüştü son gittiğimizde gerçi o kadar hareketli ki blki çıkmıştır tekrar.gerçi ben kafasını hissediyorum artık hala aşşağıda ama soldan sağa geçmiş durumda
Bende akşam olsun evime gitmek istiyorum bugün güne zaten yorucu başlamıştım şimdi de moralim bozuldu bir an önce buralardan kaçmak istiyorum.
Vakit Hiç geçmiyo sanki doğmayacak gibi ilk günden beri aynı korku hiç b işey alamıyorum
bebğime sevemiyorum stresten surekli yiyorum çok kilo aldım
ayy canım sıkma canını nedir seninde şu müdürden çektiğin.boşver kızını düşün rahtlarsın.kaçıncı haftanda ayrılcan izine o günlerin haylini kur :)
demin süpürgemidir nedir bir firmadan aradılar eşimin dayısında tanıtım yapmışlar ordan referans almışlar akşama toplantı yapmak istiyorlarmış eve gelecekler yani.hiçte sevmem öyle şeyleri işte yokum mokum falan diye savsakladım ama biliyorum yarın yine arayacaklar.
Aynen canım ihanet gibi gözüküyor çocuğumu sıkıntı ve dert gibi gören bir kadındanda başka bir şekilde davranılması beklenilemezdi zaten.
Şu anda zaten ona kalsa benim doğurmuş olmam gerekiyor çok iyi biliyor ya kendisi kasım ayında doğumu var diyordu şimdi gitmedimde işten çalışıyorum ya burdayım daha çok sinir oluyor.Ama bugün sabahtan beri benle ne alakalı varsa ona söylüyor yazık kızda cevap veremiyor gelip bana soruyor bende bağırıyorum odadan odaya ama suratıma bile bakmıyor zahmet edip hanımefendi.
demin süpürgemidir nedir bir firmadan aradılar eşimin dayısında tanıtım yapmışlar ordan referans almışlar akşama toplantı yapmak istiyorlarmış eve gelecekler yani.hiçte sevmem öyle şeyleri işte yokum mokum falan diye savsakladım ama biliyorum yarın yine arayacaklar.
kızlar selam
benım oglum gıbı top gıbı duran varmı bası gobek delıgımde kıvrılmıs yatıyor seker yuklememızde ıyı cıktı hamdolsun ama bebıs bıraz kucumenmıs 580gr
24+3 aslında sata gore ama ultrasona gore 23+2 gıbı cıkıyorsanırım bebegımı besleyemıyorum
24+3 aslında sata gore ama ultrasona gore 23+2 gıbı cıkıyorsanırım bebegımı besleyemıyorum
saolun kızlar bızımkı hp gerıdeydı ılk bastan berı maalesef
zaten ılk baslarda rısklı bır hamılelık gecırmsıtım oyzuden bu konuyu onemsemıyordum sonradan farkı kapar nasılsa dıye ama bu hafta oldu hala kucuk sanırım bıraz kucuk dogucak ıns saglıgında bır problem olmazda..
Merhaba kızlar,
Şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar a birşey sormak istiyorum aç karnına mı gitmem gerekiyor acaba ?
Merhaba kızlar,
Şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar a birşey sormak istiyorum aç karnına mı gitmem gerekiyor acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?