- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
inşallah canım bol bol da su iç ayaklarını sıcak tutgünaydın kızlar...bende dr dan geldim kızım 1 kilo olmuşherşeyi normalmişş ama idrarda enfeksiyon çıktıı 2 tane ilaç verdii biri zinnat diğeride monurol diee...ya erken doğuma falan neden oluyomuşş inş tez zamanda geçer
hadi gözün aydınnneveeeett sonunda gidebilmiş k.valide hanım 130 çıkmış şekerim herşeyi normal demiş doktor amcamızz
olsun maşallahkızlar selam
benım oglum gıbı top gıbı duran varmı bası gobek delıgımde kıvrılmıs yatıyor seker yuklememızde ıyı cıktı hamdolsun ama bebıs bıraz kucumenmıs 580gr
ben aç gittim önce aç alınıyor sonra da şekeri içip 1 saat sonraMerhaba kızlar,
Şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar a birşey sormak istiyorum aç karnına mı gitmem gerekiyor acaba ?
evet kızlar sonuçlarımı aldım uzunca bir doktor maratonundan sonra eve dönebildim,neyseki özel hastane oluşu iyi oldu tıkır tıkır işlerim halloldu.
gebelik diyabeti tanısı kesin kondu 2 değer 180 2 değer 76 falan çıktı.aşırı düşüş ve ani yükselme oluyormuş bu da gebelik öncesinde de gizli şeker olduğunu gösterirmiş
hemen dahiliye ve diyetisyen randevusuna yönlendirildim.
dahiliye şeker cihazı yazdı rapor falan çıktı insüline gerek görmedi şimdilik sadece diyet ve aç tok sürekli şeker ölçülecek.
diyetisyenimin yazdığı listeyi de topiğimde paylaşacağım.ayrıca tek sevindirici tarafı ayda bir olan kontrollerim 15 te bire düştü.2 doktora gittiğim için de her hafta kızımı görebileceğim.
tok gittim 50 lik yapıldı 136 çıktı sonucum
ay canım geçmiş olsun yaa bende hamile kalmadan önce gizli şekere baktırmak istiyodum normalde çıkmamıştı ama aç olduğumu hissetmiyodum ama bir anda ellerde falan bi tireme oluyodu açlıktan bayılcak gibi oluyodum ne varsa yemek istiyodum.şimdi de öğün aralarımı çok uzun tutarsam ööle oluyo bende endişlendim şimdi acaba başka bi doktora dahamı gitsem 24üne kadar
aç gidiyosun canım mutlaka önce açlık bakıyolar sonra yükleme yapıp tokluk bakıyolar.onun iiçin erken bi saatte al randevuu
evet kızlar sonuçlarımı aldım uzunca bir doktor maratonundan sonra eve dönebildim,neyseki özel hastane oluşu iyi oldu tıkır tıkır işlerim halloldu.
gebelik diyabeti tanısı kesin kondu 2 değer 180 2 değer 76 falan çıktı.aşırı düşüş ve ani yükselme oluyormuş bu da gebelik öncesinde de gizli şeker olduğunu gösterirmiş
dahiliye şeker cihazı yazdı rapor falan çıktı insüline gerek görmedi şimdilik sadece diyet ve aç tok sürekli şeker ölçülecek.
diyetisyenimin yazdığı listeyi de topiğimde paylaşacağım.ayrıca tek sevindirici tarafı ayda bir olan kontrollerim 15 te bire düştü.2 doktora gittiğim için de her hafta kızımı görebileceğim.
ayyynen gözdecim aynen...elim ayağım titrerdi ve ne varsa siler süpürüdüm midem patlardı tabi işte 180 lerden 76 ya düşüyormuş o arada ve acıkma aralığım belirlendi 3 saat yani 3 saati doldurmadan ara öğünler yapmalıymışım,sen de ihmal etme bence
günaydın kızlar günaydın demeden direk giriş yaptım
bugün başım ağrıyor ve keyfim çok yok aslında sürekli bir duygu yoğunluğum var bakalım günü nasıl kapatacağım hadi hayırlısı
günaydın canım...görüş günü bugün demek güzel haberlerle dönersin inş....
geçmiş olsun canım inş kısa zamanda geçer başağrısı çok kötü yapıyor insanı....
günaydın fatmacım...umarımm güzell bi hafta olur herkes için tatile az kaldı ya sanırım çabuk geçer....sanada iyi çalışmalar..
günaydın elif teyzeee
uykusuz bi gecenin ardından iyi olmaya çalışıyoruz canım...sen nasılsın?
sana ve bebişinede günaydınnn....
günyadınn.......
günaydın canım....yorulmuşsunn ama kızına bisssürü ciciler almışsınn...onlara bak dur yorgunluğun geçer canım...inş bu hafta sonu güzelcee dinlenirsiniz ana kız
kolay gelsin canım bizimde babamız nöbetten geldi biraz kestiriyo sonra yapıcaz bizde kahvaltıyı malumm geceden beri açız biz kızımlaa sağlam bi kahvaltı lazım bizeyarın yola çıkıcazz valiz hazırlıcamm bütün günn:87:
günaydın kızlar...bende dr dan geldim kızım 1 kilo olmuşherşeyi normalmişş ama idrarda enfeksiyon çıktıı 2 tane ilaç verdii biri zinnat diğeride monurol diee...ya erken doğuma falan neden oluyomuşş inş tez zamanda geçer
Kızlar tünaydın
Cnm iyi düşün iyi olsun, Allahın izni ile sağlıkla kucakla bebişini inş. tehlike var diye en kötü senaryo olcak diye bişi yok ki, ay bu arada benimkide dün gece hep aşağıya vurdu, baya güçlü vuruyor dönmedi heralde ayakları ile vuruyo güçlü güçlü diye düşünüyorum
maş. kuzuya, sanada geçmiş olsun cnm, bende yarın sabah gidicem sonunda :)) kaç haftadır erteliyorum bu şeker olayını, hem şeker hem kan hem idrar tahlili yapılacak hayırlısı inş
Cnm güle güle kullan aldıklarını
Cnm giyiliyor ya, bende giyilmz diye düşünyodum, ilk bi kaç gün gecelik giyiliyor fakat sonra pijama en rahatı
Cnm bebişler erkeklerin karnında olmadığı için bu konuda biraz rahat davranıyorlar, kağanın dolabıda 6. aydan beri söylememe rağmen eşim sayesinde doğumdan 1-2 hafta önce yapılıp gelmişti, bide bak doğuma kadar hazır olcak emiştim sana demişti onu hatırladım şimdi,
Sen çalışıyorsun cnm, git kendi kazandığın paranla al, sonrada güzelmi diye göster, niye herşeyi alayımmı diye soruyosun boşveeeer
Aman Allah korusun cnm ya daha vakit var
Cnm sın sonucunu bekliyorum öğrenince bizede yaz
Cnm minnet etme boşver yapmaması yapmasından daha iyi, bizim evimizede onun tarafının hiç katkısı olmadı babamlar yardımcı oldu tek, bide benim cep telefonuma senin evine fln karışmadık daha ne istiyosun diye mesaj gönderdiler utanmadan, ne ayıp ya, biz kaç sene borç ödedik mıçımızı yeni doğrulttuk, madem durumun yok bari laf söylemeyi kendinde hak görme komik oluyo ama dimi
Neyse bide o borçlu halimizle ilk kurban bayramında babasının parası denkleşmiyomuş diye babasının kurbanınada para kattık biliyomusun gitmek için bilet parasını zor doğrultmuşken, bide buna rağmen eşimin ukala kardeşi sizin düğün paranızın bi kısmını ben ödedim bilmemne diye zırvaladı o gün, ben mi istedim sizin tarafınızda düğün yapmayı sanki, onlara düğün yapın bile demedik, bizim burda zaten bir düğün olacaktı yani babamlar burda düğün yaptı zaten, ama ayranı yok içmeye tahterevanla gider ..... hesabı eşimşn aileside ikinci düğünümüzü yapıp bide üstüne laf söylediler, komikler yani çok küçülüyorlarda farkında değiller
Boşver almasın, onun alacağı bi kaç parça şeyle ihya olmayacaksın sonuçta
Cnm inş gönlüne göre bulursun bende alışverişe çıkıcam bir ara inş
ikiside güzel cnm[
Cnm üle güle kullanın aldıklarınızı
Cnm öyle bi testmi var, varsa adı ne bende almak istiyorum, vajinal enfeksiyon için bu test dimi , inş sonucun temiz çıkar cnm
Cnm sağolasın , öpüyorum
Cnm güle güle kullanın aldıklarınızı
Cnm dikkat ettim benim senle duygusal durumlar hep paralel gidiyor, bende öyleyim cnm, evde duramıcam bugün de hazırlanıp çıkmam lazım iyi değilim
geçmiş olsun canımm
şimdi senin alttıklarından daha da endişelendim ben en iyisi eşimle konuşayım da çrş falan başka bi dra daha gideyim.benim ara öğünlerim valla çok belirsiz oluyo yemek yiyorum 1-,1,5 saat sonra mesela bi kaç ceviz atıyorum ağzıma ondan yarım saat sonra 1 mandalina falan .sonra yemek yiorum tekrar yine ööle sürekli atıştırma modundayım anlyacağın :))
kızlar ben geldim oğluşumu gördüm keyif yapıyordu ellerini kafasının yanına koyup bacak bacak üstüne atmıştı doktor usg aletini koyunca rahatı bozulup tekme attı sıpam 961 gr olmuş 35 cm civarındaymış yüzünü gördüm çoooook tatlıydı kocaman yanakları küçücük burnu vardı dudakları kalemle çizilmiş gibiydi ilk defa çok net gördüm
melocum çok geçmiş olsun canım sen şekerr aletini sabah akşammı kullanıcaksın banada kullanırsan iyi olur dedi beniim evde aletim vardı çubuk alıcam sadece
slm kızlar
Ankaralı annelere duyuruuu bebek bakım seti almadıysanız ve antarese yakınsanız orda rossman die bir market var orda niveanın atta bakım çantası seti 37,90 tl en ucuz burda ben çok bakmıştım fiyatları biliorum hemen aldım.:) ayrıca kentpardada varmış ve diğer illerdede var sanırım bu market
ya birkaç yerde duydum aç gitmek lazım diye dr bişey demedi daha ilk şeker yüklemem yapılcak.
kızlar ben geldim oğluşumu gördüm keyif yapıyordu ellerini kafasının yanına koyup bacak bacak üstüne atmıştı doktor usg aletini koyunca rahatı bozulup tekme attı sıpam 961 gr olmuş 35 cm civarındaymış yüzünü gördüm çoooook tatlıydı kocaman yanakları küçücük burnu vardı dudakları kalemle çizilmiş gibiydi ilk defa çok net gördüm
melocum çok geçmiş olsun canım sen şekerr aletini sabah akşammı kullanıcaksın banada kullanırsan iyi olur dedi beniim evde aletim vardı çubuk alıcam sadece
canım geçmiş olsun.ama işe iyi yönünden bakman çok hoşuma gitti pozitiflik çok güzel bişi evet 2 haftada bir görebileceksin bebikini.ne güzelll insan çok özlüyorr
:
kızlar merhabalar. geçmişi okumaya pek fırsatım olmadı,bikaç gündür annemde kalıyodum,bugün onuda alıp evime geldim. perşembe günü evimize hırsız girdi,o korkuyla ani bi titreme kasılma ve sonrasında bir miktar kanama yaşadım,tabi hemen doktora gittik,bebeğimin başını aşağı doğru dönmüş olduğunu öğrendik.şok geçirdim,servikal uzunluk diye bişey varmış o kısalmış,yani bebeğin doğum kanalına yaklaştığı yol anladığım kadarıyla. erken doğum riskimin olabileceğini bian önce önlem almamız gerektiğini söyledi doktorum. şimdi Proluton Depot diye bi hormon iğnesi vuruluyorum.aşırı stres ve yorgunluk yasak dedi doktor,istirahat ediceksin,dinleniceksin,yoksa bebişin gelir dedi kızlar benim için dua edin oğluş dursun yerinde. birkaç gündür aşırı hareketli,şiddetli tekmeler yiyorum veya ani kasılmalarım oluyor ayırt edemiyorum yaniAllah hepimize vakitlice versin yavrumuzu,ben çok takip edemiyorum sizleri umarım herkes iyidir... çok çok öptüm sizide minişleri de
kızlar merhabalar. geçmişi okumaya pek fırsatım olmadı,bikaç gündür annemde kalıyodum,bugün onuda alıp evime geldim. perşembe günü evimize hırsız girdi,o korkuyla ani bi titreme kasılma ve sonrasında bir miktar kanama yaşadım,tabi hemen doktora gittik,bebeğimin başını aşağı doğru dönmüş olduğunu öğrendik.şok geçirdim,servikal uzunluk diye bişey varmış o kısalmış,yani bebeğin doğum kanalına yaklaştığı yol anladığım kadarıyla. erken doğum riskimin olabileceğini bian önce önlem almamız gerektiğini söyledi doktorum. şimdi Proluton Depot diye bi hormon iğnesi vuruluyorum.aşırı stres ve yorgunluk yasak dedi doktor,istirahat ediceksin,dinleniceksin,yoksa bebişin gelir dedi kızlar benim için dua edin oğluş dursun yerinde. birkaç gündür aşırı hareketli,şiddetli tekmeler yiyorum veya ani kasılmalarım oluyor ayırt edemiyorum yaniAllah hepimize vakitlice versin yavrumuzu,ben çok takip edemiyorum sizleri umarım herkes iyidir... çok çok öptüm sizide minişleri de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?