2011 Şubat Anneleri

inşallah canım bol bol da su iç ayaklarını sıcak tut
eveeeett sonunda gidebilmiş k.valide hanım 130 çıkmış şekerim herşeyi normal demiş doktor amcamızz
hadi gözün aydınnn
kızlar selam
benım oglum gıbı top gıbı duran varmı bası gobek delıgımde kıvrılmıs yatıyor seker yuklememızde ıyı cıktı hamdolsun ama bebıs bıraz kucumenmıs 580gr
olsun maşallah
Merhaba kızlar,

Şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar a birşey sormak istiyorum aç karnına mı gitmem gerekiyor acaba ?
ben aç gittim önce aç alınıyor sonra da şekeri içip 1 saat sonra

evet kızlar sonuçlarımı aldım uzunca bir doktor maratonundan sonra eve dönebildim,neyseki özel hastane oluşu iyi oldu tıkır tıkır işlerim halloldu.

gebelik diyabeti tanısı kesin kondu 2 değer 180 2 değer 76 falan çıktı.aşırı düşüş ve ani yükselme oluyormuş bu da gebelik öncesinde de gizli şeker olduğunu gösterirmiş

hemen dahiliye ve diyetisyen randevusuna yönlendirildim.
dahiliye şeker cihazı yazdı rapor falan çıktı insüline gerek görmedi şimdilik sadece diyet ve aç tok sürekli şeker ölçülecek.
diyetisyenimin yazdığı listeyi de topiğimde paylaşacağım.ayrıca tek sevindirici tarafı ayda bir olan kontrollerim 15 te bire düştü.2 doktora gittiğim için de her hafta kızımı görebileceğim.

ay canım geçmiş olsun yaa bende hamile kalmadan önce gizli şekere baktırmak istiyodum normalde çıkmamıştı ama aç olduğumu hissetmiyodum ama bir anda ellerde falan bi tireme oluyodu açlıktan bayılcak gibi oluyodum ne varsa yemek istiyodum.şimdi de öğün aralarımı çok uzun tutarsam ööle oluyo bende endişlendim şimdi acaba başka bi doktora dahamı gitsem 24üne kadar

ayyynen gözdecim aynen...elim ayağım titrerdi ve ne varsa siler süpürüdüm midem patlardı tabi işte 180 lerden 76 ya düşüyormuş o arada ve acıkma aralığım belirlendi 3 saat yani 3 saati doldurmadan ara öğünler yapmalıymışım,sen de ihmal etme bence

geçmiş olsun canımm

şimdi senin alttıklarından daha da endişelendim ben en iyisi eşimle konuşayım da çrş falan başka bi dra daha gideyim.benim ara öğünlerim valla çok belirsiz oluyo yemek yiyorum 1-,1,5 saat sonra mesela bi kaç ceviz atıyorum ağzıma ondan yarım saat sonra 1 mandalina falan .sonra yemek yiorum tekrar yine ööle sürekli atıştırma modundayım anlyacağın :))

neyse kızlar ben çıkıyım gidip uzanayım yine sonra tekrar gelirim

kızlar ben geldim oğluşumu gördüm keyif yapıyordu ellerini kafasının yanına koyup bacak bacak üstüne atmıştı doktor usg aletini koyunca rahatı bozulup tekme attı sıpam 961 gr olmuş 35 cm civarındaymış yüzünü gördüm çoooook tatlıydı kocaman yanakları küçücük burnu vardı dudakları kalemle çizilmiş gibiydi ilk defa çok net gördüm

melocum çok geçmiş olsun canım sen şekerr aletini sabah akşammı kullanıcaksın banada kullanırsan iyi olur dedi beniim evde aletim vardı çubuk alıcam sadece

geçmiş olsun canımm

sağolun kızlar..

yaa ben antarese çok yakın oturuyoorum bende nivea almayı düşünüyorum ama %25 indirim kuponlarımız varya onla almayı düşünüyordum

canım geçmiş olsun.ama işe iyi yönünden bakman çok hoşuma gitti pozitiflik çok güzel bişi evet 2 haftada bir görebileceksin bebikini.ne güzelll insan çok özlüyorr

ya birkaç yerde duydum aç gitmek lazım diye dr bişey demedi daha ilk şeker yüklemem yapılcak.

herkes söylemiş ama bende söyliimm.aç gideceksin.doktoryun nasıl atlamış bunu özellikle üstüne basa basa söylüyorlar aç gelin diye

oyy yerim ben onun tombik yanaklarını.annesii kocaman olmuş maşallahhh

sevimli maşşallaahhh ya kocaman olmuş...e büyüyor iyi de bakıyosun annesi keyif yapacak tabee...

kızlar merhabalar. geçmişi okumaya pek fırsatım olmadı,bikaç gündür annemde kalıyodum,bugün onuda alıp evime geldim. perşembe günü evimize hırsız girdi,o korkuyla ani bi titreme kasılma ve sonrasında bir miktar kanama yaşadım,tabi hemen doktora gittik,bebeğimin başını aşağı doğru dönmüş olduğunu öğrendik.şok geçirdim,servikal uzunluk diye bişey varmış o kısalmış,yani bebeğin doğum kanalına yaklaştığı yol anladığım kadarıyla. erken doğum riskimin olabileceğini bian önce önlem almamız gerektiğini söyledi doktorum. şimdi Proluton Depot diye bi hormon iğnesi vuruluyorum.aşırı stres ve yorgunluk yasak dedi doktor,istirahat ediceksin,dinleniceksin,yoksa bebişin gelir dedi kızlar benim için dua edin oğluş dursun yerinde. birkaç gündür aşırı hareketli,şiddetli tekmeler yiyorum veya ani kasılmalarım oluyor ayırt edemiyorum yani Allah hepimize vakitlice versin yavrumuzu,ben çok takip edemiyorum sizleri umarım herkes iyidir... çok çok öptüm sizide minişleri de

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun.ama işe iyi yönünden bakman çok hoşuma gitti pozitiflik çok güzel bişi evet 2 haftada bir görebileceksin bebikini.ne güzelll insan çok özlüyorr
:

lalcim sağolasın ben hep pozitif bakmaya çalışırım hayata:)
bu arada her hafta görücem ben birbirinden habersiz 2 doktora gidiyorum ikisi de aynı şeyi söyledi,öyle ayarlayacağım ki randevuları her hafta göreceğim

ayyyy canım kıyamam ya çok üzüldüm.sakın fazla yoğunlaşma anneni almakla çok iyi etmişsin yalnız kalma bir süre ..çok geçmiş olsun

Melocum geçmiş olsun canım tek güzel tarafı sanırım bebeğini 15 günde bir görecek olman galiba

sevim_li gözünaydın canım paşan büyümüş maşallah kocaman olmuş

canım büyük geçmiş olsun bebeğin içinde hırsızlık içinde.annen eminim sana çok çok iyi bakar.dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…