kızlar merhabalar. geçmişi okumaya pek fırsatım olmadı,bikaç gündür annemde kalıyodum,bugün onuda alıp evime geldim. perşembe günü evimize hırsız girdi,o korkuyla ani bi titreme kasılma ve sonrasında bir miktar kanama yaşadım,tabi hemen doktora gittik,bebeğimin başını aşağı doğru dönmüş olduğunu öğrendik.şok geçirdim,servikal uzunluk diye bişey varmış o kısalmış,yani bebeğin doğum kanalına yaklaştığı yol anladığım kadarıyla. erken doğum riskimin olabileceğini bian önce önlem almamız gerektiğini söyledi doktorum. şimdi Proluton Depot diye bi hormon iğnesi vuruluyorum.aşırı stres ve yorgunluk yasak dedi doktor,istirahat ediceksin,dinleniceksin,yoksa bebişin gelir dedi kızlar benim için dua edin oğluş dursun yerinde. birkaç gündür aşırı hareketli,şiddetli tekmeler yiyorum veya ani kasılmalarım oluyor ayırt edemiyorum yaniAllah hepimize vakitlice versin yavrumuzu,ben çok takip edemiyorum sizleri umarım herkes iyidir... çok çok öptüm sizide minişleri de
kızlar merhabalar. geçmişi okumaya pek fırsatım olmadı,bikaç gündür annemde kalıyodum,bugün onuda alıp evime geldim. perşembe günü evimize hırsız girdi,o korkuyla ani bi titreme kasılma ve sonrasında bir miktar kanama yaşadım,tabi hemen doktora gittik,bebeğimin başını aşağı doğru dönmüş olduğunu öğrendik.şok geçirdim,servikal uzunluk diye bişey varmış o kısalmış,yani bebeğin doğum kanalına yaklaştığı yol anladığım kadarıyla. erken doğum riskimin olabileceğini bian önce önlem almamız gerektiğini söyledi doktorum. şimdi Proluton Depot diye bi hormon iğnesi vuruluyorum.aşırı stres ve yorgunluk yasak dedi doktor,istirahat ediceksin,dinleniceksin,yoksa bebişin gelir dedi kızlar benim için dua edin oğluş dursun yerinde. birkaç gündür aşırı hareketli,şiddetli tekmeler yiyorum veya ani kasılmalarım oluyor ayırt edemiyorum yaniAllah hepimize vakitlice versin yavrumuzu,ben çok takip edemiyorum sizleri umarım herkes iyidir... çok çok öptüm sizide minişleri de
saol canım evet artık kocaman olmuş doktorumuzda öyle dedi beni de çok motive etti 2 ayda 2 kilo almışım miniğim daha çok beslenmişyaa ben antarese çok yakın oturuyoorum bende nivea almayı düşünüyorum ama %25 indirim kuponlarımız varya onla almayı düşünüyordum
canım geçmiş olsun.ama işe iyi yönünden bakman çok hoşuma gitti pozitiflik çok güzel bişi evet 2 haftada bir görebileceksin bebikini.ne güzelll insan çok özlüyorr
herkes söylemiş ama bende söyliimm.aç gideceksin.doktoryun nasıl atlamış bunu özellikle üstüne basa basa söylüyorlar aç gelin diye
oyy yerim ben onun tombik yanaklarını.annesii kocaman olmuş maşallahhh
saol canımelimden geleni yapıyorum beslensin diye sırf ona yarayacak şeylere yöneliyorum yeterki sağlıklı oldsun diyesevimli maşşallaahhh ya kocaman olmuş...e büyüyor iyi de bakıyosun annesi keyif yapacak tabee...
canım geçmiş olsun kötü bişey yaşamıssın neyseki geçmiş annen yanında destek çok iyi snn icin aman dikkat et kendine ve bebegine üzme kendini dinlenn
ahh canım ya çok geçmiş olsun dr.sözlerini dinle ve sakın kendini üzüpte çok yorma artık oğluş gelene kadar yatıp dinlen inş.sağlıkla tam zamanında gelir canım güzel meleğin
canım büyük geçmiş olsun bebeğin içinde hırsızlık içinde.annen eminim sana çok çok iyi bakar.dikkat et kendine
ayyyy canım kıyamam ya çok üzüldüm.sakın fazla yoğunlaşma anneni almakla çok iyi etmişsin yalnız kalma bir süre ..çok geçmiş olsun
Melocum geçmiş olsun canım tek güzel tarafı sanırım bebeğini 15 günde bir görecek olman galiba
sevim_li gözünaydın canım paşan büyümüş maşallah kocaman olmuş
sevimli gözün aydın canım bebişi görmüşsün büyümüş artık maşallah bende görcem bu hafta bakalım neler yapıyorr
saol canım evet artık kocaman olmuş doktorumuzda öyle dedi beni de çok motive etti 2 ayda 2 kilo almışım miniğim daha çok beslenmiş
saol canımelimden geleni yapıyorum beslensin diye sırf ona yarayacak şeylere yöneliyorum yeterki sağlıklı oldsun diye
canım çok geçmiş olsun bu hırsızlar iyice coştular artık benimde geçen başıma kötü bişey geldi evdeyken eşimin sesini kayıt eetim bişey olursa onu kullanıcam evde tek olmadığımı düşünsünler diye artık ne yapacağımıuzı şaşırdık sende diikat et kendine
canım lütfen içini ferah tut! en önmelisi bu. Hepimize vakitli hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum, inananıyorum da (sende inan :))kızlar merhabalar. geçmişi okumaya pek fırsatım olmadı,bikaç gündür annemde kalıyodum,bugün onuda alıp evime geldim. perşembe günü evimize hırsız girdi,o korkuyla ani bi titreme kasılma ve sonrasında bir miktar kanama yaşadım,tabi hemen doktora gittik,bebeğimin başını aşağı doğru dönmüş olduğunu öğrendik.şok geçirdim,servikal uzunluk diye bişey varmış o kısalmış,yani bebeğin doğum kanalına yaklaştığı yol anladığım kadarıyla. erken doğum riskimin olabileceğini bian önce önlem almamız gerektiğini söyledi doktorum. şimdi Proluton Depot diye bi hormon iğnesi vuruluyorum.aşırı stres ve yorgunluk yasak dedi doktor,istirahat ediceksin,dinleniceksin,yoksa bebişin gelir dedi kızlar benim için dua edin oğluş dursun yerinde. birkaç gündür aşırı hareketli,şiddetli tekmeler yiyorum veya ani kasılmalarım oluyor ayırt edemiyorum yaniAllah hepimize vakitlice versin yavrumuzu,ben çok takip edemiyorum sizleri umarım herkes iyidir... çok çok öptüm sizide minişleri de
Yaa allah korusun canım hepimizi hala ya ben evdeyken üstüme gelseydi diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi,bi yandan herşeyimize dokunmuş heryeri karıştırmış diye moralim bozuluyo bi yandanda üzüntü yasak diyorum bi hoş oldum valla,sanada onla geçmiş olsun iyi düşünmüşün kayıt olayını bende yapıyım,bende ayakkabılar filan dizdim kapıya ama bu psikolojiyi zor düzelticem galiba . bebeklerimize canımıza bişey olmasında gerisi önemli değil neyse bi şekilde aşılır canım ya.
canım lütfen içini ferah tut! en önmelisi bu. Hepimize vakitli hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum, inananıyorum da (sende inan :))
pöfff kızlar hiç bişi yapasım yok
gerçi yapacak bişide yok.mutfak biraz toplanacak oda aldığımı koydum tezgaha o yüzden ööleeee tembel tembel yatasım var
birde isim kısmına yazdım ama burdanda soriimm
Alperen mi Batuhan mı güzel sizce
isim konusunda hala karar veremiyoruz kafamız çok karışıkkk
geçmiş olsun canım korkup telaşlanmamak elde değil Allah korusun seni ve bebişini inş herşey yoluna girer...Yaa allah korusun canım hepimizi hala ya ben evdeyken üstüme gelseydi diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi,bi yandan herşeyimize dokunmuş heryeri karıştırmış diye moralim bozuluyo bi yandanda üzüntü yasak diyorum bi hoş oldum valla,sanada onla geçmiş olsun iyi düşünmüşün kayıt olayını bende yapıyım,bende ayakkabılar filan dizdim kapıya ama bu psikolojiyi zor düzelticem galiba . bebeklerimize canımıza bişey olmasında gerisi önemli değil neyse bi şekilde aşılır canım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?