2011 Şubat Anneleri

sevimli gözün aydın canım bebişi görmüşsün büyümüş artık maşallah bende görcem bu hafta bakalım neler yapıyorr

ahh canım ya çok geçmiş olsun dr.sözlerini dinle ve sakın kendini üzüpte çok yorma artık oğluş gelene kadar yatıp dinlen inş.sağlıkla tam zamanında gelir canım güzel meleğin

canım geçmiş olsun kötü bişey yaşamıssın neyseki geçmiş annen yanında destek çok iyi snn icin aman dikkat et kendine ve bebegine üzme kendini dinlenn

kızlar biz bebekleriimizi bir an önce kucağımıza almak için sabırsızlanıyoruz ya onlarda biran önce gelip kucağıma yerleşmek için sabırsızlanıyorlar galiba

ama olmaaazzz zamanında geleceklerrrrrr

saol canım evet artık kocaman olmuş doktorumuzda öyle dedi beni de çok motive etti 2 ayda 2 kilo almışım miniğim daha çok beslenmiş
sevimli maşşallaahhh ya kocaman olmuş...e büyüyor iyi de bakıyosun annesi keyif yapacak tabee...
saol canımelimden geleni yapıyorum beslensin diye sırf ona yarayacak şeylere yöneliyorum yeterki sağlıklı oldsun diye

canım çok geçmiş olsun bu hırsızlar iyice coştular artık benimde geçen başıma kötü bişey geldi evdeyken eşimin sesini kayıt eetim bişey olursa onu kullanıcam evde tek olmadığımı düşünsünler diye artık ne yapacağımıuzı şaşırdık sende diikat et kendine

canım geçmiş olsun kötü bişey yaşamıssın neyseki geçmiş annen yanında destek çok iyi snn icin aman dikkat et kendine ve bebegine üzme kendini dinlenn

ahh canım ya çok geçmiş olsun dr.sözlerini dinle ve sakın kendini üzüpte çok yorma artık oğluş gelene kadar yatıp dinlen inş.sağlıkla tam zamanında gelir canım güzel meleğin

canım büyük geçmiş olsun bebeğin içinde hırsızlık içinde.annen eminim sana çok çok iyi bakar.dikkat et kendine

ayyyy canım kıyamam ya çok üzüldüm.sakın fazla yoğunlaşma anneni almakla çok iyi etmişsin yalnız kalma bir süre ..çok geçmiş olsun

çok teşekkür ederim arkadaşlar iyiki varsınız. hep çıksada sevsek diyodum demeseydim keşke büyüsünlerde gelsinler rabbim hepimize yardımcı olsun.

Yaa allah korusun canım hepimizi hala ya ben evdeyken üstüme gelseydi diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi,bi yandan herşeyimize dokunmuş heryeri karıştırmış diye moralim bozuluyo bi yandanda üzüntü yasak diyorum bi hoş oldum valla,sanada onla geçmiş olsun iyi düşünmüşün kayıt olayını bende yapıyım,bende ayakkabılar filan dizdim kapıya ama bu psikolojiyi zor düzelticem galiba . bebeklerimize canımıza bişey olmasında gerisi önemli değil neyse bi şekilde aşılır canım ya.

canım lütfen içini ferah tut! en önmelisi bu. Hepimize vakitli hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum, inananıyorum da (sende inan :))

valla yap canım ben normalde korkmam çok cesaretliyimdir ama artık yalnız değilim oğluşum var bizim iki kapımız dış kapıyı kitlemezdim şimdi kilitliyorum evin kapısınıda hepsini kilitliyorum ancak öyle rahat edebiliyorum sen stres yapma bebişn için bak evde yokmuşsun allahtan

Ben evde yokken çalan kapıya bile bakmıyorum tanıdık değilse zaten apartmanda kimseyide tanımıyorum.Bütün kapıları eşim yokken kitliyorum 3 tane kilit var zaten.Bu zamanda kimseye güvenilmiyor artık.Çok dikkatli olun kızlar.

bende tanımadığıma açmam..zemin kattayım zaten dış kapıdakini tanımıyorsam benim balkonum apartman kapısının yanında ordan konuşuyorum kimsin ne istiyosun hesabı

bir öğretmen olarak diyorumki batuhan,metehan,doğuhan vb. isimli öğrencilerimden çok çektim ve ailelerininde çektiğini gördüm.Alperenlerde az değil ama sonu han la bitenler kadar değil.O yüzden tercihimi alperenden yana kullanıyorum.

geçmiş olsun canım korkup telaşlanmamak elde değil Allah korusun seni ve bebişini inş herşey yoluna girer...

manikcim sadece batu desek öff gerçektende çok zor isim işi

yada benmi zorlanıyorum nedir böyle içime sinsin istiyorum bide çok kararsızım

çok geçmiş olsun cnm. Hiç kendini yorma dinlen sürekli, sağlığın we bebeğin herşeyden önemli. inş hepimiz vaktinde bebeklerimize kawuşuruz.

Ben de isim bulamayanlardanım(( sadece aklımda AYAZ ismi war ama babamız olumsuz bakıyor. Kış mevsiminde doğacağı için Ayaz çok hoşuma gidiyor ama daha netleştiremedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…