2011 Şubat Anneleri

Ben de isim bulamayanlardanım(( sadece aklımda AYAZ ismi war ama babamız olumsuz bakıyor. Kış mevsiminde doğacağı için Ayaz çok hoşuma gidiyor ama daha netleştiremedik.

ayaz gibi sert bi çocuk olmasın annesiii

günaydın burcuu inşalah güzel sonuclar alırsın beklioruzz

günaydınn güzell annişler ve bebekleri nasılsınız bakalımm

günaydınn gülsah teysee biz iyiyiz sen nasılsınnn

herkese günaydın kızlarrr herkes iyidir inşallahh..
ben bişey sorucam sizee son bi kaç gündür göğüs uçlarım hassaslaştı yaa acaip acıyo dokununca sütyen bile acıtmaya başladı neden oılur acaba ben giibi olan varmııı

çok terbiyesizlik yapmış bence ben drumdan utanıyorum bazen.sonuçta kaynın namahrem denilen şeyler var canım.çok ilginç böyle birşey istemesi ayıp

Günaydın kızlar nasılsınız ben bu sabah moralsizim eşim dün hasta oldu grip oldu ve boğazı şişti.Gecede ateşlendi onu öyle görünce çok kötü oluyorum sabah işe geç geldi ama ne geliş yürüyemiyor rengi kaçmış sapsarı kesilmiş suratı ateşi düşmüş çok şükür ama gelir gelmez işlere girişti hemen çok birikmiş diye.Kızımda anladı galiba babasının hasta olduğunu akşam çok huzursuzdu sabahta öyle hiç keyfim yok bu yüzden

Kızlar Günaydın... Bende hamileliğimden beri ilk defa dün gece saat 3'te bi uyandım sabaha kadar oturdum. Ilık süt bir dilim ekmek b.peynir, okan'ı seyrettim. Konu çok güzeldi çocukların tv seyretmesi hakkında. Ama işe gelince de bu uykusuzluk beni mahvetti. Umarım bugün çabuk biter. Bu arada artık benim oğluşumda kıpır kıpır öyle büyük bir mutluluk ki anlatamam, Allah evlatlarımıza sağlık versin gerisi boş vallahi. Başka hiçbirşeye takmayın derim, değmez. Sadece zamanında sağlıkla kucağımıza lalalım yeter.

Bu arada LCW Hamile kolaksiyonu kış ürünlerine bakmak istedim C.tesi günü ama hala gelmemiş nerdeyse kış bitecek. Üzerime kalın bişiylere ihtiyacım var. Ankara için başka bir önerisi olan arkadaşım varsa bana iletebilirmi?

Şimdiden teşekkürler

Günaydın canım uykusuzluk sorunu bendede başladı maalesef yatağın içinde döndür yapıyorum sürekli :))
Oğluşun hareketli olmasına çok sevindim benimki artık insanların içinde bile tekmelemeye başladı dün arkadaşıma gitmiştim onun yanında bile hiç durmadı arkadaşımı çok sevdi galiba :))
Lwc'ya geçen akşam bende baktım ama hiç birşey bulamadım hep aynı şeyler vardı.

Çağlayancım eşine geçmiş olsun ama sen kendine dikkat et bu arada :)) Aman diyim!

Saol canım.Elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum inş.yakalanmam bende

günaydın hanımlar bende yeni kalktım çok acıktım ama kahvaltı yapasım yok çorba içeyim bari sıcak sıcak

sabah karnıma bir sancı girdi dönerken uykuyla uyanıklık arası nasıl korktum nasıl fena oldum anlatamam neyseki geçti.kalktım hemen kombiyi açtım.kaç gündür yakmkıyorduk üşümüyorum gibime geliyodu ama kimbilir belki gece falan üşüdüysemmm.

bide iki gündür tuvalet sorunum var hergün muz yiyorum sanırım biraz sıkıntı yaptı napsamki

gece rüyamda cebelleştim durdum.rüyamda eşimi kıskanıyordum kadının birinden.ama ne kıskanmak helak oldum ağlamaktan.öfff bidaaa o hüzünlü topikleri okumayacağım yaaaa

günaydın kızlar,
bende bu sabah diyetisyene gittim
bi liste verdi.bu zamana kadar yiyip içtiğim herşey yasak resmen.
Muz ve üzüm bile yasak ne biçim liste anlamadım gitti

çok terbiyesizlik yapmış bence ben drumdan utanıyorum bazen.sonuçta kaynın namahrem denilen şeyler var canım.çok ilginç böyle birşey istemesi ayıp

işte yeri gelince herşey namahremde böyhle bişey doğal demekki işte insanlar nedense zihniyetlerini işlerine geldiği gibi ayarlıyor

günaydın kızlarrr....çağlayancım eşine geçmişolsun sen kendine çokk daha dikkat et..dillerimlal bencede okuma okuduğun sana kabus olarak dönmüş

günaydın canım eşinede çokk geçmiş olsun dikkat et sanada geçmesin :26:

işte yeri gelince herşey namahremde böyhle bişey doğal demekki işte insanlar nedense zihniyetlerini işlerine geldiği gibi ayarlıyor

canını sıkma şekerim o kim oluyor ki erkek kardeşin olsa bile rahat olamayabilirsin....eşin ne diyor bu duruma

günaydın kızlarrr....çağlayancım eşine geçmişolsun sen kendine çokk daha dikkat et..dillerimlal bencede okuma okuduğun sana kabus olarak dönmüş

sorma canım yaaa sabaha kadar nelerle uğraştımmm...

çağlayancım geçmiş olsun evet sende dikkat et sanada geçmesin bir eve bir hasta yeterr..

günaydın canım fazla gezme öyle topikerde:)) bende rüyamda eşimi hep başka kadınlarla görüyorum bi gece boğazlıyacam adamı elimde kalıcak

günaydın kızlar,
bende bu sabah diyetisyene gittim
bi liste verdi.bu zamana kadar yiyip içtiğim herşey yasak resmen.
Muz ve üzüm bile yasak ne biçim liste anlamadım gitti

günaydın canımm az sabredicez doğana kadar azıcık tutucaz kendimizi sonra çıkarırtız acısını

canını sıkma şekerim o kim oluyor ki erkek kardeşin olsa bile rahat olamayabilirsin....eşin ne diyor bu duruma

saol canım eşim kızmış kardeşine böyle bişey için tavır yaptığından dün eşimede söyledim ben kendi kardeşimin yanında da durmam öyle sonuçta ben bin bir heyecanla gidipm oğlumu görücem orda kaynım yüzünden kasmaktan bişey anlayamıyacağım ne güzel iş dimi

sevvimcim sorma valla okadar etkileniyorumki kendi kendimi dolduruyorum dolduruyorum bakışım bile değişiyo:95:

çok gülüyo eşim bu durumlarda korkuyorum senden falan diyooo:92:

buarada dün rüyamda yine doğum yapıyordum
erken doğum yapıyorum
doğumdan cıkınca eşime kızıyorum
kapı süsüm yok,bebek şekeri yok diye
ahhahaha uyanınca çok güldüm erken doğum yapmısım ben orda şekerin peşine düşmüşüm

:90: ayyy valla sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsünnn

ayy iyice manyadık biz yaaaa....bende bir keresinde rüyamda eşim araba almış 80 milyara bana haber vermemiş gelmiş araba aldım diyo bende ağlıyorum iyi halt ettin daha bebeğimizin beşiği yok sen gidiyon araba alıyosun diyeee valla artık ne kadar düşünüyorsak rüyamıza neyim giriyo yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…