Ben de isim bulamayanlardanım(( sadece aklımda AYAZ ismi war ama babamız olumsuz bakıyor. Kış mevsiminde doğacağı için Ayaz çok hoşuma gidiyor ama daha netleştiremedik.
Kızlar günaydın, sabah 8de kalktım hazırlanıp çıktım 6. sırayı aldım, ama dr 9buçuktan erken gelmiyormuş, buçuk gibi çıkıcaz yine hastane yakın arabayla bırakıyor babam, ay şimdiden başım dönüyo ya açlıktan, beklerken oralarda aç açına inş fenalaşmam, glikozu içtikten sonra tümünü çıkarmazsam iyidir
günaydınn güzell annişler ve bebekleri nasılsınız bakalımm
kızlar sinirden çatlıyacam az kaldı ağlamaktan bi hal oldum bugün doktora gitttim eşim gelemedi arabayı kynıma verdi o götürsün diye kaynımı öz kardeşimden ayırmam okadar severim neyse hst gittik sıram geldi bende gelicem dedi yok dedim bende doğal olarak alınmış paşa sanki çok doğal bişey ya göğsümüz altından neremize kadar açık oluyor sonuçta kaynanamı aradım bebeği anlatmak için oda oğlunu haklı görüyoor eşim fırça atmış benimde kırılacağımı bi,ldiği halde bana anlatıyor sinirden ne eşim ne ben yemek yemedik onada küstüm kardeşi sanki doğal bişey istemiş gibi bana bağırdı çocuk o dengesiz bilmrem ne diye çocuk dediği 24 yaşında hani ben kardeşim gibi görüyormuşum diyo bidfe kaynanam ben öz kardeşimin yanında öyle duramam kaynımın yanındamı durayımm allah sabır versi,n bana patlıyacam şimdi
Kızlar Günaydın... Bende hamileliğimden beri ilk defa dün gece saat 3'te bi uyandım sabaha kadar oturdum. Ilık süt bir dilim ekmek b.peynir, okan'ı seyrettim. Konu çok güzeldi çocukların tv seyretmesi hakkında. Ama işe gelince de bu uykusuzluk beni mahvetti. Umarım bugün çabuk biter. Bu arada artık benim oğluşumda kıpır kıpır öyle büyük bir mutluluk ki anlatamam, Allah evlatlarımıza sağlık versin gerisi boş vallahi. Başka hiçbirşeye takmayın derim, değmez. Sadece zamanında sağlıkla kucağımıza lalalım yeter.
Bu arada LCW Hamile kolaksiyonu kış ürünlerine bakmak istedim C.tesi günü ama hala gelmemiş nerdeyse kış bitecek. Üzerime kalın bişiylere ihtiyacım var. Ankara için başka bir önerisi olan arkadaşım varsa bana iletebilirmi?
Şimdiden teşekkürler
Çağlayancım eşine geçmiş olsun ama sen kendine dikkat et bu arada :)) Aman diyim!
çok terbiyesizlik yapmış bence ben drumdan utanıyorum bazen.sonuçta kaynın namahrem denilen şeyler var canım.çok ilginç böyle birşey istemesi ayıp
Günaydın kızlar nasılsınız ben bu sabah moralsizim eşim dün hasta oldu grip oldu ve boğazı şişti.Gecede ateşlendi onu öyle görünce çok kötü oluyorum sabah işe geç geldi ama ne geliş yürüyemiyor rengi kaçmış sapsarı kesilmiş suratı ateşi düşmüş çok şükür ama gelir gelmez işlere girişti hemen çok birikmiş diye.Kızımda anladı galiba babasının hasta olduğunu akşam çok huzursuzdu sabahta öyle hiç keyfim yok bu yüzden
işte yeri gelince herşey namahremde böyhle bişey doğal demekki işte insanlar nedense zihniyetlerini işlerine geldiği gibi ayarlıyor
günaydın kızlarrr....çağlayancım eşine geçmişolsun sen kendine çokk daha dikkat et..dillerimlal bencede okuma okuduğun sana kabus olarak dönmüş
günaydın canım fazla gezme öyle topikerde:)) bende rüyamda eşimi hep başka kadınlarla görüyorum bi gece boğazlıyacam adamı elimde kalıcakgünaydın hanımlar bende yeni kalktım çok acıktım ama kahvaltı yapasım yok çorba içeyim bari sıcak sıcak
sabah karnıma bir sancı girdi dönerken uykuyla uyanıklık arası nasıl korktum nasıl fena oldum anlatamam neyseki geçti.kalktım hemen kombiyi açtım.kaç gündür yakmkıyorduk üşümüyorum gibime geliyodu ama kimbilir belki gece falan üşüdüysemmm.
bide iki gündür tuvalet sorunum var hergün muz yiyorum sanırım biraz sıkıntı yaptı napsamki
gece rüyamda cebelleştim durdum.rüyamda eşimi kıskanıyordum kadının birinden.ama ne kıskanmak helak oldum ağlamaktan.öfff bidaaa o hüzünlü topikleri okumayacağım yaaaa
günaydın kızlar,
bende bu sabah diyetisyene gittim
bi liste verdi.bu zamana kadar yiyip içtiğim herşey yasak resmen.
Muz ve üzüm bile yasak ne biçim liste anlamadım gitti
canını sıkma şekerim o kim oluyor ki erkek kardeşin olsa bile rahat olamayabilirsin....eşin ne diyor bu duruma
günaydın canım fazla gezme öyle topikerde:)) bende rüyamda eşimi hep başka kadınlarla görüyorum bi gece boğazlıyacam adamı elimde kalıcak
günaydın canımm az sabredicez doğana kadar azıcık tutucaz kendimizi sonra çıkarırtız acısını
sevvimcim sorma valla okadar etkileniyorumki kendi kendimi dolduruyorum dolduruyorum bakışım bile değişiyo:95:
çok gülüyo eşim bu durumlarda korkuyorum senden falan diyooo:92:
buarada dün rüyamda yine doğum yapıyordum
erken doğum yapıyorum
doğumdan cıkınca eşime kızıyorum
kapı süsüm yok,bebek şekeri yok diye
ahhahaha uyanınca çok güldüm erken doğum yapmısım ben orda şekerin peşine düşmüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?