saol canım eşim kızmış kardeşine böyle bişey için tavır yaptığından dün eşimede söyledim ben kendi kardeşimin yanında da durmam öyle sonuçta ben bin bir heyecanla gidipm oğlumu görücem orda kaynım yüzünden kasmaktan bişey anlayamıyacağım ne güzel iş dimi
benimkide korkuyor benden laf arasında can güvenliğim yok ayrımı yatsak diyo
:90:ayyy valla sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsünnn
ayy iyice manyadık biz yaaaa....bende bir keresinde rüyamda eşim araba almış 80 milyara bana haber vermemiş gelmiş araba aldım diyo bende ağlıyorum iyi halt ettin daha bebeğimizin beşiği yok sen gidiyon araba alıyosun diyeeevalla artık ne kadar düşünüyorsak rüyamıza neyim giriyo yaaaa
e tabii canım haklısın...ultrosan fotosunu görüyo neyine yetmiyomuş tripliler galiba sevimcim
bende öyle diyorum yptıklarım yapacaklarımın garantisi ayağını denk al diyorum çocuk doğmadan bi bakırköye götüreyim seni diyo iyi gelirmişiyidir iyidir korksunlar
bak ben rğyasında bile bu kadar psikopatlaşabiliyorsam gerçeğinde neler yapabileceğimi anla burdan diyorum ona göre ayağını denk al diyorummm
hemde ne tripliler zaten dün fotoğrafı elimden bi alışı vardı şok oldum çatlasınlar doğmadan göremiyecekler
bende öyle diyorum yptıklarım yapacaklarımın garantisi ayağını denk al diyorum çocuk doğmadan bi bakırköye götüreyim seni diyo iyi gelirmiş
Gebelikte aspirin kullanmayın! Çünkü...
Aspirin’in anne karnındaki çocuğun cinsel organlarının gelişimini engellediği ortaya çıktı.Güncelleme:09 Kasım 2010 11:27
Hamilelik sırasında aspirin, paracetamol ve ibuprofen gibi ağrı kesici kullanımının anne karnındaki erkek bebeğin cinsel organlarının gelişimini engellediği belirlendi.
Daily Mail’in haberine göre, İngiltere Sheffield Üniversitesi’nde yapılan bir araştırma, iki veya daha fazla süreli ağrı kesici kullanımının, anne karnındaki erkek bebeğin testislerinin torbaya inmesini engellediğini ortaya çıkardı.
Araştırmaya göre kadınların en az yarısı hamilelik sırasında yaşanılan baş ağrılarına karşı aspirin, paracetamol ve ibuprofen gibi ağrı kesiciler kullanıyor.
Sheffield Üniversitesi’nden Dr. Allan Pacey’nin başını çektiği ekibin elde ettiği sonuçlara göre, özellikle de iki farklı türde ağrı kesicinin, aynı anda birlikte kullanımı sorunlu cinsel organ gelişimi riskini daha da katlıyor. Örneğin aspirinle ibuprofenin birlikte alımı bu riski dörde katlarken, aspirinin paracetamolle birlikte kullanılması riski iki katına çıkarıyor.
Benzer şekilde ibuprofen-paracetamol ikilisi sorunlu cinsel organ gelişimi riskini tam yedi kat artırıyor.
Araştırma, “endroktrin veya hormon bozucu” olarak adlandırılan kimyasallar içerdiği belirtilen ağrı kesici kullanımında en riskli dönemin, hamileliğin dördüncü ile altıncı ayları olduğunu gösterdi
kız doğduktan sonra ellerinden düşürmeyecekler bebeği heralde sana karnını doyurmak ve altını değiştirmek için verecekler sanırım(Allah korusun):18:
bende zaten gizli kıskançlık var (gizli şeker gibi) çok rahat çok serbestimdir ama kıskandımmıda pis kıskanırım.illa bir kadın olmasına gerek yok bir çocuğa bir arabaya ne bilim bir arkadaşına fazla fazla ilgi gösterip beni unutsun fena olurum.
bir keresinde nikaha gitmiştik çıkışta karnım acıktı çantamda bisküvi vardı çıkardım bitane aldım arkadaşlara ikram ettim yandada arkadaşın çocuğu vardı eşim paketi aldı onada vereyim diye gitti çocukta paketi aldıı vermedi haliyle.
ayy ben bi kıskandımm elin bebelerini doyurcan diye kendi çocuğun aç kaldı diye bi tripler bendeeebaşedemedi aldı beni yemeğe götürdüde anca sakinledim
allah seniiii yok okadar değilimde kıskandımı adam kaçıcak delik arar kendine benim yaptığım en kötü şey bi gün arabasının başında saatlerce kaldı yıkadı temizledi rahat 5 saat çatladım sinirimden o yukarı çıktı bende markete gidicem deyip tekerleğini patlatmıştımm hala yapasnın ben olduğumu bilmez
oyy oyy oyyyy Allahtan okadar değilmişsin yaniiiivalla bu kadınlardan korkulur hepimiz az değiliz hakediyolar ama
merhaba annişler ve bebişler,herkesler iyidir umarım,
sevim_li bende sana katılanlardanım ne işi varmış kaynın dr muayenesinde?saçmalık
çağlayancım geçmiş olsun eşine,ama sende çok dikkat et mikrop eve girdimi herkesi gezmeden pek gitmez aman diyim
pööfff ne pişirsem ben bugün yauuu kaç gündür hep dışarıdaydık arkadaşlardaydık yemek yapmaya yapmaya zormu geldi neee...
pööfff ne pişirsem ben bugün yauuu kaç gündür hep dışarıdaydık arkadaşlardaydık yemek yapmaya yapmaya zormu geldi neee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?