hoşgeldin gözdeee
gözün aydın diyimmi geldi kayınvaliden
durumlar nasıl maraton başlamış gibi sanki
tünaydın kızlar sabah 9 dan beri matkap sesiyle mücadele ettim.tam azcık daldım zıırr ayy kafam şişti ve bilin bakalım noldu ben tam yetti be kalkıyorum dedim sustu.allahım yaaa
çağlayancım eşine geçmiş olsun canım
dillerim_lal ve sevim _li ilahi kızlar valla güldürdünüz beni kıskançlıklarınızla:)
smeyr sen artık çok uğramaz oldun hayırdır
burcuu naaptın canım yüklemeni hallettinmi.bu arada kaynanamı dövemem ama cadılıklarına cevap vercek gücüm olsun dimi :))
tünaydın kızlar sabah 9 dan beri matkap sesiyle mücadele ettim.tam azcık daldım zıırr ayy kafam şişti ve bilin bakalım noldu ben tam yetti be kalkıyorum dedim sustu.allahım yaaa
dillerim_lal ve sevim _li ilahi kızlar valla güldürdünüz beni kıskançlıklarınızla:)
burcuu naaptın canım yüklemeni hallettinmi.bu arada kaynanamı dövemem ama cadılıklarına cevap vercek gücüm olsun dimi :))
dışarda geznekten fırsat bulursam giriyorumoda geçmişi okumakla geçiyor bugün evimde oturacağım canım ama işte ütü yemek canım sıkıldı birisi gelsede yapsa ne güzel olur sen nasılsın ne yapıosun
hoşgeldin canım bugünü yayıla yayıla geçir yarına moral depola
gözdeati canım kayınvaliden geliyormuş geçmiş olsun. neyse ki aynı şehirde degilsin arada bi görüyorsun .)) sizinle paylaşmak istedim kızlar kayınvalidemlerle ben yakın mahallelerde oturuyorum ne arayan ne soran ne gelen ne giden var bazen inanamıyorum nasıl bu kadar ilgisizler diye bide bu haldeyim daha hangi hastaneye gidiyosun bile demedi bile yani ben gidersem ben ararsam işte görüşüyozz pehhh
gözdeati canım kayınvaliden geliyormuş geçmiş olsun. neyse ki aynı şehirde degilsin arada bi görüyorsun .)) sizinle paylaşmak istedim kızlar kayınvalidemlerle ben yakın mahallelerde oturuyorum ne arayan ne soran ne gelen ne giden var bazen inanamıyorum nasıl bu kadar ilgisizler diye bide bu haldeyim daha hangi hastaneye gidiyosun bile demedi bile yani ben gidersem ben ararsam işte görüşüyozz pehhh
ayaz gibi sert bi çocuk olmasın annesiii
günaydın burcuu inşalah güzel sonuclar alırsın beklioruzz
günaydınn gülsah teysee biz iyiyiz sen nasılsınnn
herkese günaydın kızlarrr herkes iyidir inşallahh..
ben bişey sorucam sizee son bi kaç gündür göğüs uçlarım hassaslaştı yaa acaip acıyo dokununca sütyen bile acıtmaya başladı neden oılur acaba ben giibi olan varmııı
bende doktora sormuştum bazen romatizmal ağrılarım oluyor önceden asprin içerdim içebilirmiyim diye içme sakın dedi.özellikle aspirini içme çok sıkıntı olursa parol iç demişti
ama geçen arkadaşımla konuştum 1.5 aylık hamile olduğunu öğrendim doktor ona vitamin folik asit ve koraspirin vermiş şaşırdım biraz
Günaydın kızlar nasılsınız ben bu sabah moralsizim eşim dün hasta oldu grip oldu ve boğazı şişti.Gecede ateşlendi onu öyle görünce çok kötü oluyorum sabah işe geç geldi ama ne geliş yürüyemiyor rengi kaçmış sapsarı kesilmiş suratı ateşi düşmüş çok şükür ama gelir gelmez işlere girişti hemen çok birikmiş diye.Kızımda anladı galiba babasının hasta olduğunu akşam çok huzursuzdu sabahta öyle hiç keyfim yok bu yüzden
Kızlar Günaydın... Bende hamileliğimden beri ilk defa dün gece saat 3'te bi uyandım sabaha kadar oturdum. Ilık süt bir dilim ekmek b.peynir, okan'ı seyrettim. Konu çok güzeldi çocukların tv seyretmesi hakkında. Ama işe gelince de bu uykusuzluk beni mahvetti. Umarım bugün çabuk biter. Bu arada artık benim oğluşumda kıpır kıpır öyle büyük bir mutluluk ki anlatamam, Allah evlatlarımıza sağlık versin gerisi boş vallahi. Başka hiçbirşeye takmayın derim, değmez. Sadece zamanında sağlıkla kucağımıza lalalım yeter.
günaydın kızlar,
bende bu sabah diyetisyene gittim
bi liste verdi.bu zamana kadar yiyip içtiğim herşey yasak resmen.
Muz ve üzüm bile yasak ne biçim liste anlamadım gitti
yat kalk dua et canım benimkilerde yakın her haltın içinde olmak istiyolar sadece konuşuyolar amA ne aldın ne ettin diye soran yok ama aldıklarımızada kırktane laf hazır öyleki kaynım benle ultrason odasına girmeyi kendine hak görüyor boşver olmasınlar daha iyi
Kızlar eşleri kıskanmaktan konuşmuşsunuz gülümseyerek okudum yazdıklarınızı, ben eşimi kıskanmam kızlar, tabi sınırlar dahilinde mesela akranım bir bayan kalkıp pat diye sarılırsa fln tabi kıskanırım, ama o da olsun bi zahmet kocam iki çocuğumun babası,
Ben kıskanmam ama kaynanam benim yerimede kıskanır, anlattımmı bilmiyorum geçenlerde gelmişti ya o zaman turlamak için bebek arabası ile çıkmıştık ve oturduğumuz yerde bir kaç bayanla karşılaşıp ayaküstü sohbet ettik, kadın kalktı 2 çocuklu 3. yede hamile olan bir kadına benim yanımda benim oğlum çok yakışıklıdır torunumda onun gibi yakışıklı falan diyor, ay güldüm :))) ne diyim, demedim bişi,kaynanam oğlanın peşine gidince kadın başta senin annen sanmıştım ama sonra konuşmalarını görünce kesin kaynanan dedim dedi, aman dedim ne dediğini bilmiyor onun adına ben sizden özür dilerim, evli barklı çoluklu çocuklu kadınsınız dedim
Banada bir kaç gün sonra kalkıp "kadir benim, o benim onu ben doğurdum ben büyüttüm sende kalktın onunla evlendin" dedi , al çocuğunuda münasip.... diyesi geliyor insanın yani
canım hadi geçmiş olsun sonuçlarda temşiz çıkar inş
göbek deligimin çevresi acıyor igne batar gibi acaba büyüyormu göbegim ???
benim ki bide hiç arayıp sormuyon diyor sanki kendi çok arıyor cok geliyorda geçen eşim kayınvalidem bi yere gittik bebe magazası gördük girdik eşimle neye elimi atsam o çok büyük ona çok erken o daha olmaz sinir oldumm yaa şaş kaza bişey yapsak alsak onada bahane kendime elbise alıyorum onada konuşuyor :))) usg de girmeye hakkı yok artık ayıp yani senin kaynının yaptıgıda
Cnm sağolasın[canım hadi geçmiş olsun sonuçlarda temşiz çıkar inş
Selam kızlarrr...Uzun bi süre giremedim internete... grip olmuştum ve evde dinlendim.. Eşim işe gelme dedi. Bugün biraz daha iyiyim. Umarım herkes iyidir ve bebişler de iyidir. :))
Cuma günü kontrolüm vardı hem de 100gr şeker yüklemem yapıldı.. 3-4 saat hastanedeydim.
açlık şekerim ve 2. saat şekerimde biraz yükseklik çıktı. 165 olması gereken 168 190 olması gereken 195 çıktı.
Şimdi karbonhidrat ürünlerini azaltarak ve günde 6 öğün (3 ana 3 ara) yiyerek bir diyet uygulayacağım. Haftanın 2 günü pazartesi ve perşembe önce sabah açlık şekerimi öğlen yemeğinden 2 saat sonra da tokluk şekerimi ölçtüreceğim ve doktoruma bildireceğim.Bu şekilde kontrollü gideceğiz bi süre eğer yine yüksek devam ederse doktorum endokrine sevk yapacak.
aynen canımm bunlar çok küçük niye alıyosun sanki direk 3 aylık doğacaklar doğar doğmaz 1 yaş kıyafetleri giydiricem herhalde laf değilmi konuşuyorlar eşime de dedim ancak konuşsunlar büyük olur küçük olur benim oğlum ben alıyorum çok biliyorlarsa büyüğünüde kendilerşi alsınn
burcuu naptın şeker testini bende perşembe gitcem inşallah 1 saatmi bekliyosun o şekeri içince ayy ben saat 10 a aldımm randevuyu dr 9.30 da geliyormuş nasıl aç bekliycem diye düşünüyorumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?