2011 Şubat Anneleri

tünaydın kızlar sabah 9 dan beri matkap sesiyle mücadele ettim.tam azcık daldım zıırr ayy kafam şişti ve bilin bakalım noldu ben tam yetti be kalkıyorum dedim sustu.allahım yaaa
çağlayancım eşine geçmiş olsun canım
dillerim_lal ve sevim _li ilahi kızlar valla güldürdünüz beni kıskançlıklarınızla:)
smeyr sen artık çok uğramaz oldun hayırdır
burcuu naaptın canım yüklemeni hallettinmi.bu arada kaynanamı dövemem ama cadılıklarına cevap vercek gücüm olsun dimi :))

hoşgeldin gözdeee

gözün aydın diyimmi geldi kayınvaliden

durumlar nasıl maraton başlamış gibi sanki

hoşgeldin gözdeee

gözün aydın diyimmi geldi kayınvaliden

durumlar nasıl maraton başlamış gibi sanki

hoşbulduk canım yok daha gelmediler az önce binmişler gece burda olucaklarmış.malum herşeyden en son benim haberim oluyo :))
yarın sabahtan itibaren başlıyo maraton aslında :))

dışarda geznekten fırsat bulursam giriyorumoda geçmişi okumakla geçiyor bugün evimde oturacağım canım ama işte ütü yemek canım sıkıldı birisi gelsede yapsa ne güzel olursen nasılsın ne yapıosun

hoşgeldin canım bugünü yayıla yayıla geçir yarına moral depola

gözdeati canım kayınvaliden geliyormuş geçmiş olsun. neyse ki aynı şehirde degilsin arada bi görüyorsun .)) sizinle paylaşmak istedim kızlar kayınvalidemlerle ben yakın mahallelerde oturuyorum ne arayan ne soran ne gelen ne giden var bazen inanamıyorum nasıl bu kadar ilgisizler diye bide bu haldeyim daha hangi hastaneye gidiyosun bile demedi bile yani ben gidersem ben ararsam işte görüşüyozz pehhh

hmm anladım gezginci seni ben iyiyim bi değişiklik yok

hoşgeldin canım bugünü yayıla yayıla geçir yarına moral depola

evet valla canım benimde planım o :))

ayy canım valla bende aynı şehirde olmadığımıza çok seviniyorum ama seninkilerden pek farkları yok bugün gece geleceklerini bile dün öğrendik mesela eşimi bile pek aramazlar bizimkiler

yat kalk dua et canım benimkilerde yakın her haltın içinde olmak istiyolar sadece konuşuyolar amA ne aldın ne ettin diye soran yok ama aldıklarımızada kırktane laf hazır öyleki kaynım benle ultrason odasına girmeyi kendine hak görüyor boşver olmasınlar daha iyi

Kızlar eşleri kıskanmaktan konuşmuşsunuz gülümseyerek okudum yazdıklarınızı, ben eşimi kıskanmam kızlar, tabi sınırlar dahilinde mesela akranım bir bayan kalkıp pat diye sarılırsa fln tabi kıskanırım, ama o da olsun bi zahmet kocam iki çocuğumun babası,

Ben kıskanmam ama kaynanam benim yerimede kıskanır, anlattımmı bilmiyorum geçenlerde gelmişti ya o zaman turlamak için bebek arabası ile çıkmıştık ve oturduğumuz yerde bir kaç bayanla karşılaşıp ayaküstü sohbet ettik, kadın kalktı 2 çocuklu 3. yede hamile olan bir kadına benim yanımda benim oğlum çok yakışıklıdır torunumda onun gibi yakışıklı falan diyor, ay güldüm :))) ne diyim, demedim bişi,kaynanam oğlanın peşine gidince kadın başta senin annen sanmıştım ama sonra konuşmalarını görünce kesin kaynanan dedim dedi, aman dedim ne dediğini bilmiyor onun adına ben sizden özür dilerim, evli barklı çoluklu çocuklu kadınsınız dedim

Banada bir kaç gün sonra kalkıp "kadir benim, o benim onu ben doğurdum ben büyüttüm sende kalktın onunla evlendin" dedi , al çocuğunuda münasip.... diyesi geliyor insanın yani

Günaydın cnm, mesajıma tek sen cevap verip güzel bişeyler yazmışsın çok teşekkür ederim test bitti öğleden sonra sonuçları alıcam inş güzel çıkar öpüyorum
Cnm ters bir durum gerçekten koraspinde aspirin grubu bir ilaç sonuçta, ama bebe aspirini verildiğini duymuştum kordondaki kan pıhtılaşması nedeni ile bebek kaybını engellemek için

Eşine geçmiş olsun çiçek
oy maş kuzuya
günaydın kızlar,
bende bu sabah diyetisyene gittim
bi liste verdi.bu zamana kadar yiyip içtiğim herşey yasak resmen.
Muz ve üzüm bile yasak ne biçim liste anlamadım gitti

Cnm inş zaman çabuk geçerde sen ve şekeri çıkan tüm arkadaşlar bişi anladan biter hamişlik sorunda kökten çözülür

benim ki bide hiç arayıp sormuyon diyor sanki kendi çok arıyor cok geliyorda geçen eşim kayınvalidem bi yere gittik bebe magazası gördük girdik eşimle neye elimi atsam o çok büyük ona çok erken o daha olmaz sinir oldumm yaa şaş kaza bişey yapsak alsak onada bahane kendime elbise alıyorum onada konuşuyor :))) usg de girmeye hakkı yok artık ayıp yani senin kaynının yaptıgıda

Selam kızlarrr...Uzun bi süre giremedim internete... grip olmuştum ve evde dinlendim.. Eşim işe gelme dedi. Bugün biraz daha iyiyim. Umarım herkes iyidir ve bebişler de iyidir. :))

Cuma günü kontrolüm vardı hem de 100gr şeker yüklemem yapıldı.. 3-4 saat hastanedeydim.
açlık şekerim ve 2. saat şekerimde biraz yükseklik çıktı. 165 olması gereken 168 190 olması gereken 195 çıktı.
Şimdi karbonhidrat ürünlerini azaltarak ve günde 6 öğün (3 ana 3 ara) yiyerek bir diyet uygulayacağım. Haftanın 2 günü pazartesi ve perşembe önce sabah açlık şekerimi öğlen yemeğinden 2 saat sonra da tokluk şekerimi ölçtüreceğim ve doktoruma bildireceğim.Bu şekilde kontrollü gideceğiz bi süre eğer yine yüksek devam ederse doktorum endokrine sevk yapacak.

Cnm sağolasın, yükleme bitti geldim sonuçları öğleden sonra alıcam cnm, sen nasılsın tamirat falanmı var apt.da ?
göbek deligimin çevresi acıyor igne batar gibi acaba büyüyormu göbegim ???

Büyüme ağrısı cnm kas geriliyor
Cnm gölge etmesinler sorun yaratmasınlarda başka ihsan istemez boşver kendi kocan anne baban yeter

burcuu naptın şeker testini bende perşembe gitcem inşallah 1 saatmi bekliyosun o şekeri içince ayy ben saat 10 a aldımm randevuyu dr 9.30 da geliyormuş nasıl aç bekliycem diye düşünüyorumda...

aynen canımm bunlar çok küçük niye alıyosun sanki direk 3 aylık doğacaklar doğar doğmaz 1 yaş kıyafetleri giydiricem herhalde laf değilmi konuşuyorlar eşime de dedim ancak konuşsunlar büyük olur küçük olur benim oğlum ben alıyorum çok biliyorlarsa büyüğünüde kendilerşi alsınn

[canım hadi geçmiş olsun sonuçlarda temşiz çıkar inş
Cnm sağolasın

Geçmiş olsun cnm inş. normal seviyesine düşer

ayy cok konuşuyorum ama bunları anlatck birileri lazım degilmi bana diyorki bir battaniye 2 hastane cıkısı iki çorap iki önlük yeter başka hiçbişey alma diyor ne edeyimm benn

burcuu naptın şeker testini bende perşembe gitcem inşallah 1 saatmi bekliyosun o şekeri içince ayy ben saat 10 a aldımm randevuyu dr 9.30 da geliyormuş nasıl aç bekliycem diye düşünüyorumda...

Cnm burdada dr geç geliyor biraz, erken gidip sıra alıyosun fln biraz uzuyor işlem, önce kan aldılar fenalaşır gibi oldum bir ara açlıktan, sonra şekerli suyu içince canlandım biraz, 1 saat bekledim son 10 dk nı kusmamak için çabalayarak geçirdim , ikinci kanıda aldılar bitti :) bende hemen simite saldırdım heh he , sonuçlar öğleden sonra bakalm ak koyun kara koyun belli olcak öğlene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…