ayy cok konuşuyorum ama bunları anlatck birileri lazım degilmibana diyorki bir battaniye 2 hastane cıkısı iki çorap iki önlük yeter başka hiçbişey alma diyor ne edeyimm benn
Selam kızlarrr...Uzun bi süre giremedim internete... grip olmuştum ve evde dinlendim.. Eşim işe gelme dedi. Bugün biraz daha iyiyim. Umarım herkes iyidir ve bebişler de iyidir. :))
Cuma günü kontrolüm vardı hem de 100gr şeker yüklemem yapıldı.. 3-4 saat hastanedeydim.
açlık şekerim ve 2. saat şekerimde biraz yükseklik çıktı. 165 olması gereken 168 190 olması gereken 195 çıktı.
Şimdi karbonhidrat ürünlerini azaltarak ve günde 6 öğün (3 ana 3 ara) yiyerek bir diyet uygulayacağım. Haftanın 2 günü pazartesi ve perşembe önce sabah açlık şekerimi öğlen yemeğinden 2 saat sonra da tokluk şekerimi ölçtüreceğim ve doktoruma bildireceğim.Bu şekilde kontrollü gideceğiz bi süre eğer yine yüksek devam ederse doktorum endokrine sevk yapacak.
benimki onada laf etti bende havva ile adem edep yerlerini yaprsakla örtmüş biz niye giyiniyorsak dedim o gün bugündür bişey demiyor sadece küçük diyor oılsun diyorum küçükse büyüğünüde alırım diyorum :)))))
Heh he walla hiç aklıma gelmez kız o ne laf öyle :))) ay hala gülüyorum
Cnm burdada dr geç geliyor biraz, erken gidip sıra alıyosun fln biraz uzuyor işlem, önce kan aldılar fenalaşır gibi oldum bir ara açlıktan, sonra şekerli suyu içince canlandım biraz, 1 saat bekledim son 10 dk nı kusmamak için çabalayarak geçirdim , ikinci kanıda aldılar bitti :) bende hemen simite saldırdım heh he , sonuçlar öğleden sonra bakalm ak koyun kara koyun belli olcak öğlene...
Cnm burdada dr geç geliyor biraz, erken gidip sıra alıyosun fln biraz uzuyor işlem, önce kan aldılar fenalaşır gibi oldum bir ara açlıktan, sonra şekerli suyu içince canlandım biraz, 1 saat bekledim son 10 dk nı kusmamak için çabalayarak geçirdim , ikinci kanıda aldılar bitti :) bende hemen simite saldırdım heh he , sonuçlar öğleden sonra bakalm ak koyun kara koyun belli olcak öğlene...
slm güzel anneler nasılsınız
bebişleriniz nasıl konyalı hamişler smyr gözde iyimisizniz gözde kayınvalidenler geliyormuş doğumamı geliyorlar erken değilmi
Kızlar oğlan uyandı gidene kadar oynayalım biraz, ordan dr a sonuç göstermeye gidicez, öptüm sizi görüşürüz
benimki onada laf etti bende havva ile adem edep yerlerini yaprsakla örtmüş biz niye giyiniyorsak dedim o gün bugündür bişey demiyor sadece küçük diyor oılsun diyorum küçükse büyüğünüde alırım diyorum :)))))
Cnm sağolasın, yükleme bitti geldim sonuçları öğleden sonra alıcam cnm, sen nasılsın tamirat falanmı var apt.da ?
Büyüme ağrısı cnm kas geriliyor
Cnm gölge etmesinler sorun yaratmasınlarda başka ihsan istemez boşver kendi kocan anne baban yeter
ayy ne güldüm canım yaa :))) valla billa kış günü iki şeyi hemen nasıl yıkayıp giydirceksek olacak bişey söylemiyorlar zaten lüzümsuz şeyler işte sen yine konusuyorsun benim eşim hiç laf söyletmez içimde patlıyor herşeyy anlayacagın
iyiyiz canım şükür sen nasılsın uzun süredir sende görünmüosun
benimkide laf söyletmez bende kızarak söyleme zaten şakaya vurup lafımıda söylüyorummm[/QUOT
aman bi garipler valla aynılarmış seninkiyle benimki :))) Allah yardımcımız olsun sevimcim
seni yılın gezen annesi seçtim:))kızlar ben bugün evde ootururum diyordum ama kayınvalideciğim aradı kızım gel oturalım diye görümcemde gelmiş ben oraya doğru bir uzanayım bakiiimheepinizi öptüm görüşürüz
kızlar ben bugün evde ootururum diyordum ama kayınvalideciğim aradı kızım gel oturalım diye görümcemde gelmiş ben oraya doğru bir uzanayım bakiiimheepinizi öptüm görüşürüz
kızlar ben bugün evde ootururum diyordum ama kayınvalideciğim aradı kızım gel oturalım diye görümcemde gelmiş ben oraya doğru bir uzanayım bakiiimheepinizi öptüm görüşürüz
seni yılın gezen annesi seçtim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?