2011 Şubat Anneleri

ayy cok konuşuyorum ama bunları anlatck birileri lazım degilmi bana diyorki bir battaniye 2 hastane cıkısı iki çorap iki önlük yeter başka hiçbişey alma diyor ne edeyimm benn

benimki onada laf etti bende havva ile adem edep yerlerini yaprsakla örtmüş biz niye giyiniyorsak dedim o gün bugündür bişey demiyor sadece küçük diyor oılsun diyorum küçükse büyüğünüde alırım diyorum :)))))

slm güzel anneler nasılsınız
bebişleriniz nasıl konyalı hamişler smyr gözde iyimisizniz gözde kayınvalidenler geliyormuş doğumamı geliyorlar erken değilmi

geçmiş olsun canımmm dikkat et inş endokrine gerek kalmaz listeni uygula sadece bide bol su tüket

Heh he walla hiç aklıma gelmez kız o ne laf öyle :))) ay hala gülüyorum

Kızlar oğlan uyandı gidene kadar oynayalım biraz, ordan dr a sonuç göstermeye gidicez, öptüm sizi görüşürüz

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

slm güzel anneler nasılsınız
bebişleriniz nasıl konyalı hamişler smyr gözde iyimisizniz gözde kayınvalidenler geliyormuş doğumamı geliyorlar erken değilmi

iyiyiz canım şükür sen nasılsın uzun süredir sende görünmüosun

ayy ne güldüm canım yaa :))) valla billa kış günü iki şeyi hemen nasıl yıkayıp giydirceksek olacak bişey söylemiyorlar zaten lüzümsuz şeyler işte sen yine konusuyorsun benim eşim hiç laf söyletmez içimde patlıyor herşeyy anlayacagın

inş sonuçların da temiz çıkar canım.
valla anlamadımki bi kaç hafta önce bitişik bloğa tam benim kata biri taşınmıştı o zamandan beri dele dele bitiremediler evi valla :)
bu arada kızlar ben bu hafta 100 gr almışım sadece
ama inş miniğim sadece 100 gr almamıştır o daha fazla almıştır inş

yaa inşallah iyi çıkar canım sonucun... bende şimdiden fenalaşırmıyım kusarmıyım diye düşüüyorum valla napalım bebekler icin katlancaz

benimkide laf söyletmez bende kızarak söyleme zaten şakaya vurup lafımıda söylüyorummm

kızlar ben bugün evde ootururum diyordum ama kayınvalideciğim aradı kızım gel oturalım diye görümcemde gelmiş ben oraya doğru bir uzanayım bakiiimheepinizi öptüm görüşürüz

kızlar ben bugün evde ootururum diyordum ama kayınvalideciğim aradı kızım gel oturalım diye görümcemde gelmiş ben oraya doğru bir uzanayım bakiiimheepinizi öptüm görüşürüz
seni yılın gezen annesi seçtim:))

hadi güle güleee
kayınvalidenle ve görümcenle bol muhabbetli günler canm sanaaa

ohhh ne güzel kayınvaliden varmış canımm hemen git bence benimki ne çagırır ne gelir şanslısın işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…