2011 Şubat Anneleri

selam kızlar ben hiç iyi değilim bugün belim çok ağrıyor dün akşamdan beri gece kötürüm gibi oldum ayaklarımı tepretemiyordum inşallah bir an önce geçer ya çok kötüyüm

selam kızlar ben hiç iyi değilim bugün belim çok ağrıyor dün akşamdan beri gece kötürüm gibi oldum ayaklarımı tepretemiyordum inşallah bir an önce geçer ya çok kötüyüm

geçmiş olsun canım dr görüşseydin niye o kadar oldu bel ağrısı hep oluyor bende de ama kıpırdatamayacak kadar niye olsun kiii

geçmiş olsun canım dr görüşseydin niye o kadar oldu bel ağrısı hep oluyor bende de ama kıpırdatamayacak kadar niye olsun kiii

ya ayağımı kaldırınca fln artıodu ayaktayken sorun yok ama oturamıodum dr um bebeğin kafası yukarda olduğu için ağrı yapar demişti oğlum dön die yalvarıyorum artık

selam kızlar bir kaç gündür giremedim en sonunda taşınıyorum evi topluyodum yavaş yavaş pazar günüde taşınıcaz allahın izniyle geçmişide okuyamadım sizler ve bebişleriniz nasılsınız bizde yarın dr. randevumuz var şeker yüklememizi yaptırıcaz inş. sorun çıkmadan güzel haberlerle döneriz

ya ayağımı kaldırınca fln artıodu ayaktayken sorun yok ama oturamıodum dr um bebeğin kafası yukarda olduğu için ağrı yapar demişti oğlum dön die yalvarıyorum artık

ya canım bilirim onu benim bebekte kaburgamın altına geliyor ki o agrı çok zor oluyor ne yapsanda geçmiyor ki

evet canım bugün gece itibariyle evimiz kalabalıklaşıyo.
bizimde heralde bi okadar vardır seninkiler nerde canım.

allah kolaylık versin sana bizimkiler urfadalar
ama kayınvaldem rahatsız olduğu için gelemiyor hiç
doğuma görümcem gelckmiş stresiii şimdiden sardı keşke kayınvalidem gelse 10 kayınvalide bizde 1 görümceye eşit

ben bişi fark ettim dra gideceğim hafta bu sıpa kaburganın altına girio soytarılık yapıoo doğsun poposuna vurcam

zaten bunlar bir doğsunlar popoları kıpkırmızı olcak heralde
bizde öyle diyoruz zten 8 sene sonra geldi bir de naz niyaz kanmalar düşüme tehlikeleri derken neyse 7 ayımıza girdik sağlıkla gelsin dünyaya bnde acısını alacam ondan

selam kızlar ben geldiiimmm

azcık elişi yapim didim çok az kaldı bitmesine bitsede teslim etsem bayramdan önce ama yine sıkıntı bastı geri geldim

sanki burnum böle tıkalı gibi nefes alıyorum hızlı ve sesli sesli sizinde nefes alışınız değiştimii

valla benimde 11 ay bekletti ama bende çok önceden sorun vardı başta sağlıksız gebelik dedi bi dr sonra kist çıktı bende bende vurcam kararlıyıım

kızlar batuhan ve alpeenden vazgeçtik sanırım şimdide mete diyoruz.nasıl mete?

çocukta şaşırdı valla her hafta başka isimle seviyoruz

değişmezmiii şu an yerleri siliyorum bir taraftan hışhış görsen sanki 9 aylık
son aylarda ne yapcaz bilmiyom valla

kızlar batuhan ve alpeenden vazgeçtik sanırım şimdide mete diyoruz.nasıl mete?

çocukta şaşırdı valla her hafta başka isimle seviyoruz

batuhandan ve alperenden daha güzel bence mete
öyle bir geçer zamankide ki mete de favorim bnm bu aralar
bence bu isim dizi sayesinde bu sene çok konur çoçukta çok tatlı ama

Geçmiş olsun cnm inş. normal seviyesine düşer

geçmiş olsun canımmm dikkat et inş endokrine gerek kalmaz listeni uygula sadece bide bol su tüket

Sağolun kızlar... mümkün olduğunca ilaç almamak için dinlenerek ve bol C vitamini alarak geçirdim bu süreyi.

!!!!!!!!!!!!!!! Kızlar lütfen cevap bekliyorum bu soruma :)

Bu arada kızlar hepinize bişey sormak istiyorum... Burdan Gultun arkadaşımla birlikte aynı merkeze gidiyoruz biz.Sadece doktorlarımız farklı... Cuma günü onun da kontrolü vardı ve doktoru demişki 30. haftadan sonra 2. detaylı ultrasonu olacaksın.
Benim doktorum hiç bahsetmedi böyle bişeyden... Sizin bilginiz var mı? 30. haftadan sonra bir kez daha detaylı olacak mıyız? Size de böyle bişey söylediler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…