bizimkilerde erzincandalar 2,5 sene oldu evleneli 2. gelişleri bizimdeallah kolaylık versin sana bizimkiler urfadalar
ama kayınvaldem rahatsız olduğu için gelemiyor hiç
doğuma görümcem gelckmiş stresiii şimdiden sardı keşke kayınvalidem gelse 10 kayınvalide bizde 1 görümceye eşit
selam kızlar ben geldiiimmm
azcık elişi yapim didim çok az kaldı bitmesine bitsede teslim etsem bayramdan önce ama yine sıkıntı bastı geri geldim
sanki burnum böle tıkalı gibi nefes alıyorum hızlı ve sesli sesli sizinde nefes alışınız değiştimii
kızlar batuhan ve alpeenden vazgeçtik sanırım şimdide mete diyoruz.nasıl mete?
çocukta şaşırdı valla her hafta başka isimle seviyoruz
Sağolun kızlar... mümkün olduğunca ilaç almamak için dinlenerek ve bol C vitamini alarak geçirdim bu süreyi.
!!!!!!!!!!!!!!! Kızlar lütfen cevap bekliyorum bu soruma :)
Bu arada kızlar hepinize bişey sormak istiyorum... Burdan Gultun arkadaşımla birlikte aynı merkeze gidiyoruz biz.Sadece doktorlarımız farklı... Cuma günü onun da kontrolü vardı ve doktoru demişki 30. haftadan sonra 2. detaylı ultrasonu olacaksın.
Benim doktorum hiç bahsetmedi böyle bişeyden... Sizin bilginiz var mı? 30. haftadan sonra bir kez daha detaylı olacak mıyız? Size de böyle bişey söylediler mi?
değişmezmiii şu an yerleri siliyorum bir taraftan hışhış görsen sanki 9 aylık
son aylarda ne yapcaz bilmiyom valla
batuhandan ve alperenden daha güzel bence mete
öyle bir geçer zamankide ki mete de favorim bnm bu aralar
bence bu isim dizi sayesinde bu sene çok konur çoçukta çok tatlı ama
Sağolun kızlar... mümkün olduğunca ilaç almamak için dinlenerek ve bol C vitamini alarak geçirdim bu süreyi.
Bu arada kızlar hepinize bişey sormak istiyorum... Burdan Gultun arkadaşımla birlikte aynı merkeze gidiyoruz biz.Sadece doktorlarımız farklı... Cuma günü onun da kontrolü vardı ve doktoru demişki 30. haftadan sonra 2. detaylı ultrasonu olacaksın.
Benim doktorum hiç bahsetmedi böyle bişeyden... Sizin bilginiz var mı? 30. haftadan sonra bir kez daha detaylı olacak mıyız? Size de böyle bişey söylediler mi?
bizmde nihal olacak kızımızın adı
ama iki isim düşünüyoruz eda mı olsa berra mı bilmiyorum
güizel fikirleriniz varsa kızlar bekliyoruz tavsiyelerinizi
bizimkilerde erzincandalar 2,5 sene oldu evleneli 2. gelişleri bizimde
oo hamarat hanım ne yapıyorsun bakalım benimde elimde bi kanaviçe var kardeşime yapıyım oyalanayım dedim ama hemen herşeyden sıkılır oldum
ayy mete çok güzel daha doğrusu şu 'öyle bir geçer zamanki' deki meteyi gördükçe annesine abllarına sahip çıkışını benimde erkek yapasım geliyo ondan çok güzel :))
kızlar batuhan ve alpeenden vazgeçtik sanırım şimdide mete diyoruz.nasıl mete?
çocukta şaşırdı valla her hafta başka isimle seviyoruz
valla aslında zor gelmiyor değil ama önceden almıştım teslim etmek zorundayım bunları yapıyorum canım ben tel kırma
o meteyi bende seviyorum hep oğlum büyüyecek annesini kollayacak diye hayal ediyorum bende
kızlar un kurabiyesi yapacagım güzel tarifi olan varmı margarin yerine tereyağı kullanacağım
bnm meşhur tarçınlı kurabiyem vardır hem kolay hem çok güzel oluyor
1 margarin (tereyağ)
yarımçay bardağı sıvıyağ
yarım çaybardağı pudraşekeri
6 yemek kaşığı nişasta
k. tozu çıkınca fırından sıcakken tarçınla şekere buluyorsun
ağızda dağılan güzel bir kurabiye oluyor tarçın severseniz tabiii
valla aslında zor gelmiyor değil ama önceden almıştım teslim etmek zorundayım bunları yapıyorum canım ben tel kırma
o meteyi bende seviyorum hep oğlum büyüyecek annesini kollayacak diye hayal ediyorum bende
onu bende yapıyorum ama nişasta koymuyorumm
çok güzel oluyor tavsiye ederim
ayyy çok güzel ama tel kırma çok zorrr
sabır isteyen bi şey tek tek yapılıyor değilmiii
ellerine sağlık çok güzel olmuşşş
benimde doktorum hiç ööle bişi demedi hatta 24. haftadamı ne olmuştuk biz bundan sonra bebek büyüyüp yeri daraldığı için görmesi zorlaşır bidaha bakamazdık dedi
çok geçmiş olsun.heran bende bişi olabilir gibi hissediyorum
hangi hastaneye gidiyorsunuz
benim doktorum pek çok öncesinden ne yapacağını söylemez bir önceki kontrolde bir sonraki kontrol hakkında konuşur 3-5 hafta sonrasını aksi bişi olmadıkça söylemez
acaba bir ayrıntılı ultrason birde 3 boyutlu doppler falan varya omuki onumu kasteddi acaba
Canım ben oyumu Eda'dan yana kullanıyorum.Çünkü peygamber efendimiz de berra ve berre isimleri yerine çocuklarınıza zeynep ismini koyun diye buyurmuş.Berra ve berre isimleri de mana olarak güzel fakat bu isme sahip çocuklar kendilerini büyük görebilir,kendilerini beğenmiş olabilirler demiş ve bu isimler yerine Zeynep ismini önermiş. Hem söyleniş açısından da Eda daha kolay.
Nihal ismi de çok güzel... İsmiyle yaşasın inşallah güzel kızın.
Valla bende anlamadım.Benim doktorum hiç öyle bişi söylemedi.
Biz Lina Kadın hastalıkları ve doğum merkezine gidiyoruz canım.Bana doktorum öyle bişi demedi ama Gultun'a doktoru 30. haftada 2. detaylı ultrason var demiş.
Anlamadım gitti.
Aman dikkat et kendine bende seviniyordum grip beni teğet geçti diye.sabah bi kalktım ki grip olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?