hoşgeldin çiçek evet senin son zamanlar eski aktifliğin yok gibi özlüyoruz valla..
eşinle aynı yerdemi çalışıyordun sennn?
bizde iyiyiz işte
kızlar merhabalar. geçmişi okumaya pek fırsatım olmadı,bikaç gündür annemde kalıyodum,bugün onuda alıp evime geldim. perşembe günü evimize hırsız girdi,o korkuyla ani bi titreme kasılma ve sonrasında bir miktar kanama yaşadım,tabi hemen doktora gittik,bebeğimin başını aşağı doğru dönmüş olduğunu öğrendik.şok geçirdim,servikal uzunluk diye bişey varmış o kısalmış,yani bebeğin doğum kanalına yaklaştığı yol anladığım kadarıyla. erken doğum riskimin olabileceğini bian önce önlem almamız gerektiğini söyledi doktorum. şimdi Proluton Depot diye bi hormon iğnesi vuruluyorum.aşırı stres ve yorgunluk yasak dedi doktor,istirahat ediceksin,dinleniceksin,yoksa bebişin gelir dedi kızlar benim için dua edin oğluş dursun yerinde. birkaç gündür aşırı hareketli,şiddetli tekmeler yiyorum veya ani kasılmalarım oluyor ayırt edemiyorum yaniAllah hepimize vakitlice versin yavrumuzu,ben çok takip edemiyorum sizleri umarım herkes iyidir... çok çok öptüm sizide minişleri de
Bence doktor tam görememiştir. Pek inanmadım açıkcası ve ilk defa duydum böyesini. bence olayda bi yamukluk var canım.Kızlar iyi akşamlarrr. Senelik iznim vardı onu kullanıyorum geziyorum pek giremedim nasılsınız umarım iyidir.
Kızlar canım çok sıkkın yaa doktora gittim cmt günü.doktor ultrasonda bi ayağı yamuk bak önemli değil doğumdan sonra düzelir dediiAllahım nolur sen onu bana bağışlaaa yarabbimmmmm.ağlamaktan gözlerim şiştiiii ((((
benimde geçenlerde eski patronum ve iş arkadaşlarım geldi misafir olarak
o güne kadar evde olmaktan çok mutluydum ama bende işi ve çalışmayı çok özlediğimi farkettimm.her ne kadar koşturmaca yorgunluk stres olsada iş özleniyor.bir an kendimi çok pasif ve bağımlı hissettim.bir yandanda bebeğimi doğduktan sonra her anını görebilecek olmanın hep yanında olabilecek olmanın sevinci var karışık duygular yaniii
İş hayatı çok güzel kendi ekonomik özgürlüğün var en başta istediğini alabiliyorsun bebeğine ama birde böyle stres ve yorgunluk var ağırlaştıkça bana çok ağır geliyor bu tempo
Ama doğumdan sonra bende çalışmayı düşünmüyorum ama çalışmakta istiyorum bu konularda kararsızım ama çalışırsamda burda sürdürmem heralde çalışma hayatımı daha sakin ve rahat bir yere geçerim.
o güne kadar evde olmaktan çok mutluydum ama bende işi ve çalışmayı çok özlediğimi farkettimm.her ne kadar koşturmaca yorgunluk stres olsada iş özleniyor.bir an kendimi çok pasif ve bağımlı hissettim.bir yandanda bebeğimi doğduktan sonra her anını görebilecek olmanın hep yanında olabilecek olmanın sevinci var karışık duygular yaniii
ben geldim kızlar sadece toz aldım evi de daha sonra silerim artık ama evim okadar tozlanmışki anlamdım ben yaa daha 4 gün oldu eşimle temizlik yapalı konyada çok toz uçuşuyo ondanmı acaba bende sabahları kalkar kalmaz bütün pencereliri açıyorum.valla yerleri düşünmeiyorum bile nasıl kirlenmiştir.
hamilelikte çalışmak doğumdan sonra çalışmaktan daha kolay sanırım.çünkü bebeklerimiz dünyaya gelince müthiş bir ilgi ve zaman istiyorlar onu geçtim özlemleri yeter..epey bir süre çalışmam heralde bende..
Çalışmak tabi çok güzel ama doğumdan sonra belli bir döneme kadar bebeğinin yanında olmak bambaşkadır... Arkadaşım ilk bebeğini 40 günlükken kreşe verdi işe başladı sonra üstüne 2. bebeği doğdu ama işten çıkarıldığı için onu kendisi büyüttü ve aradaki farkın çok büyük olduğunu söylüyor.
Sen çalışırken bebeğinin "ilklerini" hep başkaları görüyor.İlk gülümsemesi,ilk agulaması v.s. sen ancak iş çıkışı evde ne kadarını görebilirsen o kısma yetişiyorsun.
Bi bakmışsın bebeğin büyümüş yürüyor!!! aradaki dönemde senin yakaladığın anlar çok az.
Bu açıdan düşününce çalışmak bir yanda dursun ben bebeğimi istiyorum diyorum.
Kaldı ki onunla uğraşırken çalışmak pekte aklımıza gelmeyecek... Eve ve bebeğe ancak yeteceğiz.
kızlar gerçekten iş hayatı özleniyor.ben bu sene çok sıkıldım yazın anlamamıştım ama şu 3 aydır falan çok bunaldım sabahları yataktan kalkmadan bundan sonraki hayatım böölemi geçicek diye düşünüyorum hep.
gerçi ben doğumdan sonra hem çocuğuma bakabileceğim hemde patron vs derdi olmayan bi iş kurmayı planlıyorum.kaynımda o sırada askerden gelmiş olur berbaerce yürütürüz işleri diye plan yapıyorum.hatta eşimde çok çok destek verdi bu iş planıma bakalım hazirandan sonra inş icraarta geçicez :))
hayır olsun canım hepimizin aynı korkuları var demekki herkes rüyasında erken doğumu görüyoslm kızlar..
Nasılsınız_?
Ben hastayım.. Boğazlarım çok ağrıyor, öksürüğüm warGece hiç ama hiç uyuyamıyorum. Dün gece 5 buçukta kalktım yataktan pcyi açtım buraya yazıcaktım yazmadım. Sonra gittim yattım. Zar zor uyumuşum. Gece rüyamda doğum yaptım. Ufacık bebeğim ama çok rahat nefes alabildiği için ewe götürmemize izin wermişler. Hastanede diyorum anneme annee yaa oğlumun kıyafetlerini yıkamamıştım daha pis pis mi giydircem ben şimdi oğluma onları mikrop kapar diyorum ama mecbur giydiriyorum. Hiç sütüm yoktu, mama besledim oğluma.. Gerçek gibiydi çok etkilendim.
Dün gece uyumadan bir ara kalkıp pcyi açtım dedim ya hani size yazıcakken wazgeçip yattım dedim. Rüyamda o da aklımda kalmış ama size yazmışım die aklımda kalmış. Kendi kendime diyorum ki bir fırsat bulup gidip doğum yaptığımı ii olduğumuzu kk ya yazayım.Uykusuzluğumun sebebinin demek doğum olacağınıda söyleyeyim diyorum:))) Uyandım ama hala etkisindeyim aklıma geldikçe gülüyorum:)))))))) Hayır olsun diyim:)
Burcucum bu arada geçmiş olsun cnm inş ii sonuçlarla geri dönersin çünkü 100 gr lık çok daha kötü
slm kızlar..
Nasılsınız_?
Ben hastayım.. Boğazlarım çok ağrıyor, öksürüğüm warGece hiç ama hiç uyuyamıyorum. Dün gece 5 buçukta kalktım yataktan pcyi açtım buraya yazıcaktım yazmadım. Sonra gittim yattım. Zar zor uyumuşum. Gece rüyamda doğum yaptım. Ufacık bebeğim ama çok rahat nefes alabildiği için ewe götürmemize izin wermişler. Hastanede diyorum anneme annee yaa oğlumun kıyafetlerini yıkamamıştım daha pis pis mi giydircem ben şimdi oğluma onları mikrop kapar diyorum ama mecbur giydiriyorum. Hiç sütüm yoktu, mama besledim oğluma.. Gerçek gibiydi çok etkilendim.
Dün gece uyumadan bir ara kalkıp pcyi açtım dedim ya hani size yazıcakken wazgeçip yattım dedim. Rüyamda o da aklımda kalmış ama size yazmışım die aklımda kalmış. Kendi kendime diyorum ki bir fırsat bulup gidip doğum yaptığımı ii olduğumuzu kk ya yazayım.Uykusuzluğumun sebebinin demek doğum olacağınıda söyleyeyim diyorum:))) Uyandım ama hala etkisindeyim aklıma geldikçe gülüyorum:)))))))) Hayır olsun diyim:)
Burcucum bu arada geçmiş olsun cnm inş ii sonuçlarla geri dönersin çünkü 100 gr lık çok daha kötü
napalım bende evde bir iki elişi yapıyorum üç beş kuruş kazanıyorum işte
maddi konuda sıkıntı olmasada (Allah a şükür) yinede kendi paranı kazanması gibi yok.ama ömür geçiyor zaman akıyor eksikler istekler hiiçç bitmiyor bebeklerimiz herşeyden önemliii...her iki durumdada hep onların iyiliği füşünülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?