2011 Şubat Anneleri

bu arada sürmeli gögsünden süt geldiğini yazmış başka gögsünden süt gelmeye başlayan varmı ne zman başlıyormuş ki benim şuan öyle bir şeyim yok

moonsuun maşallah yiğitine kocaman olmuş gerçekten..nedir bizim bu oğlanlardan çektiğimiz bilmemki bunlar pek nazlı yaaaa...

ayşe çok haklısın Allah herkese sağlık versin çalışma gücü ağız tadı versin...borç biter ömürler bitiyor borç dediğin nedirki yeterki sağlık olsun

bu arada sürmeli gögsünden süt geldiğini yazmış başka gögsünden süt gelmeye başlayan varmı ne zman başlıyormuş ki benim şuan öyle bir şeyim yok

benim haftalar öncesinde 1 kere olmuştu şuan bişi yok ama sanki göğsümün ucu değişti gibi böle nokta nokta gibimi desem nasıl anlatsam tipi teğişti sanki ama gel gelelim halaa küçüüükk:95:

maşallah oğluşuna bizim daha 2 haftamız var nasıl geçcek bilmiyorumm

maşallah canım kocaman olmuş oğluşun içimizde şu anda kontrole gidipte bebeğinin en fazla kg olan sensin galiba bu işin sırrı ne söylede bizde besliyelim böyle güzel bebişlerimiizi

dillerim lala evet çalışmak güzel ama yapacak hiçbirşeyin yokken güzel çocuğu olunca insanın yapacak çok şeyi oluyor ozamand a çalışmak bir problem oluyor benim işim çok rahat şimdilik o yüzden çok problem yaşamıyorum birde yoğun stresli işlerde çalışanları düşündükçe nasıl yapıyorlar diye düşünmeden edemiyorum biraz işinin nasıl olduğunada bağlı çalışıp çalışmamak seni fazla yormuyorsa ve tatilllerden yararlanıyorsan iş çıkışların makul zamanlardaysa işten izin alabiliyorsan çalışmak güzel ama ne olursa olsun bebeğinin büyümesini görmek daha da güzeldir eminimki

maşallah yakışıklına kocamann olmuşşş artık bu oğlanlar ne naz yapıyor yaw allahtan benimki her seferinde gösteriyor güzel yüzünü sakın naz yapmasın bana ya sizinkilerde yapmasın ne nazı okadar bekliiyoruz

kızlar ben bir markete gideyim akşam oldu hala ne yemek yapacaksam gidim bi göz atiimm hiç bişi bulamazsam makarna yaparım artıkın napiimm

Kızlar 28. Haftada c tesi yani kontrole gidiyorum inşallah benimde bebişim böle kilo almıştır maşalalah herkesin bebişine

onu bende yapıyorum ama nişasta koymuyorumm

çok güzel oluyor tavsiye ederim

ya arkadaşlar bu kurabiyelerin margarinsiz tarifi olanları yokmu tereğayda koymasak hem sıvıyağ hem tereyağ oda çok yağlı bence
ben artık eve kesinlikle margarin sokmuyorum hiçbirşeye kulalanmıyorum muhallebilerde normalde margarin yazar ama ben ne tereyağ nede margarin kullanmıyorum
birde margarinsiz pogaça tarifi bulamıyorum bilen varsa yazarsa sevinirim

canım ağlama gerçekten bir anne için bebeğinin her noktası çok önemli seni hepimiz çok çok iyi anlıyoruz ama bak doktorunda bir problem olmaz demiş eğer bir sıkıntı olsa doktorun bunu muhakkak anlatırdı sana inşallah doktorun dediği gibi doğumdan sonra düzelir bol bol dua et canım

maşallah canım kocaman olmuş oğluşun içimizde şu anda kontrole gidipte bebeğinin en fazla kg olan sensin galiba bu işin sırrı ne söylede bizde besliyelim böyle güzel bebişlerimiizi

canım haftadan kaynaklanıyordur yeme konusunda takip ettiğim kadarıyla buradaki herkes gibi besleniyorum ekstradan birşey yapmıyorum hatta balık felan hala tüketemiyorum mesela

maşallah oğluşuna bizim daha 2 haftamız var nasıl geçcek bilmiyorumm

evet beklemesi cidden zor oluyor inşallah sende güzelı haberlerini alırsın gördüğün gün

benim haftalar öncesinde 1 kere olmuştu şuan bişi yok ama sanki göğsümün ucu değişti gibi böle nokta nokta gibimi desem nasıl anlatsam tipi teğişti sanki ama gel gelelim halaa küçüüükk:95:
anladım ben senin ediğini benimki de değişti senin dediğin gibi oldu ama benimkiler çok büyüdü yaaa seninki normalde küçükmüydüki büyümedi diyorsun ben sütyene sığdıramıyorum valla :92: heemen iz oluyor canımı acıtıyor sütyenler:78:

canım artık ikisi bir aradan çıkar diye kendini teselli et çok geçmiş olsun
Geçmişi okuyayım dedim ama hepsini okuyamadım. Gözüme çarpanları yazayım.

Melocum dikkat et kendine.

Sarıseker size de geçmiş olsun. İnşallah daha iyi olursun.
sağol canım sen de zorlama fazla
yase kuzenimin aynı durum oldu.onun ilginç olanı ultrasonda görülmeden doğunca sürpriz oldu çok üzüldüler.alçı ve ortopedik ayakkabı ve sık kontrollerle şimdi normale döndü bu arada 2 yaşına haziranda girdi,üzme kendini başka şeyler de olmasın
bak sen böyle konuları öok okumayı başladın kızacam ama heeeee
88 günüm kalmış kızlar haftaya plakaya düşcem
gözde maşallah ya
canım aynı şeyleri geçen hafta ben yaşadım zor oluyor hakikaten ama sen önceliklisin unutma sana olandan kızında etkilenecek lütfen dikkat et
cutiecim ben lcnin normal kıyafetlerinin büyük bedenlerinden alıyorum onlarda oluyor
günaydın kızlar,
bende bu sabah diyetisyene gittim
bi liste verdi.bu zamana kadar yiyip içtiğim herşey yasak resmen.
Muz ve üzüm bile yasak ne biçim liste anlamadım gitti
canım listeni paylaşırsan biz de bir bakalım
gaye aynı durumdayız...benim diyet listesi topiğimde var haberin olsun benim de 2 değerinm 187-178 ve 67-76 dengesiz biraz
maşallah bu çok iyi haber emin ol fazlası bebişe gitmiştir
seni yılın gezen annesi seçtim:))
lal varken mi?gezmede onun üstüne tanımıyorum
selam kızlar ben hiç iyi değilim bugün belim çok ağrıyor dün akşamdan beri gece kötürüm gibi oldum ayaklarımı tepretemiyordum inşallah bir an önce geçer ya çok kötüyüm
esra geçmiş olsun keyifsizsin bu aralar farkındayım dikkat et..
kızlar batuhan ve alpeenden vazgeçtik sanırım şimdide mete diyoruz.nasıl mete?

çocukta şaşırdı valla her hafta başka isimle seviyoruz
lal mete de iyi kubilay ve atilla nasıl sence ben bu isimleri de çok beğenirim
bizmde nihal olacak kızımızın adı
ama iki isim düşünüyoruz eda mı olsa berra mı bilmiyorum
güizel fikirleriniz varsa kızlar bekliyoruz tavsiyelerinizi
eşim isteseydi ben de nihal koymak isterdim çok güzel,berra zaman zaman kaba söylenebiliyor eda bence de daha uygun
Selam kızlar ne var ne yok ben yorgunluktan ölüyorum bir yukarı bir aşağıya git gel eşimde yok onun yokluğunu tamamlamaya çalışıyorum aşağıdaki arkadaşa yardım ederek
canım yaaa...yorma kendini sen de hasta olursan kızını da etkileyecek
geçmiş olsun...ıhlamur ve zencefil bana çok iyi geldi busem haberin olsun
maşallah ya kocaman olmuş,karnın da büyük mü<*
bende de hiçbişey yok

Melocum sorma dr a gideceğimiz haftayı beklio kafayı yukarı vermek için iki gündür burnumdan geldi ne işyerinde rahatım ne evde anca ayakta yüricem o zaman iyiyiz

inşallah canım...ağrıların nasıl oldu merak ediyorum seni

keşke geçti diyebilsem ama geçmedi annem duysa kesin bize gel der bende babamın önünde rahat değilim annem mutfakta iş yaparken nasıl uzanırım en iisi bişi sölememek evde yatarım

selam kızlar geçmişi okuyup cevapları yazdım,çoğunuzun keyfi yok benim de öyle sayılır.eşim şekerle ilgili dalga geçiyor canımı sıkıyor,küstüm konuşmuyorum onunla

okuldan geldim arkadaşım kanser tedavisi görüyor kocası ve çocuklarının yanında değil 2 oğlu ilkokula gidiyor ,onlara yemek yaptım ,kendi yemeklerimi ayarladım.yorgunum dünden çok yorulmuşum hastanede.dinleneceğim artık.

burcu sonuçları aldın mı?merak ediyorum seni
lal makarna yapma kıssss...daha vitaminli bişey yap bebeğe faydası yokmuş sana gelsin kilolar

melocum sen şu diyet listesi topiğinin linkini versene tekrar
göbeğim evet bayağı büyüdü yürürken öne çekiyorum resmen

Kızlar 28. Haftada c tesi yani kontrole gidiyorum inşallah benimde bebişim böle kilo almıştır maşalalah herkesin bebişine

keşke geçti diyebilsem ama geçmedi annem duysa kesin bize gel der bende babamın önünde rahat değilim annem mutfakta iş yaparken nasıl uzanırım en iisi bişi sölememek evde yatarım

sen nasıl rahat edeceksen öyle yap canım ama zorlama kendini de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…