bu arada sürmeli gögsünden süt geldiğini yazmış başka gögsünden süt gelmeye başlayan varmı ne zman başlıyormuş ki benim şuan öyle bir şeyim yok
merhaba güzel anneler
benim sabah kontrolüm vardı şeker tahlili yaapıldı inşallah iyi çıkar akşam öğreneceğim bakalım yaptıranlar şeker yüklemesinn kötü old. söylüyor ooof yaaa çokta tatlı yiyorum ya yüksek çıkarsa inşallah çıkmaz
ama en öenemlisi yakışıklımı gördük bugün aaah yaaa insan çok özlüyor
büyümüş oğluşum 27+1 günlük
1127 gr şuan
doktor gelişimi güzel dedi bacak boyu uzunmuş uzun olacak herhalde dedi bakalım sağlıklı olsunda
rapor olayını söyledi aralığın 13 ünde gittiğimde verecek çalışabilir raporunu
bizimki ters duruyormuş doğuma kadar düzelir dedi gögsümün altıda batma oluyor demiştim ya bebişim zıpladığı için oraya çarpıyormuş o yüzdenmiş ters durmasının bir dezavantajıda ilerleyen zamanlarda dahada büyüyeceği için gögüs kafesine baskı yapıp nefes almayı zorlaştırıyormuş, bel ağrısı ve kasık ağrısıda yapıyormuş demekki benim belim o yüzden ağrıyor demekki
magnezyum hapı verdi kramplar için
aaay kızlar detaylıda bizimki yüzünü göstermemeişti cd alamamıştık bugün tekrar girdik
ama bizimki bu seferde elleriyle yüzünü kapatmış ısrarla doktor çikolata ye gel bakalım dedi ama tekrar gittiğimizde sırtını dönmüştü bize resmen naz yapıyor göstermiyor yüzünü şimdiden bizimle oynuyor
sen bir doğda ben sana soracağım dedim bir dahaki muayeneye tekrar gireceğim bakalım bu seferde naz yapacakmı
merhaba güzel anneler
benim sabah kontrolüm vardı şeker tahlili yaapıldı inşallah iyi çıkar akşam öğreneceğim bakalım yaptıranlar şeker yüklemesinn kötü old. söylüyor ooof yaaa çokta tatlı yiyorum ya yüksek çıkarsa inşallah çıkmaz
1127 gr şuan
doktor gelişimi güzel dedi bacak boyu uzunmuş uzun olacak herhalde dedi bakalım sağlıklı olsunda
bizimki ters duruyormuş doğuma kadar düzelir dedi gögsümün altıda batma oluyor demiştim ya bebişim zıpladığı için oraya çarpıyormuş o yüzdenmiş ters durmasının bir dezavantajıda ilerleyen zamanlarda dahada büyüyeceği için gögüs kafesine baskı yapıp nefes almayı zorlaştırıyormuş, bel ağrısı ve kasık ağrısıda yapıyormuş demekki benim belim o yüzden ağrıyor demekki
aaay kızlar detaylıda bizimki yüzünü göstermemeişti cd alamamıştık bugün tekrar girdik
ama bizimki bu seferde elleriyle yüzünü kapatmış ısrarla doktor çikolata ye gel bakalım dedi ama tekrar gittiğimizde sırtını dönmüştü bize resmen naz yapıyor göstermiyor yüzünü şimdiden bizimle oynuyor
sen bir doğda ben sana soracağım dedim bir dahaki muayeneye tekrar gireceğim bakalım bu seferde naz yapacakmı
merhaba güzel anneler
1127 gr şuan
onu bende yapıyorum ama nişasta koymuyorumm
çok güzel oluyor tavsiye ederim
Kızlar iyi akşamlarrr. Senelik iznim vardı onu kullanıyorum geziyorum pek giremedim nasılsınız umarım iyidir.
Kızlar canım çok sıkkın yaa doktora gittim cmt günü.doktor ultrasonda bi ayağı yamuk bak önemli değil doğumdan sonra düzelir dediiAllahım nolur sen onu bana bağışlaaa yarabbimmmmm.ağlamaktan gözlerim şiştiiii ((((
maşallah canım kocaman olmuş oğluşuniçimizde şu anda kontrole gidipte bebeğinin en fazla kg olan sensin galiba bu işin sırrı ne söylede bizde besliyelim böyle güzel bebişlerimiizi
maşallah oğluşuna bizim daha 2 haftamız var nasıl geçcek bilmiyorumm
anladım ben senin ediğini benimki de değişti senin dediğin gibi oldu ama benimkiler çok büyüdü yaaa seninki normalde küçükmüydüki büyümedi diyorsun ben sütyene sığdıramıyorum valla :92: heemen iz oluyor canımı acıtıyor sütyenler:78:benim haftalar öncesinde 1 kere olmuştu şuan bişi yok ama sanki göğsümün ucu değişti gibi böle nokta nokta gibimi desem nasıl anlatsam tipi teğişti sankiama gel gelelim halaa küçüüükk :95:
canım artık ikisi bir aradan çıkar diye kendini teselli et çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Ben pek iyi degilim. Bir kaç gün önce bahsetmiştim size.
Bugün genel cerrahiye gittim. Ve sonuç yine aynı.
Oglumda oldugu gibi kasık fıtıgı oldumÇok fenayım. Bu da demek oluyor ki yine sezeryana girerken fıtıktan da ameliyat olucam
Offffffff
sağol canım sen de zorlama fazlaGeçmişi okuyayım dedim ama hepsini okuyamadım. Gözüme çarpanları yazayım.
Melocum dikkat et kendine.
Sarıseker size de geçmiş olsun. İnşallah daha iyi olursun.
yase kuzenimin aynı durum oldu.onun ilginç olanı ultrasonda görülmeden doğunca sürpriz oldu çok üzüldüler.alçı ve ortopedik ayakkabı ve sık kontrollerle şimdi normale döndü bu arada 2 yaşına haziranda girdi,üzme kendini başka şeyler de olmasınKızlar iyi akşamlarrr. Senelik iznim vardı onu kullanıyorum geziyorum pek giremedim nasılsınız umarım iyidir.
Kızlar canım çok sıkkın yaa doktora gittim cmt günü.doktor ultrasonda bi ayağı yamuk bak önemli değil doğumdan sonra düzelir dediiAllahım nolur sen onu bana bağışlaaa yarabbimmmmm.ağlamaktan gözlerim şiştiiii ((((
bak sen böyle konuları öok okumayı başladın kızacam ama heeeeekızlar subat annelerınden 20haftalıkken oglunu kaybeden arkadasımız vardı ya himeros bebegını kaybedıs hıkayesını paylasmısbundan oncede 17 haftalıkken bır kızını kaybetmısss
cok uzuldum yaaa Allahım kımseye yasatmasın basına gelenlerede en buyuk sabırları versın.
gözde maşallah ya88 günüm kalmış kızlar haftaya plakaya düşcem
canım aynı şeyleri geçen hafta ben yaşadım zor oluyor hakikaten ama sen önceliklisin unutma sana olandan kızında etkilenecek lütfen dikkat etGünaydın kızlar nasılsınız ben bu sabah moralsizim eşim dün hasta oldu grip oldu ve boğazı şişti.Gecede ateşlendi onu öyle görünce çok kötü oluyorum sabah işe geç geldi ama ne geliş yürüyemiyor rengi kaçmış sapsarı kesilmiş suratı ateşi düşmüş çok şükür ama gelir gelmez işlere girişti hemen çok birikmiş diye.Kızımda anladı galiba babasının hasta olduğunu akşam çok huzursuzdu sabahta öyle hiç keyfim yok bu yüzden
cutiecim ben lcnin normal kıyafetlerinin büyük bedenlerinden alıyorum onlarda oluyorBu arada LCW Hamile kolaksiyonu kış ürünlerine bakmak istedim C.tesi günü ama hala gelmemiş nerdeyse kış bitecek. Üzerime kalın bişiylere ihtiyacım var. Ankara için başka bir önerisi olan arkadaşım varsa bana iletebilirmi?
Şimdiden teşekkürler
canım listeni paylaşırsan biz de bir bakalımgünaydın kızlar,
bende bu sabah diyetisyene gittim
bi liste verdi.bu zamana kadar yiyip içtiğim herşey yasak resmen.
Muz ve üzüm bile yasak ne biçim liste anlamadım gitti
gaye aynı durumdayız...benim diyet listesi topiğimde var haberin olsun benim de 2 değerinm 187-178 ve 67-76 dengesiz birazSelam kızlarrr...Uzun bi süre giremedim internete... grip olmuştum ve evde dinlendim.. Eşim işe gelme dedi. Bugün biraz daha iyiyim. Umarım herkes iyidir ve bebişler de iyidir. :))
Cuma günü kontrolüm vardı hem de 100gr şeker yüklemem yapıldı.. 3-4 saat hastanedeydim.
açlık şekerim ve 2. saat şekerimde biraz yükseklik çıktı. 165 olması gereken 168 190 olması gereken 195 çıktı.
Şimdi karbonhidrat ürünlerini azaltarak ve günde 6 öğün (3 ana 3 ara) yiyerek bir diyet uygulayacağım. Haftanın 2 günü pazartesi ve perşembe önce sabah açlık şekerimi öğlen yemeğinden 2 saat sonra da tokluk şekerimi ölçtüreceğim ve doktoruma bildireceğim.Bu şekilde kontrollü gideceğiz bi süre eğer yine yüksek devam ederse doktorum endokrine sevk yapacak.
maşallah bu çok iyi haber emin ol fazlası bebişe gitmiştirinş sonuçların da temiz çıkar canım.
valla anlamadımki bi kaç hafta önce bitişik bloğa tam benim kata biri taşınmıştı o zamandan beri dele dele bitiremediler evi valla :)
bu arada kızlar ben bu hafta 100 gr almışım sadece
ama inş miniğim sadece 100 gr almamıştır o daha fazla almıştır inş
lal varken mi?gezmede onun üstüne tanımıyorumseni yılın gezen annesi seçtim:))
esra geçmiş olsun keyifsizsin bu aralar farkındayım dikkat et..selam kızlar ben hiç iyi değilim bugün belim çok ağrıyor dün akşamdan beri gece kötürüm gibi oldum ayaklarımı tepretemiyordum inşallah bir an önce geçer ya çok kötüyüm
lal mete de iyi kubilay ve atilla nasıl sence ben bu isimleri de çok beğenirimkızlar batuhan ve alpeenden vazgeçtik sanırım şimdide mete diyoruz.nasıl mete?
çocukta şaşırdı valla her hafta başka isimle seviyoruz
eşim isteseydi ben de nihal koymak isterdim çok güzel,berra zaman zaman kaba söylenebiliyor eda bence de daha uygunbizmde nihal olacak kızımızın adı
ama iki isim düşünüyoruz eda mı olsa berra mı bilmiyorum
güizel fikirleriniz varsa kızlar bekliyoruz tavsiyelerinizi
canım yaaa...yorma kendini sen de hasta olursan kızını da etkileyecekSelam kızlar ne var ne yok ben yorgunluktan ölüyorum bir yukarı bir aşağıya git gel eşimde yok onun yokluğunu tamamlamaya çalışıyorum aşağıdaki arkadaşa yardım ederek
geçmiş olsun...ıhlamur ve zencefil bana çok iyi geldi busem haberin olsunslm kızlar..
Nasılsınız_?
Ben hastayım.. Boğazlarım çok ağrıyor, öksürüğüm warGece hiç ama hiç uyuyamıyorum. Dün gece 5 buçukta kalktım yataktan pcyi açtım buraya yazıcaktım yazmadım. Sonra gittim yattım. Zar zor uyumuşum. Gece rüyamda doğum yaptım. Ufacık bebeğim ama çok rahat nefes alabildiği için ewe götürmemize izin wermişler. Hastanede diyorum anneme annee yaa oğlumun kıyafetlerini yıkamamıştım daha pis pis mi giydircem ben şimdi oğluma onları mikrop kapar diyorum ama mecbur giydiriyorum. Hiç sütüm yoktu, mama besledim oğluma.. Gerçek gibiydi çok etkilendim.
Dün gece uyumadan bir ara kalkıp pcyi açtım dedim ya hani size yazıcakken wazgeçip yattım dedim. Rüyamda o da aklımda kalmış ama size yazmışım die aklımda kalmış. Kendi kendime diyorum ki bir fırsat bulup gidip doğum yaptığımı ii olduğumuzu kk ya yazayım.Uykusuzluğumun sebebinin demek doğum olacağınıda söyleyeyim diyorum:))) Uyandım ama hala etkisindeyim aklıma geldikçe gülüyorum:)))))))) Hayır olsun diyim:)
Burcucum bu arada geçmiş olsun cnm inş ii sonuçlarla geri dönersin çünkü 100 gr lık çok daha kötü
maşallah ya kocaman olmuş,karnın da büyük mü<*merhaba güzel anneler
1127 gr şuan
bende de hiçbişey yokbu arada sürmeli gögsünden süt geldiğini yazmış başka gögsünden süt gelmeye başlayan varmı ne zman başlıyormuş ki benim şuan öyle bir şeyim yok
Kızlar 28. Haftada c tesi yani kontrole gidiyorum inşallah benimde bebişim böle kilo almıştır maşalalah herkesin bebişine
inşallah canım...ağrıların nasıl oldu merak ediyorum seni
Kızlar 28. Haftada c tesi yani kontrole gidiyorum inşallah benimde bebişim böle kilo almıştır maşalalah herkesin bebişine
keşke geçti diyebilsem ama geçmedi annem duysa kesin bize gel der bende babamın önünde rahat değilim annem mutfakta iş yaparken nasıl uzanırım en iisi bişi sölememek evde yatarım
sen nasıl rahat edeceksen öyle yap canım ama zorlama kendini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?