2011 Şubat Anneleri

selam kızlar ne zamandır giremiyorum nete ben bir kaç gündür hastanelerdeydim şimdi şimdi oturuyorum yerime önce kendi dr. um sonra dahiliye dr.u ve ardındanda insülin başlangıcı dün akşam insüline başladım her ana yemekten önce kendşşme vuruyorum sonra yemek yiyorum.

canım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine insülin iğneni hiç aksatma inş bebiş doğunca buda geçer gider

çok geçmiş olsun yaaa bol bol dinlen problem neydi canım

Geçmiş olsun canım ya ne oldu birden bire böyle hastanelere gittin

Melocum nasılsın canım.Yemekleride yapıp gelmişsin gene bu akşam bende gidiyim de eşime iyi gelecek hasta yemekleri yapıyım

selincim olsun bunu da atlatacağız.ben bu hafta diyetimi yapacağım eğer olmazsa haftaya ya da bayramdan sonra ben de insüline başlayacağım,Allah yardımcımız olsun
aynı şeylerle dün ben uğraştım sabah 6 da gittim akşam 6 da çıktım kadın doğum diyetisyen ve dahiliyeye sevketti.şeker cihazı için rapor çıktı.

Melocum nasılsın canım.Yemekleride yapıp gelmişsin gene bu akşam bende gidiyim de eşime iyi gelecek hasta yemekleri yapıyım

canım sıcacık bir çorba yap sen ona herşeyden iyi gelir limon sıkarsın epey içini açar,geçen hafta biz hastayken hep tavusuyu çorbası içtik bol limonlu çok iyi geldi

canım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine insülin iğneni hiç aksatma inş bebiş doğunca buda geçer gider

sağol canım hiç aksatmıyorum günde 4 kez vuruluyorum sabah öğle akşam birde gece saat 23.00 te:2:

çok geçmiş olsun yaaa bol bol dinlen problem neydi canım

sağol canım zaten önceden tip 2 diyabet hastasıydım hap kullanıyordum hamilelikten önce gayet iyiydi ama hamileleikte bebekte kendisi ürettiği için çok yükseklere çıktı şekerim şimdi doğuma kadar insüline devam :2:

şekerim çok yüksek çıktı canım 50 gr lık yüklemede

canım sıcacık bir çorba yap sen ona herşeyden iyi gelir limon sıkarsın epey içini açar,geçen hafta biz hastayken hep tavusuyu çorbası içtik bol limonlu çok iyi geldi

tavuksuyu çorba zaten bütün hastalıklara bire bir dimi en iyisi ben onu yapıyım eşime içsin sıcak sıcak.
Senin bu diyet listenin çıktısını bende aldım canım yarından itibaren senin diyetine bende başlıyorum inş.

Ahh canım inş.en kısa zamanda normal'e döner şekerin sende melo gibi diyettisyene gittin mi.

atlatacağız inşallah canım 6 öğün yiyorum yemeklere dikkat ediyorum benimde insülin raporum çıktı zaten önceden şeker cihazı raporumda vardı tam oldu yani
Allah sağlığımızı elimizden almasın inşallah,sağlık gibisi yok

amin canım olsun ...sen yediklerine dikkat et yeter

öyle dimeee ben makarnasız yaşayamam.ama makarna pilavdan daha masum diye biliyorum

yok yok sebzeyi ihmal ettik diye gittim pırasa aldım onu pişirdim.yarında yerim bol bol yaptım buyrun

canım geçmiş olsun.bende çok korkuyorum umarım çıkmaz bendede...

kızlar bende bi koşu gittim banyoları cifledim hazır ciflemişken bi de mis gibi banyo yaptıımmm.
sonra da yeşil mercimek yapmaya karar verdim onu haşlanması için koydum geldim.ben bu hızla temizlik yaparsam doğuma kadar ancak :)))

Ayy ne güzel yemekler yapıldı,temizliklerde yapılıyor evde olmanın en güzel yanı bu işte,yada yarı zamanlı çalışmanın öğleden sonra evdesin herşeyini yapıyorsun şimdi benim yemeğimde yok eve gidicem eşime yemek yapıcam garibim açtır kaç saattir kalkıp yapamazda kendine.

çalışma konusu konuşulmuş,kimi evde kalmak da iyi kimi arkadaşlar da kendi paran demiş.ben de ikisi de var yarım gün çalışıyorum öğleden sonra evdeyim...

ayy canım yakın olsaydık sanada bi çorba kaynatıveriridim geçerken alırdın ama nerdeee.sana da kolay gelsin

al benden de o kadar en zor kısmıda işten eve gidince evde yemek olmaması
o kadar zor geliyor ki bugün benimde yemek yok ve ben şimdi gidince yemek yapmak zorundayım maalesef birisi bizde hazıra gitsek ne olurdu ki git birde bu yorgunlukla yemek yap
insan evde durunca zor gelmiyor bu kadar dinlenik oluyor vücutlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…