selam kızlar ne zamandır giremiyorum nete ben bir kaç gündür hastanelerdeydim şimdi şimdi oturuyorum yerime önce kendi dr. um sonra dahiliye dr.u ve ardındanda insülin başlangıcı dün akşam insüline başladım her ana yemekten önce kendşşme vuruyorum sonra yemek yiyorum.
melocum canın tatlı istediğinde ne yapıyorsun yediklerinde hiç tatlı yok
selam kızlar ne zamandır giremiyorum nete ben bir kaç gündür hastanelerdeydim şimdi şimdi oturuyorum yerime önce kendi dr. um sonra dahiliye dr.u ve ardındanda insülin başlangıcı dün akşam insüline başladım her ana yemekten önce kendşşme vuruyorum sonra yemek yiyorum.
selincim olsun bunu da atlatacağız.ben bu hafta diyetimi yapacağım eğer olmazsa haftaya ya da bayramdan sonra ben de insüline başlayacağım,Allah yardımcımız olsunselam kızlar ne zamandır giremiyorum nete ben bir kaç gündür hastanelerdeydim şimdi şimdi oturuyorum yerime önce kendi dr. um sonra dahiliye dr.u ve ardındanda insülin başlangıcı dün akşam insüline başladım her ana yemekten önce kendşşme vuruyorum sonra yemek yiyorum.
Geçmiş olsun canım ya ne oldu birden bire böyle hastanelere gittin
Melocum nasılsın canım.Yemekleride yapıp gelmişsin gene bu akşam bende gidiyim de eşime iyi gelecek hasta yemekleri yapıyım
canım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine insülin iğneni hiç aksatma inş bebiş doğunca buda geçer gider
çok geçmiş olsun yaaa bol bol dinlen problem neydi canım
Geçmiş olsun canım ya ne oldu birden bire böyle hastanelere gittin
Melocum nasılsın canım.Yemekleride yapıp gelmişsin gene bu akşam bende gidiyim de eşime iyi gelecek hasta yemekleri yapıyım
canım sıcacık bir çorba yap sen ona herşeyden iyi gelir limon sıkarsın epey içini açar,geçen hafta biz hastayken hep tavusuyu çorbası içtik bol limonlu çok iyi geldi
sağol canım hiç aksatmıyorum günde 4 kez vuruluyorum sabah öğle akşam birde gece saat 23.00 te:2:
sağol canım zaten önceden tip 2 diyabet hastasıydım hap kullanıyordum hamilelikten önce gayet iyiydi ama hamileleikte bebekte kendisi ürettiği için çok yükseklere çıktı şekerim şimdi doğuma kadar insüline devam :2:
şekerim çok yüksek çıktı canım 50 gr lık yüklemede
selincim olsun bunu da atlatacağız.ben bu hafta diyetimi yapacağım eğer olmazsa haftaya ya da bayramdan sonra ben de insüline başlayacağım,Allah yardımcımız olsun
aynı şeylerle dün ben uğraştım sabah 6 da gittim akşam 6 da çıktım kadın doğum diyetisyen ve dahiliyeye sevketti.şeker cihazı için rapor çıktı.
atlatacağız inşallah canım 6 öğün yiyorum yemeklere dikkat ediyorum benimde insülin raporum çıktı zaten önceden şeker cihazı raporumda vardı tam oldu yani
Allah sağlığımızı elimizden almasın inşallah,sağlık gibisi yok
selam kızlar geçmişi okuyup cevapları yazdım,çoğunuzun keyfi yok benim de öyle sayılır.eşim şekerle ilgili dalga geçiyor canımı sıkıyor,küstüm konuşmuyorum onunla
okuldan geldim arkadaşım kanser tedavisi görüyor kocası ve çocuklarının yanında değil 2 oğlu ilkokula gidiyor ,onlara yemek yaptım ,kendi yemeklerimi ayarladım.yorgunum dünden çok yorulmuşum hastanede.dinleneceğim artık.
burcu sonuçları aldın mı?merak ediyorum seni
lal makarna yapma kıssss...daha vitaminli bişey yap bebeğe faydası yokmuş sana gelsin kilolar
atlatacağız inşallah canım 6 öğün yiyorum yemeklere dikkat ediyorum benimde insülin raporum çıktı zaten önceden şeker cihazı raporumda vardı tam oldu yani
Allah sağlığımızı elimizden almasın inşallah,sağlık gibisi yok
Ayy ne güzel yemekler yapıldı,temizliklerde yapılıyor evde olmanın en güzel yanı bu işte,yada yarı zamanlı çalışmanın öğleden sonra evdesin herşeyini yapıyorsun şimdi benim yemeğimde yok eve gidicem eşime yemek yapıcam garibim açtır kaç saattir kalkıp yapamazda kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?