2011 Şubat Anneleri

kızlar ben kaaçar biraz uzanayım herkese iyi akşamlar öpüyorum

kendinize ve bebiklerinize iyi bakın emi

sonunda evimi silmeyi başardım ve benden bu kadar dedim.
ya valla süpürgeyi açsaymışım bide 1 hafta yatcaktım sanırım.
yemeğimi de yaptımm. şimdi kocacığımı bekliyorum :))

sonunda evimi silmeyi başardım ve benden bu kadar dedim.
ya valla süpürgeyi açsaymışım bide 1 hafta yatcaktım sanırım.
yemeğimi de yaptımm. şimdi kocacığımı bekliyorum :))

Ooohhh ne güzel temiz temiz oturun... bende hem bebişimin odasına koyacağım halıyı hemde salon halımızı yıkamaya vermiştim.Misss gibi geldiler... Salon halısını serdim sermesine ama pişman oldum sonradan :)) keşke daha sonra serseydim.

Menüde ne var bugün?

valla bende düşünüyodum ama geçen kadına sildirdim tüm halıları doğumdan önce yıkamaya veririm diyorum.
menümüz şööle yeşil mercimek,bulgur pilavı caık sağlık fışkırıyo valla

Ooohhh valla hepsine bayılırım... Fakat bu şeker meselesi yüzünden doktorum nohut,kuru fasulye,mercimek ve mercimek çorbasını yasakladı.Çünkü şekeri yükseltiyormuş... Ama bulgur pilavına asla hayır diyemeeeemm

hadi yaa mercimektemi bende kara kara düşündüm ne pişirsem diye bende de yüksek çıktı biraz ama daha bişi demedi dr ikincisi yapılınca yasaklar geliyo sanırım

kız gözde konyanın tozu sillenin kızı derler duydun mu o yüzden 2 güne kalmaz çok tozlanır yine:))yılın gezen annesi ben ha ayy tşk ederim şekerim ödülümüde beklerim ama.:)))ayrıca menünde çok güzelmiş bekle geliyorum:)))

hadi yaa mercimektemi bende kara kara düşündüm ne pişirsem diye bende de yüksek çıktı biraz ama daha bişi demedi dr ikincisi yapılınca yasaklar geliyo sanırım

evet benim 50gr yüklemede yüksek çıkmıştı cuma günü 100gr yükleme yapıldı onda da açlık ve 2. saat şekerde biraz fazlalık var. Karbonhidratı azalttım. Ekmek,pilav,makarna,hamur işi bunları minimuma indirdim.Tatlı yiyecek olursam az miktarda ve sütlü tatlı yiyorum. Bu nohut,kuru fasulye,mercimek ve mercimek çorbası olayını bende bilmiyordum bugün doktorum söyledi.Bunlar da yükseltir şekeri dedi.
Çorba olarak tarhana,yoğurt çorbası,domates çorbası,tavuk suyuna çorbalar öneriyorum dedi... Mutlaka günde 6 öğün yapacakmışım. yani 3 ana öğün ve 3 ara öğün.
Ara öğünlerde yoğurt+ekmek,çorba tüketebilirim. Ama mutlaka 1 ara öğünüm meyve olacak. Çok tatlı elma yada çok tatlı armut tercih etmeyeceğim.Ayrıca şu kocaman elmalardan da olmayacak.Orta boy ve ekşice elma olacak. Bol su içilecek.
Bu şekilde bir diyet uygulayacağım.
Pazartesi ve perşembe günleri önce sabahtan açlık şekerimi , öğlen yemeğinden 2 saat sonra da tokluk şekerimi ölçtüreceğim.

aaa bak bunu bilmiyodum.demek konyanın tozu meşhur haa bıktım ama ben o tozdan.
gel şekerim gel beraber yiyelim zaten eşim biraz gecikicem sen yen dedi yalnız çekilmiyo :))

ben 50 lik yaptırdım sonucu telden öğrendim doktordan sınırda dedi 146 çıkmış bi dahaki kontrole geldiğinde bi de 100 lük yapalım dedi o zamana kadar dikkat et falan da demedi.gerçi tatlı düşkünü diilimidr.ara öğünde yerim ama bakalım 100 lük kaç çıkcak 24ünde yapılcak

100'lük biraz daha uzun sürüyor. 3 kere 1'er saat arayla kan veriyorsun.

hemen geliyorum şekerim maksat seni yalnız bırakmamak

100'lük biraz daha uzun sürüyor. 3 kere 1'er saat arayla kan veriyorsun.

ayy bekliycez artık aman yaa şu kilolar başa bela kilolu hamile kalanlarda olma riski daha fazlaymış ondanmıdır yoksa annem şeker hastası ondanmıdır bilemedim.

hemen geliyorum şekerim maksat seni yalnız bırakmamak

bekliyoruumm

ayy bekliycez artık aman yaa şu kilolar başa bela kilolu hamile kalanlarda olma riski daha fazlaymış ondanmıdır yoksa annem şeker hastası ondanmıdır bilemedim.

bekliyoruumm

Canım sende kilo yokki... yani resminden gördüğüm kadarıyla kilolu değilsin pek...
O muhtemelen genetik kaynaklıdır. Ama tabi takipçisi olman gerek.Ve ailende şeker olduğunu doktoruna mutlaka bildir canım.

Canım sende kilo yokki... yani resminden gördüğüm kadarıyla kilolu değilsin pek...
O muhtemelen genetik kaynaklıdır. Ama tabi takipçisi olman gerek.Ve ailende şeker olduğunu doktoruna mutlaka bildir canım.

valla 76 kilo hamile kaldım şimdi 80,5 olmuşum kiloda var ikiside birden olunca sonuç bu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…