2011 Şubat Anneleri

valla 76 kilo hamile kaldım şimdi 80,5 olmuşum kiloda var ikiside birden olunca sonuç bu galiba

bende 80 ile hamile kaldım şimdi 86'yım. Muhakkak kilonun bir etkisi vardır ama tek başına bir etki değil bu. Çünkü çok arkadaşım var kilolu hamile kalan fakat hiç şeker sorunu yaşamayan. Bizde yatkınlık olduğu için gebelikle birlikte azıyor bu şeker illeti.
Sende genetik miras bende de polikistik overden kaynaklı insülin direnci vardı.Üstüne gebelik binince iyice hortladı tabi.

yaaa sorma bende bi pko da var amaaannn bende olması kaçınılmazmış zaten
kilo+pko+genetik yatkınlık
hoş zaten ben kilolarımı da hep pko ya bağlıyorum.doktorum bana gebe kalınca geçme ihtimali yüksek demişti.normalde kilo vermekte zorlanan ben hamile kaldım henüz 4,5 kilo aldım

burcu da benim gibi yapmış galiba açık bırakıp pcyi bi yerlere kaybolmuş:)

Arkadaşımda da pko vardı ve hiç kilosu yoktu ilk bebeğine çok kolay hamile kaldı doğum sonrasında (ki sezeryan oldu) pko'dan esert kalmamıştı.Spral takıldı spral'e rağmen 2. ye hamile kaldı doğumdan 7 ay sonra Şimdi 2 bebeği var ve dal gibi

ya aslında türkiyede bu teşhisi çok kolay koyuyolarmış ama normalde okadar kolay konulacak bişi diilmiş.artık kime sorsam pko diyolar.benimde kardeşim florance nightingale hastanesinde hemşire orda çok ii bi profa götürmüştü beni o anlatmıştı bende var olduğunu kabul etti ama kolay kolay koncak bi teşhis diil demişti.benim yumurtam oluşmuyodu zaten serephone+ovitrelle yle ancak hamile kalabildim

Hatunlar selam,
Kan testi idrar testi şeker fln normal sınırlarda çıktı kızlar, üstümden de bir yük kalktı, 88-139 sonuçlarım, ordan taç'a gittik, büyükbabası ve anneannesi kağana winnie the pooh lisanslı bornoz takımı ve battaniye aldılar battaniyesi yumuşacık kızlar kağan sürekli sarılıyor :)) bornoz indirime girmiş bayıldım harika bişi, 4-6 yaş aldım ki uzun süre kullanabilsin, bide alınanları kumaştan çantalara koyup veriyorlar çantalara bayıldım,
şu an kağancım kucağımda bi yolunu bulsamda saldırsam pc ye diye bakıyor:)))
Şimdi oğlumu kokladımda evlat kokusu kızlar bambaşka gerçekten, Rabbim herkse nasip etsin ohh mis mis
Biz küpleri dizicez şimdi öpüyorum sizi iyi akşamlar

Oh oh eline sağlık cnm güle güle kirletin
Cnm hayırlısı ile doğum sonunda geçer inş. bu insülin olayı, eminim zor oluyordur ama bebiş iyi olsunda anneler her şeye katlanır

Cnm sağolasın, sonucumu aldım, sınırlar içinde şekerim,ama üst sınıra yakın olduğu için dr ilerki yaşlarda stres yada üzütü yaşarsan muhtemelen şeker çıkabilir dedi ona takıldım biraz, ailede yok inş bendede olmaz, hamişlikteki geçici fakat norml hayattaki baya zor olur eminim..
Erkekler bazen minik çocuklar gibi oluyorlar cnm takmamaya çalış, onlarda bizimle birlikte hamileymiş gibi davanıyorlar
bu arada sürmeli gögsünden süt geldiğini yazmış başka gögsünden süt gelmeye başlayan varmı ne zman başlıyormuş ki benim şuan öyle bir şeyim yok

Cnm herkesten gelecek diye bişi yok, çoğunluktan gelmez, ama süt gelenin çok sütü olacak yada gelmeyenin az olacak diye bişi yok cnm öyl düşünme süt hormonlarının yüksekliği ile alakalı, ben oğlumu ikinciye 2.5 aylık hamileykn kestiğim için süt hormonlarım yüksek şu an arada bendende geliyor ama az bi kç damla

Cnm insanın kendi işinin olması gerçekten güzel bir durum olur eminim, inş işiniz rast giderde planlarınız işler cnm
Cnm geçmiş olsun çabucak atlatırsın inş, rüyan hayrolsun cnm sağlıkla kucaklayacağına delalettir inş.
Cnm nasıl çıktı şekerin, maş oğlusuna

Cnm ben kağanada bu oğlumada 1 kere ayrıntılı yaptırdım 23. haftada o kadar, daha öncede duymadım 2 ayrıntılı istendiğini, belkide arkadasının özel bir durumu vardır
Eline sağlık cnm, tel kırma görmedim sanırım daha önce, yakından görürsem görüp görmediğime daha net karar veririm :) ama şu bir gerçek çok hoş duruyor eline sağlık, konuşlanlardan anladığım kadarıylada zahmetliymiş maş diyim sana
aa süper kız oğlumla adaş olurlar, ben hep kağan koymakla çok doğru yapmışız derim, adıyla büyüsün kuzucuk inş
kızlar batuhan ve alpeenden vazgeçtik sanırım şimdide mete diyoruz.nasıl mete?

çocukta şaşırdı valla her hafta başka isimle seviyoruz
Güzel bence cnm
selam kızlar ben hiç iyi değilim bugün belim çok ağrıyor dün akşamdan beri gece kötürüm gibi oldum ayaklarımı tepretemiyordum inşallah bir an önce geçer ya çok kötüyüm

Geçmiş olsun cnm zorlandın mı acaba?
Cm Alla kolaylık versin taşınmak zor iş, inş. güzel haberlerle dönersin
Kız maş ya, çok iyi almışsın, ben yarın sabah tartılayım bakalım ama ben aldım bi kaç gündür farkediyorum cips fln kaçırdım bi kaç büyük paket :)))bide gece tostları fln :)))
yaa inşallah iyi çıkar canım sonucun... bende şimdiden fenalaşırmıyım kusarmıyım diye düşüüyorum valla napalım bebekler icin katlancaz

Cnm müdahale ederler hemen hastanede ama ben tek gitmeye cesaret demedim yinede babamla gidip geldik hep nolur nolmaz diye
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

Teşekkürler cnm
hadi güzel haberlerle gell canımmm

Sağolasın cnm

Son düzenleme:
Kızlar çıkıyorum şimdi kağan uyusun girmeye çalışıcam oyun oynayalım biraz oğluşla öpüldünüz

kimse yokmu huuu eşim geldi yemek yedi başı ağrıyomuş çay olana kadar uzanayım dedi bende size koştum :) napıyosunzu

kimse yokmu huuu eşim geldi yemek yedi başı ağrıyomuş çay olana kadar uzanayım dedi bende size koştum :) napıyosunzu

kimsecıkler yok heralde canım bır saatır buralardayım herkes yemekte heralde.. geldımı senın mısafırlerr???

Yemek sati ben de baktım tek başımayım diye tv izlemeye geçtim:))

aynen bende osmancıkı ızlıorum oyle bı gecer zaman kı.
Az once de bır dogum hıkayesı okudum tuhaf oluyorum yaa nası cıkcak acaba cımcımler ordannn

arkadaslar hamılelıkte nar yemekle ılgılı bı bıldınız var mı hamılelıkte pek onerılmıomus dıye duydum..

arkadaslar hamılelıkte nar yemekle ılgılı bı bıldınız var mı hamılelıkte pek onerılmıomus dıye duydum..

canım bende duydum hatta bi arkadaşım kesinlikle yemede suyunuda içme dedi tv de izlemiş dr birisi düşüğe sebep olduğunu söylemiş bende yemiyorum

canım bende duydum hatta bi arkadaşım kesinlikle yemede suyunuda içme dedi tv de izlemiş dr birisi düşüğe sebep olduğunu söylemiş bende yemiyorum

evet canım ıbrahım saracoglu ılk 4 ayda tehlıkelı oldunu solemıs dusuge ve kanamaya yol acar dıe sımdı nette baktımda e-gebelık sıtesınde gebelıkte grıp enfeksıyonuna karsı bol mıktarda sıvı gıda alın portakal greyfurt limon suyunu taze sıkılmıs olarak karıstırarak ıcın nar suyuda ıyı gelmektedır dıooo :26:

selam arkadaşlar bugün benim bebişim çok uslu neden acaba ya ((( sağ kalçamda çok ağrıyooooo (((((((((

bel ve kalca agrısı bende de oluyo canım ozellıklede gece yatıs seklımden sabaha zor kalkıorum olagan bısey sanırım..
bebısın ıcınde endıshelenme hıc mı hıssetmedın yoksa az az mı bugun dınlenmededır belkı annesı ben hareket halındeyken pek anlamıorum uzanıp dınlendıgım zaman daha cok hıssedıorum.

Bugün bir iki kere hissettim hiç böyle yapmazdı. Yatınca biraz sevip okşayımm belki tepki verirr:)))Kalcamda normalde 1 aydır ağrı var ama bugün cok kötü oturduğum yerden kalktımmı sendeliyorum resmen

ii geceler kızlarr
ayy ben biraz önce bi bardak nar suyu içtim yaaaa korktum şimdi bidaha içmem sanırım bu yazılanları okuduktan sonra bilmiyodum ya düşüğe sebep olaiblieceğini iiki yamışsınız bende okumuşum uf yaa ben bikaçkere içtim böle sorun olmaz Allahın ziniyle inşş
buarada çok şükür şeker testimiz temiz çıktı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…