selam arkadaşlar bugün benim bebişim çok uslu neden acaba ya((( sağ kalçamda çok ağrıyooooo (((((((((
ii geceler kızlarr
ayy ben biraz önce bi bardak nar suyu içtim yaaaakorktum şimdi bidaha içmem sanırım bu yazılanları okuduktan sonra bilmiyodum ya düşüğe sebep olaiblieceğini iiki yamışsınız bende okumuşum uf yaa ben bikaçkere içtim böle sorun olmaz Allahın ziniyle inşş
buarada çok şükür şeker testimiz temiz çıktı
evet canım ıbrahım saracoglu ılk 4 ayda tehlıkelı oldunu solemıs dusuge ve kanamaya yol acar dıe sımdı nette baktımda e-gebelık sıtesınde gebelıkte grıp enfeksıyonuna karsı bol mıktarda sıvı gıda alın portakal greyfurt limon suyunu taze sıkılmıs olarak karıstırarak ıcın nar suyuda ıyı gelmektedır dıooo :26:
göbek deligimin çevresi acıyor igne batar gibi acaba büyüyormu göbegim ???
oohh ohh ne guzel darısı basıma bende cok korkuyorum yaa su seker testınden tamda bayramdan sonraya ılk ptesıne denk gelıo bayrdamda seker tatlı matlı hıcbısı yememem lasım..
Canım bu nar konusu benım kafamı cok karıstırdı aslında cok faydalıymıs ama bende onun ıcın bugun almıstm sabahları sıkıp taze tuketmek ıcın.. nette bı baktım ılk 4 ay sakıncalıymıs bılmıom kı napsam normalde resmen dogal antıbıyotıkmıs kan yapıomus cook faydalıymıs aması var ıste.. deneyımlı annelerden fıkrı olan yokmu acaba
canım greyfurt karaciğerde ilaçların tutulmasına sebep olabiliyor diye biliyorum, ilaç aldığın zamanlar greyfurt yememeye çalış. farklı öğünlerde ye.bende valla bugun ıkı tane aldım sole yapabılırz sakıncası olmaz sanırım sabah bır portakal ve yarım nar suyu sıkıp karısıtırarak ıcebılırız sanırım.. Ayrıca greyfurt suyuda cok saglıklıymıs bılgınıze.
bu bayram senle bana haram canım, pazartesi sabah şeker yüklemesi yapılacak bana da) biz bu bayram sebze & meyveye devam
canım greyfurt karaciğerde ilaçların tutulmasına sebep olabiliyor diye biliyorum, ilaç aldığın zamanlar greyfurt yememeye çalış. farklı öğünlerde ye.
kızlar bugün kıyafet bakmaya çıktım. ama seçenek çok azdı. hamile mağazası yok yakınlarda, normal mağazalarda büyük beden bir şeyler alırım diye düşünüp çıktım ama moralim bozuldu. üst bedeni olanın göbeği dar geliyor, göbeği olanlarda omuzlar düşüyor, offf. sonunda bir tane elbise aldım defacto'dan, içime çok fazla sinmedi ama daha da gezmeye enerjim yoktu. bugün kendimi daha şişko, çirkin, vs, vs.. hissetim. alışveriş olayı kapanmıştıryetteeeeer
yaaaa size bişi dicemmmm.yarın 8.30da şeker yüklemesi yaptırcammmm
amaaa benim karnım acıktıııı accık yesemmm olmasmıııı
yeme canım yeme 10 saat aç olmakta fayda var.sen bence yat uyu açlığını unutrsun :)
yasase cim maalesef yemeee dayan azcık
gözde hoşgeldinnn geldimi misafirlerin bugünde bin kere sorduk heralde
aç hayatta uyuyamammm.su yada süt tüketmek te mi yasakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?