2011 Şubat Anneleri

selam arkadaşlar bugün benim bebişim çok uslu neden acaba ya ((( sağ kalçamda çok ağrıyooooo (((((((((

annesi çok yorulmuştur dinleniyordur gece harekete geçer meraklanma canım...bel ağrısı bendede var artık ağrılarımız sızılarımız oluyor

oohh ohh ne guzel darısı basıma bende cok korkuyorum yaa su seker testınden tamda bayramdan sonraya ılk ptesıne denk gelıo bayrdamda seker tatlı matlı hıcbısı yememem lasım..
Canım bu nar konusu benım kafamı cok karıstırdı aslında cok faydalıymıs ama bende onun ıcın bugun almıstm sabahları sıkıp taze tuketmek ıcın.. nette bı baktım ılk 4 ay sakıncalıymıs bılmıom kı napsam normalde resmen dogal antıbıyotıkmıs kan yapıomus cook faydalıymıs aması var ıste.. deneyımlı annelerden fıkrı olan yokmu acaba

ya canım şimdi içsemmi içmesemmi geçen pazardan 3 tane nar almıştım suyunu sıkıp içeyim diyordum ki bu düşük riskini duyunca vazgeçtim narlarım duruyor öylece amaaaaa ben napacam şimdi yafff

bende valla bugun ıkı tane aldım sole yapabılırz sakıncası olmaz sanırım sabah bır portakal ve yarım nar suyu sıkıp karısıtırarak ıcebılırız sanırım.. Ayrıca greyfurt suyuda cok saglıklıymıs bılgınıze.

hepinize iyi akşamlar güzel anneler

göbek deligimin çevresi acıyor igne batar gibi acaba büyüyormu göbegim ???

dün de ben aynısını yazmıştım; genişlediği içindir diye yorumlar geldi mavicim

bu bayram senle bana haram canım, pazartesi sabah şeker yüklemesi yapılacak bana da) biz bu bayram sebze & meyveye devam

canım greyfurt karaciğerde ilaçların tutulmasına sebep olabiliyor diye biliyorum, ilaç aldığın zamanlar greyfurt yememeye çalış. farklı öğünlerde ye.

kızlar bugün kıyafet bakmaya çıktım. ama seçenek çok azdı. hamile mağazası yok yakınlarda, normal mağazalarda büyük beden bir şeyler alırım diye düşünüp çıktım ama moralim bozuldu. üst bedeni olanın göbeği dar geliyor, göbeği olanlarda omuzlar düşüyor, offf. sonunda bir tane elbise aldım defacto'dan, içime çok fazla sinmedi ama daha da gezmeye enerjim yoktu. bugün kendimi daha şişko, çirkin, vs, vs.. hissetim. alışveriş olayı kapanmıştır yetteeeeer

iyi aksamlar kizlar bugun kan verdim cuma gunu ebemizde sonucu alacagiz

aynen ole canım malesef meyvenın fazlasıda zararmıs ona bıle dıkkat yanııı.

ne ılacı canım.. ben bı tane ılac kullanıorum oda kan ılacı onuda sabah 7 de esımı ıse gonderıken alıorum yatıp uyuyorum kahvaltımıda 12 de yapıorum o zaman ıcsem uygun mu kı sen baska ne ılaclar kullanıosun??

ayy bugun bende kıyafet bakmaya cıktım lcw da hamıle reonu var dıe oraya gıttım yenı acıldı yok dedı buyuk bedenlere baktım uzerıme ıkı parca bısı aldım onemlı olan alt taraftı onada bısı bulamadım yaaa oofff bı dogum yapıyımm ahdım varrrr

yaaaa size bişi dicemmmm.yarın 8.30da şeker yüklemesi yaptırcammmm
amaaa benim karnım acıktıııı accık yesemmm olmasmıııı

yaaaa size bişi dicemmmm.yarın 8.30da şeker yüklemesi yaptırcammmm
amaaa benim karnım acıktıııı accık yesemmm olmasmıııı

yeme canım yeme 10 saat aç olmakta fayda var.sen bence yat uyu açlığını unutrsun :)

yasase cim maalesef yemeee dayan azcık

gözde hoşgeldinnn geldimi misafirlerin bugünde bin kere sorduk heralde

kızım da heycan yaptı sanırım bugün sabahtan beri uslu uslu uyuyodu şimdi çıldırmış gibi içimde dans ediyo ya da tepiniyo istemiyorum diye :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…