2011 Şubat Anneleri

kızım da heycan yaptı sanırım bugün sabahtan beri uslu uslu uyuyodu şimdi çıldırmış gibi içimde dans ediyo ya da tepiniyo istemiyorum diye :))))

valla annenin duygularını hissederlermiş bebeler sende bir heyecan bastı galiba onuda etkiledi

ne pişirdin misafirlere yoldan geliyolar açtırlar

valla annenin duygularını hissederlermiş bebeler sende bir heyecan bastı galiba onuda etkiledi

ne pişirdin misafirlere yoldan geliyolar açtırlar

ööle valla
zıkkım yapmak isterdim ama bulamadım malesef
akşam yemeğini bolcana yapmıştım yeşil mercimekle bulgur pilavı bi de yanına caık artık onla idare etcekler :))

kızlarr ben kaçarrr
rüyalarına bebişleriniz girsin inşallahhh ..gerçi gözdeye bu akşam bi ağğırlık çöker yaaa.Allah tez
zamanda hafifletsinn

kızlarr ben kaçarrr
rüyalarına bebişleriniz girsin inşallahhh ..gerçi gözdeye bu akşam bi ağğırlık çöker yaaa.Allah tez
zamanda hafifletsinn

ammmiiiiinnnnnn
ben kaçıyorum kızlar yataklarını falan yapıyım da bari geldiğiniz gibi yatın msjı veriyim :)))

hadi herkese iyi geceler

bebekler girsin rüyalarımıza ama dün gece arkadaşların gördüğü gibi erken doğumlar falan oalrak diil güzel güzel gelsinler

gözdecim mesaj güzelll yerine gider inşallahhh

yarın onlarla çok ilgilenip bizi ihmal etme kıskanırız valla

arkadaslar hamılelıkte nar yemekle ılgılı bı bıldınız var mı hamılelıkte pek onerılmıomus dıye duydum..

cnm zararlı olmadığını biliyorum. Benim şekerim yüksek çıktığında dahiliyeye sevk etti doktorum we o doktorda bana nar yememi önerdi. Hem bebeğe çok faydalı hem de şekeri düzenliyor dedi. Ben 2 gecede 1 nar yiyorum. Hatta bu gecede yedim:)

Burcu sonuçlarının ii çıkmasına çok sewindim cnm. Taç bana çok yakın bizde sık sık gideriz. Ara ara çok güzel indirimler we ürünler oluyor. Ben bebek battaniyesini ordan aldım 20 tl ye. Normalde 39 tl fiyatı. Sonra lisanslı nevresim takımlarıda 17 tl. Çok uygun fiyatlar..

merhaba kızlar
ya ben szleri çok özledim ama inanın hiç fırsatım olmuyor
gece wc ye kalktım en azından 1-2 sayfa okuyayım dedim
çok yoğun çalışıyorum bu hafta bide yazılı haftası akşamları 8 de yatıyorum yorgunluktan
nolur beni unutmayın yine çekiliş vs yada başka etkinlik falan yaparsanız bana özelden mutlaka ulaşın en azından özel mesajlarımı okuyabilrim
hayatım koşturmaca ve stres içinde geçiyor biliyorum bebeğimde etkileniyor ama elimde değil
kızımla ve eşimlede ilgilenemiyorum
moralim çok bozuk
Allahım sabırlar versin
iyi geceler

Günaydinnnnn, yarin doktor teyzeye gitcez 1 aydi kizimi görmedim cok özledim onu hemen yarin aksam olsun nluuuurrrr =)

meraba fatma Allah kolaylık versinçalışmak çok zor degilmi ne yapalım az daha sabret biz burda bi etkinlik yaparsak mutlaka sanada haber veririz belki yine bana çıkarsın :))))

kendine iyi bak kızları öpüyorummm

Kızlar günaydınn

günaydınn ecemnurr

kızlar bebeğim 2 gündür hareket etmiyor.

2 günmmüü bence hemen doktora gitmelisin yada saglık ocagına git kalp atışlarına bakarlar en azından

günaydın gülşahhh iyiyiyzz sen nasılsınnn [/QUOTE]

aslındaa iyi diiliim ayaklarım cok agrıyor iki güündürr birdee sanki kasıklarım sızlıyor nedendie bilmiyorum üşüttüm sanırım cnm benimde ctesi randevum dörtgözle bekliyorum bakalım minik kızım kaç gr olmuş en cokta onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…