2011 Şubat Anneleri

günaydın gülşahhh iyiyiyzz sen nasılsınnn

aslındaa iyi diiliim ayaklarım cok agrıyor iki güündürr birdee sanki kasıklarım sızlıyor nedendie bilmiyorum üşüttüm sanırım cnm benimde ctesi randevum dörtgözle bekliyorum bakalım minik kızım kaç gr olmuş en cokta onu merak ediyorum [/QUOTE]

dikkat et,sakın ayaklarını falan daha çok üşütme,bende farketmeden üşüttüm herhal motoru bozmuşumbende yarn gidicem kontrole,eşimle iddaaya giriyoruz bu kdr olmuştur yok canım bu kdr olmuştur die,bende çok özledim prensimi

mimix gnaydınn bencede çabuk geçsin zaman ama ben tatil gelsin diye geçsin istiyorum
ya bu almanlar kurban bayramini neden kutlamaz ki aman olsun surda kalmis taaammm 2 haftam snra yillik izin dogum izni annelik izni derkennnn

günaydın kızlar

günaydin cnm, :92: yeni gelenler hosgeldiniz bol yagmurlu gri bir almanyadan merhaba

kızlar selam geçmişi okuyordum ama dayanamadım bir soru sormam lazım sonrada çıkmalıyım işe gidicem geldiğimde okurum artık :) şimdi benim bacak aramda daha doğrusu vajina sağ ve sol kemiklerinde ayağa kaltığımda müthiş bir batma ve ağrı oluyor ama 5 dakika sonra geçiyor sizede böyle bişey oluyormu acaba yardım edebilecek olan varmı ?

günaydın kızlarrrr....bugün sessiz burası yaaa...benimde 12 haftam kalmış yahu

geçmiş olsun canım ben böyle bişey yaşamadım ama dr sor canım

ilk başta 9 hafta 10 hafta derken nerdeyse 20li haftaları bitiricez
herşeyi tamamladınız mı kızlar ?

utaniyorummmm, ben esyalarini aldim ama eve getirmedim aldigim yerde depoda bekliyo yatak arabasi oto koltugu vs.
2 tane hastane cikisi 2 tanede battaniyesi var onuda anneannesi aldi yoksa cocugum donsuz kalacakti
önümüzdeki ay bütün alisverisini yapmak istiyoruz bakalim =)
sen tamamladin mi`?

biz odasını aldık önümüzdeki hafta gelecekti ama duvar kağıdını yaptırmadığımız için ertelettik aralığın ilk haftası gelecek
kıyafetlerini aldık.Küvetini falanda ananesi almış.
Bebek arabası,ateş ölçer,hava nemlendiri vs henüz almadık hiçbirini.Perdesi ve halısıda yok daha

kızlar bugün sabaha karşı bi arkadaşım mesaj attı doğuma gidiyorum dualarınıza ihtiyacım var diye.. ayy o kadar heyecanlandım ki uzun süre uyuyamadım. bir yandan kendimi onun yerine koydum bir yandan onu düşündüm dua ettim.. sabah kalkınca aradım bebişin ağlamaları geliyordu. 2 saatte normal doğumla kurtulmuş. sancı çekmek ve ıkınmak biraz zor dedi.. inşallah Rabbim bize de nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı.. gerçekten giderek çok az zaman kalıyor.. çok heyecanlanıyorum..

merhaba kızlar bugün geç girdim geçmişe baktım gece kaynatılmış yine
gece konuşan arkadaşalar sizin uykunuz gelmiyormu yaaa benim hemen uykum geliyor artık 23:00 den sonra yavaş yavaş sersemliyorum baştaki gibi uyku eğilimim başladı gerçi yattığımda da sürekli dönerek uyumaya çalışıyorum işte ağrı acı batma oluyor

Hşgeldin cnm, ben dün gece çok zor uyudum, ve sabaha kadarda kabus gördüm, hep koşuşturma bir telaş sıkıntılar gördüm,rüyalar bitmedi gerçek gibiydi, uyanamadım sabah annnem kaldırdı, kahvaltı yaptık demin ama bebek hareket etmiyor, beklemedeyim uyuyordur inş

unutmuyoruz canım seni merak etme sen
hepimiz aynıyız çoğu şeylle ilgilenemiyoruz iş yapmak istiyorum ama vücudum buna engel oluyor olsun ne yapalaım az kaldı biraz daha sabır

kızlar bebeğim 2 gündür hareket etmiyor.

canım kaçıncı haftadaydın başlarda hareketlerde tutarsızlık olması normalmiş eğer son aylarda iki gün etmezse telaşlanmak lazımmış ama sen yinede doktoruna bir danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…