günaydın gülşahhh iyiyiyzz sen nasılsınnn
günaydın kızlar
mimix gnaydınn bencede çabuk geçsin zaman ama ben tatil gelsin diye geçsin istiyorum
ya bu almanlar kurban bayramini neden kutlamaz kiaman olsun surda kalmis taaammm 2 haftam snra yillik izin dogum izni annelik izni derkennnn
günaydın kızlar
günaydınn kızlar,
nasılsınız ?
bugün 27 haftalık oldum
13 hafta kaldı oğlumla buluşmamıza
kızlar selam geçmişi okuyordum ama dayanamadım bir soru sormam lazım sonrada çıkmalıyım işe gidicem geldiğimde okurum artık :) şimdi benim bacak aramda daha doğrusu vajina sağ ve sol kemiklerinde ayağa kaltığımda müthiş bir batma ve ağrı oluyor ama 5 dakika sonra geçiyor sizede böyle bişey oluyormu acaba yardım edebilecek olan varmı ?
günaydınn kızlar,
nasılsınız ?
bugün 27 haftalık oldum
13 hafta kaldı oğlumla buluşmamıza
ilk başta 9 hafta 10 hafta derken nerdeyse 20li haftaları bitiricez
herşeyi tamamladınız mı kızlar ?
merhaba kızlar bugün geç girdim geçmişe baktım gece kaynatılmış yine
gece konuşan arkadaşalar sizin uykunuz gelmiyormu yaaa benim hemen uykum geliyor artık 23:00 den sonra yavaş yavaş sersemliyorum baştaki gibi uyku eğilimim başladı gerçi yattığımda da sürekli dönerek uyumaya çalışıyorum işte ağrı acı batma oluyor
merhaba kızlar
ya ben szleri çok özledim ama inanın hiç fırsatım olmuyor
gece wc ye kalktım en azından 1-2 sayfa okuyayım dedim
çok yoğun çalışıyorum bu hafta bide yazılı haftası akşamları 8 de yatıyorum yorgunluktan
nolur beni unutmayın yine çekiliş vs yada başka etkinlik falan yaparsanız bana özelden mutlaka ulaşın en azından özel mesajlarımı okuyabilrim
hayatım koşturmaca ve stres içinde geçiyor biliyorum bebeğimde etkileniyor ama elimde değil
kızımla ve eşimlede ilgilenemiyorum
moralim çok bozuk
Allahım sabırlar versin
iyi geceler
kızlar bebeğim 2 gündür hareket etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?