2011 Şubat Anneleri

kızlar ben kaçtım görüşürüz ben kaçtım sokaklar beni bekliyoooorrrrhepinizi öptüm kendinize ve yeğenlerime ii bakın

iki dka kayboldum muhabbet artmis hgdiniz güzel anneler... benim sol kasigimda batmala oluyo yürüyemiyorum belediye baskani geldi o anda cok fazla kalmadi az daha idare edin diyo =))

arkadaslar hamılelıkte nar yemekle ılgılı bı bıldınız var mı hamılelıkte pek onerılmıomus dıye duydum..

Cnm ilk defa duydum, ben suyunu içmiştim bi sefer kötü etkisimi varmış ki

Gözün aydın cnm testiniz güzel çıkmış
iyi aksamlar kizlar bugun kan verdim cuma gunu ebemizde sonucu alacagiz

İnş güzel haberlerle dönersin cnm
yaaaa size bişi dicemmmm.yarın 8.30da şeker yüklemesi yaptırcammmm
amaaa benim karnım acıktıııı accık yesemmm olmasmıııı

Güzel habrlerini bekliyoruz cnm
Evt cnm battaniye 20 idi, gerçekten çok güzel battaniye, kağana nevresim bakacaktım aslında ama bizim gittiğimizde 35 küsür falandı lisanslılar cnm, senin dediklerin bitmiş olabilir muhtemelen, sen çorludamısın, ben muratlıdayım, taç a 10-15 dk fln sürüyor burası, çorludaysan görüşelim bi gün olur mu? sponge bob un nevresimi süperdi ya çalışsaydım eğer 1 dk düşünmezdim almak için

Cnm inş geçici bir dönemdir, arada yazmaya çalış iyi olduğunu bilelim öpt
kızlar bebeğim 2 gündür hareket etmiyor.

Cnm hiç hareket etmedi ise 2 gündür dr a git mutlaka
günaydın gülşahhh iyiyiyzz sen nasılsınnn

aslındaa iyi diiliim ayaklarım cok agrıyor iki güündürr birdee sanki kasıklarım sızlıyor nedendie bilmiyorum üşüttüm sanırım cnm benimde ctesi randevum dörtgözle bekliyorum bakalım minik kızım kaç gr olmuş en cokta onu merak ediyorum [/QUOTE]

Geçmiş olsun cnm, güzel haberlerle dönersin inş Cnm zorlanmışsın gibi geldi bana
ilk başta 9 hafta 10 hafta derken nerdeyse 20li haftaları bitiricez
herşeyi tamamladınız mı kızlar ?

Çoğu şeyi abisinden hediye oğlumun, şimdilik tek iç zıbın aldım 6 tane 2 tanede polarlı patik, ama aklımda bi ra çıkıp hastane çıkısı fln alıcam

25 haftalık canım biraz çok yemek yiyorum ondanmı ki .2 gündür hissdemedim tekme atmıyor ya bebeğimin tekmelerini özledim üstüne yatmışım geçen acaba bişeymi oldu.termi döndükü

iki dka kayboldum muhabbet artmis hgdiniz güzel anneler... benim sol kasigimda batmala oluyo yürüyemiyorum belediye baskani geldi o anda cok fazla kalmadi az daha idare edin diyo =))

Cnm karnın büyüdüğü için olabilir
kızlar ben kaçtım görüşürüz ben kaçtım sokaklar beni bekliyoooorrrrhepinizi öptüm kendinize ve yeğenlerime ii bakın

Güle güle cnm

benimde oluyor bacaklarımla bedenimin birleştiği yerde bir ağrı acı oluyor.önceden çok ayakta kaldığım için diye düşünüyordum ama 3 gündür ööleecene yatıyorum.acaba genişliyorum ondanmı ki diye düşündümm.artık kilo aldıkça bedenimde değişiyor genişliyorum diye düşündüm.mantıksızmı bu düşünce sizce

ilk başta 9 hafta 10 hafta derken nerdeyse 20li haftaları bitiricez
herşeyi tamamladınız mı kızlar ?

valla kıyafetleri battaniyeleri ıvırı zıvırı tamam gibi ama işte beşiği ateşölçeri banyo ürünleri falan eksik onuda bayramdan sonra tamamlıycaz bilerek almadık bayramda annemlere gidicem ordaki ganimetleri alayım ona göre tamamlıcam

ahh ahh ne şanslısın uykun geliyo gerçi 11 de kalkıp gün içinde ufak ufak uyuyup bütün gün yatıp yorulmayınca haliyle gece uyku gelmiyoooo...ama gece uyuyamamakta çok sinir.al işte 11 de kalktım günün yarısı geçtiii

ohh valla gez bakalım bide bana gezenti diyodunuz :) havalar güzelken kaçırma bu fırsatı kışın karnımız iyice büyüyünce soğukta çıkamayız değerlendir

sude bebeğim oynamıyo demişsin.benimkide bir keresinde 1.5 gün kımıldamamıştı.ama arada çok hafif kıpırdıyodu okadar sonrasında hareketsizdi.hiçmi kıpırdamıyo.bir yarım saat kadar yat sola falan yat dinle hiiç kıpırtı hissetmiyorsan en azından bir sağlık ocağına git için rahat etsin.bebekler 2 gün falan uyuyabiliyorlarmış.belkide uyuyordur.

Kızlar bugün sağlık ocağı kapalıdır dimi ya bende gitsem diye düşündüm şimdi içmde bir sıkıntı var

Kızlar bugün sağlık ocağı kapalıdır dimi ya bende gitsem diye düşündüm şimdi içmde bir sıkıntı var

niye kapalı olsunki 10 kasım resmi tatil diilki.açıktır canım

sude valla bende merak ettim.bi yüksek sesli bişi yaklaştır karnına burcuu söylemişti uyuyosa uyanır diye sesleri duyuyolar yaa.tatlı falan yiyincedemi kıpraşmıyoo

canı istemiyoda olabilir valla bende o iki gün çok uğraşmıştım ama arada bi kıpırdanma hissediyordum.hiçmi hareket yok

Cnm karnın büyüdüğü için olabilir

olabilir son haftada hizli büyüdü bide cnm

birde benim bebek iki hafta önden gidiyor kilolu yani.niye hissetmiyorum çok korkuyorum.

25. haftamda bende birgün tekmesini hissedemedim ama seyirmeler olmustu, hic hissetmiyosan hic bekleme hemen dra git bence ben coktan ucmustum hastaneye valla

Son düzenleme:

Annemde açıktır demeye kalmadı uyandı kuzucuk şükür,
Sude evt bak yapabilirsin onuda 2 gün uzun bi süre,

Son düzenleme:
kızlar hepinize merhabalar;
5 gun girmemişim nasıl okuyacam geçmişi bilmem((
umarım tüm annelerin sağlıkları yerindedir bebişlerin keyfi yerindedir
hepinize sağlıklı günler olsun inşallah

kızlar hepinize merhabalar;
5 gun girmemişim nasıl okuyacam geçmişi bilmem((
umarım tüm annelerin sağlıkları yerindedir bebişlerin keyfi yerindedir
hepinize sağlıklı günler olsun inşallah

Hoşgeldin cnm, bende çıkıyorum şimdi, seninde günün güzel geçsin inş.

KIZLAR BEN ÇIKIYORUM, ÖPÜLDÜNÜZ
BU ARADA SABAH ANNEM KAĞAN ATATÜRK DEMEYİ ÖĞRETMİŞ, BAYYAK ATIK (BAYRAK ASTIK) DİYOR KAĞAN :))

sudecim şimdi dergide okurken farkettim hareketsizse bebeğiniz hareketlerini kontrol etmek için süt için ve hareketsiz yatıp kontrol edin diyor

Kızlarrrrr inanmıyoruuuum yazmasam çatlardım, eşim 4 yıllık evlilik hayatımızda ilk defa bana çiçek göndermiş, kapıya getirdiler şimdi, ay ağladım ya annem şok içinde bana baktı kaldı...bugün bizim nikahımızın 4. yılı kızlar...

ayy canmm nice beraber seneler diliyorumm unutulmamk cok güzel bişii :)

wayyyyy nice nice yıllara canımmm..ne güzell eşin çok ince bir hareket yapmış.anlaşılan oda seni çok ama çoookk özlüyoo

ilk defa demişsin yaa bu uzaklık size epey yaramış sanırsammm.ayy bende sevindim senin adınaaa...mutluluğunuz daha nice nice seneler sürsün inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…