arkadaslar hamılelıkte nar yemekle ılgılı bı bıldınız var mı hamılelıkte pek onerılmıomus dıye duydum..
ii geceler kızlarr
ayy ben biraz önce bi bardak nar suyu içtim yaaaakorktum şimdi bidaha içmem sanırım bu yazılanları okuduktan sonra bilmiyodum ya düşüğe sebep olaiblieceğini iiki yamışsınız bende okumuşum uf yaa ben bikaçkere içtim böle sorun olmaz Allahın ziniyle inşş
buarada çok şükür şeker testimiz temiz çıktı
iyi aksamlar kizlar bugun kan verdim cuma gunu ebemizde sonucu alacagiz
yaaaa size bişi dicemmmm.yarın 8.30da şeker yüklemesi yaptırcammmm
amaaa benim karnım acıktıııı accık yesemmm olmasmıııı
cnm zararlı olmadığını biliyorum. Benim şekerim yüksek çıktığında dahiliyeye sevk etti doktorum we o doktorda bana nar yememi önerdi. Hem bebeğe çok faydalı hem de şekeri düzenliyor dedi. Ben 2 gecede 1 nar yiyorum. Hatta bu gecede yedim:)
Burcu sonuçlarının ii çıkmasına çok sewindim cnm. Taç bana çok yakın bizde sık sık gideriz. Ara ara çok güzel indirimler we ürünler oluyor. Ben bebek battaniyesini ordan aldım 20 tl ye. Normalde 39 tl fiyatı. Sonra lisanslı nevresim takımlarıda 17 tl. Çok uygun fiyatlar..
merhaba kızlar
ya ben szleri çok özledim ama inanın hiç fırsatım olmuyor
gece wc ye kalktım en azından 1-2 sayfa okuyayım dedim
çok yoğun çalışıyorum bu hafta bide yazılı haftası akşamları 8 de yatıyorum yorgunluktan
nolur beni unutmayın yine çekiliş vs yada başka etkinlik falan yaparsanız bana özelden mutlaka ulaşın en azından özel mesajlarımı okuyabilrim
hayatım koşturmaca ve stres içinde geçiyor biliyorum bebeğimde etkileniyor ama elimde değil
kızımla ve eşimlede ilgilenemiyorum
moralim çok bozuk
Allahım sabırlar versin
iyi geceler
kızlar bebeğim 2 gündür hareket etmiyor.
günaydın gülşahhh iyiyiyzz sen nasılsınnn
Cnm zorlanmışsın gibi geldi banakızlar selam geçmişi okuyordum ama dayanamadım bir soru sormam lazım sonrada çıkmalıyım işe gidicem geldiğimde okurum artık :) şimdi benim bacak aramda daha doğrusu vajina sağ ve sol kemiklerinde ayağa kaltığımda müthiş bir batma ve ağrı oluyor ama 5 dakika sonra geçiyor sizede böyle bişey oluyormu acaba yardım edebilecek olan varmı ?
ilk başta 9 hafta 10 hafta derken nerdeyse 20li haftaları bitiricez
herşeyi tamamladınız mı kızlar ?
unutmuyoruz canım seni merak etme sen
hepimiz aynıyız çoğu şeylle ilgilenemiyoruz iş yapmak istiyorum ama vücudum buna engel oluyor olsun ne yapalaım az kaldı biraz daha sabır
canım kaçıncı haftadaydın başlarda hareketlerde tutarsızlık olması normalmiş eğer son aylarda iki gün etmezse telaşlanmak lazımmış ama sen yinede doktoruna bir danış
iki dka kayboldum muhabbet artmis hgdiniz güzel anneler... benim sol kasigimda batmala oluyo yürüyemiyorum belediye baskani geldi o anda cok fazla kalmadi az daha idare edin diyo =))
kızlar ben kaçtım görüşürüz ben kaçtım sokaklar beni bekliyoooorrrrhepinizi öptüm kendinize ve yeğenlerime ii bakın
kızlar selam geçmişi okuyordum ama dayanamadım bir soru sormam lazım sonrada çıkmalıyım işe gidicem geldiğimde okurum artık :) şimdi benim bacak aramda daha doğrusu vajina sağ ve sol kemiklerinde ayağa kaltığımda müthiş bir batma ve ağrı oluyor ama 5 dakika sonra geçiyor sizede böyle bişey oluyormu acaba yardım edebilecek olan varmı ?
ilk başta 9 hafta 10 hafta derken nerdeyse 20li haftaları bitiricez
herşeyi tamamladınız mı kızlar ?
merhaba kızlar bugün geç girdim geçmişe baktım gece kaynatılmış yine
gece konuşan arkadaşalar sizin uykunuz gelmiyormu yaaa benim hemen uykum geliyor artık 23:00 den sonra yavaş yavaş sersemliyorum baştaki gibi uyku eğilimim başladı gerçi yattığımda da sürekli dönerek uyumaya çalışıyorum işte ağrı acı batma oluyor
kızlar ben kaçtım görüşürüz ben kaçtım sokaklar beni bekliyoooorrrrhepinizi öptüm kendinize ve yeğenlerime ii bakın
Kızlar bugün sağlık ocağı kapalıdır dimi ya bende gitsem diye düşündüm şimdi içmde bir sıkıntı var
Cnm karnın büyüdüğü için olabilir
birde benim bebek iki hafta önden gidiyor kilolu yani.niye hissetmiyorum çok korkuyorum.
niye kapalı olsunki 10 kasım resmi tatil diilki.açıktır canım
sude valla bende merak ettim.bi yüksek sesli bişi yaklaştır karnına burcuu söylemiştiuyuyosa uyanır diye sesleri duyuyolar yaa.tatlı falan yiyincedemi kıpraşmıyoo
canı istemiyoda olabilir valla bende o iki gün çok uğraşmıştım ama arada bi kıpırdanma hissediyordum.hiçmi hareket yok
kızlar hepinize merhabalar;
5 gun girmemişim nasıl okuyacam geçmişi bilmem((
umarım tüm annelerin sağlıkları yerindedir bebişlerin keyfi yerindedir
hepinize sağlıklı günler olsun inşallah
Kızlarrrrr inanmıyoruuuum yazmasam çatlardım, eşim 4 yıllık evlilik hayatımızda ilk defa bana çiçek göndermiş, kapıya getirdiler şimdi, ay ağladım ya annem şok içinde bana baktı kaldı...bugün bizim nikahımızın 4. yılı kızlar...
Kızlarrrrr inanmıyoruuuum yazmasam çatlardım, eşim 4 yıllık evlilik hayatımızda ilk defa bana çiçek göndermiş, kapıya getirdiler şimdi, ay ağladım ya annem şok içinde bana baktı kaldı...bugün bizim nikahımızın 4. yılı kızlar...
ayy canmm nice beraber seneler diliyorumm unutulmamk cok güzel bişii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?