Kızlarrrrr inanmıyoruuuum yazmasam çatlardım, eşim 4 yıllık evlilik hayatımızda ilk defa bana çiçek göndermiş, kapıya getirdiler şimdi, ay ağladım ya annem şok içinde bana baktı kaldı...bugün bizim nikahımızın 4. yılı kızlar...
wayyyyy nice nice yıllara canımmm..ne güzell eşin çok ince bir hareket yapmış.anlaşılan oda seni çok ama çoookk özlüyoo
ilk defa demişsin yaa bu uzaklık size epey yaramış sanırsammm.ayy bende sevindim senin adınaaa...mutluluğunuz daha nice nice seneler sürsün inşallahh
tebrik ederim canim allah mutlulugunuzu daim etsin =)
kızlar hepinize merhabalar;
5 gun girmemişim nasıl okuyacam geçmişi bilmem((
umarım tüm annelerin sağlıkları yerindedir bebişlerin keyfi yerindedir
hepinize sağlıklı günler olsun inşallah
Hoşgeldin cnm, bende çıkıyorum şimdi, seninde günün güzel geçsin inş.
KIZLAR BEN ÇIKIYORUM, ÖPÜLDÜNÜZ
BU ARADA SABAH ANNEM KAĞAN ATATÜRK DEMEYİ ÖĞRETMİŞ, BAYYAK ATIK (BAYRAK ASTIK) DİYOR KAĞAN :))
Kızlarrrrr inanmıyoruuuum yazmasam çatlardım, eşim 4 yıllık evlilik hayatımızda ilk defa bana çiçek göndermiş, kapıya getirdiler şimdi, ay ağladım ya annem şok içinde bana baktı kaldı...bugün bizim nikahımızın 4. yılı kızlar...
göbek deligimin çevresi acıyor igne batar gibi acaba büyüyormu göbegim ???
iyiyizzz tombicimm.yerim seni tombii zaten açımmmm.doymuyommm
bayyak diyen ağzını yiyeyim onunn
maşalllahhhhhhhhhhhhhhh.maşallahhhhhhhhhhhh.bizimki de doğum günümde göndermişti iş yerine (hediye almasını pek beceremez en kısa ve öz budur diye :)
Hoşgeldin cnm, bende çıkıyorum şimdi, seninde günün güzel geçsin inş.
KIZLAR BEN ÇIKIYORUM, ÖPÜLDÜNÜZ
BU ARADA SABAH ANNEM KAĞAN ATATÜRK DEMEYİ ÖĞRETMİŞ, BAYYAK ATIK (BAYRAK ASTIK) DİYOR KAĞAN :))
maşalllahhhhhhhhhhhhhhh.maşallahhhhhhhhhhhh.bizimki de doğum günümde göndermişti iş yerine (hediye almasını pek beceremez en kısa ve öz budur diye :)
burcuu düğün sizinde 07.07.07 mi yoksssssaa
ayyy çok şeker
aferin ona
bayılıyorum bu mınıklere Atatürk ü öğretenlere hemende öğreniyorlar maşallah
maşallah size Allah nazarlardan saklasın
aferim eşine
çok tebrik ederim daha nice nice yıllar olsun,evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.
burcu bizimde 07.07.07
Heh he süper cnm :))) bizim düğünlerde birmiş kız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?