2011 Şubat Anneleri

tebrik ederim canim allah mutlulugunuzu daim etsin =)

Sağolasın cnm, kapı çaldı elinde bi çiçekle bir kadın geldi :)) üstündede bir not... :))
moralim bozuktu sabahtan beri keyfim yerine geldi resmen... eve çiçek getirdiği olmuştu bi kaç sefer ama hiç böyle çiçek yollamamıştı şehirler arası :)) ayy anlatırken bile hşuma gidiyo be heh he

kızlar hepinize merhabalar;
5 gun girmemişim nasıl okuyacam geçmişi bilmem((
umarım tüm annelerin sağlıkları yerindedir bebişlerin keyfi yerindedir
hepinize sağlıklı günler olsun inşallah

iyiyizzz tombicimm.yerim seni tombii zaten açımmmm.doymuyommm

bayyak diyen ağzını yiyeyim onunn

maşalllahhhhhhhhhhhhhhh.maşallahhhhhhhhhhhh.bizimki de doğum günümde göndermişti iş yerine (hediye almasını pek beceremez en kısa ve öz budur diye :)

göbek deligimin çevresi acıyor igne batar gibi acaba büyüyormu göbegim ???

aynı sıkıntıyı ben yaşıyorum hatta çürük acısı gibi acıyor
doktoruma sordum normalmış bu acılar
çünkü bebişler hızla büyüyor ve karnımız gittikçe geriliyor bu gerilmeden dolayı da böle bir acı oluyor canım.

evet evet sen epey acıkmışsın benide yiiiiii

valla benimde göbeğim her hafta tip değiştiriyoo o içerde hareket ettikçe göbek deliğim bile değişiyooo

ayyy çok şeker
aferin ona
bayılıyorum bu mınıklere Atatürk ü öğretenlere hemende öğreniyorlar maşallah

Sağolasın cnm, ay çok güzel bişiymiş ya

maşallah size Allah nazarlardan saklasın
aferim eşine

çok tebrik ederim daha nice nice yıllar olsun,evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.

yaseseee dimiii ye yeee bi tombii olsa da yesek dimi
hihihihihi
ama zararlı yemiyelimmm

vallaa tombi o zararlı bu zararlıı ne yicezz.bide derler ya sen iki canlısınn yeee.nereyee yiyonn normal insan bizden daha çok istediğini yiyo vallaaaaaaa

açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Merhaba kızlar
ya sabahtan beri bi bel ve kasık agrısı cekiyorum adet sancısı gibi çok korkuyorum yarında dr randevum var hastaneye gitmek istemedim arada bu bana oluyordu ama bebek te cok tepikliyor aşşagıları ondanmı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…