vallaa tombi o zararlı bu zararlıı ne yicezz.bide derler ya sen iki canlısınn yeee.nereyee yiyonn normal insan bizden daha çok istediğini yiyo vallaaaaaaa
açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Merhaba kızlar
ya sabahtan beri bi bel ve kasık agrısı cekiyorum adet sancısı gibi çok korkuyorum yarında dr randevum var hastaneye gitmek istemedim arada bu bana oluyordu ama bebek te cok tepikliyor aşşagıları ondanmı acaba ?
Merhaba kızlar
ya sabahtan beri bi bel ve kasık agrısı cekiyorum adet sancısı gibi çok korkuyorum yarında dr randevum var hastaneye gitmek istemedim arada bu bana oluyordu ama bebek te cok tepikliyor aşşagıları ondanmı acaba ?
Kızlar kesin çıktım bu sefer, uğrarım bi ara yine öpt kocamannn
cnm seni korkutmak istemem ama ben bu sebepten dolayı gittim ve evde 1 hafta yattım :=
bebek iyice aşağıdadır canım seni o yuzden rahatsız edıyordur ama sen yıne de doktorunu ara ve sor bence yanı eğer ağrıların dayanılmaz ise
Kızlarrrrr inanmıyoruuuum yazmasam çatlardım, eşim 4 yıllık evlilik hayatımızda ilk defa bana çiçek göndermiş, kapıya getirdiler şimdi, ay ağladım ya annem şok içinde bana baktı kaldı...bugün bizim nikahımızın 4. yılı kızlar...
bugün çok fena bi uyuşukluk var üstümde
eşim aradı dışarda hava çok güzel çık dedi.çıkmiimm didim çık çık dedi parka git iki hava al 2 gündür evden çıkmıyosun güneş gör bi,raz dedi.
birazdan arar çıktınmı diye.
ben gidim bi tur atimm bari.evin yanında park var yürüyüz yapim bariii
Merhaba kızlar
canım bende duydum hatta bi arkadaşım kesinlikle yemede suyunuda içme dedi tv de izlemiş dr birisi düşüğe sebep olduğunu söylemiş bende yemiyorum
eğer öyle bişey olsaydı benim sorun yaşamam gerekirdi listelerime de bakrsanız görürsünüz ben nar ve mandalinaya aşerdim ve haftada 3 kilo nar tükettiğim oldu,hala da yiyorumevet canım ıbrahım saracoglu ılk 4 ayda tehlıkelı oldunu solemıs dusuge ve kanamaya yol acar dıe sımdı nette baktımda e-gebelık sıtesınde gebelıkte grıp enfeksıyonuna karsı bol mıktarda sıvı gıda alın portakal greyfurt limon suyunu taze sıkılmıs olarak karıstırarak ıcın nar suyuda ıyı gelmektedır dıooo :26:
bunu okuyunca çok heyecanlandım yafffgünaydınn kızlar,
nasılsınız ?
bugün 27 haftalık oldum
13 hafta kaldı oğlumla buluşmamıza
Şu yazıyı oku, bence hiç korkma, yarın doktor ne ağrısı olduğunun yorumunu yapar.
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 26.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
kızlar göbeğimii ekledimmmm bakın bakalımm nasıl olmusummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?