2011 Şubat Anneleri

vallaa tombi o zararlı bu zararlıı ne yicezz.bide derler ya sen iki canlısınn yeee.nereyee yiyonn normal insan bizden daha çok istediğini yiyo vallaaaaaaa

açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayyy kıyamam
güldürdün beni valla Allah ta seni güldürsünn hihihihihihi

dimiii vallahi doğru diyorsun ben ilk başlarda hep dıkkat edıyordum şimdi yine de ediyorum ama eskısı gibi değil canım çekerse yiyorum valla azcıkta olsa belki kızım istiyor Alla Alla dimi ye şekerim yee aç kalma:)))

cnm seni korkutmak istemem ama ben bu sebepten dolayı gittim ve evde 1 hafta yattım :=

bebek iyice aşağıdadır canım seni o yuzden rahatsız edıyordur ama sen yıne de doktorunu ara ve sor bence yanı eğer ağrıların dayanılmaz ise

cnm seni korkutmak istemem ama ben bu sebepten dolayı gittim ve evde 1 hafta yattım :=

yok canım korkuyorum zaten senin durumunuda biliyorum yorumda yapmıstım. ama bence cok erken gelmesin bebegim sabahtan beri ter basıyor devamlı çok sıkıntılıyım sorayım dedim

bugün çok fena bi uyuşukluk var üstümde

eşim aradı dışarda hava çok güzel çık dedi.çıkmiimm didim çık çık dedi parka git iki hava al 2 gündür evden çıkmıyosun güneş gör bi,raz dedi.

birazdan arar çıktınmı diye.

ben gidim bi tur atimm bari.evin yanında park var yürüyüz yapim bariii

Ne güzel cnm ya :) daha nice nice yıllar geçirmeniz dileğiyle.. Sağlıkla, mutlulukla, çocuklarınızla..

Biz Lüleburgazda oturuyoruz cnm ama Çorluya da sık sık gezmeye gidiyoruz. inş birgün görüşüüz çok isterim. Olurda Lüleburgaz a gelirseniz her daim beklerim. Jandarma lojmanlarında, jandarma ile aynı bahçedeyim. Adım soyadım belli zaten:) çat kapı gelsende her daim ewdeyim :)

çık gez valla Seda bu havaları değerlendirmek lazım..
Bizim burada hawa çok güzel güzel olmasına ama acayip bir rüzgar war sersem yapar insanı

mavicim doktorunu arayıp bir durumu anlatsan belki o zmn daha için rahat etmiş olur cnm. Ya da adet zamanın olabilir mi? Hani o zamanda aynı ağrılar bazen olabilirmiş ya.

canım bende duydum hatta bi arkadaşım kesinlikle yemede suyunuda içme dedi tv de izlemiş dr birisi düşüğe sebep olduğunu söylemiş bende yemiyorum

eğer öyle bişey olsaydı benim sorun yaşamam gerekirdi listelerime de bakrsanız görürsünüz ben nar ve mandalinaya aşerdim ve haftada 3 kilo nar tükettiğim oldu,hala da yiyorum
günaydınn kızlar,
nasılsınız ?
bugün 27 haftalık oldum
13 hafta kaldı oğlumla buluşmamıza
bunu okuyunca çok heyecanlandım yafff

merhaba kızlar okuldan geldim yemeğimizi yedik kızım ve babasıyla,bıcı bıcı yapıcaz az sonra...bena henüz çok ağırlaşmadım ama ağırlaştıkça banyo yapmak zor geliyor

selam kızlar 24+5teyız bızde bugun artık gunler yaklasmaya baslıyor Allah korusun elbette ama 32. haftadan sonra her an doguma hazırlıklı olmak gerekıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…