ilk başta 9 hafta 10 hafta derken nerdeyse 20li haftaları bitiricez
herşeyi tamamladınız mı kızlar ?
kızlarbu arada bişey sorcam vucudunuzu kaç günde bir yağlıyorsunuz aktar her gün yağlanmalı dedi ma eşim hergün yağlamaya eriniyor o yüzden 2 günde bir yaglanıyorum yinede çatlak olurmu aceba
yok canımmm ben hergün yağlanmıyom hergün yağlanılırmı yaaaabanyodan banyoya işte 2 günde bir yani aşağı yukarı...üşengeçliğim tutuyosa 3 günde olabiliyo
kremde aklıma gelirse sürüyorum oda hergün diil yaniii
aktara kalsa 7. aydan sonra sabah akşam sürülmeliymiş işte nasıl süreceksem hihihi
ohoo aktara kalsa günde 3 öğün sürki çabuk bitsin bitsinki oda satsın yaniii
kızlar ben kaçar hiç katılamadım muhabbete ama aklıma birşey takıldı da onu araştırdım doğum yardımı ile emzirme yardımı ile ilgili araştırdım nasıl alınacak felan
evet canım aynen öle canım se kaçtane hastane çıkışı aldın herkes 3 tane al yanına diyor hastanede çok laazım oluyomuş birde alttan çıtçıtlı badi hastanede kullanılırmı aceba
slm herkese..nasılsınız bugün...ben bel ağrıları ile boğuşuyorum(( git gide karnım dah da şişmeye başladı:)))artık hamileliğim rahatça gözleniyor..çok hoşuma gidiyor bu durum:)))
ben 1 tane aldım oda kendimi tutamadığım için ablam ben 2-3 tane aldım sen alma demişti bence de 2 tane hastane çıkışı bir zıbın alt üst takım falan varsa yeter..
çok almamak lazım bence çünkü çok çabuk büyüyecekler.ama tabi bide kusarlar altına yaparlar falan bu ihtimalleride düşünmek lazım.
tulum yine alttan çıtçıtlıysa kullanışlı olur hem kucağa falan alırkende ben seviyorum tulumu orası burası açılmıyor
ben kaçar arkadaşlar bilg. açık olunca hiç iişi bitiremiyorum ben yaaa :) elim işte gözüm oynaşta olunca yarım saatlik iş 2 saatte bitiyo...yemeği halledeyim banyomu yapayım ferahlayayımm
görüşürüz hepinizi öptüm bebeişlerinize ve kendinize iyi bakın
kızlarbu arada bişey sorcam vucudunuzu kaç günde bir yağlıyorsunuz aktar her gün yağlanmalı dedi ma eşim hergün yağlamaya eriniyor o yüzden 2 günde bir yaglanıyorum yinede çatlak olurmu aceba
Merhaba kızlar
lojmanlarında, jandarma ile aynı bahçedeyim. Adım soyadım belli zaten:) ya sabahtan beri bi bel ve kasık agrısı cekiyorum adet sancısı gibi çok korkuyorum yarında dr randevum var hastaneye gitmek istemedim arada bu bana oluyordu ama bebek te cok tepikliyor aşşagıları ondanmı acaba ?
Ne güzel cnm ya :) daha nice nice yıllar geçirmeniz dileğiyle.. Sağlıkla, mutlulukla, çocuklarınızla..
Biz Lüleburgazda oturuyoruz cnm ama Çorluya da sık sık gezmeye gidiyoruz. inş birgün görüşüüz çok isterim. Olurda Lüleburgaz a gelirseniz her daim beklerim. Jandarma çat kapı gelsende her daim ewdeyim :)
merhaba kızlar okuldan geldim yemeğimizi yedik kızım ve babasıyla,bıcı bıcı yapıcaz az sonra...bena henüz çok ağırlaşmadım ama ağırlaştıkça banyo yapmak zor geliyor
Gece sohbeti daha bir koyu oluyo cnm ama uykusuzluk olmasa dimi :)slm kızlar nasılsınız bakalım.
dün gece misafirlerim geldi.saat 1,5 ta sonrada 3e kadar falan oturduk öğlene doğru kalktım haliyle.
kahvaltı zart zurt derken ancak fırsat buldum bi bakiim size dedim ne var ne yok sizlerde.
biz şimdilik iyiyiz bakalım ilk gün heycanı :)) artık bundan sonra yavaş yavaş sters modunu anlatırım öptm sizi
selam arkadaşlar
parka gittim bende ooff ne güzel hava varmış kot ceketle çıkmıştım haKKaten terledimm.bi güzel güneşlendim 2 saate yakın oturdum biraz elişi yaptım yürüyüş yaptım.ahh bide şöyle akranım kafa dengi birde arkadaşım olsaydı süperrr olurdu..
eve geldim mutfağımı topladım aldığımı tezgaha koymuştum topladım yemeğimin ön hazırlığını yaptımm..yemekten sonra vaktim kalırsa bende bıcı bıcı yapimm diyorumm...
sizler nasılsınız bakiimmm
Cnm yağlanmaktan kastın bebeyağı falanmı, ben kağana hamileyken 3.yada 4. ayda kullanmıştım kurutmustu bebeyağı , dr cildin uyumlu değil kullanma demişti ,ondan sürmüyorum, sonrasındada hiç bişi sürmedim çatlamadım, bundada sürmüyorum bişey, yine çatlamadım maş. diyim kendime, bu çatlak işi cilt yapısıyla ilgili sanırım cnm, cildin meyilliyse naparsan yap çatlarsın, teyzem harita gibi ki ne kremler kullanmışkızlarbu arada bişey sorcam vucudunuzu kaç günde bir yağlıyorsunuz aktar her gün yağlanmalı dedi ma eşim hergün yağlamaya eriniyor o yüzden 2 günde bir yaglanıyorum yinede çatlak olurmu aceba
3 tane iyi cnmevet canım aynen öle canım se kaçtane hastane çıkışı aldın herkes 3 tane al yanına diyor hastanede çok laazım oluyomuş birde alttan çıtçıtlı badi hastanede kullanılırmı aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?