2011 Şubat Anneleri

kizlar hastane cikisinda zibin takimindan farkli olarak ic zibin disinda ne var ben hastane cikisi hic almadim esim bi tek gsli almis onda da ic zibin yok alsammiki bi tane ama bi sürü zibin takimi aldim ama 2 li gerek varmi alsammi baska

kizlar hastane cikisinda zibin takimindan farkli olarak ic zibin disinda ne var ben hastane cikisi hic almadim esim bi tek gsli almis onda da ic zibin yok alsammiki bi tane ama bi sürü zibin takimi aldim ama 2 li gerek varmi alsammi baska

canım bana herkes hastane çıkısında varsa 1 tane yedek iç zıbın al göbeği düştükten sonra gerek olmuyormuş diyolar bizim 1 büyük boy hastane çıkışımız birtane 5li hst çıkışı birde tulum şekliinde 5 li hst çıkışımız var başka almıyacam altlar çok almıştım çıtçıtlı badilerimiz var alt üst takım aldımı alışverişim biticek sayılır bakım ve ıvır zıvırlar hepsi tamam

2 tane de ic zibin almistim 3-4 tane daha ic zibin aliyim bari 8-9 takim aldim bende 2li 3-4 tanede tulum aldim yeter heralde

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bende şubat annesi olacağım inşallahhh. 24+6 haftalık hamileyim. ilk sayfaya adımı falan yazmak istedim ama beceremedim

darısı başımıza, 2 saatte hiç fena değil cabuk doğurmuş arkadaşın. allah analı babalı büyütsün

bravo anneanneye, şimdiden öğretmiş kuzucuğa. yerim ben onun tatlı dillerini

bak bi bravo da babaya gelsin o zaman. nice senelere canım

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bende şubat annesi olacağım inşallahhh. 24+6 haftalık hamileyim. ilk sayfaya adımı falan yazmak istedim ama beceremedim

merhaba hoşgeldin, bu sayfanın başı güncellenemiyor sanırım ama yeni bir topik var
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392423-2011-subat-anneleri-listesi.html

güncel listemiz orda, çağlayançiçek adlı arkadaş gerekli eklemeleri yapıyor, oraya bakabilirsin

sevincim dün yazdm ama görmedin
kuzenimin bebeğinin ayağı da aynıydı ve ultrasonda göremedi doktoru sürpriz oldu yani
ama 1,5 yılda normale döndü alçı ve ortopedik ayakakbı ile

selam kızlar ben geldiimm uykum geliyo uyuşukluk çöktü uyamak istemedim sonra gece uykum gelmiyor.çağlayanın numarası bende vardı galiba ama bu saattede aranmaz 10 oldu artık yarın gelmezse ararım

selam kızlar ben geldiimm uykum geliyo uyuşukluk çöktü uyamak istemedim sonra gece uykum gelmiyor.çağlayanın numarası bende vardı galiba ama bu saattede aranmaz 10 oldu artık yarın gelmezse ararım

slm güzelimi benimde uykum var öğleciyim normal de bugğn 10 kasım töreni için erken kalktık.uyusam bi türlü uyumasam bir türlü.direnebildiğim yere kadar artık :))

seLam kizLar bugün Annem ben yengem(34 haftalik hamile) ve komsumuzla beraber bayrama yapsak sarmasi, kirmizi biberLi ekmek yaptik.. Saat 2'de ba$Ladik ak$am 7'de anca ßitirdik.. Çok yoruLduk yaa.. :84:
Yarinda oturmaya eski kom$uLarimiz geLecek.. 3 ki$iLer. in$allah çoLuk çocuk getirmezLer.... Yarini atLatsaydim hayirLisiyLa kizimla bulu$acaktim cumaya

Burcucum ayy ne guzel yaa.. nice yillara birlikte

herkes nerelere kayboldu yaaa

bide habire bişiler yiyesm geliyo tutuyorum kendimi.bugün sabahtan beri çok bişi yemedim ama akşam yemeğinde bir tabak çorba 2 tabak tavuklu pilav ve tam 1 tabak salata yedim üstüne tatlı üstüne elmaa ehhhh daha ne yiyim dimi pööfff çok yidim galiba

nasıl sardınız 2 hamile onca saat dolmaları belin ağrımadımı hay maşallahhh size.bayramlık dolmaları misafirlere yedirmeyinde hepten

kesinlikle maşallah diyorum.benim belim ağrır dayanamam ama önden öte sıkıntıdan kesin kaçardım.bu arada bayram da size geleblirmiyiz teyzesi el öpmeye:))
ama korkmayın sarmaladan yiyemeyiz çünkü bizim diyetimiz var (((

nasıl sardınız 2 hamile onca saat dolmaları belin ağrımadımı hay maşallahhh size.bayramlık dolmaları misafirlere yedirmeyinde hepten

vaLLa ha$et oLduk $uan upuzunca yatiyorum
sarma fazLa sürmedide biberLi ekmek baya sürdü
ugra$tiriyor yaa hamurunu mayala içini kavur hamurun geLmesini bekLe pfff

diLLerim LaL iLe buyrun geLin canim siz götürün bende karninizdaki kuzuLari yiyim

aman ne guzel ıste bu guzel haber saol canım.. bende seker yuklememı yaptırmaddım acaba cok cıkartırmı dıodum en azından bılır bı kısıden duymussun saol.

Cnm ilk defa duydum, ben suyunu içmiştim bi sefer kötü etkisimi varmış ki

canım ılk 4 ay dusuge neden oluyomus dıe duymusum ama ıste daaha fazla zarar varmı bılmıodum aama busem aydınlattı saolsun.

hosgeldın canım.. saglıcakla ve kolay bı dogumla kuzunu kucagına alman dılegıyle..

Bu arada herkese ıı aksamlar hanımlar.. nasılsınız bakalım..

diLLerim LaL iLe buyrun geLin canim siz götürün bende karninizdaki kuzuLari yiyim

teşekkürler canım.ben ilk zamanlar ekşili şeyler en başta da sarma aşerdim.eşim makineyle sardı ben de yardım ettim sözüm ona :))ama şimdi yiyemem gebelik şekerimizden dolayı.allahtan ilk başlardaki gibi canım çekmiyor. ne yapardım bilmyorum :))

Ohh ne güzeL ya bu hamiLeLik oLayini bu yüzden çok seviyorum
istedigimiz her$eyi yaptirioruzzzz valla ben boL boL yerimm yasak yok bize

oohhhh ne guzelll o kadar ugrasmıssınız afıyetle yeyn ınsallah canım ellerınıze saglık..

masallah canımm ıstah yerınde bende cok sık acıkıorum ama gecen ay ayda 4 kılo aldıktan sonra cok dıkkat etmeye basladım meyveyle gecıstırmeye calısıorum o krızlerı gercı fazla meyvede kılo aldırıomus ama az az sık sık yemeye calısıorum bu ayı en az hasarla atlatmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…