kızlar çağlayanın numarası kimde var merak ettim arasanız,eşi hastaydı bugünde hiç girmedi
kizlar hastane cikisinda zibin takimindan farkli olarak ic zibin disinda ne var ben hastane cikisi hic almadim esim bi tek gsli almis onda da ic zibin yok alsammiki bi tane ama bi sürü zibin takimi aldim ama 2 li gerek varmi alsammi baska
2 tane de ic zibin almistim 3-4 tane daha ic zibin aliyim bari 8-9 takim aldim bende 2li 3-4 tanede tulum aldim yeter heraldecanım bana herkes hastane çıkısında varsa 1 tane yedek iç zıbın al göbeği düştükten sonra gerek olmuyormuş diyolar bizim 1 büyük boy hastane çıkışımız birtane 5li hst çıkışı birde tulum şekliinde 5 li hst çıkışımız var başka almıyacam altlar çok almıştım çıtçıtlı badilerimiz var alt üst takım aldımı alışverişim biticek sayılır bakım ve ıvır zıvırlar hepsi tamam
kızlar bugün sabaha karşı bi arkadaşım mesaj attı doğuma gidiyorum dualarınıza ihtiyacım var diye.. ayy o kadar heyecanlandım ki uzun süre uyuyamadım. bir yandan kendimi onun yerine koydum bir yandan onu düşündüm dua ettim.. sabah kalkınca aradım bebişin ağlamaları geliyordu. 2 saatte normal doğumla kurtulmuş. sancı çekmek ve ıkınmak biraz zor dedi.. inşallah Rabbim bize de nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı.. gerçekten giderek çok az zaman kalıyor.. çok heyecanlanıyorum..
Hoşgeldin cnm, bende çıkıyorum şimdi, seninde günün güzel geçsin inş.
KIZLAR BEN ÇIKIYORUM, ÖPÜLDÜNÜZ
BU ARADA SABAH ANNEM KAĞAN ATATÜRK DEMEYİ ÖĞRETMİŞ, BAYYAK ATIK (BAYRAK ASTIK) DİYOR KAĞAN :))
Kızlarrrrr inanmıyoruuuum yazmasam çatlardım, eşim 4 yıllık evlilik hayatımızda ilk defa bana çiçek göndermiş, kapıya getirdiler şimdi, ay ağladım ya annem şok içinde bana baktı kaldı...bugün bizim nikahımızın 4. yılı kızlar...
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bende şubat annesi olacağım inşallahhh. 24+6 haftalık hamileyim. ilk sayfaya adımı falan yazmak istedim ama beceremedim
selam kızlar ben geldiimm uykum geliyo uyuşukluk çöktü uyamak istemedim sonra gece uykum gelmiyor.çağlayanın numarası bende vardı galiba ama bu saattede aranmaz 10 oldu artık yarın gelmezse ararım
seLam kizLar bugün Annem ben yengem(34 haftalik hamile) ve komsumuzla beraber bayrama yapsak sarmasi, kirmizi biberLi ekmek yaptik.. Saat 2'de ba$Ladik ak$am 7'de anca ßitirdik.. Çok yoruLduk yaa.. :84:
Yarinda oturmaya eski kom$uLarimiz geLecek.. 3 ki$iLer. in$allah çoLuk çocuk getirmezLer.... Yarini atLatsaydim hayirLisiyLa kizimla bulu$acaktim cumaya
Burcucum ayy ne guzel yaa.. nice yillara birlikte
kesinlikle maşallah diyorum.benim belim ağrır dayanamam ama önden öte sıkıntıdan kesin kaçardım.bu arada bayram da size geleblirmiyiz teyzesi el öpmeye:))seLam kizLar bugün Annem ben yengem(34 haftalik hamile) ve komsumuzla beraber bayrama yapsak sarmasi, kirmizi biberLi ekmek yaptik.. Saat 2'de ba$Ladik ak$am 7'de anca ßitirdik.. Çok yoruLduk yaa.. :84:
Yarinda oturmaya eski kom$uLarimiz geLecek.. 3 ki$iLer. in$allah çoLuk çocuk getirmezLer.... Yarini atLatsaydim hayirLisiyLa kizimla bulu$acaktim cumaya
Burcucum ayy ne guzel yaa.. nice yillara birlikte
nasıl sardınız 2 hamile onca saat dolmaları belin ağrımadımı hay maşallahhh size.bayramlık dolmaları misafirlere yedirmeyinde hepten
kesinlikle maşallah diyorum.benim belim ağrır dayanamam ama önden öte sıkıntıdan kesin kaçardım.bu arada bayram da size geleblirmiyiz teyzesi el öpmeye:))
ama korkmayın sarmaladan yiyemeyiz çünkü bizim diyetimiz var(((
cnm zararlı olmadığını biliyorum. Benim şekerim yüksek çıktığında dahiliyeye sevk etti doktorum we o doktorda bana nar yememi önerdi. Hem bebeğe çok faydalı hem de şekeri düzenliyor dedi. Ben 2 gecede 1 nar yiyorum. Hatta bu gecede yedim:)..
Cnm ilk defa duydum, ben suyunu içmiştim bi sefer kötü etkisimi varmış ki
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bende şubat annesi olacağım inşallahhh. 24+6 haftalık hamileyim. ilk sayfaya adımı falan yazmak istedim ama beceremedim
diLLerim LaL iLe buyrun geLin canim siz götürün bende karninizdaki kuzuLari yiyim
teşekkürler canım.ben ilk zamanlar ekşili şeyler en başta da sarma aşerdim.eşim makineyle sardı ben de yardım ettim sözüm ona :))ama şimdi yiyemem gebelik şekerimizden dolayı.allahtan ilk başlardaki gibi canım çekmiyor. ne yapardım bilmyorum :))
seLam kizLar bugün Annem ben yengem(34 haftalik hamile) ve komsumuzla beraber bayrama yapsak sarmasi, kirmizi biberLi ekmek yaptik.. Saat 2'de ba$Ladik ak$am 7'de anca ßitirdik.. Çok yoruLduk yaa.. :84:
herkes nerelere kayboldu yaaa
bide habire bişiler yiyesm geliyo tutuyorum kendimi.bugün sabahtan beri çok bişi yemedim ama akşam yemeğinde bir tabak çorba 2 tabak tavuklu pilav ve tam 1 tabak salata yedim üstüne tatlı üstüne elmaaehhhh daha ne yiyim dimi pööfff çok yidim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?