sevincim dün yazdm ama görmedin
kuzenimin bebeğinin ayağı da aynıydı ve ultrasonda göremedi doktoru sürpriz oldu yani
ama 1,5 yılda normale döndü alçı ve ortopedik ayakakbı ile
seLam kizLar bugün Annem ben yengem(34 haftalik hamile) ve komsumuzla beraber bayrama yapsak sarmasi, kirmizi biberLi ekmek yaptik.. Saat 2'de ba$Ladik ak$am 7'de anca ßitirdik.. Çok yoruLduk yaa.. :84:
Yarinda oturmaya eski kom$uLarimiz geLecek.. 3 ki$iLer. in$allah çoLuk çocuk getirmezLer.... Yarini atLatsaydim hayirLisiyLa kizimla bulu$acaktim cumaya
Burcucum ayy ne guzel yaa.. nice yillara birlikte
oohhhh ne guzelll o kadar ugrasmıssınız afıyetle yeyn ınsallah canım ellerınıze saglık..
masallah canımm ıstah yerınde bende cok sık acıkıorum ama gecen ay ayda 4 kılo aldıktan sonra cok dıkkat etmeye basladım meyveyle gecıstırmeye calısıorum o krızlerı gercı fazla meyvede kılo aldırıomus ama az az sık sık yemeye calısıorum bu ayı en az hasarla atlatmalıyım
sağol canımm nasılsınn.ya bugünde 2. doktoruma gittik o da baktı normal dedi ya duruşundan dolayı olmuş olabilir dedi yada zamanla düzelmiştir dedi.şimdi şirinem benim 1200 gr olmuş (cmt günü 996 gr dı).37 cm olmuş (cmt 35cm di).doktor annesine benziyo dedi :) bizimki bozuldu birazz
maşallahh hamaratlar sizii.aklıma yemekk geldiiii aldım önüme meyvalarıııııı
sağol canımm nasılsınn.ya bugünde 2. doktoruma gittik o da baktı normal dedi ya duruşundan dolayı olmuş olabilir dedi yada zamanla düzelmiştir dedi.şimdi şirinem benim 1200 gr olmuş (cmt günü 996 gr dı).37 cm olmuş (cmt 35cm di).doktor annesine benziyo dedi :) bizimki bozuldu birazz
boş yere üzüyorlar insanı.ben de iki gündür suyum bitti bitecek bebeğime n olacak diye üzülüyordum bugdoktorum baktı.acişl bir durum yok dedi.sabır diiyorum allahtan :))başkbirşeydemiyorum
karamelcim bende artık kendime dur desem hiç fena olmayacak aslında...illa doktordan fırça yemeyi bekliyorum yani
masallah canım kuzuna
bak bosuna uzulmussun ve uzmussun bebısını annesı.. hemde kocaman olmus ne guzel..
Bende kızımı cok ozledım yaa daha bayramdan sonra gorus gunumuz.
Once kı kontrolumuzde bızım dr umuzda babaya benzıo demıstı ben cooook bozulmustuuummmmmmm:76:
toplamda kac kılo aldın kı cok deılse sıkıntı etme yeyp almıosan yanı.
Tuhaf olan benım drum hıc bısı demedı kıloma yaa azarı bassaydı sanırım bu duruma gelmezdım ama zararın neresınden donersem kardır dedım 2 hafta oldu henuz kılo almadım sanırım kontrolumuze daha 14 gunumuz var o zamana kadar dısımı sıkmalıyım:78:
canım 44 kiloyla hamile kaldım 10 kilo aldım şuan 54 kiloyum
doktor 20 ye kadar demişti.daha önümde kocaman 3 ay var.ve bu son aylarda daha hızlı ve çok kilo alınıyor..
maşallahh hamaratlar sizii.aklıma yemekk geldiiii aldım önüme meyvalarıııııı
boş yere üzüyorlar insanı.ben de iki gündür suyum bitti bitecek bebeğime n olacak diye üzülüyordum bugdoktorum baktı.acişl bir durum yok dedi.sabır diiyorum allahtan :))başkbirşeydemiyorum
Maş. kuzuya, bende dr ne dedi iye sorucaktım sana tam yazını gördüm, dr tam olarak ne dedi?seLam kizLar bugün Annem ben yengem(34 haftalik hamile) ve komsumuzla beraber bayrama yapsak sarmasi, kirmizi biberLi ekmek yaptik.. Saat 2'de ba$Ladik ak$am 7'de anca ßitirdik.. Çok yoruLduk yaa.. :84:
Yarinda oturmaya eski kom$uLarimiz geLecek.. 3 ki$iLer. in$allah çoLuk çocuk getirmezLer.... Yarini atLatsaydim hayirLisiyLa kizimla bulu$acaktim cumaya
Burcucum ayy ne guzel yaa.. nice yillara birlikte
Sağolasın cnm :) ellerinize sağlık, ama ciddi şekilde canım şu biberli ekmekten istedi tarifini yazarmısın bana yapmak istiyorum :)merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. bende şubat annesi olacağım inşallahhh. 24+6 haftalık hamileyim. ilk sayfaya adımı falan yazmak istedim ama beceremedim
Hoşgeldin cnmdarısı başımıza, 2 saatte hiç fena değil cabuk doğurmuş arkadaşın. allah analı babalı büyütsün
bravo anneanneye, şimdiden öğretmiş kuzucuğa. yerim ben onun tatlı dillerini
bak bi bravo da babaya gelsin o zaman. nice senelere canım
sağolasın cnm , öpüyorum :)
Kızlar selam,öğlenden beri kusuyorum çok feciyim, gerçi yaklaşık bir haftadır bu şekilde, hatta sadece bir kç hafta kusmadım hamileliğimin başından beri kusuyorum desemde yalan olmaz,
Artık anladım ben, geçmicek bu kusmalar fln, tam gaz devam, nane şekeri attım ağzıma şimdi bi parça hafifledi, korkum susuz kalmak çünkü çok içemiyorum 1 lt fln toplasan anca oluyor... içtiğim gibi çıkıyor çünkü
geçmiş olsun diyecem ama geçmemesi kötü..ben hamileleğimin başından beri hiç bulantı yaşamadım ama maalesef başka şeylerle uğraşıyorum.canım bu arada benktoruma gittim.plesantam aşağıda olduğu için suyum azmış ama yeterli şimdiikpanik yapmaya gerek yok dedi hem sevndim hem üzüldüm..
Veriyim canim
bekLe yaziyorum :)
Kızlar selam,öğlenden beri kusuyorum çok feciyim, gerçi yaklaşık bir haftadır bu şekilde, hatta sadece bir kç hafta kusmadım hamileliğimin başından beri kusuyorum desemde yalan olmaz,
Artık anladım ben, geçmicek bu kusmalar fln, tam gaz devam, nane şekeri attım ağzıma şimdi bi parça hafifledi, korkum susuz kalmak çünkü çok içemiyorum 1 lt fln toplasan anca oluyor... içtiğim gibi çıkıyor çünkü
ayy gecmıs olsun canım yaaa.. hamılelıgın son aylarında yenıden peydah olurmus bu bulantılar dogru demek gercı senın hıc gıtmemıste. Bende baslarda cok sıkıntı cektım ınsallah tekrar gelmes. Su konusunda bende 1.5 lt yı aksama kadar anca bıtırıorum drum en az 10 bardak demıstı yetmez mı kı yaa ben hayatımda toplasam bu kadar suyu ısmemısımdır sımdı gunde ıcıorum daha ne :)
Cnm aman o zaman korkulan gibi değilmiş durum bak sevindim, zira su gelmesi olayına girildimi çok zor... dr suyunun seviyesi ile ilgili panik yapmaya gerek yok demiş bak sende üzülme o zaman, belkide çıkar yukarı plesanta belli olmaz
dedim ya sevilsem mi üzülsem mi bilemedim :)) benim bebeğim erken gelebilmek için bahane arıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?