Cnm kağanda dr 3.5 -4 lt iç demişti bana erken doğum tehlikesi olmayanlarada en az 2 lt demişti, ben 3.5 fln içiyodum bu haftalarda ama bunda içersem aynen çıkıyo maalesef... bi yandanda korkuyorum susuz kalmaktan ama yine içemiyorum... sen bana nazaran yine iyi içiyomuşun 1.5 lt
Cnm plesanta previada tam yatak istirahati olmuyo genelde dr zorlama diyor, tabi tehlikesi var, ama plesenta previa geçirip sağ sağlim kavuşan bi kaç arkadaş vardı mayıs anneleri topiğinde, sen gönlünü ferah tut dr un dediğine uy yeter, diğerinde ayağa kalktınmı su geliyo diye hiç kalkamıyosun, yatalak gibi oluyosun ama sağlamsın.. öyle bişi...
Rabbim çözümsüz dert vermesin inş.
Cnm kağanda dr 3.5 -4 lt iç demişti bana erken doğum tehlikesi olmayanlarada en az 2 lt demişti, ben 3.5 fln içiyodum bu haftalarda ama bunda içersem aynen çıkıyo maalesef... bi yandanda korkuyorum susuz kalmaktan ama yine içemiyorum... sen bana nazaran yine iyi içiyomuşun 1.5 lt
Ben hergün 2,5-3 lt su içiyorum.Gebelikte su çok önemliymiş. İşyerinde de evde de şişem var onun yanımdan ayırmıyorum. Aklıma geldikçe içiyorum.
Hamuru için : 1 kg una, 1 bardak siviyag, 1 bardak süt, 1 bardak yogurt, 1 tane ya$ maya, tuz
Yogur dinLendir.. bizimkiLer 1 saat faLan bekLediLer.
Içi için : Kirmizi biber (dolmalik), Sogan, Biber salçasi, Domates salçasi, Tuz
biberLerLe sogani rondodan geçir.. bi kaba aL içine biraz domates saLçasi biraz biber salçasi koy tuzunuda at kari$tir ate$te pi$ir.. çok fazLa pi$mesine gerek yok zaten firinda hamuruyLa beraber pi$ecek..
küçük ceviz büyükLügünde hamurdan bezi aL.. onu elini siviyaga batirarak çay bardaginin aLtinin büyükLügü kadar aç.. eLini yaga batirarak açki fosur fosur oLsun..
sonra üstüne bir ka$ik iç koy üstüne yay..
sonraaa firina sür :)
afiyet oLsun
in$aLLah anLatabiLmi$imdirrr
bacım 1.5lt ıctıgım halde heladan cıkamıorum kı bıde 3 lt içsem nolurum acabaaa
Kızlar bebişinize müzik dinletiyormusunuz? Bebişlerimiz doğumdan sonra anne karnını özlermiş. Gebeliğin son aylarında bebeğin dinlediği müzikleri doğumdan sonra bebek hatırlarmış.
Klasik müzik dinletiyorum. Ayrıca yenidoğan müzikli oyuncak var onu şimdiden kullanmaya başladım. Doğum yapan annelerden işe yaradığını duydum. Bebek rahatlıyormuş.
kızlar iyi geceler..
çağlayanı soranlar olmuş sanırım.. bende sabahtan beri göremeyince merak ettim.. eşini hastaneye götürmüş.. dönüştede işyerinde aşağıda çalışmış.. yorgunmuş ve sanırım biraz da üşütmüş.. ama çok şükür kötü bir durum yokmuş..
En iyisini yapıyosun cnm keşke o kadar içebilsem
sağolasın cnm notumu aldım , yapınca sana haber vericem :)) çok yağlı olmuyo dimi?
aa o olcak bak, sen son ay gör wc ye yatak kurasın gelecek:))
yok yok eger seninki civik olursa un katarsin
tamam cnm sağolasınay şaka maka geldi kurban bayramıda ya sanki şeker bayramı daha dün gibi...
evet yaa 1 aydan fazla oldu ben buraya geleli ne cabuk gecti zaman
ama bu bayram yarimim ben
kimseciklerrr kalmamışş bi ben miyim kukuma kuşu.neysee tatlı rüyalarrr
kizlar bende bugun nobetciyim
10 yasindaki kardesim hasta sanirim usuttu
aksamdan beri atesliydi halada atesli gecmedi yaa
havlulari islatip koltuk altlarina basina koyuyorum atesini dusurmeye calisiyorum
uyku yok bugun bize
salonda kardesimle oturuyoruz gerci o yatiyor
geçmiş olsun cnm inş ateşi düşer.. Ilık bir duş alsa ya da bol bol sıvı tüketse belki daha etkili olabilir..
ilik suyla dus aldirdik canim en son 1 saat oncede ben aldirdim
simdi uyuya kaldi kuzum yerine yatiriyim iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?