2011 Şubat Anneleri

Ben hergün 2,5-3 lt su içiyorum.Gebelikte su çok önemliymiş. İşyerinde de evde de şişem var onun yanımdan ayırmıyorum. Aklıma geldikçe içiyorum.

amin diyorum canım :)36 ya kadar dayanalım da :))

Hamuru için : 1 kg una, 1 bardak siviyag, 1 bardak süt, 1 bardak yogurt, 1 tane ya$ maya, tuz

Yogur dinLendir.. bizimkiLer 1 saat faLan bekLediLer.

Içi için : Kirmizi biber (dolmalik), Sogan, Biber salçasi, Domates salçasi, Tuz

biberLerLe sogani rondodan geçir.. bi kaba aL içine biraz domates saLçasi biraz biber salçasi koy tuzunuda at kari$tir ate$te pi$ir.. çok fazLa pi$mesine gerek yok zaten firinda hamuruyLa beraber pi$ecek..

küçük ceviz büyükLügünde hamurdan bezi aL.. onu elini siviyaga batirarak çay bardaginin aLtinin büyükLügü kadar aç.. eLini yaga batirarak açki fosur fosur oLsun..

sonra üstüne bir ka$ik iç koy üstüne yay..

sonraaa firina sür :)

afiyet oLsun
in$aLLah anLatabiLmi$imdirrr

bacım 1.5lt ıctıgım halde heladan cıkamıorum kı bıde 3 lt içsem nolurum acabaaa

Kızlar bebişinize müzik dinletiyormusunuz? Bebişlerimiz doğumdan sonra anne karnını özlermiş. Gebeliğin son aylarında bebeğin dinlediği müzikleri doğumdan sonra bebek hatırlarmış.
Klasik müzik dinletiyorum. Ayrıca yenidoğan müzikli oyuncak var onu şimdiden kullanmaya başladım. Doğum yapan annelerden işe yaradığını duydum. Bebek rahatlıyormuş.

kızlar iyi geceler..

çağlayanı soranlar olmuş sanırım.. bende sabahtan beri göremeyince merak ettim.. eşini hastaneye götürmüş.. dönüştede işyerinde aşağıda çalışmış.. yorgunmuş ve sanırım biraz da üşütmüş.. ama çok şükür kötü bir durum yokmuş..

Ben hergün 2,5-3 lt su içiyorum.Gebelikte su çok önemliymiş. İşyerinde de evde de şişem var onun yanımdan ayırmıyorum. Aklıma geldikçe içiyorum.

En iyisini yapıyosun cnm keşke o kadar içebilsem
sağolasın cnm notumu aldım , yapınca sana haber vericem :)) çok yağlı olmuyo dimi?
bacım 1.5lt ıctıgım halde heladan cıkamıorum kı bıde 3 lt içsem nolurum acabaaa

aa o olcak bak, sen son ay gör wc ye yatak kurasın gelecek:))

Cnm üşenmezsen dinlet :)) ben başka bi tavsiye vericem ama yeni doğmuş bebeği sakinleştiren, DAVLUMBAZ, SAÇ KURUTMA MAKİNASI, SÜPÜRGE SESİ :)) işte bu sesler bebeğe anne karnındaymış hissi verip rahatlatıyor, inş gazlı bir bebek olmaz, kağanın gaz nöbetlerinde çok bilirim ben davlumbaz önünde hoplattığımı...
Geçmiş olsun çağlaana

En iyisini yapıyosun cnm keşke o kadar içebilsem

sağolasın cnm notumu aldım , yapınca sana haber vericem :)) çok yağlı olmuyo dimi?

aa o olcak bak, sen son ay gör wc ye yatak kurasın gelecek:))

yok yok eger seninki civik olursa un katarsin

evet yaa 1 aydan fazla oldu ben buraya geleli ne cabuk gecti zaman
ama bu bayram yarimim ben

Canım Allah kavuştursun senide, eşten ayrı olmak çok zor gerçekten, o yanında olsada nefesini duysan, evde gezinse varlığını görsen istiyor insan, hele ki hamileyken...

kızlarr iyi gecelerr.Allaha şükür suyum iyiymiş ama çok ta su içiyorum yani mesela 2-3 saatte 1 lt bitmiştir herhaldee

ii geceler kızlar..
Sudeden haber war mı? Bebeği 2 gündür hareket etmiyormuş acaba doktora falan gitti mi?
Burcucum inş görüşürüz cnm Tekirdağ ya da Çorlu bize ikiside uyar ama ancak eşimin yıllık iznine denk getirmemiz gerek. Aralık ayında iznimiz cnm. Eşim olay yeri inceleme olduğu için ölüm, hırsızlık vb olaylar olduğunda hemen olay yerine gitmeli we trakyada çok fazla hırsızlık olayı oluyor hiç bir plan yapamıyoruz böyle uzun soluklu ne yazık ki. Ne bir piknik ne bir yemek Hadi bi cesaret yapsakta diken üzerindeyiz her tel çaldığında. inadınada buluştuğumuzda pat die olay çıkar:) Ama aralık ayında bir aksilik olmazsa çok görüşmek isterim.

kizlar bende bugun nobetciyim
10 yasindaki kardesim hasta sanirim usuttu
aksamdan beri atesliydi halada atesli gecmedi yaa
havlulari islatip koltuk altlarina basina koyuyorum atesini dusurmeye calisiyorum
uyku yok bugun bize
salonda kardesimle oturuyoruz gerci o yatiyor

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm inş ateşi düşer.. Ilık bir duş alsa ya da bol bol sıvı tüketse belki daha etkili olabilir..

geçmiş olsun cnm inş ateşi düşer.. Ilık bir duş alsa ya da bol bol sıvı tüketse belki daha etkili olabilir..

ilik suyla dus aldirdik canim en son 1 saat oncede ben aldirdim
simdi uyuya kaldi kuzum yerine yatiriyim iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…